Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1076 9. 6. 2009 19:31

x62358
Host

Re: Jak žít po partnerově nevěře?

lol

#1077 9. 6. 2009 19:34

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

aspoň jste mě pobavili...dííky....vissla

Není tady

#1078 9. 6. 2009 19:34

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#1079 9. 6. 2009 19:35

x62358
Host

Hlavně, že jsme tomu konečně přišly na kloub lol

#1080 9. 6. 2009 19:36

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Nharte napsal(a):

big_smile (ale cítím se maličko provinile)

Žít s "dokonalou" znamená zahýbat za každým rohem, protože jednou se mě zeptají- cos dělal pro udržení rovnováhy? A tohle mi šlo samo. T.H. Parnell, Bizárium: rovnováha technologie a magie

Je dokonalost, dokonalost a ještě další fůra jiných dokonalostí....dokonalost je vždy taková, co si pod ní sami/y představíme...a jak vidno, valná většina právě na dokonalost narážející si pod ní představuje dokonalou Zklamanou lol...ale nemají ani šajnu, co si pod dokonalostí představuje právě Zklamaná tongue

neciť se provinile - nemáš proč, protože každá z nás vidí tu dokonalost v něčem jiném, ale to ty nepochopíš, dokud se budeš zmítat v předsudcích o Zklamané a budeš tu dokonalost vidět jen ve spojitosti se Zklamanou lol

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#1081 9. 6. 2009 19:37

Axi
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Já jsem si to v sobě, abych vůbec přežila, časem nastavila tak, že můj muž zemřel. Už není. Ten, kdo je, je někdo cizí, cizí muž, kterého neznám. Můj muž se takhle nechoval.
Bylo pro mě tak strašné, děsivé, ani to nedokážu vyjádřit slovy, že z člověka nejbližšího se během chvilky stal cizí člověk, kterému na mně nejen že nezáleží, nemiluje mě, ale snaží se mě psychicky zničit. A já se nechávám.
Díkybohu, že je to pryč. I když tam uvnitř to stále ještě je. Jizvy někdy zabolí. Ale čím dál míň. Čas je skutečně laskavý a všechny rány zahojí.

Že by se z člověka stal někdo jiný jenom proto, že už nemiluje mě, ale nějakou jinou paní? Tak to asi těžko.

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#1082 9. 6. 2009 19:39

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

solko, holky! Viléme, Jarmilo! big_smile

Krásný večer.

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#1083 9. 6. 2009 19:39

Somaia
Host

Nharte napsal(a):

Žít s "dokonalou" znamená zahýbat za každým rohem, protože jednou se mě zeptají- cos dělal pro udržení rovnováhy? A tohle mi šlo samo. T.H. Parnell, Bizárium: rovnováha technologie a magie

tummenupp to je opravdu nejvytříbenější moudro na jaké jsem v poslední době narazila... lol lol děkuji ti Nharte tummenupp

#1084 9. 6. 2009 19:40

x62358
Host

Nharte taky ti přeju krásný večer a dík za krásnou trefu.

#1085 9. 6. 2009 19:40

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Na sally je nuda? Že bych po delší době zavítala a ubrala karmu lol

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#1086 9. 6. 2009 19:41

Somaia
Host

solkla napsal(a):

Nharte napsal(a):

offtopicděkuju že ses mě zastal náčelníku (co budeme dělat bez míče?) - dostávám záchvaty big_smilebig_smilebig_smilebig_smile a tohle mi nějak naskakuje (omlouvám se Son už Ti nebudu zaneřáďovat vlákno)

Jéééžiš Solklo, ty máš míč proti trudomyslnosti??? lol přihraj...přihraj... já zkusím jít na smeč tummenupp

#1087 9. 6. 2009 19:42

solkla
♥♥♥----

Somaia napsal(a):

solkla napsal(a):

Nharte napsal(a):

offtopicděkuju že ses mě zastal náčelníku (co budeme dělat bez míče?) - dostávám záchvaty big_smilebig_smilebig_smilebig_smile a tohle mi nějak naskakuje (omlouvám se Son už Ti nebudu zaneřáďovat vlákno)

Jéééžiš Solklo, ty máš míč proti trudomyslnosti??? lol přihraj...přihraj... já zkusím jít na smeč tummenupp

pinkli bysme si a hned by byla nálada......

Veď mě,dobrotivé světlo,nepropustnou tmou,veď mě do bezpečí.Již se snáší černá noc a já bloudím ztracený,veď mě do bezpečí. Dosud jsem nepoznal úzkost a nikdy jsem nežádal,abys mě chránilo.Vždy jsem kráčel vlastní cestou,avšak nyní prosím,veď mě do bezpečí.Kéž s novým jitrem přivítá mě úsměv andělů,které jsem kdysi miloval a na něž jsem zapomněl. (John Henry Newman: Veď mě, dobrotivé světlo)

Není tady

#1088 9. 6. 2009 19:43

majkafa
Host

sonrisa_1976 napsal(a):

a že jsem mu našla práci? No a co je na tom špatného? Chdil ještě do práce a chtěl jinou, tak jsem brouzdala po internetu a odepsala na pár inzerátů, co je na tom proboha špatného?????

Špatného nic. Ale tohle partnerka nedělá. Opravdu to nevidíš? Proč neodepsal sám? va
sonriso, tys ho vážně chtěla za každou cenu a udělat pro něj první poslední, jen aby tvůj druhý vztah nedopadl jako první, co myslíš? Já to tak vidím. Ale on chtěl možná partnerku. Ne matku. Tu už má.

Upravil(a) majkafa (9. 6. 2009 19:43)

#1089 9. 6. 2009 19:44

x62358
Host

...a co kdybychom snědlíííí psíííí

#1090 9. 6. 2009 19:46

majkafa
Host

Martinka1 napsal(a):

Teda nechci se v tom moc babrat. Ale zajímalo by mě, jak budoucí zaměstnavatel bude reagovat na chlapa, za nějž poptávku po práci pošle jeho žena... - nebo máš přístup k jeho email. schránce?
..

lol já taky. Třeba jim son psala jako její muž. Ale to už by byl vrchol. dumbom
Bohužel je vidět, jak reagoval(a). Má další, která mu bude matkou, jen to ještě nevidí. Tu, která mu ne že našla práci, ale která ho živí. smile

#1091 9. 6. 2009 19:46

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Axi napsal(a):

majkafa napsal(a):

Já jsem si to v sobě, abych vůbec přežila, časem nastavila tak, že můj muž zemřel. Už není. Ten, kdo je, je někdo cizí, cizí muž, kterého neznám. Můj muž se takhle nechoval.
Bylo pro mě tak strašné, děsivé, ani to nedokážu vyjádřit slovy, že z člověka nejbližšího se během chvilky stal cizí člověk, kterému na mně nejen že nezáleží, nemiluje mě, ale snaží se mě psychicky zničit. A já se nechávám.
Díkybohu, že je to pryč. I když tam uvnitř to stále ještě je. Jizvy někdy zabolí. Ale čím dál míň. Čas je skutečně laskavý a všechny rány zahojí.

Že by se z člověka stal někdo jiný jenom proto, že už nemiluje mě, ale nějakou jinou paní? Tak to asi těžko.

Axi,
myslím, že majkafa píše o fázi 1 - fázi šoku. Tam je podle mne zcela legitimní JAKÁKOLIV metoda, pokud nevezmeš kudku a nejdeš zabíjet, aby tu bolest člověk přežil.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#1092 9. 6. 2009 19:48

Somaia
Host

Na Sally je vždycky veselo, ale když pánbuh dopustí i motyka spustí a je pr*el k popukání taky  na babinetu. Virtuální svět je malý, lze být všude... no ne??? když to dokážeš Ty dokonalá Zklamaná, tak to zvládneme i my ostatní... pussa
nebo tady být nesmíme? Máš s tím nějaký problém?

Upravil(a) Somaia (9. 6. 2009 19:49)

#1093 9. 6. 2009 19:48

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

majkafa napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Teda nechci se v tom moc babrat. Ale zajímalo by mě, jak budoucí zaměstnavatel bude reagovat na chlapa, za nějž poptávku po práci pošle jeho žena... - nebo máš přístup k jeho email. schránce?
..

Bohužel je vidět, jak reagoval(a). Má další, která mu bude matkou, jen to ještě nevidí. Tu, která mu ne že našla práci, ale která ho živí. smile

tummenupp Polepšil si no lol

Není tady

#1094 9. 6. 2009 19:48

majkafa
Host

Axi napsal(a):

majkafa napsal(a):

Axi, měl bys mé řádky lépe číst. Tady není ani píp o tom, že bych napsala, že se stal z člověka někdo jiný jenom proto, že už mě nemiluje. Já nepsala ani píp o ženě, do které se zamiloval. wink
Raději mě řádně čti a nedělej si domněnky. Nebo jdi na Duška a jeho 4 dohody. Místo čtení a překrucování dle svého vlastního vysvětlení a ne dle toho, jak jsem to napsala. smile

#1095 9. 6. 2009 19:49

x62358
Host

majkafa napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

..

Soudíš?

#1096 9. 6. 2009 19:52

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Axi napsal(a):

majkafa napsal(a):

Axi,
myslím, že majkafa píše o fázi 1 - fázi šoku. Tam je podle mne zcela legitimní JAKÁKOLIV metoda, pokud nevezmeš kudku a nejdeš zabíjet, aby tu bolest člověk přežil.

Myslím, že hodně přeháníš. pussa

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#1097 9. 6. 2009 19:52

majkafa
Host

škoda, že tu není smajlík s vyplazeným jazýčkem. Teď bych ho na ffly směle vyplazila. Je vidět, že ji chuť mě napadat nepřešla. lol
ffly, což mě přeskakovat? Nebo si zřídit ignor? nebo nějak jinak, když v tobě vyvolávám tyto pocity? big_smiledudlik

Upravil(a) majkafa (9. 6. 2009 19:53)

#1098 9. 6. 2009 19:54

x62358
Host

Když se tě na něco ptám, tak tě napadám wáááu godlike

#1099 9. 6. 2009 19:59

majkafa
Host

Ffly, zamysli se nad tím, jaký je význam slova soudit. Tím končím. Nestojí(š) mi za to, abych se s tebou dohadovala. Nikdy jsem ti neublížila, sama jsi to přiznala s tím - ale co kdyby. lol S takovými lidmi nemám zapotřebí udržovat jakékoliv vztahy.

#1100 9. 6. 2009 20:01

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Axi napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Axi napsal(a):

Axi,

Myslím, že hodně přeháníš. pussa

Myslím, že nepřeháním, bo bezpodmínečná láska je zatím na téhle planetě v plenkách wink
Faktem je, že zprávu o tom, že náš milovaný má krom nás ještě jinou milovanou, každý snáší různě.
Nu a zoufalí lidé dělají obvykle zoufalé věci, ve svém zoufalství na to mají právo.
Jen by se v tom neměli zabydlet a natvrvalo, zůstat zoufalí s právem zatknout, soudit, odsoudit, uvěznit, případně popravit hmm
Což je jak jistě víš, ona fáze č.2 - Agrese, nebo-li hledání viníka. Nu a tím je samozřejmě (vyjímaje skutečné osobností) vždycky někdo DRUHÝ - nejčastěji manžel (teda pokud není dokonalý) a pochopitelně nejvíc ta jeho ......... (dosaď každý dle své nátury, vzdělání a především míry zoufalství a bezmoci)

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí