6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tleskám! Cokoliv je dobré,jen se netrápit - odvést myšlenky někam do pryč.... Růžový slon mi připadá jako úžasný nápad. Takový chuchlací hebouňák....
Já si v situacích pro mě nedobrých, kdy nechci "vypěnit" v duchu odcházím do lesa, na houby, na výšlap. Když nemůžu skutečně vypadnout.
To bylo moje řešení vždy , když jsem potřebovala narovnat myšlenky. Vzala jsem psa a šla 5-10km, pryč od všeho. Když to nejde fakticky, vezmu v myšlenkách některého ze svých bafíků ( třeba už nežijících) a jdem....
Není tady
Držte mi dneska večer pěsti, vrátí se "mi" manžel se služebky, já se tak bojím toho co přijde....asi jsem pitomá, ale fakt jej nechci ztratit, ať se stalo cokoli...
Kdybych tak mohla vrátit čas a tu spoustu toho hnusného co jsem mu řekla vzít zpět.... ale to nejde a teď nevím, jak to všechno dopadne....
Není tady
Tak dneska nepřijede, že až zítra, protože mají ještě nějakou prezentaci.... ach joooo, to se tak prodlužuje a já bych ho tak moc chtěla obejmout.... je to šílený.... nedokážu si život nez něj vůbec představit...
Není tady
Tak už nemusím zjišťovat, jak žít po nevěře..... manžel se dneska sbalil a odešel k ní... prý mě miluje, ale nechce mi ubližovat....
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Sonrisa, drž se. Dneska je asi svět pro tebe hrozně škaredý, ale věř to staré dobré: všechno zlé je pro něco dobré -to pořád platí....
děkujůůůůů, je mi hrozně zle....
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
Tak už nemusím zjišťovat, jak žít po nevěře..... manžel se dneska sbalil a odešel k ní... prý mě miluje, ale nechce mi ubližovat....
Nic není tak horký, jak se občas zdá... odešel bez dítěte, předpokládám...?
Není tady
Mikeš napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
Nic není tak horký, jak se občas zdá... odešel bez dítěte, předpokládám...?
jj, děti mi nechal.... všecky tři....a ona má jen jedno....
Upravil(a) sonrisa_1976 (26. 2. 2009 21:59)
Není tady
Sonriso, moc na Tebe myslím a určitě je nás tady takových víc. Jsme s Tebou, drž se holka.
Máš krásný zdravý děti a sama sebe, to je víc, než si třeba teď myslíš.
Není tady
laureene napsal(a):
Sonriso, moc na Tebe myslím a určitě je nás tady takových víc. Jsme s Tebou, drž se holka.
Máš krásný zdravý děti a sama sebe, to je víc, než si třeba teď myslíš.
Děkuju za podporu, budu ji teď moc potřebovat....
Není tady
Sondriso.....drž se, zhluboka dýchej a hlavně piš.
Tohle "bohužel" ještě není konec. Teď to bude hodně těžké. Tvůj muž se v tom asi bude plácat jako většina našich tady....přicházet, odcházet. Na tobě je, aby ses věnovala sobě, dětem a hlavně si v hlavě pomalounku rovnala jak chceš žít dál.
Držím moc palečky, aby jsi tohle hnusné období měla co nejrychleji za sebou
Není tady
Kuřátko napsal(a):
Sondriso.....drž se, zhluboka dýchej a hlavně piš.
Tohle "bohužel" ještě není konec. Teď to bude hodně těžké. Tvůj muž se v tom asi bude plácat jako většina našich tady....přicházet, odcházet. Na tobě je, aby ses věnovala sobě, dětem a hlavně si v hlavě pomalounku rovnala jak chceš žít dál.
Držím moc palečky, aby jsi tohle hnusné období měla co nejrychleji za sebou
Noé já si myslím, že se už nevrátí i kdyby se s ní rozešel... prý se mi nemůže podívat do očí jak moc mi ublížil.... prý bych mu to nikdy neodpustila...
Není tady
jednou to psala myslím Salen...........plánuj věci jenom na 24 hod., zakaž si představy, co bude pak.........naplno řeš jenom ten jeden den............mně to moc pomohlo
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
Mikeš napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
Jo a ten její syn bude mít 6,v září půjde do první třídy.....
S naší malou lyžují, protože oba lyžování milují.....Hele, Son, a nepsala jsi náhodou, že Tvá "sokyně" je vdaná?
Pokud ano - to jako její manžel tomu všemu jen tak s chápavým úsměvem přihlíží a čeká, až "jeho stará" dostane rozum???sonrisa_1976 napsal(a):
Prcci naši milovaní.....
Tomuhle nějak nerozumím...
No ona se prý rozvádí a doma ji to neklape....
Prcci naši milovaní? No jako mí a mého manžela, že je milujeme....
Hele a starší dceru nemiluješ? Já jen že to tak zní víš
Není tady
Petuna napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
Mikeš napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
Jo a ten její syn bude mít 6,v září půjde do první třídy.....
S naší malou lyžují, protože oba lyžování milují.....Hele, Son, a nepsala jsi náhodou, že Tvá "sokyně" je vdaná?
Pokud ano - to jako její manžel tomu všemu jen tak s chápavým úsměvem přihlíží a čeká, až "jeho stará" dostane rozum???
Tomuhle nějak nerozumím...No ona se prý rozvádí a doma ji to neklape....
Prcci naši milovaní? No jako mí a mého manžela, že je milujeme....Hele a starší dceru nemiluješ? Já jen že to tak zní víš
Zní to blbě, já vím, ale i tu nejstarší dceru miluju.....jsou s ní sice problémy, ale miluju jí....
Není tady
To je mi moc líto jak to dopadlo!! A ty jsi stále na MD? Postará se o Vás?
Není tady
Jo já jsem na MD, říkal, že než to všechno skončí, že mi bude platit a že mi pomůže ve všem.... prý tady bude vždycky pro mě.....
Petuna napsal(a):
To je mi moc líto jak to dopadlo!! A ty jsi stále na MD? Postará se o Vás?
Není tady
...
Jo já jsem na MD, říkal, že než to všechno skončí, že mi bude platit a že mi pomůže ve všem.... prý tady bude vždycky pro mě.....
Sonrisa- moc tomu nevěř... Tohle říká většina odcházejících aby zaplácla černé svědomí... Spíš čekej potíže....
Moc bych ti přála aby zrovna tvůj odcházející manžel byl ta čestná a spravedlivá vyjímka....
Není tady
Petuna napsal(a):
Hele a starší dceru nemiluješ? Já jen že to tak zní víš
Tohle mi taky padlo do oka, když jsme si přečetla daný příspěvek
Není tady
Prý se 80% odcházejících mužů do roka vrátí. Tedy těch co odchází od manželek k milenkám. Takže máš velkou šanci, že mu to dojde a že pochopí, že je lepší investovat do svého, než do cizího hnízda. Taky mu třeba dojde, že by mu časem mohlo vadit, že by se mu o jeho děti mohl starat někdo jiný, to asi moc chlapů rádo nevidí.
Ovšem dle mého názoru je zakopaný pes někde úplně jinde. Je to tvoje závislost na něm. Vím o čem mluvím, taky jsem si tím prošla. Nemůžeš si říkat, změním se, aby on viděl jaká jsem nebo nejsem, aby se ke mě vrátil, abych mu dokázala. Dokaž sobě, že ho nepotřebuješ tak moc, jen trochu, že si dokážeš život užít i bez něj a že je vlastně docela fajn být nějakou dobu sama, řešit si věci sama, rozhodovat jen sama za sebe.
Jo já mám taky tři děti a taky manžel odešel. Zvládla jsem to, protože tohle je jen hodně těžké životní období a taky nesmírně důležité pro tebe, není to trágédie. Můžeš vyhrát a to na celé čáře, ať už se vrátí nebo ne.
Není tady
Sonrisa - já vím že je ti zrovna teď úplně nejhůř, ale pokud mohu radit - zůstaň v klidu! Nedělej žádné unáhlené závěry a katastrofické scénáře.
Je to nějak moc rychlý. Před 14 dny jsi ani nevěděla, jestli vůbec někoho má a najednou se k ní stěhuje? Paní není ještě ani rozvedená a už hledá nového partnera - kterého si bere od tří dětí? A ten popel, co si tak aktivně sype tvůj muž na hlavu?
Já to nevidím tak horké. Dej tomu chvíli času. Nic mu nepiš, nevolej, stáhni se do pozadí a nech ho dusit. Stejně bude nejspíš chtít vidět brzy svoje děti. Případně se zase za pár dní bude stěhovat zpátky se slovy, že zjistil, jak bez vás nemůže žít .... Takových už tady bylo :-).
Jak říkám - zůstaň v klidu a nad věcí. Řekni si, že je to vůl, ale taky jenom člověk a že v podstatě udělal to, co by mu poradil kdejaký poradce přes vztahy - odešel si zkusit to, co ho láká. Je pravda co píše Bobe - že jen v minimu případů tohle vyjde.
Není tady
to ze odisiel je mrzute asi najviac voci detom. trosku mi to sypanie popola zavana manipulacoiu -- pliiiis dooont gooov!!!!
ked to predychas, tak mozno zistis ze ti je slobodnejsie. Salen ma super napady, nechaj ho tak, akoby bol na hodne dlhej
sluzobke straaasne daleko.
Není tady
Já právě si nějak nedokážu připustit že už tady není, v noci se budím a hledám jeho náruč, vždyť ještě před týdnen se ke mě tisknul....já si právě namlouvám, že jen někam odjel a že se mi vrátí... já jsem asi pitomá, ale opravdu bych jej chtěla zpátky, odpustila bych mu.... ano, jsem na něm moc závislá a on to moc dobře ví, nebudu mu volat ani psát, on se určitě ozve už jen kvůli dětem.... už v pátek mi volal, sice jen kvůli tomu aby mi nahlásil, že malého objednal na ultrazvuk a ptal se jestli něco nepotřebuju a já mu řekla že nic nepotřebuju...tolik jsem mu chtěla říct že ano, potřebuji tebe, ale zvládla jsem to....teď je víkend, zařizují si hnízdečko, ona si od manžela odvezla co šlo....jsou sami, protože jejího syna má její manžel, prý to už udělala a že jsou s ní jen problémy, takže to prý manžela brzy přejde.... chci věřit že ano, jen mám strach, protože řekl, že se mi už nemůže podívat do očí, protože mi lhal....tak nevím jestli se vrátí, jestli nebude on v těch 20% kteří se už nevrátí.....bolí to....moc mi chybí....
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
Já právě si nějak nedokážu připustit že už tady není, v noci se budím a hledám jeho náruč, vždyť ještě před týdnen se ke mě tisknul....já si právě namlouvám, že jen někam odjel a že se mi vrátí... já jsem asi pitomá, ale opravdu bych jej chtěla zpátky, odpustila bych mu.... ano, jsem na něm moc závislá a on to moc dobře ví, nebudu mu volat ani psát, on se určitě ozve už jen kvůli dětem.... už v pátek mi volal, sice jen kvůli tomu aby mi nahlásil, že malého objednal na ultrazvuk a ptal se jestli něco nepotřebuju a já mu řekla že nic nepotřebuju...tolik jsem mu chtěla říct že ano, potřebuji tebe, ale zvládla jsem to....teď je víkend, zařizují si hnízdečko, ona si od manžela odvezla co šlo....jsou sami, protože jejího syna má její manžel, prý to už udělala a že jsou s ní jen problémy, takže to prý manžela brzy přejde.... chci věřit že ano, jen mám strach, protože řekl, že se mi už nemůže podívat do očí, protože mi lhal....tak nevím jestli se vrátí, jestli nebude on v těch 20% kteří se už nevrátí.....bolí to....moc mi chybí....
je mi z toho smutno,jak to tu čtu,taky jsem to prožila,ale je to už za mnou....byl jediný na světě a bolelo to tak,že jsem uvažovala o sebevraždě,pomohla mi psyciatrie léky,psycholog,kamarádky,rodina a hlavně babinet,byly tu holky se mnou ve dne v noci.....holka-bolí to,ale dýchej a funguj jako stroj...já měla napsané body denně co dělat a ty odškrtávala...vstát,umýt,vypravit děti do školy,základní úklid-vyvětrat-ustlat atd.,umýt,nalíčit,cvičit a přidávej a plň a nevzpomínej-nemysli,za čas neřeknu jaký to přejde....bude zase líp....věř mi...prožila jsem to a dnes jsem štastná,zamilovaná atd.drž se...jsme s tebou...tady...pa
Není tady
vera napsal(a):
jednou to psala myslím Salen...........plánuj věci jenom na 24 hod., zakaž si představy, co bude pak.........naplno řeš jenom ten jeden den............mně to moc pomohlo
vidíš?přesně tak,jak píše vera,nemysli....nech at se on v tom štaví,není to ani pro něj jednoduché,ale ....je to jen chlap...geny-příroda..blabla,ty jsi tu JEN PRO SEBE A děti,měj se ráda,rozmazluj,přežij....bože jek bych ti pomohla,objala,tak jako mne tady holky před rokem...odkud jsi?
Není tady