Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#176 24. 3. 2009 16:00

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Jak žít po partnerově nevěře?

Tak, ono vždy záleží aj na okolnostiach... Veľké mesto je iné ako dedina alebo malomesto... Je rozdiel, či je nablízku ochotná babička alebo švagriná, alebo či je na deti úplne sama... je rozdiel, aké sú platové možnosti... a aká ochota zamestnávateľov. Ale považujem za holý fakt, že problém "príjem" sa kažodpádne nevyrieši zo dňa na deň, a nevidím dôvod, prečo by mal toto bremeno niesť LEN JEDEN rodič. Hádam sú rodičia obaja, tak by sa mali dohodnúť(na financiách, na strážení, víkendoch, opatere...). Myslím, že rozvod rodičov nemusí znamenať aj rozviesť sa s deťmi. yikes

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#177 24. 3. 2009 19:15

Peťuli
♥♥♥♥---

Seli, rozvoj rodičů rozhodně nemusí znamenat rozvod i s dětmi. Osobně znám i takové tatínky, kteří objektivně zhodnotí situaci a přiměřeně přispívají finančně, je možné se s nimi domluvit na výchově dětí, starají se o ně, prostě berou fakt, že jsou rodiči zodpovědně. Bohužel v mém okolí je takových mužů menšina, větší podíl je těch, kteří zaplatí výživné ve vyměřené výši (to v tom lepším případě), nechají se slyšet, jak se z těch peněz má ženská dobře, děti si berou jen když se jim to zrovna hodí a většina starostí zůstane na ženě. Já to tak ve svém okolí dost často vidím mou osobní situaci nevyjímaje.

Není tady

#178 25. 3. 2009 8:58

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Tak na obhajobu klokana musím napsat, že má bývalá švagrová má 3 děti. S posledním je na mateřské a už od porodu si přivydělává. A dohromady s mateřskou má ten příjem doost slušný.
Takže tohle taky jde wink

Není tady

#179 25. 3. 2009 9:05

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Kuřátko napsal(a):

Tak na obhajobu klokana musím napsat, že má bývalá švagrová má 3 děti. S posledním je na mateřské a už od porodu si přivydělává. A dohromady s mateřskou má ten příjem doost slušný.
Takže tohle taky jde wink

Kuřátko, to já mám taky ( sice dvě velké a s posledním jsem na rodičáku) , také jsem nepřerušila práci, ale někdy to nejde. Hodně záleží na tom, jaké má Sonrisa vůbec možnosti.
Moje kámoška má  dvojčata 8 a 4 leťáka a přivydělává si  internetovým obchůdkem. Není to nějaké rito, ale  přilepšení to je....

Není tady

#180 25. 3. 2009 13:51

Charlota
♥♥♥♥---
Místo: Jihlava

Mužská logika:
Život je otázkou priorit ...
Jeden muž měl rád tři ženy a nemohl se rozhodnut, se kterou se má oženit. Tak dal každé 50 tisíc korun aby s nimi udělaly,co uznají za nejlepší. První si nakoupila šaty, kosmetiku, šperky a praví: "Udělala jsem,drahý,vše pro to, abys měl tu nejkrásnější ženu."
Druhá nakoupila věci pro něho: Oblečení, sportovní potřeby, nápojové soupravy do baru atd. "To proto, drahý, abys věděl, jak na Tebe myslím "
Třetí vrhla peníze do podnikání a po krátké době přinesla muži zpět 100 tisíc korun. "Abys viděl, jak jsem šikovná".
I zamyslel se muž a nakonec si vybral tu s největšíma kozama.

Nepozná sladké, kdo neokusil hořké.
OMNIA VINCIT AMOR-Vše přemáhá láska

Není tady

#181 3. 4. 2009 10:32

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

Teda, hustá debata o práci..... no já sháním brigádu či práci na doma asi rok a nic.... takže teda jdu žebrat na tu sociálku a budu obírat manžela....
....dnes podal žádost o rozvod, nahlásil mi to tak jemně..... bral si mě prý ze soucitu, prý mě nikdy nemiloval.... děti nechce.... já jsem jen pijavice.... no prostě nádhernej rozhovor....Já podala žádost ohledně dětí.... dostala sociální dávku, odhlásila manžela z bytu, děti už jsou klidnější.....a novej přítel je moc super..... je mi s ním moc hezky, i když vím, že je to jen přestupní stanice..... ale má mě kdo obejmout a vyslechnout....

Není tady

#182 3. 4. 2009 15:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Uff, to je teda dar, ten tvoj EšteManžel... roll Držím ti päste a želám veľa pekných cvíľ s priateľom.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#183 3. 4. 2009 15:48

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

sonrisa_1976 napsal(a):

Ahojky, nikdy bych nevěřila, že budu zadávat do vyhledávače slovo nevěra a bude se týkat mého manželství...

Toto jsi napsala 23.2.2009, a dnes už je podaná žádost...
Vzalo to rychlej konec, ale buď ráda - než se s tím trápit třeba rok (i víc), tak to radši tohle...
Držím palce, a přeju hodně štěstí, Sonriso... smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#184 3. 4. 2009 16:00

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

sonrisa_1976 napsal(a):

Teda, hustá debata o práci..... no já sháním brigádu či práci na doma asi rok a nic.... takže teda jdu žebrat na tu sociálku a budu obírat manžela....
....dnes podal žádost o rozvod, nahlásil mi to tak jemně..... bral si mě prý ze soucitu, prý mě nikdy nemiloval.... děti nechce.... já jsem jen pijavice.... no prostě nádhernej rozhovor....Já podala žádost ohledně dětí.... dostala sociální dávku, odhlásila manžela z bytu, děti už jsou klidnější.....a novej přítel je moc super..... je mi s ním moc hezky, i když vím, že je to jen přestupní stanice..... ale má mě kdo obejmout a vyslechnout....

...nový přítel? vždyt si ještěpřed měsícem psala, že nevíš jestli je ti muž nevěrný a že nevíš jestli zachranovat manželství a ted už je podáný rozvod a ty máš přítele? usch já tomu nerozumim, každopádně hodně štěstí, bude to boj, dvě děti dva tatínkové a pravděpodobně druhý rozvod to už je asi záběr na duši hmm

dum spiro spero

Není tady

#185 3. 4. 2009 16:05

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

sonrisa_1976 napsal(a):

....dnes podal žádost o rozvod, nahlásil mi to tak jemně.....
.... já jsem jen pijavice....

Vskutku, on je jemnost sama... big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#186 3. 4. 2009 16:51

lindaB
♥♥♥♥♥♥-

sonrisa_1976 napsal(a):

já tedy taky žasnu jak to u vás jde hopem. V únoru jsi psala o tom, že máš tušení a šup, už rozvod. Přítele sis našla taky rychle, když si teprve  únoru vyrazila po 10 letech sama  ke kámošce. Tak asp. buď ráda, že tě manžel nevodí za nos, a že to vybalil na rovinu. Ty si to rychleji odsmutníš a budeš mnohem dřív připravená na nový vztah.

Upravil(a) lindaB (3. 4. 2009 18:26)

Není tady

#187 5. 4. 2009 10:13

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

....Je to všechno nějak moc rychlý...... manžel mi volá, řekl mi, že žádost nepodal, že se nechce rozvádět..... že záleží na mě....jestli jej chci ještě zpátky.... že se s novou přítelkyní hádají....že není šťastný.....pak mi zase řekl, že i kdyby se s ní rozešel, že se nevrátí, že už nemůže, když ví, že jsem měla někoho jiného.....pak mi zase vyčetl, že si ani nepamatuje jaký dárek jsem mu kdy koupila a vyčetl mi, že mi koupil ke 30tinám foťák.....a já že jsem mu nikdy nic takovýho nekoupila(kromě seskoku padákem a romantického víkendu a zlatého náramku a hodinek apod.......)..... nevím... opravdu nevím co mám dělat, prý jsem z něho udělala blba, se kterým se nedá domluvit, když jsem podala k soudu tu žádost ohledně dětí, si neuvědomuje asi co dělá......sám neví co chce.... vyčítá mi, že jsem si našla přítele moc brzo a že ho už tahám k dětem.....je to brzo, já vím, že ano, ale mě to moc psychicky pomáhá, vím, že to s přítelem není na dlouho, že to za chvíli přejde, ale momentálně mi to prostě pomáhá se se vším vyrovnat.....

Není tady

#188 5. 4. 2009 10:34

Kerrin
♥♥♥♥---

sonrisa_1976 napsal(a):

....Je to všechno nějak moc rychlý...... manžel mi volá, řekl mi, že žádost nepodal, že se nechce rozvádět..... že záleží na mě....jestli jej chci ještě zpátky.... že se s novou přítelkyní hádají....že není šťastný.....pak mi zase řekl, že i kdyby se s ní rozešel, že se nevrátí, že už nemůže, když ví, že jsem měla někoho jiného.....pak mi zase vyčetl, že si ani nepamatuje jaký dárek jsem mu kdy koupila a vyčetl mi, že mi koupil ke 30tinám foťák.....a já že jsem mu nikdy nic takovýho nekoupila(kromě seskoku padákem a romantického víkendu a zlatého náramku a hodinek apod.......)..... nevím... opravdu nevím co mám dělat, prý jsem z něho udělala blba, se kterým se nedá domluvit, když jsem podala k soudu tu žádost ohledně dětí, si neuvědomuje asi co dělá......sám neví co chce.... vyčítá mi, že jsem si našla přítele moc brzo a že ho už tahám k dětem.....je to brzo, já vím, že ano, ale mě to moc psychicky pomáhá, vím, že to s přítelem není na dlouho, že to za chvíli přejde, ale momentálně mi to prostě pomáhá se se vším vyrovnat.....

Sonrisa, po relefonu je těžké něco s manželem rešit. nech to až se uvidíte a v klidu si promluvíte. To , že jsi podlala žádost na výživu s úpravu s tyku s dětmi je O.K.¨Manžel přece šel bydlet jinam a myslel to vážně.¨
Po tom všem, co jste si řekli třeba není ještě nic ztracené ale chce to čas. Určutš se mu nezmiňuj o přiteli-kamarádovi, netahej kamaráda k sobe, aby ho vídali děti, jdyž víš že je to jen "na chvíli", at v tom nemaj maglajzs. prostě asi bych to vše nechala utichnout.
manžela teda nech at si  v tom pochodí, je zatím u té své milenky, tak at si tam je. A nebo vždy si můte nejít jiný azyl. prostě bych ho nechala, protože když bys ho vzala k sobe , tak za chvíli by bylo to samé a lítak by za ní. At si tam je, přijede , vezme děti ven, klidně se pobavte, ale je lkepší to nechat být. On se tam s ní pohádá a už by šup šup zpět....toho ještě bude. Ví do čeho šel, ne?
Nech to uzrát,určitě se to vyvvrbí, tak se zatím rozvádět nemusíte, uvidíš tu snahu o děti a další přístup.
A Pak ještě o tom co kdy kdo komu koupil....bych se nebavila, řekla bych, že nechci si dělat bepříjemnosti a zle a pak to, že on zjistil, že tys někoho měla-máš, že by nemohl zpátky, "kdyby náhodou" se s ní rozešel.......no fáááákt nech to být....on můževše, co?

Není tady

#189 5. 4. 2009 10:55

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

On mi řekl, že pro něj je to lepší po telefonu, protože je prý srab a do očí by mi to neřekl..... nevím.... přítel je moc fajn a má nás rád, ale já nevím jak to nechat utichnout...... sakryš, to je ted šílená situace.......nechci mu ublížit, ale zase vím, že to není na pořád.... jj ti chlapi, bez nich to nejde a s nima taky ne.......

Není tady

#190 5. 4. 2009 11:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Je neiel nrsab, ale aj nefér - ON niekoho mal, ale ke tebe sa už nemôže vrátiť, lebo TY si si dovolila tiež niekoho násjť? Spadol z višne, nie? To kaože on bude striedať frajerky a donekonečna rozmýšľať, či sa vráti alebo nie, ale ty máš byť celý čas sama a s tongue dyhctivo čakať, či sa páníšk ustrnie? Ted,a ten má ego ako nafukovací balón... Mmch - chceš ty ešte vôbec, aby sa vrátil? A vieš si predstaviť, ako by to vyzeralo? Skús to... a skúmaj, či je to to, čo chceš.

Brita

Není tady

#191 5. 4. 2009 11:44

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Je neiel nrsab, ale aj nefér - ON niekoho mal, ale ke tebe sa už nemôže vrátiť, lebo TY si si dovolila tiež niekoho násjť? Spadol z višne, nie? To kaože on bude striedať frajerky a donekonečna rozmýšľať, či sa vráti alebo nie, ale ty máš byť celý čas sama a s tongue dyhctivo čakať, či sa páníšk ustrnie? Ted,a ten má ego ako nafukovací balón... Mmch - chceš ty ešte vôbec, aby sa vrátil? A vieš si predstaviť, ako by to vyzeralo? Skús to... a skúmaj, či je to to, čo chceš.

no to je právě ono...řekl mi, že si myslel, že když jej tak miluju, tak že zůstanu sama a počkám na něj......pořád ho miluju a děsí mě to, že i přesto všechno jak moc mi ublížil jej miluju, jen už nevím, jestli jej chci zpátky, spíš si myslím, že jen chce abych se s přítelem rozešla a byla sama, zatímco on se stejně nevrátí.....

Není tady

#192 5. 4. 2009 11:59

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Nemôžem si pomôcť, ale aj mne to pripomína skôr rafinovnaú manipuláciu ako lásku... aj keby už nebol do teba zamilovnaý, mal by ti aspoň ako človeku, ktorého si váži a na ktorom mu záleží, želať aby si bola šťasntá - hoci aj  s druhým, nie? Ale on nie, je to ako s tým dieťaťom a hračkou-káčerom... Káčer leží zabudnutý v kúte a decko sa hrá s inými hračkami, ale beda, keby si ho chcelo požičať iné dieťa. dumbom To sa rozpúta krutý boj o toho odloženého káčera. hmm Chceš byť tým odloženým káčerom? Toť otázka... Na druhej strane je možné, že ťa má rád a uvedomil si, čo a ako.. .ale v tom prípad eby mal SÁM začať, rozísť sa s dotyčnou a potom sa pokúsiť získať ťa späť - a nie prehadzovať na teba zodpovednosť za váš vzťah a deptať ťa rečami, že si si rýchlo niekoho našla...

Brita

Není tady

#193 5. 4. 2009 12:04

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Selima.... to je právě ono, a já mám strach, že to třeba teď podělám úplně, prostě mě dostal tam, kde chtěl.....nechci se ale s přítelem rozejít je mi s ním hezky...je hodnej k dětem.....nevím co dělat, ale máš pravdu, pokud by chtěl se vrátit zpět, měl by on udělat první krok a ne já......on odešel, on si našel jinou a já nesmím..... njn chlapi.....

Není tady

#194 5. 4. 2009 12:41

Nabuko0
♥♥♥♥♥--

Nedávno mě překvapil můj bratr. Začal mluvit o rozvodu (už to samo o sobě bylo překvapení), není v tom žádná žena, jen má teď starostí až nad hlavu a tak přemýšlí o blbostech (jako že manželství po 15 letech už není to správné a bla bla) a že kdyby manželku opustil, že je ještě mladá, tak si někoho najde atd. Já mu řekla, že jak ji znám, tak nenajde. A on na to, že by v to doufal. smile Prostě chlapský myšlení. Říkal, že pokud by to mělo být na něm (mluvil fakt upřímně), odstěhoval by se, měl by svůj život, syna si bral na víkendy a užíval si s ním a jeho žena by měla být už napořád sama, aby mohl kdykoliv využívat ten komfort, co ona nabízí. Prý si nedokáže představit, že by byla s někým jiným.

FAkt na rovinu. A že to takhel mají všichni chlapi - majetnicky pojato. Já ji sice už nechc, ale ať ji nemá nikdo jiný. Řekla jsem mu, že můj BM takhle určitě nepřemýšlí, že jemu je putna s kým jsem nebo nejsem. Brácha mi řekl, že ani náhodou, že proto se pořád snaží být poměrně dost součástí mého života, že mu můj Převozník vadí, že to na něm vidí pokaždé, když se potkají.

Možná to u vás bude podobné. Ale nech tomu čas. Ten ukáže, jak to Tvůj manžel myslí vážně a jestli spolu máte být nebo ne. Nelámej nic přes koleno. Je dobré, že si uspořádáte majetkové poměry, to se vždycky hodí. Ale ostatní bych neuspěchávala.

Babička mého BM mi minulý víkend řekla, že si myslí, že jsme to celé uspěchali, že půl roku od provalení do definitivního rozcchodu je strašně krátká doba a že by se můj BM pravděpodobně za chvíli vrátil. Mně přišlo těch 6 měsíců jako deset let. sad

Není tady

#195 5. 4. 2009 13:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Nabuko, u nás to bylo 5 měsíců od provalení a taky mi to přišlo jako celá věčnost ...

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#196 5. 4. 2009 13:19

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Nabuko0 napsal(a):

Prostě chlapský myšlení. Říkal, že pokud by to mělo být na něm (mluvil fakt upřímně), odstěhoval by se, měl by svůj život, syna si bral na víkendy a užíval si s ním a jeho žena by měla být už napořád sama, aby mohl kdykoliv využívat ten komfort, co ona nabízí. Prý si nedokáže představit, že by byla s někým jiným.

Jako Odysseus a Pénelopé? Vzácné, ale nádherné... kapitulation

Není tady

#197 5. 4. 2009 13:52

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Nabuko - moc bych tomu nevěřila, že brácha by se jen tak hrnul do svobodného života, aniž by měl někde jinde želízko v ohni :-). Pokud mu tedy manželka nedělá ze života peklo, což předpokládám, že se neděje.
A ty myšlenky, jestli jsme něco neuspěchali, ty asi přepadnou každého. I mě, ačkoliv u nás to šlo ráz na ráz a celkem bez jakéhokoliv mého vlivu. Ale taky už jsem si v duchu řešila, jak by se to asi bylo vyvíjelo, kdybych byla tehdy schopná nedat najevo, že vím. Kdybych tu vědomost byla naopak využila. Každopádně by byli oni dva nuceni držet se v ilegalitě a třeba by to paní po čase přestalo bavit. A třeba taky ne ....... Jenže těmi myšlenkami stejně člověk nakonec dojde zase k otázce, co je horší - žít s ním a vědět, trápit se potají, nedat nic najevo a čekat a "bojovat" nebo si říct, že mi takovej chlap za to nestojí. A i když člověk zvolí tu druhou variantu a hrdě si řekne, že líp mu bude samotnému, tak po pár letech samoty už se mu to "provinění" partnera nezdá vůbec tak hrozné a zase si říká, že asi udělal blbost.
Takže je asi nejlepší neřešit minulost, která se nedá vzít zpátky. A pokud jste s BM pořád v kontaktu, není vyloučeno, že za čas zjistíte, že jste udělali blbost. Oba. Každý jinak.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#198 5. 4. 2009 14:11

Nabuko0
♥♥♥♥♥--

Salen napsal(a):

Nabuko - moc bych tomu nevěřila, že brácha by se jen tak hrnul do svobodného života, aniž by měl někde jinde želízko v ohni :-). Pokud mu tedy manželka nedělá ze života peklo, což předpokládám, že se neděje.
A ty myšlenky, jestli jsme něco neuspěchali, ty asi přepadnou každého. I mě, ačkoliv u nás to šlo ráz na ráz a celkem bez jakéhokoliv mého vlivu. Ale taky už jsem si v duchu řešila, jak by se to asi bylo vyvíjelo, kdybych byla tehdy schopná nedat najevo, že vím. Kdybych tu vědomost byla naopak využila. Každopádně by byli oni dva nuceni držet se v ilegalitě a třeba by to paní po čase přestalo bavit. A třeba taky ne ....... Jenže těmi myšlenkami stejně člověk nakonec dojde zase k otázce, co je horší - žít s ním a vědět, trápit se potají, nedat nic najevo a čekat a "bojovat" nebo si říct, že mi takovej chlap za to nestojí. A i když člověk zvolí tu druhou variantu a hrdě si řekne, že líp mu bude samotnému, tak po pár letech samoty už se mu to "provinění" partnera nezdá vůbec tak hrozné a zase si říká, že asi udělal blbost.
Takže je asi nejlepší neřešit minulost, která se nedá vzít zpátky. A pokud jste s BM pořád v kontaktu, není vyloučeno, že za čas zjistíte, že jste udělali blbost. Oba. Každý jinak.

Ahoj Sal, asi je to jak píšeš. To "provinění" už se nezdá být takové a člověk začne přemýšlet. A je to pořád dokola. Kdyby šlo vypnout mozek, přestat se obviňovat apod. Mám dny, kdy jsem úplně v pohodě a říkám si, že je vlastně dobře, že to takhle dopadlo, protože máme oba šanci najít tu druhou "správnou" polovičku (třeba ji on už našel, třeba ne, kdo ví) a jindy si pláču do polštáře a říkám si, že přeci my dva jsme k sobě ty správné polovičky. Prostě neverending story. Asi je potřeba čas, aby si to člověk pořádně srovnal.

Jsme sice v kontaktu, ale jenom kvůli Venouškovi. Jinak bychom asi nebyli. V kontaktu jsem i s jeho rodinou (s mladšími členy proto, že jsme se stali za ta léta kamarádi, s babičkou proto, že ji mám moc ráda a s tchýní hlavně kvůli synovi smile).

Brácha ženskou nemá, on by mi to asi i řekl. Možná občas nějakou nárazovku (o tom vím). Spíš je celkově unavený. Řeší se teď mnoho problémů a on by chtěl nejradši od všeho utéct.

Není tady

#199 6. 4. 2009 10:01

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Já mám teď zase docela hustej den..... večer mi přítel řekl, že se zamiloval a že chce se mnou žít..... já ne.... je to moc brzo, ale nevím jak mu to říct..... pořád myslím na manžela, je to šílený, zrovna dneska mám ten ubrečený den, kdy si říkám, že jsem to totálně podělala a že kdybych nikoho neměla, že by už byl zpátky......sakra.... byla jsem se projet a podívat se, kde jsme se poznali..... to jsem já blbka neměla dělat..... šíleně ho pořád miluju a zajímalo by mě proč.... tolik mi ublížil, tolik zlého mi řekl..... a já hloupá na něj pořád myslím.....Koukám na přítele jak spí a představuju si, jaké by to bylo..... nic mi z toho nevychází..... je mi z toho smutno, teď budu já ta co ublíží......nejde to.... manžel je pořád prostě pro mě ten "ON" ...... nechápu své jednání, asi nepřemýšlím hlavou já nevím, zase mám pocit, že bych jej vzala zpátky, že by to šlo napravit a znovu spolu žít......

Není tady

#200 6. 4. 2009 10:23

javena
♥♥♥♥♥♥-

Sonri, řekni příteli, že je na společné bydlení brzy, s ohledem na děti. To si i myslím, děti v tom musí mít pěknej guláš, vzali jste to hopem. big_smile
Manželovi bych řekla asi toto:
Miluju tě, jsi otec mých dětí, chtěla jsem s tebou zestárnout, ale po tom, co jsi mi předvedl poslední měsíc/dva, nevím. Pokud nechceš být s ní, vezmi si podnájem, můžeme se stýkat, chci jen zjistit, že jsi se jako srab a blbec choval kvůli ní, protože já tě takhle neznám.
A uvidíš.
Já taky viděla... a nestačila se divit... hodně mi to pomohlo uvědomit si, že jsem se rozhodla správně.
Už ho nechci.

Upravil(a) javena (6. 4. 2009 10:24)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí