Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#401 24. 2. 2009 13:26

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Re: Chybama se člověk učí...

Moc se mi líbí, kolik příspěvků tu člověk najde od těch, kterých se celá akce bezprostředně týká a kolik od těch, kteří a) jen četli, b) jen četli a něco si mysleli.. Navrhovala bych, aby se dotyční dál drželi svého - a) jen četli, b) jen četli a něco si mysleli

P.S. Taky jsem jen četla

Není tady

#402 24. 2. 2009 13:26

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Somaia napsal(a):

Odpovídala jsem Som, JAK jsem vláknem Estel žila. (Asi si to nedovedla představit).
Skutečně nedovedla... protože si myslím, že tvá věta... žila jsem Esteliným vláknem je docela nadsázka... na tu absurditu jsem chtěla ukázat.
Nežila... máš svoje radosti a strasti , svoje zábavy a povinnosti... tvoje věta je patetická fráze a žádná vážná  újma se ti, dle  mého názoru, nestala.
Všechno ostatní se dá s trochou empatie pochopit... jak Pandora a spol. tak Estel.

Ano, souhlasím, že pokud jsi Estel znala osobně, osobně i finančně jí pomáhala, tak zjištění že si to vymyslela, Tě muselo zasáhnout o hodně víc, než nás ostatní, kteří jsme ji jenom četli. Nepopírám a je to logické.

Ale nesouhlasím s tím, abys shazovala city a pocity ostatních, i když vlákno jenom četli.

Já/my ostatní Tvoje pocity taky neshazujeme. Naopak.

Není tady

#403 24. 2. 2009 13:27

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

A já se tady tomu všemu jen divím.....  kapitulation

Nechápu ani jeden tábor.... u dotazujícího se táboru stále to "proč"... - vždyť je jasné, že na základě jejího bloku byla realizace projetku a pokud byly pochybnosti o pravdivosti Esteliného tvrzení, tak je chtělo sdružení prokázat. Pokud se tak nestalo, chápu, že museli udělat, to co udělali a ztratily důvěru.....myslím, že další otázky jsou zbytečné ...protože  konkrétně na něj nezná asi nikdo odpověď. A to už tu zaznělo mnohokrát.....

Co se ale  týče druhého táboru, nechápu, když už bylo vše řečeno, proč se zde používají narážky, či urážky na druhé, označování - teď se pozná, kdo je jaký charakter atakpod......... 
Nikdo nikomu nemůže zakázat ptát se,zvlášť, když je tohle vlákno formováno jako informačně-diskuzní.. Ale tábor "odpovídajícíh" řekl již vše, co mohl, tak nechápu proč dál odpovídá způsobem označující dotazující se za hyeny, nechápavé, bez špetky já nevím čeho....

Mě přijde, že je zbytečné zakládat nějaké diskuzní vlákno na toto téma. Určitě by stačil jen na hlavní stránce nějaký odkaz na vysvětlení bez možnosti diskuze, když bylo řečeno vše, co již mohlo být....   

Nemohla jsem si pomoct a musela jsem to napsat, nechápu proč se k tomu dělá prostor pro diskuzi, když není o čem diskutovat....pak to jen dopadá takhle....  kapitulation

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#404 24. 2. 2009 13:29

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

hrosanek napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

Oxi je majitel?? A táááák to leccos vysvětluje.... stolt

Víš Oxi i tohle je lekce. Prosím zkus to nebrat osobně. On totiž někdo nepochopí, že existujou lidi, kteří chtěli pomoc zprovoznit blog holce, která chtěla psát o své nemoci. Zaplatí ho, protože ona by si ho sama nepořídila a protože je jeho i zruší ve chvíli, kdy pozbyde smyslu. Pro něj smyslu. Nebyl veřejným majetkem. Text autorka má.

Za tohle se těm, kterým jsem sama řekla, že nechci aby se drásalo na dřeň, omlouvám.

V mém prvním příspěvku bylo napsáno, že bylo konzultováno s lékaři po vzniku pochybností, co je možné a nemožné. Nebylo tam jediné slovo o konzultaci s jejím osobním lékařem. Stejně jako zde na veřejném fóru měla možnost právě ze vzniku oněch pochybností než se cokoliv zveřejnilo možnost Estel doložit, že je to jinak. Jakkoliv průkazně, což jsme dělali přesně z důvodu povtrzení resp. vyvrácení pochybností, s kterými jsme dost dlouho zacházeli jako s rozbuškou, kterou můžeme opravdu nemocnému člověku ublížit. Ublíženo jí nebylo a jsem si zcela jistá, že kdyby bylo jinak, tak by taky jinak dopadlo. Spoustu informací bylo nejenom ze zdroje JPP, o kterou se tu tak intenzivně snažíte.

Baví mě, jak si ani neuvědomujete, že to co děláte je přesný opak slušného jednání. Nedostanu, co chci, tak jim to nandám jaké jsou kr... Pardón sekta zní líp. Osobně žiju něčím jiným než, co se napíše na Babinetu. Realita, jakkoliv barevná i se všemi možnostmi, že všechno je jinak, existuje. Akorát je někdy těžké odlišit, kdo je ten vlk a kdo beránek.

Prosím zavřete tohle vlákno, poprosím majitele o otevření odkazu pro ty, kteří budou chtít vědět informace ke kalendáři. Omlouvám se těm, které to baví. Ubližje to těm, kterým rozhodně nemá.

Hrošánku, dovol mi se ohradit- můj  povzdech patřil Oxiho výrazovým prostředkům. Nikoliv téhle celé diskuzi.
  A na tom si stojím.

Není tady

#405 24. 2. 2009 13:30

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

stolt Akademická diskuse.

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#406 24. 2. 2009 13:31

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Martinka1 napsal(a):

[
Zrušil - ano, zrušil jsi Ty, její blog. Který bych si ráda znovu přečetla, ve světle těchto událostí.
Ale protože jsi majitel webu, neodsuzuju, jak sis jistě všiml, protože máš právo rušit co je Tvé.
A jak jsem pochopila, Pan odkoupila práva na její blog... takže ani obsah není Estel... takže bez Tvého/Pandořila svolení si to už nikdo nepřečte.

Chci jenom napsat: škoda. Byl to dobrý příběh a dobře se to četlo.

a třeba by si to i jiní lidé rádi přečetli..což vlastně už nejde!!!

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#407 24. 2. 2009 13:36

Somaia
Host

Martinka1 napsal(a):

Somaia napsal(a):

Odpovídala jsem Som, JAK jsem vláknem Estel žila. (Asi si to nedovedla představit).
Skutečně nedovedla... protože si myslím, že tvá věta... žila jsem Esteliným vláknem je docela nadsázka... na tu absurditu jsem chtěla ukázat.
Nežila... máš svoje radosti a strasti , svoje zábavy a povinnosti... tvoje věta je patetická fráze a žádná vážná  újma se ti, dle  mého názoru, nestala.
Všechno ostatní se dá s trochou empatie pochopit... jak Pandora a spol. tak Estel.

Ano, souhlasím, že pokud jsi Estel znala osobně, osobně i finančně jí pomáhala, tak zjištění že si to vymyslela, Tě muselo zasáhnout o hodně víc, než nás ostatní, kteří jsme ji jenom četli. Nepopírám a je to logické.

Ale nesouhlasím s tím, abys shazovala city a pocity ostatních, i když vlákno jenom četli.

Já/my ostatní Tvoje pocity taky neshazujeme. Naopak.

vzala jsi to z jiného konce... nechápeme se... jádro je v  něčem jiném než v tvých citech a pocitech....

#408 24. 2. 2009 13:37

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Poslední příspěvky mě osobně hodně rozladily. Tak nějak se z dalšího dobrého počinu stal perský trh toho co kdyby kdyby jakby proč by a načem by. Holky jak Vás všechny bez vyjimky mám rád tak jděte zchladit hlavy na procházku nebo aspoň strčit do mrazáku.
No kdybych nebyl debil, tak bych tady nebal tak bych sem ani nepsal.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#409 24. 2. 2009 13:42

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Tak a teď já..  mám syna v Estelině věku.
Přijmula jsem Estel jako dceru a taky jsem s ní tak jednala. Takže to nebyla jen péče, dovedla jsem i zvýšit hlas, sprdnout a hotovo.
Dozvěděla jsem se to stejně jako vy, víc info není.
Prostě jsem se smířila s faktem, že když potřebuju předložit důkaz o její nemoci, tak nastalo mlžení a konec. Jo, hodně to bolí, to jo, je to čerstvá, otevřená rána.
Ale některé reakce tady, tak to je teda sůl, po který ta rána bolí stokrát víc, to mi věřte.
Už to nemůžu číst, protože se mi pořád hrnou slzy do očí a je mi z toho strašně smutno...

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#410 24. 2. 2009 13:42

Veranna
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ve stínu Plzeňské věže
Web

kapitulation
Myslím, že většina z nás "plebs" se zde snaží pouze zjistit, jaká konkrétní fakta vás vedla k tomu pochybovat o tom, že Estela je HIV pozitivní. Čistě z důvodu, aby nedošlo k pochybení. sad Možná jsme se nechali unést spekulacemi o diagnóze, ale domnívala jsem se, že Majkafa, která zde tvrdila, že jde o nemoc, k vám patří. Rovněž Kukačka, která s jistotou tvrdí, že Estala není HIV+. A mnoho dalších.

Strašně mě mrzí a uráží, že nás považujete za hyeny (a prosím nevalte to na nějakou mateřskou demenci). Je to pro mne další důvod, proč na Psychologickou opět delší dobu nechodit.

Není tady

#411 24. 2. 2009 13:44

hrosanek
Host

Přesně z důvodů, kterým je poslední příspěvek Dakoty prosím o uzavření vlákna.

#412 24. 2. 2009 13:47

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Téma uzavírám a všem zúčastněným děkuji za pochopení.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí