29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pavli - to je fakt, léčení po slavení je taky potřeba
Rendi - no, ještěže si to tak manžel hezky naplánoval ale má pravdu, já už taky dala manželovi zákaz kamkoliv jezdit na služebku!!!
a už ho, chudáčka, v práci taky denně otravujou, jestli už.... Ty lidi fakt nemají rozum...
Není tady
a karneval - ten si musíte Rendi užít ještě to by Míšu mrzelo!!
hmm, tak u nás je to lepší v tom, že ještě žádné dítko doma nikdo hlídat nemusí...
Není tady
Beru-Míša by šla na karneval dyštak s babi a dědou,ale chyběl by hlavní fotograf-já
No uvidíme,jak to tady rozjedem a kdy.Pamatuješ,jak jsme si říkaly,jak budeme odpočívat dny?A už je to tady!!!!
Není tady
No jo když v mé okolí většina měli první, to hlídání a jiný povinnosti moc nehrozí
Ty lidi jsou takový opice zvědavý nás sezatím stále ptají na jména, je to trapný, když ještě nevíme
Není tady
Rendi - jo jo, už odpočítáváme fest, co? už jen jednomístné číslo.... ufff..
tak to je fajn, že by ji vzala babi s dědou
Pavli - tak jim nic neříkejte... může jim po tom být prd....
Není tady
no, nic jdu na tu snídačku a pak se vykoupat a umýt vlasy -- večer se mi už nechtělo...
tak zatím pa..
Není tady
Ahojky, no Rendí, ten tak něco řekne, mudr
, jsou na zabití, napíšou si ty svoje zkratky a je to.
Jinak holky, to mi nedělejte 3.3. se líbí mě , ale vidím to osobně na 6.3. a tady to zapíjení vzhledem ke klukům taky nepřipadá v úvahu
Jinak mi opět naprdli tchání, Míša měl 24. narozky a ani mu nepopřáli po telefonu
Jsem dneska nějaká samonasírací
Není tady
Rendi...Tomík znovu dostal horečku, takže jsme doma....má virozu...od neděle vysoké horečky, v úterý už byl klid, ale včera mu to zas vyšplhalo na 39...tak leží
Sylvi...komu by se nelíbilo 3.3.... ...ale upřímně, já bych byla vděčná za jakékoliv datum co nejdřív
jo a tcháánovci si na naše kluky taky nevzpomenou...a to má Filip narozky zároven s manžou
Není tady
Ahoj holky,
koukám, že nic novýho se neděje, žádný porody, prostě rutina. U nás taky nic novýho. Dneska jsem tak nějak líná, že asi nic nebudu dělat. Nejradši bych jenom spala a válela se. No a otekl mi jeden kotník, tak jsem zvědavá, jak se narvu do nějaký boty.
U nás zase sněží, fakt už mi to neba, včera bylo tak krásně a dneska? Tak akorát na spaní, ale to mi moc nejde.
Není tady
Silvi, držím palce na kontrolu, ať ti řeknou, že se aspoň něco děje, když už máš tu taškou, že jo? Taky mám nějak náladu pod psa, už se hrozně nudím a přijde mi to strašně dlouhý, a to teprve bude.
Luci, tak se hezky vymaroďte, ať je malej zdravej, až přivezeš prcka. JO a ty trapný SMS už taky začínaj, ani na ně nereaguju, a to jsou většinou od ženskejch, který maj už děti, tak by mohly vědět, že to neni přesně na termín.
Není tady
Sylvi, taky držím pěsti ke kontrole a těším se na zprávičky, jak nachystaná už jsi
holky, tak to teda nechápu jaksi - jak můžou zapomenout na narozeniny vnoučků???? kdyby svátek, to pochopím, někdo to nedrží... ale narozky?? copak mají 15 vnuků???? se nedivím, že vás to nas....
MArti - taky jsem líná, teď jsem dala sprchu i s vlasama, tak je mi líp... a jdu vydrhnout sprcháč.... to mě neba..
a marodi, ať jsou brzo fit!!!
Upravil(a) Berka (26. 2. 2009 9:42)
Není tady
Ahojte Jarňata.
Taky koukám, že žádné porody, nic :-).
Dneska v noci mě vzbudila bolest břicha a podbřišku, tak jsem se pěkně vyplašila.
Naštěstí z toho nic není a za chvíli se mi podařilo zase usnout. Uf, už jsem se bála, že Vás
ještě trumfnu. Ale ne e, takže pěkně nohy křížem a nahoru a držet, držet, držet.
Taky se držte a pěkný den
Není tady
Sussan - Ty ještě máš čáááás - vydrž!!! přece jen, každej týden v děloze je k dobru mimča!!! a brzo bude 34 tt, tak už si budeš moct trochu oddechnout... ale i tak - ještě vydrž!!! Předbíhat se nemá!!!
ale jinak chápu, že to člověka vyplaší! já už zas bych i nějakej náznak brala - a NIC!
Není tady
Beru, už jsem měla takové nutkání sm mrknout, byla jsem totiž přesvědčená, že se dozvím, že váš Tomášek je na světě :-)
Už nebudeš dlouho čekat určitě. Držím pěsti
Já se naopak modlím, abych ještě čekala dlouho, proto jsem se fakt vylekala. Navíc manžel ráno odjel na služebku na skoro týden, tak
musím držet o to více.
Není tady
děkuju
no, já se na jedné straně těším a na druhé bojím.... ale naštěstí ten strach trochu polevil... asi ty hormony fakt umí své...
hmm, to je blbý s tou služebkou - manžel byl taky dvakrát za mé těhu na SC - jednou 14 dní a jednou týden a přesně znám ty pocity, co kdyby něco.... to je nepříjemný. Ale mysli pozitivně, říkej prckovi, že má moře času a snaž se odpočívat a´nic moc nedělat!! to vyjde neboj!
Mě taky strašili od 25 tt, že se mi zkracuje čípek a koukej na metr...
Není tady
Ten strach chápu, i to těšení. Taky to mám, ale určitě ne tak intenzivní jako ty, s termínem na spadnutí :-).
Neboj se nic, to bude úúleva, až budeš mít Tomíka v náručí.
Manžel jezdí pryč často, tak jsem vytrénovaná, ale v tom těhotenství to nesu hůře, to je pravda.
Věřím, že to dobře dopadne. Letím k doktorovi pro lístek na peníze, nějak jsem ho u kontroly zapomněla .
Mějte se zatím
Upravil(a) Sussannka (26. 2. 2009 10:04)
Není tady
Hezké dopoledne!
Přeju do nového chlívečku jen to nej a nej a hlavně ať ty porody jdou jako po másle!
Člověk jednou vypne net dřív a pak vás nestíhá dočítat babky jedny ukecané!
Kotr pupík máš hezký!Myslím,že velikostně je můžeme srovnávat a to já mám ještě před sebou nějaký týden!
Jinak u nás opět krizová noc.To,že já nemůžu spávat není žádná novinka,ale dnes ještě manžel chytl rýmečku a bolí ho ouško:D,tak to byla katastrofa,Ve 2 ráno jsem mu kapala do ucha,ve tři ráno vařila čaj do termosky.
Bože kdy já se pořádně vyspím,asi tak brzo ne!
Silvi,holka už sebou trochu hni!
Není tady
Ahoj baby tak do nového domečku přeju taky jen to nej a hlavně pohodové a rychlé porody
Rendi teda ty máš sny, ale musím říct že dneska v noci jsem se opravdu trochu vyplašila, protože mně braly slušný křeče do břicha, tak jsem vstala a ejhle na záchod jsem skoro utíkala a asi jsem snědla moc těch česnekových jednohubek a pak ještě řízek se salátem a klisma teda hadr , myslím že tak 2 dny nebudu muset na velkou jak jsem se vyčistila
Takže něco na tom snu asi bylo
Není tady
Kotr - no, ale průjem taky může nazačovat začátek porodu!! jsem to včera kdesi vyčetla!!!
co já bych za něj občas dala...
Není tady
Zuzi - tak hlavně, aby nezačalo ucho bolet i Tebe!! to by bylo nepříjemné... a ani tu rýmečku raděj nechtěj!!
Není tady
Ahoj Beru, já právě o tom taky četla, že by to jako mohl být začátek, ale pak už se nic nedělo a spala jsem jak nemluvně
Není tady