6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mala.popelka napsal(a):
a mám jednu malou otázečku - existuje vysvětlení, proč na jejím blogu je náhle jen stejné vysvětlení jako tady ? Sdružení Eva 21.století platilo hosting, nebo proč do obsahu blogu někdo zasáhnul ? Díky za vysvětlení.
...taky mám jednu malou otázečku - je to pro tebe nějakým způsobem důležité? Díky za vysvětlení.
Vanda napsal(a):
mala.popelka napsal(a):
a mám jednu malou otázečku - existuje vysvětlení, proč na jejím blogu je náhle jen stejné vysvětlení jako tady ? Sdružení Eva 21.století platilo hosting, nebo proč do obsahu blogu někdo zasáhnul ? Díky za vysvětlení.
...taky mám jednu malou otázečku - je to pro tebe nějakým způsobem důležité? Díky za vysvětlení.
Přemýšlela jsem, že by bylo dobré si znovu přečíst, co napsala... teď už z pohledu, že to není pravda... bylo by to zajímavé a možná je škoda, že už se k tomu nikdo nedostane...
Není tady
Estela 9.2.2009 14:25
Ráno volá mátinka, jež ze mně vyždímala poslední zbytek sil, naštěstí ještě zafungoval pud sebezáchovy a hovor jsem nasertivně ukončila. Teď jsem se dozvěděla téma na němčinu, já, můj partner, naše hádky, děti a budoucnost... Paráda, ne? Hele, jsem reálná bytost, nebo postava v béčkovém filmu? No, já už nevím... Ty jo, opravdu, občas něvěřím, že to, co se děje je realita. Schízuju...
myslim, ze se musela slusne bavit.
Není tady
:-) třeba to byl sociální test k napsání diplomky
Není tady
Malaika napsal(a):
:-) třeba to byl sociální test k napsání diplomky
To by tu diplomku psala sakra dlouho... :-)
Není tady
dixina napsal(a):
Zneužila vaše city, netvrdím, že musíte cítit nenávist a zlobu, to ne v žádném případě, ale ta bolest, ta musí být šílená
..je
Není tady
Vanda napsal(a):
mala.popelka napsal(a):
ano, pro mě tato otázka byla důležitá a jsem ráda, že jsem na ni dostala uspokojivou odpověď... stejně jako řada čtenářů jejího blogu.
Není tady
dakota napsal(a):
dixina napsal(a):
Zneužila vaše city, netvrdím, že musíte cítit nenávist a zlobu, to ne v žádném případě, ale ta bolest, ta musí být šílená
..je
Není tady
Malaika napsal(a):
mohu se zeptat, zda se Estel ozývá Vám, kteří jste jí osobně znali....
..ne
Není tady
dakota napsal(a):
dixina napsal(a):
..je
Daki,
znám tě Za chvíli převáží pozitiva nad negativy
A moc dobře vím, že stejně tak jako pro nás, je i pro tebe to nejdůležitější, že neumře
Ostatní už není na nás.
Takže jak se to říká? Co je císařovo nechme císaři.... bo tak nějak. Nebuď smutná, dobře to dopadlo. Tohle je přece mnohem lepší, než zase stát ve smuteční síni...
Ale co to kecám, to ty přece víš
Není tady
Jo, vím, ale je mi hnůůůsněěééé a škrtí to v krkůůůů
Já vím , klasika, čas to smázne,nejdřív lítost, zklamání , smutek, pak dostanu vzteka a bude klid. potřebuju čas a pak si zasejc klíďo někdo přijďte...
Není tady
Náčelníku já bych to viděla na toho pejska. Tomu můžeš všechno pošeptat!!!!
Míša Kulička napsal(a):
wafula napsal(a):
Mně tohle vlákno stejně naději dalo. Ukázalo mi, že jsou lidi, co pomůžou. Tohle trvá, takže díky. :-)
Mně dalo hodně i Estelino vlákno.
Jo, já jsem myslela Estelino.
Jsem překvapená, stejně jako všichni, kteří přispěli 1-2 příspěvky, soucítili, ale měli odstup. Proč - to sama nevím. Nenapadlo mě, a nenapadlo by mě zase, že by mohlo jít o fikci, fabulaci, žert,zneužití ..nevím jak to nazvat.
Ze svého bezporostředního okolí totiž znám jednoho člověka, který dokáže podobné věci a dokáže je dovést ad absurdum. Do nepředstavitelných konců a detailů...atd. Vídám ho denně - souhra okolností - není to moje vůle.
x krát jsem nalítla, x krát jsem něco domluvila (nemáme žádnou vazbu, ani obchodní, ani soukromou). Dokonce to dělá, i když vůbec o nic nejde. Lže dokonce i když nemusí. 1000x jsme mluvili o nemoci, 1000x jsem mu domlouvali, pomáhali, rozebírali, věnovali mu stovky hodin ...dělá to dál. A je spokojený. To je jeho svět. Jeho život.
Já v sobě si jeho kauzu uzavřela. Trvalo mi to však 10let. Není nemocný, je to jen nezodpovědný bezohledný sobec. Paralelu vidím i s Estelou.
Pokud estela při plném vědomí takto zneužívala soucit druhých, lásku, pomoc i peníze atd, tak je její chování nechutné a sobecké, ať má jakýkoliv potenciál. Je to svým způsobem zrůdnost.
Píšu to bez emocí, předstvuju si ale emoce všech zaangažovaných.
Není tady
Pokud estela při plném vědomí takto zneužívala soucit druhých, lásku, pomoc i peníze atd, tak je její chování nechutné a sobecké, ať má jakýkoliv potenciál. Je to svým způsobem zrůdnost.
Souhlasím.....A doufám, že jestli to Estela čte, jako že to čte, tak že jí je aspoň pořádně trapně!
Není tady
dakota napsal(a):
Já vím , klasika, čas to smázne,nejdřív lítost, zklamání , smutek, pak dostanu vzteka a bude klid. potřebuju čas a pak si zasejc klíďo někdo přijďte...
Není tady
No tak aspoň jste vydali hezkej kalendář, moc hezkej
Není tady
Pandorraa napsal(a):
dakota napsal(a):
dixina napsal(a):
..je
Daki,
znám tě Za chvíli převáží pozitiva nad negativy
A moc dobře vím, že stejně tak jako pro nás, je i pro tebe to nejdůležitější, že neumře
Ostatní už není na nás.
Takže jak se to říká? Co je císařovo nechme císaři.... bo tak nějak. Nebuď smutná, dobře to dopadlo. Tohle je přece mnohem lepší, než zase stát ve smuteční síni...
Ale co to kecám, to ty přece víš
obdivuji ,jak to krásně holky berete...Já se takhle angažovat..asi by mě to hóóó´dně bolelo..
jste .že jste se nad tím tak povznesly..
Není tady
Mně dalo hodně TOHLE vlákno
Za sebe chci jen napsat, že si myslím, že Estel nás o finanční pomoc nežádala, nežádala nás o pomoc s vydáním blogu, to byla naše inciativa.
Vím, že hodně lidí si koupilo kalendář kvůli Estele, právě kvůli tomu osobnímu příběhu, kvůli tomu, že tahle pomoc se zdála být adresná, na konci byl konrétní příběh konkrétního člověka. No čeká mě hodně vysvětlování, je to ale výzva. Nejen pro mne, ale i pro ty dárce. Není jednoduché po takové zkušenosti nezanevšít na dobročinost a pomoc lidem v nouzi, kdo ale po tomto nezanevře, prokazuje své kvality dvojnásobně.
Takže jediné slovo, které mě napadá, je DĚKUJI.
Děkuji, že Estel na tom není zdravotně tak špatně, jak se to jevilo.
Děkuji Estel, že jsem si díky ní uvědomila spoustu věcí.
Děkuji mým přátelům, které jsem i díky (pravdě o) Estel měla možnost lépe poznat.
Není tady
.
Upravil(a) majkafa (23. 2. 2009 22:24)
Já jsem moc ráda sama za sebe, že ve chvíli zveřejnění mezi 12 krasavicemi z kalendáře a dalších nejbližších jsem neslyšela žádnou negativní reakci. To mi dává pocit, že jsem ve velmi dobré společnosti. A to je moc hezký.
Upravil(a) ffly (23. 2. 2009 18:37)
No, co-příspívala jsem doteď na ledasjakou nemoc, na AIDS to ode mne díky Vám a pěknému kalendáři bude poprvé.
Přišly jste na to včas- s penězi jste naložily velmi dobře-zneužity nijak nebyly.Každý si z toho vezme pro sebe nějaké ponaučení a to je také dobře , ne ?
Ještě jednou díky všem, které se podílely na akci Kalendář, ať už výsledek snažení prospěje komukoli nemocnému!
Není tady
dakota napsal(a):
Daky, tak ty jsi byla první na koho jsem si vzpomněla, když jsem se to dozvěděla..... Víš ale jsi tady pro nás všechny ta s veeelikým srdcem
Není tady