|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
twinha napsal(a):
Nechápu. 15 stran na téma:
Otázka - Proč?
Odpověď: protože jste hloupí, nerozumíte esoterice, chce se mi čůrat, nic Vám po tom neni, zeptejte se E.
BRAVO
Bohuzial ti stale nedoslo, ze na otazku preco sa pytas nespravnych ludi ...
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Somaia napsal(a):
petulacka napsal(a):
Odborníci řekli HIV nemá a Estel zatím nedoručila dokumentaci, že HIV má... Co když se Estel uzavřela a pláče nad tím, že jí ti poslední, kterým jediným věřila nevěří a nedej bože aby teď učinila nějakou hloupost
a co na to Jan Tleskač....??
Já zvažuji všechny alternativy a tahle je jedna z nich... Co se obborníků týká, mému manželovi dali 2% naději na uzdravení z leukémie - to bylo před 11 lety. Dnes je jako rybička..
Prostě nikdy neříkej nikdy..

Není tady
a já si myslím že tato diskuse do 20.3 nevydrží 
páč...proto 
Není tady
Oxi napsal(a):
twinha napsal(a):
Otázka - Proč?
Odpověď: protože jste hloupí, nerozumíte esoterice, chce se mi čůrat, nic Vám po tom neni, zeptejte se E.
BRAVOBohuzial ti stale nedoslo, ze na otazku preco sa pytas nespravnych ludi ...
Pýtam sa tých, čo o tom eventuelně niečo viac ako ja vedia. Ja som bola iba čitateľ. Neprispievala som. I tak ma zaujíma prečo. Prečo to urobila. Stačila by jedna veta ako odpove'd: je na palicu, alebo - všem sa teraz smeje do ksichtu až sa za bruško popadá, alebo - lieči sa na psychi...... asi by to bolo to čo by stačilo a boľ o by ticho.
Není tady
Ach joooo, proč, proč tohle všechno tady? Takže prostě musím znova
Prosím všechny zúčastněné strany, aby zanechaly osobních útoků a urážek, zesměšnování a podobně. Jinak budu nucena vlákno uzavřít. Děkuji za pochopení vám všem.
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Somaia napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
A troufám si tvrdit, že ač spousta lidí "jenom" vlákno Estel četla, že jsme tím žili všichni...
Jak???
Četli Estelino vlákno, .........................................
Citově a emocionálně jsi se vžila do příběhu, který se jeví nakonec jako smyšlený, to je všechno...., s tím by se snad tvoje ego mohlo vyrovnat lehce...
Jestli se chceš nadále pídit a pro sebe spravedlivě rozhodnout.. máš jedinou možnost, pokud nedůvěřuješ z principu argumentům lidí , kteří s ní byli často v kontaktu a nežili její příběh jen virtuálně jako ty... .... vyhledej jí a zeptej se Estel.
Do té doby by bylo spravedlivé ctít presumpci neviny u obou zúčastněných stran a neobviňovat...
Martinka1 napsal(a):
Somaia napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
A troufám si tvrdit, že ač spousta lidí "jenom" vlákno Estel četla, že jsme tím žili všichni...
Jak???
Četli Estelino vlákno, přemýšleli o ní, a kolikrát když jsem třeba měla splín v práci jsem si na Estel vzpomněla a řekla jsem si, že to jiný lidi mají mnohem těžší než já... protože ani nemůžou pracovat, přestože by chtěli...
... a trochu mi jí bylo i líto, že se v tom tak plácá...
Zpočátku jsem jí dala konkrétní radu, nabídla pomoc, o které jsem si myslela že by mohla aspoň trochu pomoct... to že ji nevyužila... mi dalo najevo, že zas tak moc pomoct nechce. Ale stejně jsem jí držela palce...
To, že člověk se hned nehrne osobně pomáhat a finančně přispívat neznamená, že tím nemůže žít... vyhledávat její příspěvky... přemýšlet o tom... myslet na ni... byla to stálice Babinetu, její vlákno se nedalo přehlídnout...
Martinko, pak je možná načase stáhnout svoje projekce a pochopit, že veškerou sílu a odhodlanost, kterou si tolik lidí promítalo do Estel, mají v sobě... Nemyslím to teď tak, že Estel neexistovala (ač mám pocit, že i s tímhle tady někdo brzy vyrukuje
).
Oxi napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Oxi napsal(a):
A je normalne, ze dostanu len take odpovede, ake im chcu ti, co odpovedaju dat.
Lenze vy ste hnusne hyeny, co nedaju pokoj, kym nezistia co sa len da ...
To vy ste sekta. Sekta necitlivych zabednencov.Jen se ukaž ty citlivý velejemný a soucitný nezabedněnče... Přece každý ,kdo nepíská pro Klub musí být totál nula....
Nie, kazdy nie. Len ty.
Správně Oxi, jen se ještě trochu odkopej, aspoň bude vidět z jakého kanálku sem píšeš TY.... 
HIV teoreticky mat moze, tvrdit ze ho urcite nema je zcestne, ale pokial by bola HIV+ tak urcite nieje v takom stadiu, ako tvrdi.
Kludne mozes ty dat prachy na co len chces, ale nieco, co ma svoju pravnu formu-ako je zdruzenie, si toto dovolit nemoze. Je logicke, ze chceli nejaky dokaz toho, ze je HIV+
Netvrdím ani , že má či nemá AIDS a ani zda je či není HIV pozitivní. Z literatury je známo více příkladů ,kdy život HIV pozitivního je prakticky v normě a to po desetiletí. Co když "jen" fabulovala se stupněm svého onemocnění ? Samota je zlá....
A nemusíte mi vůbec odpovídat, že na to musí odpovědět ona sama. To vím.
Nemusíte
Není tady
Oxi napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Somaia napsal(a):
Jak???Četli Estelino vlákno, přemýšleli o ní, a kolikrát když jsem třeba měla splín v práci jsem si na Estel vzpomněla a řekla jsem si, že to jiný lidi mají mnohem těžší než já... protože ani nemůžou pracovat, přestože by chtěli...
Zpočátku jsem jí dala konkrétní radu, nabídla pomoc, o které jsem si myslela že by mohla aspoň trochu pomoct... to že ji nevyužila... mi dalo najevo, že zas tak moc pomoct nechce. Ale stejně jsem jí držela palce...
To, že člověk se hned nehrne osobně pomáhat a finančně přispívat neznamená, že tím nemůže žít... vyhledávat její příspěvky... přemýšlet o tom... myslet na ni... byla to stálice Babinetu, její vlákno se nedalo přehlídnout...Zakazuje ti niekto mysliet na nu alebo vyhladavat jej prispevky? Mas pocit, ze ju niekto zrusil?
Nezakazuje, nezrušil.
Odpovídala jsem Som, JAK jsem vláknem Estel žila. (Asi si to nedovedla představit).
Zrušil - ano, zrušil jsi Ty, její blog. Který bych si ráda znovu přečetla, ve světle těchto událostí.
Ale protože jsi majitel webu, neodsuzuju, jak sis jistě všiml, protože máš právo rušit co je Tvé.
A jak jsem pochopila, Pan odkoupila práva na její blog... takže ani obsah není Estel... takže bez Tvého/Pandořila svolení si to už nikdo nepřečte.
Chci jenom napsat: škoda. Byl to dobrý příběh a dobře se to četlo.
Není tady
Sleduji tuto debatu a mám z některých pocit, že jim blbě skončil nějaký díl oblíbeného seriálu a oni to chtěli jinak. A těď se ptají proč ten režisér (život) to ukončil jinak. A ještě s otevřeným koncem. Otazníkem? A mě to štve, protože takhle to já nechci, dup, dup, dup.
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Jen se ukaž ty citlivý velejemný a soucitný nezabedněnče... Přece každý ,kdo nepíská pro Klub musí být totál nula....
Tak ukaž jak to je a že je to jinak že se "klub" plete. Ať si každej píská jak a co chce, klub nemá patent na rozum a pak tady nejde o klub ale jednotlivé žena a jejich informace. Ty jak ti nějak nepoklonkuje někdo tak hned je to klub...
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Ach joooo, proč, proč tohle všechno tady? Takže prostě musím znova
Prosím všechny zúčastněné strany, aby zanechaly osobních útoků a urážek, zesměšnování a podobně. Jinak budu nucena vlákno uzavřít. Děkuji za pochopení vám všem.
Andy, možná by to bylo nejlepší 
Není tady
twinha napsal(a):
Oxi napsal(a):
twinha napsal(a):
Otázka - Proč?
BRAVOBohuzial ti stale nedoslo, ze na otazku preco sa pytas nespravnych ludi ...
Pýtam sa tých, čo o tom eventuelně niečo viac ako ja vedia. Ja som bola iba čitateľ. Neprispievala som. I tak ma zaujíma prečo. Prečo to urobila. Stačila by jedna veta ako odpove'd: je na palicu, alebo - všem sa teraz smeje do ksichtu až sa za bruško popadá, alebo - lieči sa na psychi...... asi by to bolo to čo by stačilo a boľ o by ticho.
to myslíš opravdu vážně... bez ironie ?? já nemám slov... 
Já to prostě nevydržím, jdetě někteří do pr.de.le . Když jsme měli tolik ohledů k Estel, muzu Vás požádat, aby jste je měli i k např. Dakotě ??? Slušně Vás tu o to žádala.
PROČ? Tak to by zajímalo i mě, protože je na palici, protože potřebovala prachy, protože byla sama............ neodpověděla na to ani při osobním setkání a nereaguje ,na nikoho. Já za sebe musím říct, ´že nerozumím ezoterice, čurat se mi chce taky - to bude asi nějaké propojení. 
Oxi napsal(a):
Malaika napsal(a):
Taky mám takový divný pocit... něco jako byla ta Anička Škrlová se svýma identitama a všemi chráněná..
To vlákno bylo veřejné a tak myslím, že je normální, že se lidé ptají...Svedka napsal(a):
Ja mam z tech prispevku v tomto vlakne pocit, ze E. a parta kolem ni je nejaka sekta a myslete si o me co chcete ....
A je normalne, ze dostanu len take odpovede, ake im chcu ti, co odpovedaju dat.
To vy ste sekta. Sekta necitlivych zabednencov.
PARDON???
Není tady
Somaia napsal(a):
twinha napsal(a):
Oxi napsal(a):
Bohuzial ti stale nedoslo, ze na otazku preco sa pytas nespravnych ludi ...Pýtam sa tých, čo o tom eventuelně niečo viac ako ja vedia. Ja som bola iba čitateľ. Neprispievala som. I tak ma zaujíma prečo. Prečo to urobila. Stačila by jedna veta ako odpove'd: je na palicu, alebo - všem sa teraz smeje do ksichtu až sa za bruško popadá, alebo - lieči sa na psychi...... asi by to bolo to čo by stačilo a boľ o by ticho.
to myslíš opravdu vážně... bez ironie ?? já nemám slov...
Asi tak vážně, jak vážně byla Estel nakažená virem HIV ........... 
Není tady
Veranna napsal(a):
Oxi napsal(a):
Malaika napsal(a):
Taky mám takový divný pocit... něco jako byla ta Anička Škrlová se svýma identitama a všemi chráněná..
To vlákno bylo veřejné a tak myslím, že je normální, že se lidé ptají...A je normalne, ze dostanu len take odpovede, ake im chcu ti, co odpovedaju dat.
To vy ste sekta. Sekta necitlivych zabednencov.PARDON???
Nemáš už taky ujasněné pocity z některých příspěvků zde?????
Není tady
Klubko napsal(a):
Sleduji tuto debatu a mám z některých pocit, že jim blbě skončil nějaký díl oblíbeného seriálu a oni to chtěli jinak. A těď se ptají proč ten režisér (život) to ukončil jinak. A ještě s otevřeným koncem. Otazníkem? A mě to štve, protože takhle to já nechci, dup, dup, dup.
Klubíčko, přesně ! " Vraťte nám Bobyho Júinga ! A v tom se Pamela probudí ze špatného snu ... " Uf uf
Není tady
Odpovídala jsem Som, JAK jsem vláknem Estel žila. (Asi si to nedovedla představit).
Skutečně nedovedla... protože si myslím, že tvá věta... žila jsem Esteliným vláknem je docela nadsázka... na tu absurditu jsem chtěla ukázat.
Nežila... máš svoje radosti a strasti , svoje zábavy a povinnosti... tvoje věta je patetická fráze a žádná vážná újma se ti, dle mého názoru, nestala.
Všechno ostatní se dá s trochou empatie pochopit... jak Pandora a spol. tak Estel.
Upravil(a) Somaia (24. 2. 2009 13:21)
Martinka1 napsal(a):
Oxi napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Četli Estelino vlákno, přemýšleli o ní, a kolikrát když jsem třeba měla splín v práci jsem si na Estel vzpomněla a řekla jsem si, že to jiný lidi mají mnohem těžší než já... protože ani nemůžou pracovat, přestože by chtěli...
To, že člověk se hned nehrne osobně pomáhat a finančně přispívat neznamená, že tím nemůže žít... vyhledávat její příspěvky... přemýšlet o tom... myslet na ni... byla to stálice Babinetu, její vlákno se nedalo přehlídnout...Zakazuje ti niekto mysliet na nu alebo vyhladavat jej prispevky? Mas pocit, ze ju niekto zrusil?
Nezakazuje, nezrušil.
Zrušil - ano, zrušil jsi Ty, její blog. Který bych si ráda znovu přečetla, ve světle těchto událostí.
Ale protože jsi majitel webu, neodsuzuju, jak sis jistě všiml, protože máš právo rušit co je Tvé.
A jak jsem pochopila, Pan odkoupila práva na její blog... takže ani obsah není Estel... takže bez Tvého/Pandořila svolení si to už nikdo nepřečte.
Chci jenom napsat: škoda. Byl to dobrý příběh a dobře se to četlo.
Přesně tak, chtěla jsem ho dát přečíst svojí 15 leté dceři i když je třeba smyšlený, aby měla respekt ze života a věděla co může potkat každého z nás.. Pozdě, jenom moje chyba..

Není tady
Misa II napsal(a):
Já to prostě nevydržím, jdetě někteří do pr.de.le . Když jsme měli tolik ohledů k Estel, muzu Vás požádat, aby jste je měli i k např. Dakotě ??? Slušně Vás tu o to žádala.
PROČ? Tak to by zajímalo i mě, protože je na palici, protože potřebovala prachy, protože byla sama............ neodpověděla na to ani při osobním setkání a nereaguje ,na nikoho. Já za sebe musím říct, ´že nerozumím ezoterice, čurat se mi chce taky - to bude asi nějaké propojení.
MišaII - nikdo nezačal nikoho posílat do temných zákoutí z těch které se tu jen "blbě ptaly" .. Pokud to ptaní někoho iritovalo, vždyt se mohl tiše vypařit a nereagovat. Některé to tak udělaly..
Na spoustě diskuzí se fabuluje co by kdyby , jak by.. Nikoho to tak nezdvihlo ze židličky jako zde.... To ti přijde normální?
A pokud někdo někomu začne nadávat do zabedněnců a hyen to ti přijde normální? A pokud je to oficiální činitel tohoto webu, který by měl zřejmě něco do činění i s věrohodností informací zde podávaných??? To mě přijde fakt dost divoké....
Není tady
Tak jsem si to právě přečetla a nějak mi to nechce dojít...
První pocit - radost. Tak ona neumírá, to je skvělé. Ty případy, kdy někdo umírá, jsou velmi těžké a smutné. Tak je o jeden míň.
Další pocit - nic se neděje. To, proč jsem Estelino vlákno měla tolik ráda, zůstává. Vždycky jsem si říkala, že tam lidi ze sebe dávají to nejlepší, byly tam nejkrásnější příspěvky z celého Babinetu.
Taky si uvědomuju, že si vůbec neumím představit, jak je lidem, kteří se s ní setkávali a reálně se v jejím případu angažovali. Daky a spol., ať vás to brzy přebolí a zůstane jen to hezké. Díky Estelinu vláknu jste mi dali strašně moc, a věřím, že i ostatním.
A ještě jedna poznámka: jak už někdo říkal, existují skutečně nemocní lidé, kteří to neumí takto se otevřít na internetu. Je mi strašně líto, že jim nikdo nepomáhá, nevím, co s tím, jen si za sebe umiňuju, že musím mít oči otevřené, protože někdy to má člověk kolem sebe a je slepý.
Není tady
Tohle je fakt akademická diskuse: O Estele bez Estely.
Cílem bylo soucitné přihlížející čtoucí a soucitné pomáhající informovat, že se stali předmětem podvodu, na který se díky mistrné fabulaci vybrali peníze. Základní a podstatná a prubířská informace zní:
a) PENÍZE NA PROJEKT ESTELA BUDOU POSKYTNUTY TAM, KDE JSOU POTŘEBA.
b) ESTELU NIKDO NESOUDÍ.
c) ESTELA PŘESTALA KOMUNIKOVAT.TUDÍŽ NEMŮŽE TOTO VŠECHNO POTVRDIT ANI VYVRÁTIT.
d) NIKOMU z VÁS NEUPÍRÁ PRÁVO NA INFORMACE, ALE CHCETE INFORMACE, KTERÉ VÁM PODÁ JEN ESTELA.
e) NIKDO SI NEPSAl DENÍK, JAK SE POSTUPNĚ SHROMAŽĎOVALY INDICIE A STŘÍPKY, KTERÉ POSTUPNĚ DALY DOHROMADY OBRAZ O PODVODU.
f) Všechny nás to mrzí a bolí, ale jsme rádi, že neumře.
g) Dali jsem si sakra načas a museli si několikrát ověřit, než byla tuto informace puštěna do éteru.
h) Mrháme všichni časem a běžme pracovat, protože vše další už bude jen pitva a souboj s egem.
ch) Důveřujme a nesuďme.
Upravil(a) Regina (24. 2. 2009 13:29)
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Oxi je majitel?? A táááák to leccos vysvětluje....
Víš Oxi i tohle je lekce. Prosím zkus to nebrat osobně. On totiž někdo nepochopí, že existujou lidi, kteří chtěli pomoc zprovoznit blog holce, která chtěla psát o své nemoci. Zaplatí ho, protože ona by si ho sama nepořídila a protože je jeho i zruší ve chvíli, kdy pozbyde smyslu. Pro něj smyslu. Nebyl veřejným majetkem. Text autorka má.
Za tohle se těm, kterým jsem sama řekla, že nechci aby se drásalo na dřeň, omlouvám.
V mém prvním příspěvku bylo napsáno, že bylo konzultováno s lékaři po vzniku pochybností, co je možné a nemožné. Nebylo tam jediné slovo o konzultaci s jejím osobním lékařem. Stejně jako zde na veřejném fóru měla možnost právě ze vzniku oněch pochybností než se cokoliv zveřejnilo možnost Estel doložit, že je to jinak. Jakkoliv průkazně, což jsme dělali přesně z důvodu povtrzení resp. vyvrácení pochybností, s kterými jsme dost dlouho zacházeli jako s rozbuškou, kterou můžeme opravdu nemocnému člověku ublížit. Ublíženo jí nebylo a jsem si zcela jistá, že kdyby bylo jinak, tak by taky jinak dopadlo. Spoustu informací bylo nejenom ze zdroje JPP, o kterou se tu tak intenzivně snažíte.
Baví mě, jak si ani neuvědomujete, že to co děláte je přesný opak slušného jednání. Nedostanu, co chci, tak jim to nandám jaké jsou kr... Pardón sekta zní líp. Osobně žiju něčím jiným než, co se napíše na Babinetu. Realita, jakkoliv barevná i se všemi možnostmi, že všechno je jinak, existuje. Akorát je někdy těžké odlišit, kdo je ten vlk a kdo beránek.
Prosím zavřete tohle vlákno, poprosím majitele o otevření odkazu pro ty, kteří budou chtít vědět informace ke kalendáři. Omlouvám se těm, které to baví. Ubližuje to těm, kterým rozhodně nemá.
Upravil(a) hrosanek (24. 2. 2009 13:28)