Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#101 4. 3. 2009 8:59

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

Re: Jak žít po partnerově nevěře?

Koi napsal(a):

Sonri, holčičko vidíš, ani to dlouho netrvalo a už se mu stýská. Hlavně se drž a nech ho pořádně "vystýskat", aby si to v tom dobré vyžral až do dna. Moc brzký evt. jeho návrat není pro tebe dobrý. Jen ať si naplno uvědomí co ve vás má.
A kup si na sebe něco moc hezkého, odvážného a neobvyklého ať kouká s pusou dokořán o co přichází smile  Ty jeho maily si pěkně vychutnej smile

Dneska mi zase přišel e-mail, ale jen jestli je dětem smutno.... sakra....to bolí.....takový studený, neosobní a že co má říct pak dětem až u něj budou.....

Není tady

#102 4. 3. 2009 9:38

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

No super....a přišel mi další e-mail.... že mě má rád..... ale A to že žiji s někým jiným není jen moje vina......
Co si sakra pod tímhle mám představit, že jsem ho držel za pr*el, když byl s ní? To je děsný...to bolí.... a není to fér......já kvůli němu takhle trpím a on si užívá, sakra to není fér....a co ty děti?

Upravil(a) sonrisa_1976 (4. 3. 2009 9:41)

Není tady

#103 4. 3. 2009 9:42

Koi
♥♥♥♥---

Tak ho trochu podus ty a vylič mu jak děti reagují. Je jasný, že hned nebude psát i o tobě. Je to moc čerstvé, dej tomu čas a v dobrém kuj plány, aby měl chuť se vrátit, pokud o to budeš stát.
To že má starost o děti je dobré znamení. Jasně, že můžeš říci tak proč odcházel, ale to jsi postřehla na babinetu, že občas logiku nemůžeš hledat. Drž se

Pane, daruj mi klid, abych přijal věci, které nemohu změnit, odvahu změnit to, co mohu změnit, a moudrost, abych dokázal rozeznat jedno od druhého.

Není tady

#104 4. 3. 2009 9:47

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Koi napsal(a):

Tak ho trochu podus ty a vylič mu jak děti reagují. Je jasný, že hned nebude psát i o tobě. Je to moc čerstvé, dej tomu čas a v dobrém kuj plány, aby měl chuť se vrátit, pokud o to budeš stát.
To že má starost o děti je dobré znamení. Jasně, že můžeš říci tak proč odcházel, ale to jsi postřehla na babinetu, že občas logiku nemůžeš hledat. Drž se

Myslíš, že mu mám napsat jak malá pláče a že si stěžuje i ve školce? Malý je zatím v pohodě, ale taky chodí, že chce košili jako táta.... a voňavku jako táta, a že se bude holit jako táta.....Aby to nebral právě jen jako citové vydírání.....

Upravil(a) sonrisa_1976 (4. 3. 2009 9:48)

Není tady

#105 4. 3. 2009 9:56

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja by som ho nejatrila... deťmi a tak, to podľa mňa nemá cenu. Skôr by som mu napísala, že za rozchod vždy môžu dvaja a zrejme váš vzťah nebol ideálny, ale odísť od problémov do iného vzťahu je jednoducho zbabelosť a dezercia(no, napíš to radšej jemnejšie big_smile ). Lebo to je môj názor... Vyrovnaný vzťah dvoch spokojných ľudí nevera nerozloží, ale zasa - ak bol ON nespokojný, mohol otvoriť pa... ústa a veci riešiť. Aj útek je riešenie, ale nie dospelé, skôr detsky zbabelé.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#106 4. 3. 2009 10:19

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Ja by som ho nejatrila... deťmi a tak, to podľa mňa nemá cenu. Skôr by som mu napísala, že za rozchod vždy môžu dvaja a zrejme váš vzťah nebol ideálny, ale odísť od problémov do iného vzťahu je jednoducho zbabelosť a dezercia(no, napíš to radšej jemnejšie big_smile ). Lebo to je môj názor... Vyrovnaný vzťah dvoch spokojných ľudí nevera nerozloží, ale zasa - ak bol ON nespokojný, mohol otvoriť pa... ústa a veci riešiť. Aj útek je riešenie, ale nie dospelé, skôr detsky zbabelé.

na mou odpověď.......problémy se řeší jinak než útěkem do jiného vztahu...mi napsal že neví jak se takové situace řeší, že to nepředpokládal a neplánoval a že na to nebyl připravený......tudíž jen koukal jak se věci kolem něj dějí! Že se omlouvá, ale . . .  Už se to nedá vrátit......

jj, jen svou zbabělost a útěk před problémy omlouvá.....srab....

Není tady

#107 4. 3. 2009 10:23

Koi
♥♥♥♥---

Podrobný výčet mu nedávej, aleže  jsou děti smutný když příjde řeč na tátu a ptají se po něm. To by opravdu bylo jako citové vydírání, kdybys popisovala  výjevya na to by neslyšel a viděl v tom tvoje podsunuté myšlenky.

Pane, daruj mi klid, abych přijal věci, které nemohu změnit, odvahu změnit to, co mohu změnit, a moudrost, abych dokázal rozeznat jedno od druhého.

Není tady

#108 4. 3. 2009 10:25

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Koi napsal(a):

Podrobný výčet mu nedávej, aleže  jsou děti smutný když příjde řeč na tátu a ptají se po něm. To by opravdu bylo jako citové vydírání, kdybys popisovala  výjevya na to by neslyšel a viděl v tom tvoje podsunuté myšlenky.

no a to právě nechci.... a to že mi trhá srdce jak jim je po něm smutno....stejně by tomu nevěřil....

Není tady

#109 4. 3. 2009 10:26

javena
♥♥♥♥♥♥-

Sonri, je mi to líto..
Tvůj muž má prostě výčitky svědomí.
Nehroť to, žádný výčitky, to je na nic. Třeba by se i vrátil, ale už jsi to myslím psala, je hrdej..
napiš mu, že co se stalo, stalo se. Jsou lidi, co nevěru přežili, přežila bych ji taky, to se prostě stává. Vždycky za to můžou oba, udělali jsme oba chybu. Teď musíme myslet na děti, nemají to jednoduchý - ale když budeme rozumní my, zvládnou to. Měj se pěkně, bla, bla, bla...
Mě se to osvědčilo, chlap nechce pořád slyšet, co je za vola, ale zase pozor, neponižovat se, nežebrat.
Držím palce, Sonri, tak jako tak máš před sebou kus nelehký cesty. pussa

Není tady

#110 4. 3. 2009 10:36

brokolicka
♥------

Ahoj, pročítám vaše příběhy a názory.
I se mnou si osud zahrál tak jak bych nikdy netušila.Bláznivě jsem se zamilovala do kolegy v práci a dostala se na druhou stranu mince-podvádějící.
Mám za sebou sedmnáctiletý vztah(včetně 9-letého manželství)s jedním mužem, byl můj první, máme dvě děti.
Brali jsme se po osmi leté známosti, po roce přišel první syn.Manžel změnil zaměstnání a pomáhal rozjíždět novou firmu-v práci byl od nevidím do nevidím, domů se chodil jen vyspat.První roky jsem byla hrdá na jeho pracovní úsilí, které se pomalu měnilo na workoholismus.Postupem času jsem ho v podstatě(kromě financí) coby žena na MD přestala potřebovat-stala jsem se samostatnou jednotkou.Snažila jsem se o to víc, že jsem čekala druhého syna, ale manžel byl stále v práci.Žádné dovolené ani společné víkendy se několik let nekonali, s dětmi mi pomáhala tchyně, pokud to bylo možné, ovšem manžel si na tento chod domácnosti poměrně snadno zvykl a měla jsem pocit, že žije jen pro peníze, práci, niklov pro mně a děti.Začalo postupné odcizování. Manžel si našel spřízněnou duši s kterou trávil případná školení a semináře, později se přiznal, že s ní nic neměl, ale já jsem vycítila, že k ní chová velké city.Mně unavovalo řešit jeho neřešitelné problémy, jeho unavovalo se o tom bavit.Prostě jsme žili vedle sebe a moc jsme už spolu nekomunikovali.Po šesti letech jsem nastoupila do práce.Po půl roce jsem se neskutečně zamilovala do kolegy-měl ale přítelkyni a dvě děti-samozřejmě tvrdil jak je s ní nešťastný a chce být se mnou atd...Byla jsem rozhodnutá manželství ukončit ale manžel začal bojovat - navrhl abychom spolu zašli do poradny-chodili jsme 3 měsíce.Když jsem hovořila s psychologem, řekl mi že kolega se mnou neskutečně manipuluje a náš ,,vztah,, nikam nevede...a nevedl. blá blá.Uvědomila jsem si, že pokud se ale rozvedu, bude to kvůli manželovu odcizení a vzájemným problémům, né kvůli jinému muži, který si s mými city jen hrál. poradnou.Každopádně to dopadlo tak, že já jsem změnila zaměstnání, protože jsme si s manželem řekli, že se pokusíme vyvarovat starých chyb a žít dál jako rodina.Tečka. Čas sice hojí zraněné city-v našem případě i vzájemná zklamání.Pravdou je že během návštěv psychologa se manžel začal chovat jinak, lépe a uvědomoval si, že chyba není jen na mé straně. Začali jsme od začátku. Od té doby uplynulo 8měsíců.Je to těžké pro oba, mám ale pocit že občas začínáme sjíždět no ,,starých kolejí,,.

Není tady

#111 4. 3. 2009 10:39

Natalka08
♥♥♥----

Sonri, můj manžel, když odcházel k milence, taky říkal, že ikdyby s ní nebyl šťastný, nemohl by se vrátit, protože by mu to hrdost nedovolila.... Dělala jsem to samé, co ti radila Javena... Nevyčítala, jen jsem mu vždy přála ať se má hezky, že jsem ráda, že je konečně šťastný, že na mě určitě taky ten "pravý princ" čeká a že mě bude mít rád a i mou dcerku. Bylo to těžký, ty představy, že je s ní, že s ní tráví ty chvíle, co byl s náma, že jí říká, to co kdysi mě... Když viděl, že jsem na Valentýna dostala kytku, že jsem usměvavá a šťastná, když příjde, začal se najednou zajímat, jak se mám i já... No a jsou to 2 měsíce, co se odstěhoval a ikdyž vím, že je opravdu strááášně moc hrdý, pár dnů nazpátek se mě zeptal, jestli by se mohl vrátit........ Nevím, čím to je, jestli jim to neklape nebo jestli pochopil, že pořád budeme spojeni naši dcerkou a tak nás z hlavy nevymaže a nebo jestli má strach, že bych si taky mohla někoho najít a tím pádem by on spadl z koně..... Nevím a je mi to jedno. Každopádně do hlavy jim nevydíme (někdy je to i dobře:-) ), ale ty si teď užívej, on musí vidět, že jsi šťastná a uvidím, jak mu to začne v té hlavičce šrotovat, co (nebo kdo?:-) ) za tím je.... Drž se, myslím na tebe, máš před sebou velký kus práce....

Není tady

#112 4. 3. 2009 10:55

Koi
♥♥♥♥---

Sonri, Jawena ti to napsala moc pěkně. Promiň, myslela jsem to jak ona popsala, neodhadla jsem, že jsi dost mimo a nejsi schopná psát jak by bylo potřeba. Poreferovat jak je dětem je potřeba, ale bez výčitek, to je pro chlapa ještě horší.

Není tady

#113 4. 3. 2009 10:58

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Koi napsal(a):

Sonri, Jawena ti to napsala moc pěkně. Promiň, myslela jsem to jak ona popsala, neodhadla jsem, že jsi dost mimo a nejsi schopná psát jak by bylo potřeba. Poreferovat jak je dětem je potřeba, ale bez výčitek, to je pro chlapa ještě horší.

Já vím, je to ještě moc čerstvý.... napíšu mu to, jak psala Jawena.... a bude.....šíleně se bojím pátku....co bude až ho uvidím....snad mi ji nedotáhne až domů, jak si přijede pro děti a to si ještě bude půjčovat autosedačky, takže musím ven.... bóóóóže, snad to zvládnu bez slz....

Není tady

#114 4. 3. 2009 11:00

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Natalka08 napsal(a):

Sonri, můj manžel, když odcházel k milence, taky říkal, že ikdyby s ní nebyl šťastný, nemohl by se vrátit, protože by mu to hrdost nedovolila....

jj, tohle přesně říkal.....je to ještě moc čerstvý, on sám je zatím ještě asi zmatenej..... neví co chce, jen zkouší něco nového....

Není tady

#115 4. 3. 2009 11:15

javena
♥♥♥♥♥♥-

Sonri, tak mu to napiš, jestli ho můžeš poprosit o to, aby přijel pro děti sám, že se necítíš na to, aby jste se viděli s jeho novou partnerkou.
Vsadím se ale, že to by ho nenapadlo, má z toho taky nervy a teď by musel ještě před ní dělat jakože nic. Ono to není ani pro něj lehký. Tím ho nechci omlouvat.
Když si bral BM děti poprvý, bylo mi děsně, šla jsem pak ke kámošce na kávu a byla jsem jí za to pozvání neskutečně vděčná. Když je vracel mluvili jsme spolu a on se přiznal, že měl nervy napnutý jak struny. smile Samo, že i kvůli dětem, z jejich reakce.
Teď jsem ráda, že mám volný víkend, ale to jiná historie...

Není tady

#116 4. 3. 2009 11:19

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

javena napsal(a):

Sonri, tak mu to napiš, jestli ho můžeš poprosit o to, aby přijel pro děti sám, že se necítíš na to, aby jste se viděli s jeho novou partnerkou.
Vsadím se ale, že to by ho nenapadlo, má z toho taky nervy a teď by musel ještě před ní dělat jakože nic. Ono to není ani pro něj lehký. Tím ho nechci omlouvat.
Když si bral BM děti poprvý, bylo mi děsně, šla jsem pak ke kámošce na kávu a byla jsem jí za to pozvání neskutečně vděčná. Když je vracel mluvili jsme spolu a on se přiznal, že měl nervy napnutý jak struny. smile Samo, že i kvůli dětem, z jejich reakce.
Teď jsem ráda, že mám volný víkend, ale to jiná historie...

no, já mu to raději napíšu.....protože když mi přivezl zpět auto a klíče od bytu.... ona jej pak odvážela....(nevím to, nekoukala jsem z okna, ale na tramvaj 100% nešel....)

Není tady

#117 4. 3. 2009 12:37

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Neuměla bych to napsat lépe než Javena  a Selima. Naprostý souhlas... stoltstolt

Není tady

#118 4. 3. 2009 13:34

majka.r.63
♥♥♥♥---

Na základě vlastní zkušenosti už nikdy neřeknu o mém BM "to by nikdy neudělal". Můj BM je velmi seriozní, přesto si milenku nastěhoval do našeho domova 2 měsíce po odchodu. Byla jsem v té době v zahraničí. Nebýt synů, kteří se k tomu vyjádřili a milenka se tudíž odstěhovala, nevím co by bylo.

Není tady

#119 17. 3. 2009 10:02

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky všichni..........Už jsem tady zase..... vypadalo to, že to nějak zvládnu.....nový život, kadeřník, hadříky, známost..... ale všechno je zase na začátku..... tuhle neděli jak mi po víkendu vrátil děti.... řekl mi, že uvažoval, že se vrátí, objal mě a řekl mi že mě miluje, ale že mi moc ublížil.....plakal jak odjížděl...... dneska mi volal a řekl mi, že to že mě miluje mi řekl jen ze soucitu a že se už nikdy nevrátí...... a já jsem zase na začátku..... tolik jsem mu chtěla věřit......Ona je chudinka, byla s manželem 10let, ale on ji ubližoval a ona nedokázala odejít..... Když mi dnes telefonoval, volal z auta a jeli s ním i jeho spolupracovníci.... nechápu důvod, proč mi volal a tohle řekl..... zdůraznil: " Nikdy se nevrátím, i kdybych se s ní rozešel......" Vyčetl mi, že jsem se bavila s jejím manželem, že je to parchant a takové ty kecy......Sakra.... já už zase nevím co mám dělat a udělala jsem velikou kravinu..... Řekla jsem mu že ho miluju a že se může vrátit, pozvala jsem ho na večeři.....že za tím uděláme tlustou čáru a začneme nový život.....řekl, že už to nepůjde, že já se nezměním.....moc to bolí.....

Není tady

#120 17. 3. 2009 10:16

Vanda
Host

...nebyla v tom autě náááhodou ona? Jesli jo, tak dobrý divadlo....nenech se vláčet událostmi...převezmi iniciativu, řekni mu, že po tomhle výstupu by se už stejně neměl kam se vrátit, i kdyby chtěl, že není už na něm rozhodování. Buď hrdá a neponižuj se, i když to bolí jak sviňa. pussa Udělej tu tlustou čáru sama pro sebe, a nech to plynout...
Můj pohled zvenku.

#121 17. 3. 2009 10:25

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Vanda napsal(a):

...nebyla v tom autě náááhodou ona? Jesli jo, tak dobrý divadlo....nenech se vláčet událostmi...převezmi iniciativu, řekni mu, že po tomhle výstupu by se už stejně neměl kam se vrátit, i kdyby chtěl, že není už na něm rozhodování. Buď hrdá a neponižuj se, i když to bolí jak sviňa. pussa Udělej tu tlustou čáru sama pro sebe, a nech to plynout...
Můj pohled zvenku.

Ona ne, on je na služebce....tentokrát asi dooptavdy :-) ..... ona je v práci... jeli s ním jejich společní kolegové.... já už mu nic říkat nebudu..... jsem se ponížila dost a dost.... pořád jej chci zpátky, to jo, ale třeba za týden už ho chtít nebudu.....

Není tady

#122 17. 3. 2009 10:33

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Podľa mňa ho chceš späť z princípu, ale keby ti prišlo domov to nerozhodné niečo, čo by ťa len trápilo buď neverou alebo clivotou za milenkou... roll bolo by ti horšie. Po tom, čo pvoedal(hoci platí, že nikdy nehovor nikdy), by som už naozaj radšej začala organizovať život bez neho.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#123 17. 3. 2009 10:48

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Podľa mňa ho chceš späť z princípu, ale keby ti prišlo domov to nerozhodné niečo, čo by ťa len trápilo buď neverou alebo clivotou za milenkou... roll bolo by ti horšie. Po tom, čo pvoedal(hoci platí, že nikdy nehovor nikdy), by som už naozaj radšej začala organizovať život bez neho.

To máš naprostou pravdu.... já už vlastně organizuju život bez něj......už jsem měla i známost....ale nevyšlo to....brzo co? ale já neumím být sama......ale zase teď už vím, že to půjde..... i když chvilkama si myslím, že to bez něj nezvládnu.....

Není tady

#124 17. 3. 2009 10:59

Vanda
Host

Stejně mi to připadá jako divadlo před kolegy.....Že bys ho zpátky chtěla, nemusí on vědět. Po tomhle výstupu by ale měl vědět (a možná i ti kolegové), že už by zpátky ani nemohl, protože znáš svou cenu a máš svoje hranice..
Jsem dnes nějak konfrontačně naladěná....smile

#125 17. 3. 2009 10:59

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Zvládneš... budš musieť. A určite prídu chvíle, keď si povieš: "Toto by som s NÍM nezažila..." uvidíš.

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí