Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 23. 2. 2009 13:12

sillwan
♥♥♥♥♥♥♥

Homeopatika pri porodu

Ahoj holky...

Planujete nebo zkousely jste nektera uzivat pri porodu homeopatika? Pomohla vam? Ceka me druhy porod, tak zvazuji, ze bych je zkusila...

Dekuji za odpovede...

Není tady

#2 23. 2. 2009 16:48

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Re: Homeopatika pri porodu

Uz tady to tema jednou bylo:

http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=22102

Ja jsem brala Arnicu montanu pred porodem i pri porodu.

Není tady

#3 23. 2. 2009 17:45

sillwan
♥♥♥♥♥♥♥

Diky moc, ja jsem to tema cetla, ale bohuzel, tech zkusenosti tam moc popsani neni... Tu knizku o homeopatikach prave mam, ale chtela jsem vedet osobni zkusenosti...

A kdyz si je brala, Suny, pomohly Ti, ulevily od bolesti...?

Není tady

#4 24. 2. 2009 11:05

Gia
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Homeopatika jsem brala. Od bolesti to rozhodně neulevilo, ale kontrakce byly kratší. Druhý porod jsem měla naprosto v pohodě, jen necelé 3 hodiny křížových bolestí, bez jakýchkoliv léků, šití apod. (U prvního kříž. kontrakce trvaly cca 16 hodin) Ale druhé porody jsou většinou kratší než ty první.... Taky rekonvalescence po porodu byla rychlejší, to jsem hodně ocenila.
Každopádně homeo může jedině pomoct, neublíží, tak neváhej smile

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1VrIGXDASuAKh96.png  http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1U7IGXDASwQKk57.png

Není tady

#5 24. 2. 2009 14:58

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Sillwan, obavam se, ze od bolesti ti pomuze jedine epidural hmm
Ja jsem homeo brala jako soucast planu jak mit co nejpohodovejsi porod jak pise Gia bez leku, siti a mit rychlou rekonvalescenci.
V minulosti jsem se nelecila po ruznych urazech a operacich zrovna nejsnadneji, rychle a bez nasledku takze i z toho duvodu jsem se rozhodla pro homeo.
A jsem rada...obesla jsem se bez nastrihu, natrzeni a nasledneho siti - verim, ze brani Arnici na zmekceni tkani v tom hralo roli a i nasledne zotaveni po porodu bylo tummenupp

Není tady

#6 25. 2. 2009 12:23

sillwan
♥♥♥♥♥♥♥

Holky, diky.

Ja nepocitam s tim, ze by homeo zcela ulevily od bolesti, to by je asi zrovna doporucovali misto epiduralu. Navic se na prvni porod vubec nemuzu stezovat, za 4.5 hodiny jsem porodila 4-kilove dite, nastrihu jsem se sice nevyhla, ale tri stehy nejsou zadna katastrofa.

Ale prave mi prisla pod ruku ta knizka, tak jsem chtela vedet nejen teorii, ale i praxi...

Asi to zkusim, uskodit nemuzou...

Jeste jednou diky.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí