Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 23. 2. 2009 16:47

Vanda
Host

Re: Chybama se člověk učí...

mala.popelka napsal(a):

a mám jednu malou otázečku - existuje vysvětlení, proč na jejím blogu je náhle jen stejné vysvětlení jako tady ? Sdružení Eva 21.století platilo hosting, nebo proč do obsahu blogu někdo zasáhnul ? Díky za vysvětlení.

...taky mám jednu malou otázečku - je to pro tebe nějakým způsobem důležité? Díky za vysvětlení.

#127 23. 2. 2009 16:48

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Vanda napsal(a):

mala.popelka napsal(a):

a mám jednu malou otázečku - existuje vysvětlení, proč na jejím blogu je náhle jen stejné vysvětlení jako tady ? Sdružení Eva 21.století platilo hosting, nebo proč do obsahu blogu někdo zasáhnul ? Díky za vysvětlení.

...taky mám jednu malou otázečku - je to pro tebe nějakým způsobem důležité? Díky za vysvětlení.

Přemýšlela jsem, že by bylo dobré si znovu přečíst, co napsala... teď už z pohledu, že to není pravda... bylo by to zajímavé a možná je škoda, že už se k tomu nikdo nedostane...

Není tady

#128 23. 2. 2009 16:48

anais.de
♥♥♥♥♥--
Místo: Deutschland

Estela 9.2.2009 14:25

Ráno volá mátinka, jež ze mně vyždímala poslední zbytek sil, naštěstí ještě zafungoval pud sebezáchovy a hovor jsem nasertivně ukončila. Teď jsem se dozvěděla téma na němčinu, já, můj partner, naše hádky, děti a budoucnost... Paráda, ne? Hele, jsem reálná bytost, nebo postava v béčkovém filmu? No, já už nevím... Ty jo, opravdu, občas něvěřím, že to, co se děje je realita. Schízuju...

smile myslim, ze se musela slusne bavit.

Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it. (Richard P. Feynman)

Není tady

#129 23. 2. 2009 16:49

Malaika
♥♥♥----

:-) třeba to byl sociální test k napsání diplomky tongue

Není tady

#130 23. 2. 2009 16:50

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Malaika napsal(a):

:-) třeba to byl sociální test k napsání diplomky tongue

To by tu diplomku psala sakra dlouho... :-)

Není tady

#131 23. 2. 2009 16:52

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

dixina napsal(a):

Zneužila vaše city, netvrdím, že musíte cítit nenávist a zlobu, to ne v žádném případě, ale ta bolest, ta musí být šílená sad

..je gratergratergrater

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#132 23. 2. 2009 16:52

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

Vanda napsal(a):

mala.popelka napsal(a):

ano, pro mě tato otázka byla důležitá a jsem ráda, že jsem na ni dostala uspokojivou odpověď... stejně jako řada čtenářů jejího blogu.

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#133 23. 2. 2009 16:54

petulacka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-východ
Web

dakota napsal(a):

dixina napsal(a):

Zneužila vaše city, netvrdím, že musíte cítit nenávist a zlobu, to ne v žádném případě, ale ta bolest, ta musí být šílená sad

..je gratergratergrater

pussa

http://af.2i.cz/nahledy/832/832_1131110566.jpghttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;54;101/st/20100326/n/Madlenka/k/1eed/age.png

25.7. navečer na testu objeveny // 24.9. NT screening a triple testy, velký UTZ 4.2. , bude to holčička Madlen...... áááá 26.3.2010 se nám naše zlatíčko v 10:30h narodilo hjarta

Není tady

#134 23. 2. 2009 16:54

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Malaika napsal(a):

mohu se zeptat, zda se Estel ozývá Vám, kteří jste jí osobně znali....

..ne hmm

Není tady

#135 23. 2. 2009 17:00

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

dakota napsal(a):

dixina napsal(a):

..je gratergratergrater

Daki,
znám tě par Za chvíli převáží pozitiva nad negativy stolt
A moc dobře vím, že stejně tak jako pro nás, je i pro tebe to nejdůležitější, že neumře big_smile
Ostatní už není na nás.
Takže jak se to říká? Co je císařovo nechme císaři.... bo tak nějak. Nebuď smutná, dobře to dopadlo. Tohle je přece mnohem lepší, než zase stát ve smuteční síni...
Ale co to kecám, to ty přece víš stoltpussa

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#136 23. 2. 2009 17:13

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jo, vím, ale je mi hnůůůsněěééé a škrtí to v krkůůůů grater

Já vím , klasika, čas to smázne,nejdřív lítost, zklamání , smutek, pak dostanu vzteka a bude klid. wink potřebuju čas a pak si zasejc klíďo někdo přijďte... big_smile

Není tady

#137 23. 2. 2009 17:16

x62358
Host

Náčelníku já bych to viděla na toho pejska. Tomu můžeš všechno pošeptat!!!!

#138 23. 2. 2009 17:56

x25635
Host

Míša Kulička napsal(a):

wafula napsal(a):

Mně tohle vlákno stejně naději dalo. Ukázalo mi, že jsou lidi, co pomůžou. Tohle trvá, takže díky. :-)

Mně dalo hodně i Estelino vlákno.

Jo, já jsem myslela Estelino.

#139 23. 2. 2009 17:58

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Jsem překvapená, stejně jako všichni, kteří přispěli 1-2 příspěvky, soucítili, ale měli odstup. Proč - to sama nevím. Nenapadlo mě, a nenapadlo by mě zase, že by mohlo jít o fikci, fabulaci, žert,zneužití ..nevím jak to nazvat.

Ze svého bezporostředního okolí totiž znám jednoho člověka, který dokáže podobné věci a dokáže je dovést ad absurdum. Do nepředstavitelných konců a detailů...atd. Vídám ho denně - souhra okolností - není to moje vůle.
x krát jsem nalítla, x krát jsem něco domluvila (nemáme žádnou vazbu, ani obchodní, ani soukromou). Dokonce to dělá, i když vůbec o nic nejde. Lže dokonce i když nemusí. 1000x jsme mluvili o nemoci, 1000x jsem mu domlouvali, pomáhali, rozebírali, věnovali mu stovky hodin ...dělá to dál. A je spokojený. To je jeho svět. Jeho život.
Já v sobě si jeho kauzu uzavřela. Trvalo mi to však 10let.  Není nemocný, je to jen nezodpovědný bezohledný sobec. Paralelu vidím i s Estelou.

Pokud estela při plném vědomí takto zneužívala soucit druhých, lásku, pomoc i peníze atd, tak je její chování nechutné a sobecké, ať má jakýkoliv potenciál. Je to svým způsobem zrůdnost.

Píšu to bez emocí,  předstvuju si ale emoce všech zaangažovaných.

Není tady

#140 23. 2. 2009 18:09

vendulinda
♥♥♥----
Místo: ta naše Morava :-)

Pokud estela při plném vědomí takto zneužívala soucit druhých, lásku, pomoc i peníze atd, tak je její chování nechutné a sobecké, ať má jakýkoliv potenciál. Je to svým způsobem zrůdnost.

Souhlasím.....A doufám, že jestli to Estela čte, jako že to čte, tak že jí je aspoň pořádně trapně!

Není tady

#141 23. 2. 2009 18:10

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

dakota napsal(a):

Já vím , klasika, čas to smázne,nejdřív lítost, zklamání , smutek, pak dostanu vzteka a bude klid. wink potřebuju čas a pak si zasejc klíďo někdo přijďte... big_smile

pussa

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#142 23. 2. 2009 18:11

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

No tak aspoň jste vydali hezkej kalendář, moc hezkej smile

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#143 23. 2. 2009 18:12

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

dakota napsal(a):

dixina napsal(a):

..je gratergratergrater

Daki,
znám tě par Za chvíli převáží pozitiva nad negativy stolt
A moc dobře vím, že stejně tak jako pro nás, je i pro tebe to nejdůležitější, že neumře big_smile
Ostatní už není na nás.
Takže jak se to říká? Co je císařovo nechme císaři.... bo tak nějak. Nebuď smutná, dobře to dopadlo. Tohle je přece mnohem lepší, než zase stát ve smuteční síni...
Ale co to kecám, to ty přece víš stoltpussa

obdivuji ,jak to  krásně holky berete...Já se takhle angažovat..asi by mě to hóóó´dně bolelo..grater
jste tummenupp.že jste se nad tím tak povznesly..hjarta

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#144 23. 2. 2009 18:13

x256987
Host

Mně dalo hodně TOHLE vlákno smile pussa

#145 23. 2. 2009 18:24

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Za sebe chci jen napsat, že si myslím, že Estel nás o finanční pomoc nežádala, nežádala nás o pomoc s vydáním blogu, to byla naše inciativa.

Vím, že hodně lidí si koupilo kalendář kvůli Estele, právě kvůli tomu osobnímu příběhu, kvůli tomu, že tahle pomoc se zdála být adresná, na konci byl konrétní příběh konkrétního člověka. No čeká mě hodně vysvětlování, je to ale výzva. Nejen pro mne, ale i pro ty dárce. Není jednoduché po takové zkušenosti nezanevšít na dobročinost a pomoc lidem v nouzi, kdo ale po tomto nezanevře, prokazuje své kvality dvojnásobně.

Takže jediné slovo, které mě napadá, je DĚKUJI.

Děkuji, že Estel na tom není zdravotně tak špatně, jak se to jevilo.
Děkuji Estel, že jsem si díky ní uvědomila spoustu věcí.
Děkuji mým přátelům, které jsem i díky (pravdě o) Estel měla možnost lépe poznat.

Není tady

#146 23. 2. 2009 18:35

majkafa
Host

.

Upravil(a) majkafa (23. 2. 2009 22:24)

#147 23. 2. 2009 18:36

x62358
Host

Já jsem moc ráda sama za sebe, že ve chvíli zveřejnění mezi 12 krasavicemi z kalendáře a dalších nejbližších jsem neslyšela žádnou negativní reakci. To mi dává pocit, že jsem ve velmi dobré společnosti. A to je moc hezký.

Upravil(a) ffly (23. 2. 2009 18:37)

#148 23. 2. 2009 18:37

pajaja
♥♥♥♥♥--
Web

Koupila jsem dva kalendáře,snad pomohou někomu jinému.Když jsem dnes začala číst,málem mi vypadly oči z důlků.Jsem jen ohromená,vůbec ne naštvaná a jsem ráda,že Estel nezemře.

Není tady

#149 23. 2. 2009 18:39

Mikulenka
♥♥♥♥♥--

No, co-příspívala jsem doteď na ledasjakou nemoc, na AIDS to ode mne díky  Vám a pěknému kalendáři bude poprvé.
Přišly jste na to včas- s penězi jste naložily velmi dobře-zneužity nijak nebyly.Každý si z toho vezme pro sebe nějaké ponaučení a to je také dobře , ne ?
Ještě jednou  díky všem, které se podílely na akci Kalendář, ať už výsledek snažení prospěje komukoli nemocnému!

Není tady

#150 23. 2. 2009 18:46

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

dakota napsal(a):

Daky, tak ty jsi byla první na koho jsem si vzpomněla, když jsem se to dozvěděla..... Víš ale jsi tady pro nás všechny ta s veeelikým srdcem hjarta pussa

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí