29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zuzi a s tím pupíkem, já mám pocit, že teď už poslední měsíc nějak extra neroste, takže neboj, že by se to ještě nějak moc hlo
Není tady
Jo jo taky jsem o slyšela o tom průjmu a PA nám říkala že i zvracení je možný, že prostě každá jsme jiná
Není tady
Zuzi u nás prší , ale včera bylo tak nádherně, byla jsem okouknout zahradu a byla jsem tam jen v mikině, sluníčko pěkně hřálo. No a ž nám kvetou sněženky
Není tady
Pavli ještě jsem dočetla o těch jménech která jste vybrali a Radovan i Radek je hezký - to se určitě dohodnete.
Není tady
Kotr díky, jen mě se nelíbí Radovan a jemu Radek třeba vymyslíme ještě i jiný a nebo se budem dohadovat na por. sále
Taky jsem se chtěla zeptat, když se vyplňují ty papíry do porodnice, tam se už píší jména?
Zahradu jsem včera taky okukovala, je ještě pod sněhem, ale kde už slezl mám špičky tulipánů a narcisek
V podzimňatech je smutno, Sářici těhu asi nevyšlo
Upravil(a) Pavka (26. 2. 2009 12:06)
Není tady
Jj, teď jsem byla mrknout na podzimňatech a fakt nemám slov
Sáruška by si to tak moc zasloužila
Pavli do toho formuláře se musí t jména napsat, ale bereš to s sebou až k porodu, takže času dost
Není tady
Ahoj holky,
jsem po obídku, dala jsem si ty včerejší špagety a byly ještě lepší než včera, no nažrala jsem se jako čuně. Teď se musím odvalit k našim na svojí pravidelnou procházku, abych se taky hejbala. I když oni mě vezmou na nákup, jsou na mě fakt nějak děsně hodný, hlavně táta, on se totiž strašně těší na toho prcka (snad víc než my), protože prej konečně bude mít toho vnoučka.
Já teda žádnje formulář na jméno dítěte nedostala, nebo možná jo, ale někam jsem ho založila a nemůžu ho najít. Měla jsem jen jeden na matriku ohledně příjmení, a to už mám vyplněný a orazítkovaný, takže to je OK. NO a na ten druhej se zeptám v pondělí, když jdu na ty pásy.
Pavlí, Radovan nebo Radek, vždyť je to nakonec jedno, u nás by bohužel tyhle jména neprošla, protože máme v příjmení r, takže by se mu to chudákovi blbě říkalo.
Co je se Sářicí? Tak to já se jdu mrknout, ona měla takový strach, takže by si to fakt přivolala? To by bylo blbý.
Není tady
ježiš, holky, co to tady píšete? to snad neee.... se musim kouknout... zrovna Sáří jsem to moooc přála... jdu to najít...
Není tady
Tak mám zprávu od Janči:
Chystá pro nás slohovku z porodu a prý je dlouhá, tak neví, o co z ní nás připravit... - bohužel jim teď nejde net..
ale hned, jak to půjde, tak to tam vloží!
Malou Elišku mají zatím doma a dávají jí kapičky na posílení srdíčka! Malá se má čile k světu!!!
Všechny nás na BB zdraví a doufá, že jsme v pořádku!
tak jsem odpověděla, že na ně myslíme, držíme pěsti a že to určo zvládnou, že má malá super rodiče a i doktoři jsou už dnes machři! A taky ať kliďo nechá slohovku dlouhou, že si rády počtem a že zatím nikdo nerodí..
Upravil(a) Berka (26. 2. 2009 12:47)
Není tady
Ahoj holky, všechny moc zdravím. A vlastně si říkám, ať porodíte do nejdýl, aspoň tu bude pořád co číst:-) pak už začnete běhat kolem mimísků a co my, chuděry, co čekáme mimi až v dubnu nebo v květnu:-) Sylvi, ať je kontrola ok. Radek je pěkný jméno. A k tomu zapomínání narozenin vnoučků... To teda taky nechápu... Naše babi a dědové to řeší už měsíc dopředu, co koupit a co a jak:-) tak by to přece mělo u babiček a dědoušů bejt... Každopádně si z toho hlavně nic nedělejte, stejně s tím nic neuděláte a nemá cenu se něčím takovým zabývat, i když vás chápu, že je vám to líto...
Není tady
Na slohovku od Janči se moc těším a jsem opravdu ráda, že už si to užívají s Eliškou doma.
Není tady
Beru pzdravuj ji a slohovku ať nezkracuje
U más snad taky nehrozí, že by se zapomnělo na narozeniny (kohokoliv), celkem rádi slavíme dohromady.
Jdu si něco vymyslet k obědu, mám tady sladký knedle borůvkový, ale zrovna na ně nemám chuť, třeba špagety
Není tady
Kotrmelína napsal(a):
Ahoj baby
tak do nového domečku přeju taky jen to nej a hlavně pohodové a rychlé porody
Rendi teda ty máš sny, ale musím říct že dneska v noci jsem se opravdu trochu vyplašila, protože mně braly slušný křeče do břicha, tak jsem vstala a ejhle na záchod jsem skoro utíkala a asi jsem snědla moc těch česnekových jednohubek a pak ještě řízek se salátem a klisma teda hadr, myslím že tak 2 dny nebudu muset na velkou jak jsem se vyčistila
Takže něco na tom snu asi bylo
Ahoj Kotr-no vidíš to.Jinak já se pročistila takhle včera ráno(ale já to bohužel nemám po jídle,ale od střev).No,jednou za čas takové pročištění je dobré
Jo,jukla jsem na tvůj pupík,mooooc pěknej.Já už jsem se taky konečně vyfotila,ale bohužel mi přestalo fungovat to rajče,takže pupajs ukazat nemůžu.
Není tady
Rendi,
tak nám ho ukaž tady
http://imageshack.us/
a kolik máš nahoře? já uý 18
Není tady
Zuzi-tak snad bude manžovi lépe.Včera večer zalehlo mýmu ucho a drželo se ho to pěkně dlouho,no ten proslov a ty heky kvůli zalehlému uchu-nevim nevim,jak by rodil.
Jinak Míša spí teď se mnou v posteli a dnes jak jsem se vzbudila ve 3na záchod a pak šla ležet,tak Míša začla chrápat jak nějaký starý chlap(má opět rýmu) a musím říct,že jsem nemohla hodinu vůbec zabrat,jak chrápala .
Není tady
je, chuderka malá, už ji to zase dohonilo.. už to fakt chce to jaro, teplo a sluníčko, aby ty bacily zničili!!!
jéé, Ty se máš!!! ale já už to snad nějak přežiju, o to horší bude to hubnutí...
neboj, neleknem - vidíme to i na sobě
Není tady
Rendi - tak to je bříško přímo výstavní!!!!
fakt nádherný!!
a taky už je malej hezky dole, co?
Upravil(a) Berka (26. 2. 2009 16:14)
Není tady
Rendí pěkný pandírko a taky máš skoro veškerou váhu v něm viď?
Není tady
Ahojky,
otevřu stránky, a co na mě vykoukne? Rendí pupíček. Moc hezkej, takhle taky nějak vypadám (to asi všechny, co?) Jen jsem menší, takže jsem fakt jak chodící meloun.
Už jsem zpět z krámu, to bylo něco s dědou nakupovat, všechno prošmejdil a musel všechno očíhnout, no ale mám novej mop na podlahu, abych se prej nemusela namáhat, fakt je hodnej. Odnesl mi nákup až ke dveřím do bytu, ještě, že ho mám. Jo a k těm narozkám, u nás se na to teda nezapomíná, vždycky se všichni ptaj co bysme chtěli nebo potřebovali, tak jsem letos každýmu řekla, že potřebujume zábradlí na schodiště (přítel má 6.3. narozky), tak se všichni složej a bude zábradlí. Jupí!!! Jenže to časově vychází blbě, akorát budu asi v porodnici nebo těsně před, takže bordel všude, i když to budou montovat v dílně, ale stejně nějakej bordel bude, ale to nechám už na ostatních, myslím, že budu schopná tak otevřít dveře dělníkům a udělat jim kafe a možná pokecat, ale to je asi tak všechno.
Jo, já mám nahoře dohromady 6,5 kg, a všechno v břiše, takže sorry, ale asi ani těch 10kg nedám. I když na tom zdatně pracuju. Jenže to bude tím, že jsem vždycky byla silnější, žádná twigy.
Tak a jdu se mrknout na tu Sářinku, jak to dopadlo.
Není tady