|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

dakota napsal(a):
Malaika napsal(a):
mohu se zeptat, zda se Estel ozývá Vám, kteří jste jí osobně znali....
..ne
Daky
... dyť jsme si celou dobu nepřáli nic jiného, než aby se stalo něco podobného, aby se ukázalo, že není tak zle ... no a splnilo se
... Né, že bych měla zrovna chuť plácat Estelku po zádech, ale stejnak u mě převažuje radost ... vždyť to má ten nejlepší konec, jaký to mít mohlo, no ni?
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
dakota napsal(a):
Malaika napsal(a):
..ne
Daky
... dyť jsme si celou dobu nepřáli nic jiného, než aby se stalo něco podobného, aby se ukázalo, že není tak zle ... no a splnilo se
... Né, že bych měla zrovna chuť plácat Estelku po zádech, ale stejnak u mě převažuje radost ... vždyť to má ten nejlepší konec, jaký to mít mohlo, no ni?
až na to, že Estelka vůbec žádnej AIDS neměla....
Není tady
Tak to je teda příběh...
Čtu to a úplně mi lezou oči z důlku. Nikdy jsem Estelce nenapsala, protože jsem vlastně nevěděla co napsat, bála jsem že, že všechna moje přání bude jenom klišé, ale četla jsem jí, hodně a ráda. Ještě víc jsem na ní myslela. Hodně mi pomohla, třeba když jsem měla hodně práce, byla jsem nějaká nachcíplá, doma stála práce, nic se mi nechtělo, tak jsem si říkala - a ona ještě studuje vysokou školu, je vážně nemocná, všechno zvládne... Cítila jsem se tak nějak méněcenná, ale už se necítím, díky Estel.
Tvé lži se mně nijak nedotlky, nepřispěla jsem ani citově ani finančně, takže jen poslední slova.
Tvé pohnutky nikdo nezná, ale možná by stačilo říct to kouzelné slovíčko - omlouvám se. Tady Tě spousta lidí pochopí, zkus nějakého dobrého psychologa nebo psychiatra. Škoda že nejsi mladší, pár dobře mířenejch na zadeček by Ti třeba taky pomohlo v pochopení, že lhát se nemá.
Jinak jsem ráda, že neumřeš!!!
Není tady
tak to je sila... sice jsem nijak neprispivala.. ale obcas nakoukla jak se holce "dari".. procetla celej blog.. no jo... co dodat.. tak hlavne, ze AIDS nemas...
Není tady

rainbow napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
dakota napsal(a):
..neDaky
až na to, že Estelka vůbec žádnej AIDS neměla....
A bylo by snad lepší, kdyby ho měla?
...
Není tady
..by mě zajímalo, kdo by hrál Dakotu...
třeás taková Anželína Žolijová 

Upravil(a) dakota (23. 2. 2009 19:34)
Není tady
Hlavně néééé Tori Spelling........... Angelinu beru, tu vobarvěj a je jak tvoje sestra 

Ty jo,tak to je masakr,jen bych chtela vedet,jak jste na to prisly,tak najednou.a proc to delala a vzdyt jste ji potkavali,mam spoustu otazek.Zodpovi mi je nekdo?????Ja to nechapu...
Není tady

Holky,tak ja Estelce preju at se vyzdravi.Jsem v soku a poradnem,moc jsem ji chtela poznat a asi pprad chci.rada bych vedela,proc.Vim,ze spoustu z vas je zna hodne blizce,musela to pro vas byt rana.Jsem klidne pro,aby Estelka prisla a vysvetlila,i kdyz,asi by to nebylo nejlepsi.Hodne lidi by ji...odsoudilo.
Nejdrive jsem na ni byla zla..ted je mi z toho smutno a je mi ji lito.Mozna si jen takhle chtela najit pratele.Nemyslim si,ze to delala z posmechu vuci nam.
Není tady
Tý jo, tak to je síla. Četla sem si Estelčino vlákno,ale nepřispívala na něj. Asi nejsem sama, koho by zajímalo, jak jste na to vlastně přišli.....
Není tady

Míša Kulička napsal(a):
dakota napsal(a):
Malaika napsal(a):
..ne
Daky
Najlepší koniec by bol, že sa lekári mýlili a zamenili vzorky(stalo sa nám v rodine) pravda, nie po 10 rokoch, ale po 24 hodinách - ale tú úľavu si neviete ani predstaviť
)...
Není tady
Po delší době jsem se dostala na Babinet a nevěřím svým očím. Vlákno Estelky jsem pečlivě četla, malinko přispěla a rozhodně jsem nepochybovala o jejích slovech..... Vždycky jsem smekala před ní a všema, co jí tak samozřejmě nabízeli pomocné ruce a najednou vše vypadá jinak - ale stejně smekám, protože ty pomocné ruce stále vidím. Já v životě zažila několik nečekaných velkých překvapení, které by mě ani ve snu nenapadly a přeci jde život dál......
Jsem sice překvapená, ale mám radost, že Estela bude žít.
Není tady
Objevily se určité nesrovnalosti, které nešlo ignorovat.
Šlo by ty nesrovnalosti nějak podrobněji přiblížit?
Není tady
Ohledně nemoci, bydlení, chování, prostě od každého trochu.

Mne sa na tom zdá hlavne smutné, že Estel si musela - podľa svojho presvedčenia - našu pozornosť, priazeň (financie? to neviem posúdiť) vymáhať súcitom a vymyslenou historkou. Ako poznám ľudí, ktorí k nej mali najbližšie, sú hrozne fajn a mali by ju radi aj bez toho. Ja za seba určite...
Toto mi pripadá, ako keby ONA neverila v dobrých ľudí a v to, že dokáže v ľuďoch dobro vzbudzovať - inak ako falošnou bezmocnosťou.
Není tady
majkafa napsal(a):
Est o peníze skutečně nežádala. Já jí je posílala proto, že jsem chtěla. A jsem moc ráda, že jsem s ní zažila Landův koncert, posezení na lavičce, v hospůdce, hezký den u ní doma, hodiny ajskování a skypování a vše ostatní. Myslím, že to určitě k něčemu bylo, i když třeba nemusím zrovna vědět, k čemu. Byla jsem s ní moc ráda. A doufám, že ještě budu. Že je to pohádka s dobrým koncem. Já stále věřím.
A mé oblíbené - není důležité pochopit, stačí přijmout.
Učím se. Dívat se na to tak, že to pro mě byla pravda. Tak proč to zpětně změnit v lež. Žijeme tady a teď. Ta chvíle, kdy jsem to s ní žila, byla pravdivá. Teď už je to minulost a tu nezměním. Nezměním pravdu, kterou jsem žila, v lež.
Teď to je (možná) lež. A co bude zítra? Zítra už tady nemusíme být.
Ach jo... Estel to ví, co jste spolu prožily a my ostatní to teď vědět nepotřebujeme. Nebo je opakování matka moudrosti
?
No jo, tak místo nemocné AIDS nejspíše "jen" nějaká schýza - no ale to je přece jen lepší diagnóza. Já si svůj kalendář nechám.
Si taky vzpomínám na nesrovnalosti v psaní jedné slečny, která tu již nechodí, ale tohleto bylo opravdu dost dokonalé - pravděpodobně si tak někteří vynahrazují nezájem někoho o jejich osobu v minulosti.
Upravil(a) shinden (23. 2. 2009 20:24)
.
Upravil(a) majkafa (23. 2. 2009 22:25)
Já myslím, že jsi dostatečně inteligentní a víš o co jde... nech toho...
Jo... asi začínám mít s jistými opakujícími se projevy problém.
Bety napsal(a):
Tak MNĚ žádný slova nedošly, protože jsem tomu NEVĚŘILA ani na sekundu, okamžitě po začátku prvního vlákna jsem to tam napsala a od té doby jsem se k tomuto tématu již nikdy nevyjádřila, až teď. Zřejmě tomu nebudete věřit, ale někdy mívám takové zvláštní "tušení" to tušení mi hned po přečtení jejích prvních příspěvků tak silně napadlo, že lže a tahá vás všechny za nos. Určitě můj příspěvek půjde vyhledat
Taky jsem tomu nevěřila .
Není tady
.
Upravil(a) majkafa (23. 2. 2009 22:30)
majkafa napsal(a):
Ale to je tvůj problém. Nevybíjej si ho na mně, prosím. Nech mě žít. Já tě taky nechávám.
Já si ho nevybíjím... jen jsem si myslela , že se dovtípíš a nebudu to muset psát veřejně ... je zajímavé, že ti, kterých se to skutečně týká... mlčí, nečetla jsem nikoho z hlavních aktérů, že by tu svoje zásluhy tak do detailu a pečlivě odprezentoval. Je to asi záležitost nejen vrozeného taktu.
Upravil(a) Somaia (23. 2. 2009 20:31)
Majko ono se to vážně už nedá číst. To myslím v dobrém.