29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nevite nekdo o strankach,kde se muzu podivat na pekny film,ktery bych nemusela stahovat?Dekuji
Není tady
poslala jsem ti SZ
Není tady
Prosím Sisi taky o tu stránku.
Není tady
kety napsal(a):
Prosím Sisi taky o tu stránku.
jj..máš ji tam..
Není tady
sisi21 napsal(a):
poslala jsem ti SZ
Moc prosím taky
Není tady
Petuna napsal(a):
sisi21 napsal(a):
poslala jsem ti SZ
Moc prosím taky
máš to tam
Není tady
Mohu taky poprosit??...děkuji
Upravil(a) mejada (25. 2. 2009 20:51)
Není tady
mejada napsal(a):
Mohu taky poprosit??...děkuji
máš to tam..
Není tady
Sisi, taky prosim. dekuji
Není tady
sisi,ja taky prosim,prosim a dik!
Není tady
Holky máte to tam..
Není tady
Sisi,mohu se taky připojit k prosbě?
Není tady
ja taky, prosim...
Mohu taky požádat o SZ ??? Díky.
Není tady
Mohu být i já další v řadě,kdo taky prosí o SZ..vím,že jsme,už nějaké takový web našli,ale pak to nějak,už nefungovalo..nebo jsme to ztratili,kde to přesně bylo,těch stránek on-line je plno. Díky moc
prosim, prosim, smutně koukám.. já chci taky.Díky
Není tady
Tak máte to tam ..
ano je celá stránka On line filmy ,tu jsem vám poslala a může te si hledat podle svého gusta..
ty dva odkazy bych řekla jsou tak nejlepší ..tolik se to neseká.. a docela dobrej výběr..
jinak Reňas ,,záleží jak dlouho se na filmy díváš..je to taky na určitej limit ..Takže ,když třeba koukáš na 2 delší filmy ,klidně se ti může stát ,že se ti to v půlce zastaví a napíše ,že musíš třeba 70 minut čekat ..no a pak se můžeš dívat dál..
jestli děvčata některá najdete lepší stránku ,klidně mě jí pošlete...ale myslím ,že jsem fakt projela všechno...
Upravil(a) sisi21 (27. 2. 2009 15:13)
Není tady
Sisi prosím,pošli mi taky.Dííky
Není tady
Sisi, děkuji
Není tady
sisi, připojuji se taky, prosím, pošli mi info o těch stránkách. Dííííky!
Není tady
Sisi, pripájam sa. Ďakujem
Není tady
Děvčata máte to tam..
Není tady