Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#126 17. 3. 2009 11:04

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

Re: Jak žít po partnerově nevěře?

Selima napsal(a):

Zvládneš... budš musieť. A určite prídu chvíle, keď si povieš: "Toto by som s NÍM nezažila..." uvidíš.

Víš co je zvláštní? Že s tím novým..... jsem si to řekla, že tohle jsem s ním nezažila.... bylo to krásný.... škoda že to skončilo....

Upravil(a) sonrisa_1976 (17. 3. 2009 11:07)

Není tady

#127 17. 3. 2009 11:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Vidíš... a príde niečo iné. Nehovorím, či lepšie alebo horšie, to je aj ťažko hodnotiť, ale INÉ. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#128 17. 3. 2009 11:10

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Vidíš... a príde niečo iné. Nehovorím, či lepšie alebo horšie, to je aj ťažko hodnotiť, ale INÉ. stolt

Začínám tomu pomalu věřit.... musí být líp....i bez něj...zvládnu to....

Není tady

#129 17. 3. 2009 11:12

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Vanda napsal(a):

Stejně mi to připadá jako divadlo před kolegy.....Že bys ho zpátky chtěla, nemusí on vědět. Po tomhle výstupu by ale měl vědět (a možná i ti kolegové), že už by zpátky ani nemohl, protože znáš svou cenu a máš svoje hranice..
Jsem dnes nějak konfrontačně naladěná....smile

Divadlo... tak to beru i já.....ale přehnal to a to dost.... mohl počkat až bude sám a pak mi zavolat......

Není tady

#130 17. 3. 2009 11:20

helena
♥♥♥♥♥♥♥

mohl počkat až bude sám a pak mi zavolat
Co víš, co a komu potřeboval "dokázat". Někdy stačí, aby něco plácnul před kolegou/kamarádem a pak už se holt tý svý verze musí držet, aby viděli, jakej je "frajer"... Ber to jako výhodu - kdyby náhodou chtěl (a vrátil se) zpátky, tak to bude ON, kdo kecá.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#131 17. 3. 2009 15:19

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

mohl počkat až bude sám a pak mi zavolat
Co víš, co a komu potřeboval "dokázat". Někdy stačí, aby něco plácnul před kolegou/kamarádem a pak už se holt tý svý verze musí držet, aby viděli, jakej je "frajer"... Ber to jako výhodu - kdyby náhodou chtěl (a vrátil se) zpátky, tak to bude ON, kdo kecá.

....já už přemýšlím o tom, jestli jej ještě vůbec chci zpátky.....

Není tady

#132 17. 3. 2009 16:30

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

sonrisa_1976 napsal(a):

Ahojky všichni..........Už jsem tady zase..... vypadalo to, že to nějak zvládnu.....nový život, kadeřník, hadříky, známost..... ale všechno je zase na začátku..... tuhle neděli jak mi po víkendu vrátil děti.... řekl mi, že uvažoval, že se vrátí, objal mě a řekl mi že mě miluje, ale že mi moc ublížil.....plakal jak odjížděl...... dneska mi volal a řekl mi, že to že mě miluje mi řekl jen ze soucitu a že se už nikdy nevrátí......

Promiň, Sonriso, ale to je vážně blbec, sorry za ten výraz...

"uvažoval, že se vrátí..."
"plakal jak odjížděl..."
"že mě miluje mi řekl jen ze soucitu..."
"že se už nikdy nevrátí..."
sad

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#133 17. 3. 2009 17:16

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

Ahojky všichni..........Už jsem tady zase..... vypadalo to, že to nějak zvládnu.....nový život, kadeřník, hadříky, známost..... ale všechno je zase na začátku..... tuhle neděli jak mi po víkendu vrátil děti.... řekl mi, že uvažoval, že se vrátí, objal mě a řekl mi že mě miluje, ale že mi moc ublížil.....plakal jak odjížděl...... dneska mi volal a řekl mi, že to že mě miluje mi řekl jen ze soucitu a že se už nikdy nevrátí......

Promiň, Sonriso, ale to je vážně blbec, sorry za ten výraz...

"uvažoval, že se vrátí..."
"plakal jak odjížděl..."
"že mě miluje mi řekl jen ze soucitu..."
"že se už nikdy nevrátí..."
sad

Neomlouvej se..... je to blbec.... myslím si, že sám neví co chce.....a já toho blbce pořád miluju..... a to mě tááák strašně štve.....

Není tady

#134 18. 3. 2009 18:14

lakina
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krabí

sonri,nevím jak dlouho ta vaše ,,krize,,trvá,ale jelikož jsi tu zaregistrovaná teprve od února ,tak asi velice krátkou dobu,krátkou na to ,aby si on ujasnil s kým,krátkou na to, aby sis někoho našla,krátkou na to ,aby to přestalo bolet atd.počítej tak rok a to minimálně,nauč se žít bez něj, nauč se žít sama...jde to....poznala jsem to ...když jsem tu holkám brečela,jak jsem večer co večer sama,řekly mi vychutnávej si to,jednou to skončí....a měly pravdu....krásné prázdniny to byly...dělat si co chceš,o nikoho se nestarat,nikomu neposluhovat,ho pošli do ....až si ujasní ,co chce...můj pendloval rok....sem tam,hrozný čas....už ho nechci...i kdyby byl panic....ne..NE,raději sama...a taková to byla láska a byl to muž mého života to říkám i dnes..drž se a nech čas pracovat pro tebe..pa

Přítomná bolest je sestrou budoucí radosti.

Není tady

#135 20. 3. 2009 19:37

agnes lee
♥------

Ahoj, i já prožívám život po nevěře svého manžela. Ale dívám se na to už s odstupem, ikdyž nemůžu tvrdit, že mě to nebolí.  LAKINA dává ve svém příspěvku velmi dobré rady. Jen držet se jich je hodně těžké, když jste ztratili všechnu svoji sebeúctu a zdá se vám, že se válíte ve špíně. Jde do. Ale pomalu. Opravdu, jak říkala moje babička, čas všechny rány zhojí.

Není tady

#136 23. 3. 2009 11:35

Sofi1
♥♥♥----

Sonriso,
možná by Tvůj protějšek, který je mimochodem z mého pohledu hezky nevyrovnaný egoista ( ale můžu se plést), potřeboval zjistit, že žádný soucit nepotřebuješ a už vubec ne od něj. Neznám podrobně Tvůj příběh ( sorry- už tady nechodím tak často), ale  zpravidla je to + - u všech stejné. Nové hadříky, známost, kadeřník .... to všechno je moc fajn, ale udělat si pořádek sama v sobě, tak aby bylo viditelné, že tyhle jeho "tlachy" se míjejí učinkem. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že když jsem přestala s hovory typu "pojďme si rozumně promluvit" atd... a začala jsem reálně jednat, např. když pořád říkal, že se na nějakou dobu odstěhuje, a Já tvrdila, že to nic nevyřeší, tak jsem nakonec přešla na opačnou strunu. Přiznala jsem, že to bude asi opravdu nejlepší a že by taky bylo lepší, kdyby si věci odstěhoval až děti nebudou doma, ať ho nevidí odcházet s kufrem v ruce a  které povlečení a ručníky by si chtěl vzít,ať mu to nachystám, tak najednou otočil. Asi se neumím vyjadřovat přesně, jen Ti prostě chci říct, že v momentě, kdy ten druhý uvidí, že už nejsi to "slabší" stvoření, začne se chovat jinak. Až si udělá dušička, která se cítí odkopnutá, zneužitá, nepochopená a hlavně hodně raněná v sobě pořádek ( a věř, že to nejde na povel a hned, že spoustu věcí si nechceme a nedokážeme sebekriticky připustit), tak pak už může ten druhý říkat cokoliv a ono se to po nás sveze jako kapka deště po deštníku a neublíží. Drž se smile

Není tady

#137 23. 3. 2009 12:31

javena
♥♥♥♥♥♥-

Sonri, ahoj. Nahoru, dolů, nějakou dobu to tak bude. Netrap se tím, že ho máš ráda, že bys ho vzala zpátky. Kdo nezažil, nepochopí. Máš děti, to je jiné, máš odpovědnost i za ně.
Čím víc se on bude chovat takhle,  tím rychleji tě to pustí. wink
Nereaguj na jeho výlevy, řekni mu, ať zavolá jindy, že teď nemůžeš mluvit a má po ptákách. Ať tyhle srdceryvný žvásty vykládá někomu jinýmu.
A neboj, zvládneš žít bez něj, žila jsi i před ním.

Není tady

#138 23. 3. 2009 13:31

Charlota
♥♥♥♥---
Místo: Jihlava

"Zrady i nevěry pocházejí většinou ze slabosti, ne ze záměru."

Nepozná sladké, kdo neokusil hořké.
OMNIA VINCIT AMOR-Vše přemáhá láska

Není tady

#139 23. 3. 2009 14:33

housenka
♥♥-----

Člověka to změní, včera jsme měli rozhovor typu: "Stejně už půjdu brzo do kopřiv". (M) Dřív bych mu řekla, že to já přece nechci, teď jsem prohlásila, že bude muset počkat až narostou a pak že aspoň nebude mít regma.

Není tady

#140 23. 3. 2009 14:37

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Sofi1 napsal(a):

Sonriso,
možná by Tvůj protějšek, který je mimochodem z mého pohledu hezky nevyrovnaný egoista ( ale můžu se plést), potřeboval zjistit, že žádný soucit nepotřebuješ a už vubec ne od něj. Neznám podrobně Tvůj příběh ( sorry- už tady nechodím tak často), ale  zpravidla je to + - u všech stejné. Nové hadříky, známost, kadeřník .... to všechno je moc fajn, ale udělat si pořádek sama v sobě, tak aby bylo viditelné, že tyhle jeho "tlachy" se míjejí učinkem. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že když jsem přestala s hovory typu "pojďme si rozumně promluvit" atd... a začala jsem reálně jednat, např. když pořád říkal, že se na nějakou dobu odstěhuje, a Já tvrdila, že to nic nevyřeší, tak jsem nakonec přešla na opačnou strunu. Přiznala jsem, že to bude asi opravdu nejlepší a že by taky bylo lepší, kdyby si věci odstěhoval až děti nebudou doma, ať ho nevidí odcházet s kufrem v ruce a  které povlečení a ručníky by si chtěl vzít,ať mu to nachystám, tak najednou otočil. Asi se neumím vyjadřovat přesně, jen Ti prostě chci říct, že v momentě, kdy ten druhý uvidí, že už nejsi to "slabší" stvoření, začne se chovat jinak. Až si udělá dušička, která se cítí odkopnutá, zneužitá, nepochopená a hlavně hodně raněná v sobě pořádek ( a věř, že to nejde na povel a hned, že spoustu věcí si nechceme a nedokážeme sebekriticky připustit), tak pak už může ten druhý říkat cokoliv a ono se to po nás sveze jako kapka deště po deštníku a neublíží. Drž se smile

Ahoooj sofi pussa
Jak to jde? Co nového?

Jinak to, co popisuješ, to bych shrnula do jedné věty: když se každý začne starat konečně sám o sebe, začne to fungovat wink

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#141 23. 3. 2009 16:03

Sofi1
♥♥♥----

Ahojky Pan,

jak vidím, tak jako vždycky Tobě stačí jedna věta, na co Já potřebují celý odstavec.par
Mám se fajn.  Doma mám jednoho "moralistu" nad jehož některými výroky v duchu kroutím hlavou a říkám si něco o potrefené huse. Čím to je, že ten co sám měl  máslo na hlavě a teď se snaží vytvářet dojem vzorné počestnosti má plnou pusu morálky?To víš, pro mne je to občas jako červená barva pro býka, takže nevydržím a na jeho proslovy o morálce si občas rýpnu.Prostě nejde odolat.Ale všechno je to spíše v žertu. Je, ale pravda, že se hodně změnil, nebo Já?  Jen když potkám dotyčnou, tak mi ten den není dvakrát a doma pak většinou zalezu do svého koutečku a háčkuju a háčkuju. dumbom Asi to v sobě ještě pořád nemám úplně dořešený.Ale bojuji s tím a tak často to zase není. Naučila jsem se mít ráda¨, nechcít řešit všechno hned a hlavně už nějakou dobu žiji s pocitem, že jsem manželova partnerka, né ženská, kterou má napsanou v občance a má s ní dvě děti. Mimochodem k dětem: Kluk (17 let) má o 4 roky starší přítelkyni - prvotní šok vystřídala úleva, protože je tak zamilovaný, že nemá čas na lumpárny(tedy,doufám). Z holky se vyklubala fajn rozumná žába, takže když spolu budou celou střední (ona vysokou), tak mám jistotu, že tou jeho pubertou proplujeme bez úhony. Dcera se staečně pere s Tourethovým syndromem a díky našemu skvělému neurologovi nemusí brát žádná psychofarmaka a je jen na lécích na přírodní bázi. Její stav je dobrý a určitě tomu přispívá i to, že doma je normální rodinné ovzduší.
Jsi hodná, že si mne ještě pamatuješ. Už sem jen občas nakukuji. Zpravidla se necítím na to něco radit, ale mám radost, když se tady dozvídám, že některé našly svou cestu a dokázaly se postavit a jít, protože když se opravdu chce, tak to jde. Třebas pomalu a dlouho, ale jde.fuckyou
Moc moc moc zdravím a přeji dny plné pohody a radosti ze života.tummenupp
PS. Konečně už umím smajlíky. Teda doufám.

Není tady

#142 23. 3. 2009 16:04

x62358
Host

Sofi taky zdravím a ráda čtu, že se ti daří výborně!!

#143 23. 3. 2009 17:42

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Sofi, tak to je bezva, ale že to jednu dobu nevypadalo, co?
No hele, jestli moralizuje, uvař mu kafe a pošli ho zase víš kam viď smile)) On si tam zamoralizuje pěkně v klídku a možná mu v tom smrádku zasejc něco dojde smile

Nu a místo háčkování mám nabídku - sepiš ten svůj fascinující příběh a pošli mi ho. Já se přece jen nevzdala myšlenky, že knížka bude smile No a ten tvůj je obvzláště okořeněný a vypečený smile

Se synem si nedělej starosti, když vezmeš, že ženy statisticky přežívají své muže o 5 - 8 let, tak je děvče v normě.
A dceři držím palce.
pussa

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#144 23. 3. 2009 18:27

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Sonris, myslím , že Selima trefila hřebík na hlavičku. Nestojíš o něj jen z principu? Možná, že kdyby se skutečně vrátil, tak že nebudeš vědět "co s ním". Miluje, nemiluje, říká to vážně, ze soucitu...? Tak si asi CHLAPA nepředstavuješ. Tato nezralost a emoční rozbředlost by mi hodně vadila. Kdyby mi tu a tam chodil poplakat a měl před publikem silácké telefonáty. Nicméně vím, že je to táta vašich dětí a neošklivila bych si ho. Ale taky bych si nechtěla zakrývat skutečnost.

Son, myslím si, že už bys mu neměla dávat žádné další možnosti a ujištění o tvé lásce. Těmito slovy bych neplýtvala... Není se čeho bát, není to nic definitivního, fatálního. Pokud bys uviděla , že po čase dospěl, tak váš vztah může navázat a být v úplně jiné dimenzi. Já bych tak asi postupovala. Mít chlapa, který mě v sudý dny miluje doopravdy , v lichý dny jen ze soucitu ,  nepotřebuju.

Určitě dej vědět, jak se daří. Nevím proč, ale jaksi cítím, že tento pán bude ještě prosit, aby mohl jít "domů"

Není tady

#145 23. 3. 2009 19:53

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky,
takže u nás se to nakonec otočilo proti mě..... jsem ku*va a mám na krku cedulku, že jdu za babku.... prý mu mám poděkovat za to jak teď vypadám......no nic pro mě..... Po víkendu na nic.... v pátek měl přijet v 17h...přijel ve 19.30 s tím, že byli kupovat stěnu (jak brečel, že chce být s dětmi co nejdýl...a že nemají peníze....) v neděli je měl dovézt podle dohody kolem 20h...nic....volám, píšu a nic.... ve 21.h se mi ráčil napsat smsku, že už pojedou domů.... nakonec jsem mu volala a řekla mu, ať s nimi v noci nikam nejezdí a odvede si je ráno do školky.... brblal, že ani neví kam má jít, ale nakonec je odvedli společně s tetou do školky....Zvládli to na výbornou.... Po obědě jsem si šla vyzvednout děti a co jsem se nedozvěděla.... Od mé 4,5leté dcerky... že mě nemá ráda, že chce tetu-maminku a že já jsem špindíra....Na to jsem volala manželovi, a požádala ho, aby se o mě nebavili v přítomnosti dětí a on na to reagoval s tím, že se o mě vůbec nebavili a že jsem blbá.... Nakonec z něj vylezlo, abych mu ofotila rodné listy dětí.... chce je do péče, protože já jsem nesouhlasila se střídavou péčí, ale navrhla jsem mu víkendy-kdykoli + kdykoli přes týden po práci, že si může přijet za dětmi.....tak se mu prý mstím a tak že je bude vychovávat on.....Takže tak.... je mi na nic, ale mám oporu..... mám "kamaráda" můžu se mu vypovídat a je mi sním moc hezky.... i když pořád myslím na toho.... na manžela.... proč? Pořád ho miluju i přes všechny urážky a hádky, už se rozumně nedokážeme spolu vůbec bavit.....Ale zpátky už jej nechci.... půjdu požádat o rozvod....

Není tady

#146 23. 3. 2009 20:25

majka.r.63
♥♥♥♥---

No, tak to Ti přeju hodně sil, protože tenhle boj ještě bude hodně bolet.
Ach jo, kam se vždycky podějou ty fajn chlapi, když se zamilujou jinde.
Třeba Ti jeho hrubost pomůže se s jeho odchodem dřív vyrovnat. Hm, nic moc útěcha, já vím.
par

Není tady

#147 23. 3. 2009 20:33

majkafa
Host

Taky si říkám a ptám se, kam se vždycky podějí ti fajn chlapi, když se zamilují jinde. Kam se poděl ten můj prima mužský, když se zamiloval jinde.
Říkám si pro sebe, že zemřel. Že už není. Tak je to pro mě lehčí. Dneska mám nějakou smutnou.

Sonriso, drž se. Nevím, co víc  v tuto chvíli napsat, abych tě nějak podpořila. pussa

#148 23. 3. 2009 20:37

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

... kam se vždycky podějou ty fajn chlapi, když se zamilujou jinde...

Asi tam, kam se podějou ty fajn ženské, když se zamilujou jinde... tongue Napsal bych přesněji, kam , ale hrozil by mi ban za vulgarity wink

Upravil(a) klokan (23. 3. 2009 20:40)

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#149 23. 3. 2009 21:00

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Sonriso - když to čtu, je mi tě líto, co musíš zvládat. Ale věřím pevně, že ty to dokážeš. Jen prosím tě nedopusť, aby do toho zatahoval ty děti. To co ti řekla malá ..... tvrdě bych se mu ohradila, že jestli ještě jednou zjistím, že o tobě před dětmi něco takového vykládá, tak že jsou možnosti, jak mu v tom zabránit. A každý dětský psycholog bude na tvé straně.
Vy dva jste si ublížili. Ale pro vaše děti budete vždycky máma s tátou a to jak se k nim budete chovat, tím ovlivníte celý jejich život i jejich budoucí vztahy.
Dovedu si představit, jak hrozně těžké to musí být - posílat děti na víkend k tátovi s vědomím, že je tam i ona. Čas i tohle obrousí. Třeba je to dobrá máma a bude se chovat k vašim dětem hezky. Bylo by to dobře.
A i když o svěření dětí požádá, ještě to neznamená, že mu soud vyhoví. Pokud u tebe není žádný problém s výchovou, proč by děti měly odcházet z domova do cizího prostředí, k cizí paní.
A s rozvodem ..... proč bys měla ty žádat o rozvod? Ty ses přece rozvádět nechtěla. To bych neřešila. To je jeho problém. Nikdo ho nevyháněl, odešel sám. A nezapomeň, že dokud jste manželé, neměl by nakládat libovolně s vašimi penězi, majetkem ..... to není nějaká pomstychtivost, to je třeba ohlídat už kvůli dětem.
A opravdu se snaž nehádat se s ním. Nikdy nevíš, co se ještě může stát. Nepal zbytečně mosty. Těžko se něco obnovuje, když se před tím řeknou věci, které ani jeden tak říct třeba nechtěl, ale ve vzteku se neovládl.

Upravil(a) Salen (23. 3. 2009 21:08)

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#150 23. 3. 2009 21:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

No, to už je hardcore. Nemsti sa, ale brániť sa - to je podľa mňa povinnosť. A opatrne, aby sa do tých nechutností nenamočili aj deti. hmm Možno mu boli víkendy málo, ale riešiť to odtrhnutím detí od matky je sila - hlavne keď odišiel ON... Deti potrebujú oboch rodičov, ale malé deti asi predsa len o niečo viac mamu...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí