29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No Beru-moc výstavní není.´
Jinak fakt už potřebujem jaro,protože mě z Míši a rýmy hrábne.Už jsem domluvená s dr. z ORL,že se v létě na ní mrkne,jestli nemá mandle nebo něco,protože se mi ta častá rýma fakt už nezdá.
Není tady
ahojte holky
tam zas je dneska, že by Alíka nevyhnal - doufám, že zítra bude aspoň o fous líp, jedu na tu ko a ještě chci aspoň do 3 obchodů, i když pochybuju, lépe předpovídají až na sobotu nebo neděli
myslím na sylvika, s jakou se navrátí z ko
rendi no jsem na tom tak nějak podobně , akorát jsem proužkatá jak zebra
ale co už, hlavně když bude ¨Zlatíčko zdravé a všechno dobře dopadne - což do nového přeji všem, co jsou na řadě
Není tady
Ahoj Marti!Tak to budete mít pěkný dárek-zábradlí .tý jo,6,5kg bych taky brala.Já taky nejsem zrovna hubená,takže mě ty moje nabraný kg docela štvou.Ale to je jedno,pořád mám míň,než před rokem.
Není tady
Ahoj Cass.Já chtěla jet dnes pro novou kartu do banky,ale psa by nevyhnal,tak jsem radši zůstala doma a přitom včera bylo přímo nádherně,ale to jsem zase neměla hlídání.Jinak k tomu břichu,nic si z toho prožkovaní jak zebra nedělej.Já v prvním těhu byla taky proužkovaná jak zebra .
Není tady
Rendí, a co výtěr z krku u Míši na nějaký ty potvůrky, mě to vždycky pomohlo, i když jsem měla v sobě asi 20 let streptokoka, kterej nešel zničit naprosto ničím až pak, když jsem se rozhodla a nechala si vzít krční mandle, tam byl prevít usídlenej. Protože vždycky stačila změna počasí a já byla naprosto mrtvá, i když jsem si pak na angíny zvykla a chodila normálně do práce, sice jsem třeba 14 dní nemluvila , ale dalo se na to zvyknout, a od tý doby co nemám ty mandle, tak ani rýma. Jenže odhodlat se k tomu, to bylo to nejtěžší a můžu říct , že to bolelo jako krá..... a porod (bolesti) proti tomu byly prd. Za zkoušku by to stálo.
Není tady
rendi: jj taky jsem včera při pohledu ven litovala, že tu kontrolu mám až zítra ... teď jsem četla aktuální předpověď, opěvuje nadcházející neděli, tak snad bude už to jaro
jdu dát jablíčko, taky mně honí mlsná
Upravil(a) Cassiopeia (26. 2. 2009 15:22)
Není tady
Jo a proužky nový na břiše nemám, nějak vylezly ty starý , který jsem předtím ani neviděla. Ach jo, holčiny , jdu si dát kafe, mám na něj hroznou chuť a něco k tomu, asi tatranku, ty já můžu.
Dneska máme od 5 schůzi, tak jsem zvědavá, co zase vymysleli důchodci. Já tam hlavně musím trvat na prostoru pro kočárek, takže se asi strhne bitva o společnej prostor, protože nemůžu tahat kočár do 3 patra bez výtahu. I když oni si myslej, že jo, takže se určo vytočím do maxima, ale řekla jsem si , že to nechám na přítelovi, aby se taky s těma babama pohádal ( i když to prostě nejde, je jim všem 80let a nemůže na ně řvát). Tak to asi vše.
Na Sářinku jsem koukala, je to nějaký hodně blbý, ale naděje pořád je, tak držím palečky.
Janince, moc gratuluju, že jsou doma a zatím všechno v mezích normy, tohle se může stát každýmu a člověk ani neví jak.
Není tady
Ahojky, tak do novýho domečku samé dobré zprávy a zdravé mimísky! Ať nám ta 13. přinese štěstí!
Rendi bříško máš moc pěkný!
Z Janči a Elišky mám radost, malá bude určitě bojovník a všechno to v pohodě zvládne, no a taky se těším na tu slohovku!
Jinak už nějak nevím co jste psali, tak hlavně ať všechny kontroly všem dopadnou dobře!
Jo a já hlásím ke dnešnímu dni 10,5kg navrch, a ještě skoro 10týdnů před náma, takže jsem zvědavá kam až to dotáhnu! Ale proužky zatím nikde žádný, tak aspoň něco pozitivního!
Marti, já to mám stejně, taky 3.patro bez výtahu, ještě vůbec nemám představu jak to budu s tím kočárem řešit! Nechávat ho pod schodama se mi teda příliš nezamlouvá, ale nevím jestli mi zbyde něco jinýho!
Není tady
Ahojky holky!Dnes vás fakt nestíhám dočítat!Manža mě zaměstnává!Tak dočtu zítra!
S Janči a malé Elišky mám strašnou radost!
Reny co plašíš,vždyť máš krásné pupíno!
PAPA loučím se!Zítra dočtu!
Dobrou noc:pussa:
Není tady
Ahojík, tak jdu juknout až teďka, mám dneska nějakou náladu den blbec , jinak jsem pořád celá - klasika
, na monitoru jsem strávila hodinu, páč prcek byl moc aktivní, pořád se mrskal, takže vynechával monitor a dokonce se stěhoval z jedný strany na druhou, tak měla porodní asistenka co dělat, aby něco kloudnýho natočila
, v sobotu musím znovu a v pondělí znovu, tak už jsem se jich zeptala, jestli by nebylo jednoudušší vyvolat porod, tak prý máme čas
Doktor mě ani nevyšetřil, tak vím ještě větší kulový než obvykle
, no prostě fakt úžasnej den, kluci ječí jak prdlí a já už jsem nějaká utahaná jak hrom, tak a teď tu nějakej debil začíná vrtat.
Není tady
Ahoj,
už jsem zpět ze schůze, docela to proběhlo v klídku, tak dokonce budeme mít zateplený barák, to je dost, s kočárkama to proběhlo celkem v poho, nikdo nebyl proti, hlavně babči chtěly vědět jestli jim to půjčíme na procházky (sousedka je taky těhotná,ale má termín až ke konci března), tak jsem jim řekla, že já určitě, takže mám dvě další babči na ježdění. Každá ruka bude dobrá.
Zuzí, teda vy se máte, budete mít novej byteček.
Silvi, tak jsem ti koukala na ten metřík, prevít pořád počítá, viď? Takže zase v sobotu a v pondělí, tak si myslím, že v pondělí by mohl být poslední, ne? Na tohle se právě netěším, Nikču mi taky vyvolávali, a to jsem už ležela týden předtím v porodnici, fakt na bednu. Takže se budu snažit vyprdnout prcka v termínu a udělám pro to maximum. Já jdu v pondělí taky na monitor, ale na svůj první v životě, tak ani nevím, co mě tam čeká, před 15 lety se nikam nechodilo, takže pro mne novinka. No a v úterý jdu do poradny, ale tam se stejně nic dít nebude. Jo, s tím stěhováním mrňouse mi povídej, je to hrozně nepříjemný, hlavně si teď oblíbil, že mě nakopne do močáku, až se skoro počůrám a pak vyrazí na cestu kolem břicha. Silvi, jak to budeš mít s hlídáním, až budeš rodit? Jo a jde manža k porodu, ani nevím jestli jsi to psala?
U nás ohledně porodu nepadlo zatím ani slovo, snad ze strachu (přítel má strach, že to nezvládne), takže ho nebudu do ničeho nutit, jsme domluvený, že když to půjde normálně, tak se tam pokusí vydržet, ale přišel by až nakonec, a jak ho znám, tak to právě nezvládne. No a na císaře by se prej rád kouknul z dálky, fakt chlap, teď někam vyrazil s kámošem, ani nevím kam šli, ale asi na pivko.
Tak jsem uvařila čočku na zítra, ať mám klídek a nemusím nic dělat, Nikča ma ředitelský volno, tak se budeme poflakovat.
Není tady
Jsem se nějak rozjela, no nic, nikde nikdo, tak jdu mrknout na Ordinaci a pak dávaj něco novýho, ale stejně vytuhnu. Takže zítra páček .
Není tady
Tak si na začátek zanadávám, konečně jsou kluci v postelích a d.ebil pořád vrtá , asi tam brzy vletím.
Marti, zdaleka ne v pondělí poslední, říkali 41+3, což je v pátek, takže potěš ... no už teď jsem totál bez nálady a utahaná. Jinak, vyvoláváme přírodně taky , ale mímas je tam zahnízděný asi moc dobře a nechce se mu do zimy, takže smůla. Jinak hlídání, naštěstí mami obětuje poslední dovču, takže tu počká, než se prcek narodí, tudíž budu mít zase i manžu u porodu, tak jsem ráda.
Ale docela mi dneska naštvali s tím vyšetřením nevyšetřením, akorát mi změřil nad pupíkem, tlak, moč a všechno. Že prý ostatní u vícerodiček je zbytečný, že se to rychle mění, tak vím ještě větší kulový
Není tady
Sylvi tak mě spíš napadá, že třeba nepřenášíš, ale máš plodný dny dýl...? Jaký měli kluci porodní váhy? Manža bude taky u porodu, tak jsem ráda. Oboje rodiče bydlí kousek, tak se Vojty někdo ujme:-) Mamka učí ve škole, která je vedle našeho baráku, takže v nejhorším poputuje Vojta tam:-) S Vojtou jsme jeli do porodky v noci a ráno byl na světě, to bylo prima, nechtělo se mi říkat rodičům, že už jedem. Takhle jsme jim pak jen hezky oznámili novinu, že už jsou BABI A DĚDA:-) Tentokrát nám to neprojde:-) Rendi, bříško máš krásný! Všechny máte ukázkový pupky:-)
Není tady
Terez, abych se přiznala, tak sama nevím, kdy mám plodný dny, protože to mám hodně nepravidelný, každopádně koukám zřejmě to zase jistí termín 41+3, ale co se dá dělat. No Míša měl 3.35 a Patrik 3.10, takže žádní obříci, tak jsem zvědavá nateď. Tak to je super, že fungujou obojí rodiče, kdyby tu nebyla moje mami, která si chudák vypančá celou dovču, tak nevím, jak bych to udělala, páč tchyně nebyla schopná ani popřát vnukovi k narozeninám, co dodat, takže hlídání za celých sedm let nehrozí.
Není tady
Krásné ranko všem! Tak co, UUUŽ...? :-) :-) :-)
Nám dneska přijdou přidělat myčku, tak budeme celé dopoledne doma. Kdo jdete na ko, držím moc palečky. Sylvi, Tvá tchýně mě udivuje, že nemá vůbec zájem... To fakt nechápu. Co naděláš, ji by to mělo mrzet, že si neužívá vnoučátek...
Není tady
Dobré ranko!
Ahoj Terez.Tak UUUž asi dneska nee!!!
Já měla dnes v noci jen hodinu "menstruační" bolesti a nic víc .
Sylvi-tak třeba máš fakt plodný dny později,ještě když jsi měla nepravidelnou ms.No,snad tě nebudou dlouho trápit.
Není tady
Dobré ránko, neee ještě neeeee
Rendí, no maximálně ještě 7 dní, takže příští pátek, co teda stačili říct a pochopila jsem, 10 dní, takže 7 ode dneška , manža chce ještě upéct dortík do práce, má narozeninky, tak mu dám přísady, ať si to uplácaj v práci
. Ba ne, něco holt posledníma silama ukuchtím. Jo tak menstruační bolesti mám pořád, ale tím to taky končí.
Prcek se holt zase zabydlel důkladně jako vždy.
Terez, ono bys tchýni hlavně tu, musela znát, chová se jak dvacítka - podobně i rozumově, takže nějaký vnoučata, na ty je přece mladá , a ono upřímně nevím jestli při jejím chování - ale to je na dlouhý lokte bych jí kluky vůbec svěřila
. Juu mýča, tak ať jsi spokojená.
, taky jí mám v plánu. Jinak kontrolu mám v sobotu a pak v pondělí a pak je tam asi seřvu
, že by se mi tam chtělo lézt obden, asi si myslí, že nemám nic jiného na práci.
Není tady
Ahoj holky,
ještě furt ne? Hele, že vy to flákáte!!! Vždyť na tom nic nemůže bejt, ne? prostě roztáhnu nohy, zatlačim, prd prd a je to venku ne? A neřikejte mi, že ne, protože s touhle představou já žiju
Ne, držím palce, ať - když se to někomu z vás rozběhne - tak ať to je rychle, co nejméně bolestně a hlavně v pohodě
Není tady
holky, tak já ne ms bolesti, ale v noci mi odešla ta hlenová zátka - už fakt!! to se nedalo nepoznat! fakt smrk nakrvavělej... tak uvidíme, kolik dní tam prcek ještě vydrží
hezké modré a sluníčkové ráno všem!
Není tady
krásné ráno
tady konečně svítí sluníčko
Zuzi gratuluji ke schválení úvěru, přeju aby to ted už šlo jako po másle
Sylvi..teda u vás ty kontroly nějak odbývají...mě i jako třetirodičce vždy udělá vnitřní vyšetření a na utz průtoky...dokonce byla dr. tak hodná a na moji žádost zkoumala i pohlaví .... jinak přeju at to tentokrát přijde samo...fakt to musí být otrava jezdit ob den na ko
Beru...teda ty bys chtěla předbíhat jo? hlenová zátka je hezký začátek....mě vždy odešla v den porodu....no ale třeba si prcek ještě pár dní počká, u každého je to jinak
Není tady
Ahoj holky!
Veru-tady zdržuje akorát Sylva-jinak my máme ještě čas
Beru-tak to jsem zvědavá,jak tam ten tvůj prcek ještě dlouho pobude:D
Luci-tak to ten můj dr. mě vyšetřoval naposledy tak v 32týdnu
Není tady