6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky...
Planujete nebo zkousely jste nektera uzivat pri porodu homeopatika? Pomohla vam? Ceka me druhy porod, tak zvazuji, ze bych je zkusila...
Dekuji za odpovede...
Není tady
Uz tady to tema jednou bylo:
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=22102
Ja jsem brala Arnicu montanu pred porodem i pri porodu.
Není tady
Diky moc, ja jsem to tema cetla, ale bohuzel, tech zkusenosti tam moc popsani neni... Tu knizku o homeopatikach prave mam, ale chtela jsem vedet osobni zkusenosti...
A kdyz si je brala, Suny, pomohly Ti, ulevily od bolesti...?
Není tady
Homeopatika jsem brala. Od bolesti to rozhodně neulevilo, ale kontrakce byly kratí. Druhý porod jsem měla naprosto v pohodě, jen necelé 3 hodiny kříových bolestí, bez jakýchkoliv léků, ití apod. (U prvního kří. kontrakce trvaly cca 16 hodin) Ale druhé porody jsou větinou kratí ne ty první.... Taky rekonvalescence po porodu byla rychlejí, to jsem hodně ocenila.
Kadopádně homeo můe jedině pomoct, neublíí, tak neváhej
Není tady
Sillwan, obavam se, ze od bolesti ti pomuze jedine epidural
Ja jsem homeo brala jako soucast planu jak mit co nejpohodovejsi porod jak pise Gia bez leku, siti a mit rychlou rekonvalescenci.
V minulosti jsem se nelecila po ruznych urazech a operacich zrovna nejsnadneji, rychle a bez nasledku takze i z toho duvodu jsem se rozhodla pro homeo.
A jsem rada...obesla jsem se bez nastrihu, natrzeni a nasledneho siti - verim, ze brani Arnici na zmekceni tkani v tom hralo roli a i nasledne zotaveni po porodu bylo
Není tady
Holky, diky.
Ja nepocitam s tim, ze by homeo zcela ulevily od bolesti, to by je asi zrovna doporucovali misto epiduralu. Navic se na prvni porod vubec nemuzu stezovat, za 4.5 hodiny jsem porodila 4-kilove dite, nastrihu jsem se sice nevyhla, ale tri stehy nejsou zadna katastrofa.
Ale prave mi prisla pod ruku ta knizka, tak jsem chtela vedet nejen teorii, ale i praxi...
Asi to zkusim, uskodit nemuzou...
Jeste jednou diky.
Není tady