Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#151 23. 2. 2009 18:57

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Chybama se člověk učí...

dakota napsal(a):

Malaika napsal(a):

mohu se zeptat, zda se Estel ozývá Vám, kteří jste jí osobně znali....

..ne hmm

Daky pussa ... dyť jsme si celou dobu nepřáli nic jiného, než aby se stalo něco podobného, aby se ukázalo, že není tak zle ... no a splnilo se stolt ... Né, že bych měla zrovna chuť plácat Estelku po zádech, ale stejnak u mě převažuje radost ... vždyť to má ten nejlepší konec, jaký to mít mohlo, no ni?

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#152 23. 2. 2009 19:15

rainbow
♥♥♥----
Místo: Praha

Míša Kulička napsal(a):

dakota napsal(a):

Malaika napsal(a):

..ne hmm

Daky pussa ... dyť jsme si celou dobu nepřáli nic jiného, než aby se stalo něco podobného, aby se ukázalo, že není tak zle ... no a splnilo se stolt ... Né, že bych měla zrovna chuť plácat Estelku po zádech, ale stejnak u mě převažuje radost ... vždyť to má ten nejlepší konec, jaký to mít mohlo, no ni?

až na to, že Estelka vůbec žádnej AIDS neměla....

Okamžik, kdy je člověk pánem svého osudu, se nevyskytuje nikdy dvakrát. /Zeyer/

Není tady

#153 23. 2. 2009 19:16

solkla
♥♥♥----

Tak to je teda příběh...
Čtu to a úplně mi lezou oči z důlku. Nikdy jsem Estelce nenapsala, protože jsem vlastně nevěděla co napsat, bála jsem že, že všechna moje přání bude jenom klišé, ale četla jsem jí, hodně a ráda. Ještě víc jsem na ní myslela. Hodně mi pomohla, třeba když jsem měla hodně práce, byla jsem nějaká nachcíplá, doma stála práce, nic se mi nechtělo, tak jsem si říkala - a ona ještě studuje vysokou školu, je vážně nemocná, všechno zvládne... Cítila jsem se tak nějak méněcenná, ale už se necítím, díky Estel.
Tvé lži se mně nijak nedotlky, nepřispěla jsem ani citově ani finančně, takže jen poslední slova.
Tvé pohnutky nikdo nezná, ale možná by stačilo říct to kouzelné slovíčko - omlouvám se. Tady Tě spousta lidí pochopí, zkus nějakého dobrého psychologa nebo psychiatra. Škoda že nejsi mladší, pár dobře mířenejch na zadeček by Ti třeba taky pomohlo v pochopení, že lhát se nemá.
Jinak jsem ráda, že neumřeš!!!

Veď mě,dobrotivé světlo,nepropustnou tmou,veď mě do bezpečí.Již se snáší černá noc a já bloudím ztracený,veď mě do bezpečí. Dosud jsem nepoznal úzkost a nikdy jsem nežádal,abys mě chránilo.Vždy jsem kráčel vlastní cestou,avšak nyní prosím,veď mě do bezpečí.Kéž s novým jitrem přivítá mě úsměv andělů,které jsem kdysi miloval a na něž jsem zapomněl. (John Henry Newman: Veď mě, dobrotivé světlo)

Není tady

#154 23. 2. 2009 19:23

Lenka77
♥♥♥♥♥♥♥

tak to je sila... sice jsem nijak neprispivala.. ale obcas nakoukla jak se holce "dari".. procetla celej blog.. no jo... co dodat.. tak hlavne, ze AIDS nemas...

http://global.thebump.com/tickers/tt18dd58.aspx

Není tady

#155 23. 2. 2009 19:26

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

rainbow napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

dakota napsal(a):

..ne hmm

až na to, že Estelka vůbec žádnej AIDS neměla....

A bylo by snad lepší, kdyby ho měla? smile ...

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#156 23. 2. 2009 19:29

Lenka77
♥♥♥♥♥♥♥

by  to nekdo mohl zfilmovat...  lol

Upravil(a) Lenka77 (23. 2. 2009 19:30)

http://global.thebump.com/tickers/tt18dd58.aspx

Není tady

#157 23. 2. 2009 19:33

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

..by mě zajímalo, kdo by hrál  Dakotu... wink třeás taková  Anželína Žolijová visslavisslavissla

Upravil(a) dakota (23. 2. 2009 19:34)

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#158 23. 2. 2009 19:37

x21365
Host

Hlavně néééé Tori Spelling........... Angelinu beru, tu vobarvěj a je jak tvoje sestra stolttummenupp

#159 23. 2. 2009 19:38

leontyna
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Severni morava

Ty jo,tak to je masakr,jen bych chtela vedet,jak jste na to prisly,tak najednou.a proc to delala a vzdyt jste ji potkavali,mam spoustu otazek.Zodpovi mi je nekdo?????Ja to nechapu...va

http://lb4f.lilypie.com/CNhEp2.png

http://lb3f.lilypie.com/88Yhp1.png

Není tady

#160 23. 2. 2009 19:49

leontyna
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Severni morava

Holky,tak ja Estelce preju at se vyzdravi.Jsem v soku a poradnem,moc jsem ji chtela poznat a asi pprad chci.rada bych vedela,proc.Vim,ze spoustu z vas je zna hodne blizce,musela to pro vas byt rana.Jsem klidne pro,aby Estelka prisla a vysvetlila,i kdyz,asi by to nebylo nejlepsi.Hodne lidi by ji...odsoudilo.
Nejdrive jsem na ni byla zla..ted je mi z toho smutno a je mi ji lito.Mozna si jen takhle chtela najit pratele.Nemyslim si,ze to delala z posmechu vuci nam.

http://lb4f.lilypie.com/CNhEp2.png

http://lb3f.lilypie.com/88Yhp1.png

Není tady

#161 23. 2. 2009 19:54

stefi
♥♥-----

Tý jo, tak to je síla. Četla sem si Estelčino vlákno,ale nepřispívala na něj. Asi nejsem sama, koho by zajímalo, jak jste na to vlastně přišli.....

Není tady

#162 23. 2. 2009 19:56

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Míša Kulička napsal(a):

dakota napsal(a):

Malaika napsal(a):

..ne hmm

Najlepší koniec by bol, že sa lekári mýlili a zamenili vzorky(stalo sa nám v rodine) pravda, nie po 10 rokoch, ale po 24 hodinách - ale tú úľavu si neviete ani predstaviť stolt )...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#163 23. 2. 2009 19:56

astina
♥♥♥----

Po delší době jsem se dostala na Babinet a nevěřím svým očím. Vlákno Estelky jsem pečlivě četla, malinko přispěla a rozhodně jsem nepochybovala o jejích slovech..... Vždycky jsem smekala před ní a všema, co jí tak samozřejmě nabízeli pomocné ruce a najednou vše vypadá jinak - ale stejně smekám, protože ty pomocné ruce stále vidím. Já v životě zažila několik nečekaných velkých překvapení, které by mě ani ve snu nenapadly a přeci jde život dál......
Jsem sice překvapená, ale mám radost, že Estela bude žít.

Život je vzdušný vír, který nám občas zvedne prach u cesty, po které jdeme...........

Není tady

#164 23. 2. 2009 19:57

x62358
Host

Objevily se určité nesrovnalosti, které nešlo ignorovat.

#165 23. 2. 2009 19:58

stefi
♥♥-----

Šlo by ty nesrovnalosti nějak podrobněji přiblížit?gloria

Není tady

#166 23. 2. 2009 20:00

x62358
Host

Ohledně nemoci, bydlení, chování, prostě od každého trochu.

#167 23. 2. 2009 20:01

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mne sa na tom zdá hlavne smutné, že Estel si musela - podľa svojho presvedčenia - našu pozornosť, priazeň (financie? to neviem posúdiť) vymáhať súcitom a vymyslenou historkou. Ako poznám ľudí, ktorí k nej mali najbližšie, sú hrozne fajn a mali by ju radi aj bez toho. Ja za seba určite... stolt Toto mi pripadá, ako keby ONA neverila v dobrých ľudí a v to, že dokáže v ľuďoch dobro vzbudzovať - inak ako falošnou bezmocnosťou.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#168 23. 2. 2009 20:03

Somaia
Host

majkafa napsal(a):

Est o peníze skutečně nežádala.  Já jí je posílala proto, že jsem chtěla. A jsem moc ráda, že jsem s ní zažila Landův koncert, posezení na lavičce, v hospůdce, hezký den u ní doma, hodiny ajskování a skypování a vše ostatní. Myslím, že to určitě k něčemu bylo, i když třeba nemusím zrovna vědět, k čemu. Byla jsem s ní moc ráda. A doufám, že ještě budu. Že je to pohádka s dobrým koncem. Já stále věřím.
A mé oblíbené - není důležité pochopit, stačí přijmout. smile
Učím se. Dívat se na to tak, že to pro mě byla pravda. Tak proč to zpětně změnit v lež. Žijeme tady a teď. Ta chvíle, kdy jsem to s ní žila, byla pravdivá. Teď už je to minulost a tu nezměním. Nezměním pravdu, kterou jsem žila, v lež. smile
Teď to je (možná) lež. A co bude zítra? Zítra už tady nemusíme být.

Ach jo... Estel to ví, co jste spolu prožily a my ostatní to  teď vědět nepotřebujeme. Nebo je opakování matka moudrosti wink ?

#169 23. 2. 2009 20:11

shinden
Host

No jo, tak místo nemocné AIDS nejspíše "jen" nějaká schýza - no ale to je přece jen lepší diagnóza. Já si svůj kalendář nechám.

Si taky vzpomínám na nesrovnalosti v psaní jedné slečny, která tu již nechodí, ale tohleto bylo opravdu dost dokonalé - pravděpodobně si tak někteří vynahrazují nezájem někoho o jejich osobu v minulosti.

Upravil(a) shinden (23. 2. 2009 20:24)

#170 23. 2. 2009 20:17

majkafa
Host

.

Upravil(a) majkafa (23. 2. 2009 22:25)

#171 23. 2. 2009 20:23

Somaia
Host

Já myslím, že jsi dostatečně inteligentní a víš o co jde... nech toho...  sad
Jo... asi začínám mít s jistými opakujícími se  projevy problém.

#172 23. 2. 2009 20:26

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Bety napsal(a):

Tak MNĚ žádný slova nedošly, protože jsem tomu NEVĚŘILA ani na sekundu, okamžitě po začátku prvního vlákna jsem to tam napsala a od té doby jsem se k tomuto tématu již nikdy nevyjádřila, až teď.  Zřejmě tomu nebudete věřit, ale někdy mívám takové zvláštní "tušení"  to tušení mi hned po přečtení jejích prvních příspěvků tak silně napadlo, že lže a tahá vás všechny za nos. Určitě můj příspěvek půjde vyhledat

Taky jsem tomu nevěřila .

Není tady

#173 23. 2. 2009 20:26

majkafa
Host

.

Upravil(a) majkafa (23. 2. 2009 22:30)

#174 23. 2. 2009 20:29

Somaia
Host

majkafa napsal(a):

Ale to je tvůj problém. Nevybíjej si ho na mně, prosím. Nech mě žít. Já tě taky nechávám.

Já si ho nevybíjím... jen jsem si myslela , že se dovtípíš a nebudu to muset psát veřejně ... je zajímavé, že ti, kterých se to skutečně týká... mlčí, nečetla jsem  nikoho z hlavních aktérů, že by tu svoje zásluhy tak do detailu a pečlivě odprezentoval. Je to asi záležitost nejen vrozeného taktu.

Upravil(a) Somaia (23. 2. 2009 20:31)

#175 23. 2. 2009 20:30

x62358
Host

Majko ono se to vážně už nedá číst. To myslím v dobrém.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí