|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
....už mám dneska zase špatnej den...chjooo..já netušila, že mi bude tak moc chybět....poslední dobou nějak pevažují ty špatný dny.... mám pocit, že to bez něj nezvládnu.....já vím, že jo, že to zvládnu,ale prostě mi moc chybí....Dnes si přijel pro děti, jak ty se na něj těšili, jak byli rádi, že ho vidí....Njn..však mi minulý týden ale řekl, že děti to zvládají dobře, že to nečekal, takže už nemá výčitky, ale co já? Co moje city? On je nevidí plakat po taínkovi, neslyší malého jak říká, že chce být jako tatínek....neslyší malou jak pláče po tatínkovi, že je jí smutno, že chce aby byl s náma, aby s náma jel pa na výlet...šíleně jim chybí, ale on to nevidí, je slepý a já ho v duchu proklínám za to všechno co nám udělal.....už to nikdy nebude dobrý, vždycky jim táta bude chybět.... mě bude chybět manžel, kamarád, přítel, milenec.... tím vším pro mě byl.... proč chlapi nemyslí hlavou?
já tady brečím kvůli chlapovi, který si to nezaslouží, ale....
Není tady

sonrisa_1976 napsal(a):
....už mám dneska zase špatnej den...chjooo..já netušila, že mi bude tak moc chybět....poslední dobou nějak pevažují ty špatný dny.... mám pocit, že to bez něj nezvládnu.....já vím, že jo, že to zvládnu,ale prostě mi moc chybí....Dnes si přijel pro děti, jak ty se na něj těšili, jak byli rádi, že ho vidí....Njn..však mi minulý týden ale řekl, že děti to zvládají dobře, že to nečekal, takže už nemá výčitky, ale co já? Co moje city? On je nevidí plakat po taínkovi, neslyší malého jak říká, že chce být jako tatínek....neslyší malou jak pláče po tatínkovi, že je jí smutno, že chce aby byl s náma, aby s náma jel pa na výlet...šíleně jim chybí, ale on to nevidí, je slepý a já ho v duchu proklínám za to všechno co nám udělal.....už to nikdy nebude dobrý, vždycky jim táta bude chybět.... mě bude chybět manžel, kamarád, přítel, milenec.... tím vším pro mě byl.... proč chlapi nemyslí hlavou?
...to všechno přejde, vždycky si řekni nezaslouž si abych po něm smutila, je to člověk, kterýmu nezáleží na mně ani na vlastních dětech...neplýtvej pro něj vzácnou energii. Věř, že existují mnohem bolestnější ztráty než nespolehlivého a sobeckého chapa....bude dobře.
zvládneš to ... děti taky za čas pochopí co jim táta připravil do života...
Není tady
xxxx napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
já tady brečím kvůli chlapovi, který si to nezaslouží, ale.......to všechno přejde, vždycky si řekni nezaslouž si abych po něm smutila, je to člověk, kterýmu nezáleží na mně ani na vlastních dětech...neplýtvej pro něj vzácnou energii. Věř, že existují mnohem bolestnější ztráty než nespolehlivého a sobeckého chapa....bude dobře.
to je to jediné co mě vždycky vzpamatuje.... pomyšlení na to co nám udělal.... a dostanu vždycky na něj vztek.... a pak mám výčitky, že tu bulím kvůli chlapovi.... a jak jsi to napsala, jsou daleko horší věci na světě.....a třeba na nás teprve čeká ten ON který nás bude mít rád....
Není tady
Son: "však mi minulý týden ale řekl, že děti to zvládají dobře, že to nečekal, takže už nemá výčitky"
Hmm, tak to by ale měl mít výčitky - měl by hoooodně popřemýšlet, co udělal špatně, když děti zvládnou být bez něj,....
Son, on na to přijde, víš, až se té jiné ženské nabaží a pochopí, že mu nestála za to opustit svoje děti.
Jen se neboj, co se božích mlýnů týká, jsem skeptik, ale ono něco přece jenom existuje... Vidím to dnes na tátovi.
Drž se. Bude líp.
Není tady

sonrisa_1976 napsal(a):
xxxx napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
já tady brečím kvůli chlapovi, který si to nezaslouží, ale.......to všechno přejde, vždycky si řekni nezaslouž si abych po něm smutila, je to člověk, kterýmu nezáleží na mně ani na vlastních dětech...neplýtvej pro něj vzácnou energii. Věř, že existují mnohem bolestnější ztráty než nespolehlivého a sobeckého chapa....bude dobře.
to je to jediné co mě vždycky vzpamatuje.... pomyšlení na to co nám udělal.... a dostanu vždycky na něj vztek.... a pak mám výčitky, že tu bulím kvůli chlapovi.... a jak jsi to napsala, jsou daleko horší věci na světě.....a třeba na nás teprve čeká ten ON který nás bude mít rád....
...co tě čeká to se uvidí, ale věř mi, aby to bylo horší to už by byl sakra pech, spíš se těš na to hezký co tě čeká...on si fakt nezaslouží oplakávat, nech jí ho třeba mu to ona oplatí za tebe a budeš se smát naposled, u nás se to stalo 
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
Son, tohle bude bolet ještě mnohokrát, mnohokrát. Ale tak nějak čím dál méně. Nejdřív jsem měla pocit, že umřu, že mi prostě pukne steskem srdce. Pak jsem zjistila, že brečím jen po tom, co ho vidím. Pak to přešlo do stavu, kdy jsem brečela jen když jsem slyšela po telefonu, jak za ním mluví její dítě. A teď - teď už se většinou jen usměju, když mi něco takového přeletí kolem. Srdce se sevře, vztek mě taky někdy popadne (zvlášť, když třeba nesu tři tašky a synka v náručí a nemůžu otevřít dveře nebo tak něco
). Někdy si ještě pobrečím.
Ale pak si vždycky řeknu - všechno se děje TAK, JAK MÁ. Vím, opakuju se, ale tohle mi hrozně moc pomáhá. Ze začátku, kdy jsem tohle říkala, jsem obvykle seděla ve vaně, tekly mi slzy po tváři, klimbala jsem se zepředu dopředu (jak nějaký magor). Teď už to říkám s úsměvem.
Přejde to, všechno přejde. A všechno zlý je pro něco dobrý. Nevíš, co život přinese a envíš za co pak budeš děkovat.
Je to ještě příliš čerstvé, ale bude dobré. Prostě bude. A to je prostě fakt. 
Není tady
Nabuko0 .... úplně jsi vystihla moje pocity.... cítím se stejně i s tou vanou.... já věřím, že bude lépe... prostě musí, jinak to ani nejde.....On si to přece nezaslouží.....Dneska mi dokonce poslala sms ta jeho.... prý ať mu nepíšu v smskách zdrobněle (používám výraz, na který jsem si za těch skoro 11let zvykla) a ať mu nepíšu "pa" na konci, že se chovám jako pubertální slečna..... kdyby jste věděly jak mě to pobavilo....jsem se tak už dlouho nezasmála....Žárlivá stíhačka.... já mu nikdy do telefonu nelezla a ona reagovala na sms kterou jsem mu poslala dnes ráno, kdy jsem se ho ptala, jestli dovezl děti do školky :-) Opravdu to s ní asi bude mít složité :-) dobře mu tak....
Není tady
Doufám, Son, že budeš používat zdrobněliny i "pa" na konci i nadále. 
Není tady
Tercila napsal(a):
Doufám, Son, že budeš používat zdrobněliny i "pa" na konci i nadále.
to si teda piš, že budu, ať si oba trhnou nohou 
Není tady
Nejde ani tak o to, že ON si to nezaslouží. Jde o to, že si to nezasloužíš Ty.
Nesuď ho, to je na někom jiném.
Ta sms od ní je opravdu vtipná. Můj BM má taky žárlivou partnerku. Já jsem nežárlila a jemu to skoro vadilo (aspoň to řekl na konci našeho vztahu). A když jsem se ho ve svých sáhodlouhých rozpatlávacích diskusích ptala, jestli má ta Zuzu aspoň nějakou chybu, když já jsem najednou tak děsná, tak řekl, že je to pěkná žárlivka a že já vlastně žádnou chybu nemám.
Je to taková spirála - BM teď jezdí radši pařit z Prahy do Brna, aby byl mimo dozor, opět chodí pětkrát týdně sportovat, říká, že ho štvou všechny ženské.
Na mě je velice milý, vycházíme spolu v rámci možností dobře. Přestává mi chybět jako partner (možná i proto, že jsme partneři v pravém slova smyslu asi ani nikdy nebyli). Mně postupně dochází spousta věcí. A začínám být ráda, že jsme to skončili skoro včas - včas na to, abych mohli oba začít plnohodnotný vztah někde jinde.
Není tady
sonrisa,
stejně jako Nabuko si myslím, že ve chvíli, kdy přestaneš řešit manžela a začneš se věnovat víc sama sobě, svým motivacím, pocitům a postojům - budeš rozebírat, zkoumat a hodnotit pouze to - posuneš se skokem vpřed. Bude to nejspíš bolet a i se ti to chvílemi nemusí líbit, ale přispěje to k tvému "uzdravení" 
Osvobodíš se a začneš se na věc dívat jinýma ořima.
A o to tu přece jde.
Tak se drž a nedej se. Taky nikde není psáno, že pokud muž odejde od rodiny, je POUZE na ženě, aby uživila společné děti. A vy máte tři, což je docela slušnej záhul.
Není tady
...požádala jsem ho o pomoc, jelikož teda slíbil, že mi bude pomáhat.... a víte co? Poslal mě slušně do pryč.... jsem to mohla čekat, že jo...jen mě mrzí, že se to týkalo dětí... pro sebe od něj nic nechci.... štve mě, že ani platit se mu nechce, myslím na děti....
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
...požádala jsem ho o pomoc, jelikož teda slíbil, že mi bude pomáhat.... a víte co? Poslal mě slušně do pryč.... jsem to mohla čekat, že jo...jen mě mrzí, že se to týkalo dětí... pro sebe od něj nic nechci.... štve mě, že ani platit se mu nechce, myslím na děti....
Jak nechce - to mu přece určí soud, že MUSÍ, ne?
Není tady
to mu přece určí soud, že MUSÍ

Martinko, vrať se do reality
Není tady
Martinko, jedna věc je, co určí soud. Druhá a často úúplně jiná věc je vymahatelnost. Šmarjá.
helena napsal(a):
http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Martinko, vrať se do reality
u soudu jsme se dohodli..... po 1000 na jedno, a že prý až si najde práci, bude platit víc....
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
helena napsal(a):
http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Martinko, vrať se do realityu soudu jsme se dohodli..... po 1000 na jedno, a že prý až si najde práci, bude platit víc....
A platí?
Není tady
majkafa napsal(a):
Martinko, jedna věc je, co určí soud. Druhá a často úúplně jiná věc je vymahatelnost. Šmarjá.
No na nejstarší dceru mám alimenty taky určený s bývalým..... ale naplatí a vymahatelnost nulová... už mi dluží za skoro 10let, zavřeli ho a stejně nic, stejně neplatí....
Není tady
Martinka1 napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
helena napsal(a):
Martinko, vrať se do realityu soudu jsme se dohodli..... po 1000 na jedno, a že prý až si najde práci, bude platit víc....
A platí?
Zatím platit dokonce i na mě, dával mi 5tis/měsíčně, ale teď je bez práce, tak vím prd, jestli něco dostanu teď v květnu....
Není tady
O neplacení na dítě bych mohla napsat román...
Zrovna v neděli mi při úklidu znovu přišly pod ruku papíry od soudu, který mi před 12 lety nonšalntně svěřil dítě do péče a mému tehdejšímu muži nevyměřil alimenty, přesto, že prokazatelně dělal a dělá po celou dobu. Jde z brigády do brigády a jako řemeslník si je schopen slušně vydělat( pokud tedy zrovna neleží jak pecen chleba ožralý v příkopě
) Na dceru jsem neviděla ani halíř. Dokazovací řízení , zda on pracuje je zcela na mě. Pokud bych já přesvědčila soud, že on není vyživován družkou, možná mu nějakou povinnou almužnu přikážou.. Na to abych ho naháněla a nechala hlídat, zda maká nemám čas ani prostředky- musím se totiž starat o dítě!! Takže o spravedlivosti a povinnosti obou rodičů starat se o dítě bohužel taky něco vím.... Za dobu od soudu se náklady na dceru zdvihly asi tak tisíckrát( puberťák, na intru..) . Nikoho to nezajímá , dokud já můžu dceru zabezpečit stát je spokojen, hlavně když s neplatícím tatíkem nejsou pro ně potíže. Že mám já co dělat, to je nebere u krku....
Není tady
zuzi777a napsal(a):
O neplacení na dítě bych mohla napsat román...
Zrovna v neděli mi při úklidu znovu přišly pod ruku papíry od soudu, který mi před 12 lety nonšalntně svěřil dítě do péče a mému tehdejšímu muži nevyměřil alimenty, přesto, že prokazatelně dělal a dělá po celou dobu. Jde z brigády do brigády a jako řemeslník si je schopen slušně vydělat( pokud tedy zrovna neleží jak pecen chleba ožralý v příkopě
) Na dceru jsem neviděla ani halíř. Dokazovací řízení , zda on pracuje je zcela na mě. Pokud bych já přesvědčila soud, že on není vyživován družkou, možná mu nějakou povinnou almužnu přikážou.. Na to abych ho naháněla a nechala hlídat, zda maká nemám čas ani prostředky- musím se totiž starat o dítě!! Takže o spravedlivosti a povinnosti obou rodičů starat se o dítě bohužel taky něco vím.... Za dobu od soudu se náklady na dceru zdvihly asi tak tisíckrát( puberťák, na intru..) . Nikoho to nezajímá , dokud já můžu dceru zabezpečit stát je spokojen, hlavně když s neplatícím tatíkem nejsou pro ně potíže. Že mám já co dělat, to je nebere u krku....
já mám pocit, že i kdybych ho za ruku dotáhla k soudu nebo na policajty, stejně s tím nic neudělají.....starejme se, od toho jsme přece matky ne? Takhle mi to sdělil momentální skoro ex.....
Není tady

sonrisa_1976 napsal(a):
já mám pocit, že i kdybych ho za ruku dotáhla k soudu nebo na policajty, stejně s tím nic neudělají.....starejme se, od toho jsme přece matky ne? Takhle mi to sdělil momentální skoro ex.....
Hmmm - to je zajímavý postup.. Nějak si nedokážu představit, že bych tohle udělal - asi jsem sra.ka a bojím se.. 

Není tady
starejme se, od toho jsme přece matky
Na to nemusí být skoro ex, to dokáže i "běžný manžel". Teda ne, že by nás nechal hlady a neoblečený, jenže poznamenán svým dětstvím venkovánka, nebyl schopen pobrat, že dítku nestačí jedny tepláky na ven a druhý do školy a že tenisky už nestojí 10,- Kčs jako v dobách jeho mládí... Jeho úžasné otázky, proč nakupujeme tu punčocháče, jindy kus lepšího žvance (mívali zahradu, drůbež a prasata) nebo nedejbože sprchovej gel (on se u mámy myl mýdlem s jelenem) vytáčely nejdřív mě, pak i potomky - a rovněž znám větu "vždyť taky vyděláváš"... Což mu ovšem nebránilo tyhle "vejmysly" s radostí používat "když už jsou doma"...
Upravil(a) helena (12. 5. 2009 11:19)
Není tady
věta v soudním vyrozumění::::::::::::::.nedošlo k skutkové podstatě hmotné nouze,
protože matka se o děti řádně stará.
jde o trestní stíhání otce pro neplacení alimentů.
Není tady
agewa napsal(a):
věta v soudním vyrozumění::::::::::::::.nedošlo k skutkové podstatě hmotné nouze,
protože matka se o děti řádně stará.
jde o trestní stíhání otce pro neplacení alimentů.
taky dobrý.... já zrovna hledám papíry ohledně té nejstarší, protože sociálka po mě chce protokol o trestním oznámení a půjdu si posedět několik hodin na Policii ČR, kde mi stejně sdělí, že s tím nic neudělají, já totiž kromě jména a data narození o něm už asi 10let nic nevím, naposledy jsem ho viděla v poutech na soudním přelíčení ohledně výživnýho asi před 8 lety.....
no a nynější manžel prozatím řádně platí alimenty, o děti se "stará" takže tady vlastně krom toho, že nemáme pomalu co jíst žádný problém není....
Není tady