Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#26 2. 2. 2006 21:29

avalonka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 27. 1. 2006
Příspěvky: 1673

Re: Láká mne nevěra

Elo,

myslím, že příčinu toho, co se v tobě začalo měnit a poté hroutit, není možné bagatelizovat na pouhou "zvědavost a touhu po nepoznaném". Bylo to mnohem víc. Byla to tvoje duše a tvoje hrdost, tvoje sebeláska, která v tobě podnítila to puzení po změně. Vždy jaký by tě čekal život s mužem, ze kterého se ti zvedá žaludek (a je úplně jedno, že je to bezva chlap - prostě není ten pravý.)

Když neklape sex, holky, je to NA PRD. Je to vždycky začátek konce. Pak už se jen lišíme v tom, zda celý život "končíme" a nebo to skončíme hned a něco nového začneme. Ženy, které vydrží v manželství i přesto, že nejsou šastné, si nezaslouží pochvalu za své "hrdinství". Podle mého je to zbabělost. Omluvitelná, pochopitelná, všeobecně akceptovaná - ale zbabělost.

Když poslechnete svůj vnitřní hlas (který třeba říká Žaludku, teď se zvedni, protože přišel manžel domů), tak budete žít tak, abyste byly šastné. My totiž neumíme tenhle hlas poslouchat - proto nám musí přivodit psychosomatické příznaky, abychom si ho vůbec všimly.

Ty ses Elo rozhodla správně. Možná, že teď taky nemᚠuspokojivý vztah, ale fakt, že jsi ukončila své manželství je pozitivní. Udělala jsi totiž něco SAMA PRO SEBE. Můžeš být na sebe pyšná.


http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

 

#27 2. 2. 2006 22:00

Ela
♥♥-----
Registrovaný: 2. 2. 2006
Příspěvky: 42

Re: Láká mne nevěra

Avalonko,

určitě mᚠpravdu v tom, že v mém manželství asi od základu nebylo něco v pořádku. Jenže je fakt, že do té doby než jsem se vyspala s jiným, jsem si to vůbec neuvědomovala a žila spokojeně a "šastně".
Můj odchod od manžela leží už osm let zpátky, dnes mám nový vztah (i když vlastně tak nový taky není - tento rok budeme s mým partnerem slavit sedmé výročí) a k tomu ještě jednu malinkou dcerušku 1,5 roku.

Ono je vůbec těžké druhému nějakým způsobem radit, ale fakt je ten, že tím, že si zde na babinetu lidičky sdělují zkušenosti a názory, ohromně těm "bezradným" pomáhají. Sama jsem měla koncem listopadu 2005 jeden vážný problém - a světe div se, poprala jsem se s tím a velký podíl na tom, že jsem to zvládla, mají zdejší úžasné diskuze a příspěvky (mimo jiné i ty tvé, Avalonko)!!!

Není tady

 

#28 2. 2. 2006 22:59

jane.sm
♥♥-----
Místo: Olomouc
Registrovaný: 18. 1. 2006
Příspěvky: 38
Web

Re: Láká mne nevěra

Taky si myslím, že Babinet moc pomáhá.......stačí číst a čerpat zkušennosti těch, ktěří si prošli tím v čen teď po kolena stojíme my....


Všechno, čeho se dotkne láska, je zachráněné od smrti. Romain Rolland

Není tady

 

#29 2. 2. 2006 23:06

avalonka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 27. 1. 2006
Příspěvky: 1673

Re: Láká mne nevěra

Elo, děkuju :-)
(dcerušku ti moc závidím - mně se zatím nedaří otěhotnět, ale neházím flintu do žita - určitě ničeho nelituješ a jsi mnohem šastnější než v prvním manželství, a to je dobře wink


http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

 

#30 2. 2. 2006 23:10

mladinká
Host

Re: Láká mne nevěra

Ačo,
omlouvám se za tu drzost radit. Ale já si myslím, že ten článek jste napsala jako alibi sama před sebou. Mám pocit, že do toho spolužáka jste se už trochu zamilovala a teď chcete zkusit jaké by to bylo. Mám nápad, pokud Vám jde o sex, jak říkáte, zaplate si gigola... lehko si zničit krásný život... I když mám pocit, jako by tu někdo něco podobného psal.

 

#31 2. 2. 2006 23:21

Ela
♥♥-----
Registrovaný: 2. 2. 2006
Příspěvky: 42

Re: Láká mne nevěra

Avalonko, určitě flintu do žita neházej, nevím sice kolik je ti let atd., ale pokud se budeš snažit a hlavně věřit, je šance veliká.
Když jsem porodila svou druhou dceru, bylo mi už 38 let a trvalo mi rok a půl než jsem tenkrát otěhotněla. Vím, že to nepatří do tohoto fóra, ale - pomohly mi vitamíny (E, kyselina listová - to určitě ale víš sama), "prstíčková metoda" z www.rodina.cz, měření bazální teploty... a hlavně paní doktorka, která mi předepsala hormonální tablety.
No a tento rok se chci snažit o další mimčo. Doufám, že mě nikdo neodsoudí, že už jsem moc stará... Ale vím, že na babinetu jsou tolerantní ženy a muži.

Není tady

 

#32 3. 2. 2006 8:06

Ača
Host

Re: Láká mne nevěra

Mladinká, díky i za tvůj názor. Díky vám všem za názory, je to přesně to, co jsem potřebovala, slyšet různé názory. Já se normálně moc nesvěřuju, kamarádkám, sestře, mamince atd. natož potom s něčím takovým, o čem teď stále přemýšlím. A zase - stejně by to byl názor jen jedné osoby (nebo dvou, třech... podle toho, komu všemu bych to vyžvanila - musela bych být úplný idiot), tady se dozvím názory mnoha zkušených, nebo i nezkušených lidiček, které moje téma oslovilo a mají chu mi k tomu něco říct. Musí vám všem být jasné, že pokud se s tím takto zabývám a poprvé v životě jsem požádala o radu v diskudním fóru, že nejsem nezodpovědná nána, která chce zahodit 15 let spokojeného manželství pro něco, co třeba jen vzdušným zámkem.... Ty, mladinká, mᚠpravdu, že s tím spolužákem to byla láska už kdysi (ta studentská, nenaplněná, bez dramatického rozchodu) a proto najednou, když se ozval, probudil ve mne sentimentální vzpomínky a snadno mezi námi mohla vzniknout debata typu "proč jsme tenkrát spolu do toho nešli, když jsme oba chtěli..." nebo "jaké by to vlastně bylo, kdybychom tenkrát spolu.." a nebylo daleko k tématu "jestlipak by se to dalo dohonit..." (nešlo, pokud chcete někdo rozvinout debatu na tohle téma..) a "co kdybychom to zkusili spolu teď.."  Ne spolu žít, ale právě "jen" to milování. A následovaly dost erotické maily, co všechno bychom spolu teď.... , které ve mně vzbudily touhu po tom popisovaném a velkou zvědavost, jestli to vlastně je uskutečnitelné :-), onen dotyčný mě ujišuje, že je...
Elo, díky, že jsi napsala svoji zkušenost, napsala jsi tam přesně to, čeho já se moc bojím, a to je, aby si mi nezprotivilo to "naše", stereotypní, přesto příjemné milování s manželem.
Zatím všem moc dík, pokračujte, prosím v názorech.

 

#33 3. 2. 2006 8:20

beruska
♥♥♥----
Registrovaný: 3. 2. 2006
Příspěvky: 106

Re: Láká mne nevěra

Ahoj, jsem tu uplne nova a zatim jen od pondelka pilne procitam prispevky.
Elo,zrejme jsem ted v podobne situaci jako ty pred 8-mi lety.Prosla jsem si dvema vztahy pricemz oba skoncili neverou partnera. jeden po 7-mi letech, dalsi po 2 letech. ted mam noveho pritele, jsme spolu pul roku, vsechno bylo moc hezky a fajn, do doby nez jsem potkala cloveka, ktereho jsem delsi dobu nevidela a do ktereho jsem byla zamilovana..Vim, ze si asi najde spousta tech kteri me odsoudi, ale skoncila jsem s nim v posteli a od Te doby je ten vztah jiny..a ja jsem totalne rozpolcena a absolutne bezradna..mam sveho pritele rada,ale citim ze se vztah dostal nekam do slepe ulicky a vice touzim po tom druhem..nevim co mam delat, jsem zahnana do kouta, lepe receno jsem se tam zahnala sama a nevim jak ven.. trpim hroznym pocitem viny vuci svemu priteli a ani ne tak jako tim ze jsem byla neverna, ale tim co ted citim, co se mi honi hlavou,a taky tim jak mi pomalu uz zacina vadit kdyz se me dotyka..

Ačo ja jsem ta posledni co by mohla radit, a myslim ze tady to snad ani nejde..nikdy dopredu clovek nevi co s nim to pomilovani jinde udela..nekdo to ustoji s nohama pevne na zemi, jiny se zacne vznaset s hlavou v oblacich..a dokud to clovek nevyzkousi tak na to nikdy nebude mit dopredu odpoved..ja to bohuzel neustala a placam se ve vztahu-nevztahu a popravde vlastne ani nevim co presne chci

Není tady

 

#34 3. 2. 2006 8:54

Berka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomoucko
Registrovaný: 22. 1. 2006
Příspěvky: 4425
Web

Re: Láká mne nevěra

Beruško - neměla jsi to, koukám, lehký! Ale jste spolu se současným přítelem "teprve" půl roku a věř, že když už teď s ním nejsi šastná - běž za svým srdíčkem - jestli teda za to stojí (určitě jo, když jsi zamilovaná - teda a pokud to nemá další komplikace -dítě, že je Tvůj milenec zadaný ap).


http://lb3f.lilypie.com/TikiPic.php/BKkFeVB.jpghttp://lb3f.lilypie.com/BKkFp1.png
Tomášek nar. út 3.3.2009, 51cm, 3630g; 22.9.(18m) 79cm, 11,5kg, 24m, 86cm, 12,5kg 19 zoubků! wink
http://lb1f.lilypie.com/WlEGp2.png

Není tady

 

#35 3. 2. 2006 10:04

beruska
♥♥♥----
Registrovaný: 3. 2. 2006
Příspěvky: 106

Re: Láká mne nevěra

Berka napsal(a):

Beruško - neměla jsi to, koukám, lehký! Ale jste spolu se současným přítelem "teprve" půl roku a věř, že když už teď s ním nejsi šastná - běž za svým srdíčkem - jestli teda za to stojí (určitě jo, když jsi zamilovaná - teda a pokud to nemá další komplikace -dítě, že je Tvůj milenec zadaný ap).

Berko diky moc za radu,bohuzel je tam ta komplikace ze on je zadany.prijde mi ze jsem oba uvezneni nekde o cem nejsme presvedceni ze je to to prave, ale nedokazu posoudit jestli bysme spolu byli schopni zit a jestli on by to vubec udelal. Vis ja mám v sobě šíleny zmatek. Mám ráda svého přítele, ale cítím že se z toho vztahu něco vytratilo a že se ocitl na slepé koleji.Zkoušela jsem si s nim promluvit,samozřejmě ne o nevěře,ale o tom že mám pocit že ten vztah nefunguje tak jak by měl, a že bysme měli něco udělat a on jediný co dělá tak brečí že mě nechce ztratit.mě už jen tahle reakce strašně vadí..že fňuká a naříká..mam strašný pocit z toho že mě miluje a já mu ubližuju..on pořád říká že jsem pro něj ta pravá,ale já to tak necítím.

Není tady

 

#36 3. 2. 2006 10:21

Berka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomoucko
Registrovaný: 22. 1. 2006
Příspěvky: 4425
Web

Re: Láká mne nevěra

Beruško,

no - myslela jsem si to - ale a už bys s tím novým pak byla nebo ne (otázka, zda by on se rozešel) - tak Tvůj současný vztah se mi moc perspektivní nezdá.
Souč. přítel cítí, že něco není v pořádku, ale brečením tomu nepomůže... Nevím, mohla bys s ním být jen ze soucitu??
Tak tohle už se přesně hodí na mě - já opustila po 3,5 letech přítele (by jsem měla pohodlnej život - ale šastná jsem nebyla a mladá na to, abych si říkala, že víc od života nechci) a zamilovala se do souč. manžela (tenkrát i on byl zadanej).

A by to stálo spoustu nervů - STÁLO TO ZA TO!

Býv. tenkrát taky brečel, že beze mě nemůže být.. a mohl - za 2 měs. si našel holku taky...

To je ale citové vydírání a závislost - to bys přece nechtěla!
Jo, taky jsem řešila - co s bytem, co na to řeknou lidi, komu to ublíží - ale musíš být trochu sobec!! A děti ještě nemᚠ- o to je to jednodušší!

Jestli chceš vědět něco blíž, napiš!
Hodně síly!


http://lb3f.lilypie.com/TikiPic.php/BKkFeVB.jpghttp://lb3f.lilypie.com/BKkFp1.png
Tomášek nar. út 3.3.2009, 51cm, 3630g; 22.9.(18m) 79cm, 11,5kg, 24m, 86cm, 12,5kg 19 zoubků! wink
http://lb1f.lilypie.com/WlEGp2.png

Není tady

 

#37 3. 2. 2006 10:58

beruska
♥♥♥----
Registrovaný: 3. 2. 2006
Příspěvky: 106

Re: Láká mne nevěra

Berka napsal(a):

Beruško,

no - myslela jsem si to - ale a už bys s tím novým pak byla nebo ne (otázka, zda by on se rozešel) - tak Tvůj současný vztah se mi moc perspektivní nezdá.
Souč. přítel cítí, že něco není v pořádku, ale brečením tomu nepomůže... Nevím, mohla bys s ním být jen ze soucitu??
Tak tohle už se přesně hodí na mě - já opustila po 3,5 letech přítele (by jsem měla pohodlnej život - ale šastná jsem nebyla a mladá na to, abych si říkala, že víc od života nechci) a zamilovala se do souč. manžela (tenkrát i on byl zadanej).

A by to stálo spoustu nervů - STÁLO TO ZA TO!

Býv. tenkrát taky brečel, že beze mě nemůže být.. a mohl - za 2 měs. si našel holku taky...

To je ale citové vydírání a závislost - to bys přece nechtěla!
Jo, taky jsem řešila - co s bytem, co na to řeknou lidi, komu to ublíží - ale musíš být trochu sobec!! A děti ještě nemᚠ- o to je to jednodušší!

Jestli chceš vědět něco blíž, napiš!
Hodně síly!

Jsi moc hodna, diky za podporu, to pomaha ze vsechno nejvic..
Ja mam proste strach ze mu ublizim a to moc..a to nechci, ale teky navim jestli chci byt s nim..
ted me ceka v sobotu jeho rodinna oslava ze ktere se snazim vykroutit sec to jde,ale bohuzel nedari se yikes( tak uvidim jak to dopadne..
Jsem rada ze jsem tu nasla spriznenou dusi, to je to co ted nevic potrebuju

Není tady

 

#38 3. 2. 2006 11:12

Berka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomoucko
Registrovaný: 22. 1. 2006
Příspěvky: 4425
Web

Re: Láká mne nevěra

Beruško - jo, to je potřeba - taky mi pomáhá se vypovídat..

No, ber to tak - teď na chvíli ublížíš Ty jemu - ale vždy sobě budeš ubližovat v nešastném vztahu ještě víc!!

Víš, já nechci - aby to vypadalo - že ho odepisuju - to na dálku nejde - jen vycházím z toho, co mám za sebou já...

Jo - ta oslava mi připomněla trošku nᚠrozchod...

My s manželem jsme to nakonec utnuli v létě:po dovolené:

on se svou ex těsně po návratu..

a já se svým ex ještě na dovolené - vraceli jsme se dřív... (takže jsem ještě zkazila i dovču..)

Pak jsme si s manželem vyčítali - že jsme to měli udělat před ní - a jet pak spolu- že to byly zbytečně vyhozený peníze ;-))!!!

Ale byla to prostě taková tečka za minulostí!!

Takže tam běž, zvažuj, přemýšlej a uvidíš!

Přeju hodně štěstí!


http://lb3f.lilypie.com/TikiPic.php/BKkFeVB.jpghttp://lb3f.lilypie.com/BKkFp1.png
Tomášek nar. út 3.3.2009, 51cm, 3630g; 22.9.(18m) 79cm, 11,5kg, 24m, 86cm, 12,5kg 19 zoubků! wink
http://lb1f.lilypie.com/WlEGp2.png

Není tady

 

#39 3. 2. 2006 11:25

Svatka
Host

Re: Láká mne nevěra

Naprosto souhlasím s Avalonkou...a přesně podle zkušeností...milování se s novým partnerem bude pro tebe naprosto euforický zážitek, i kdyby to pro zkušenou ženskou měl být břídil...bude to prostě "jiné", nové, musíš být eroticky hrozně vyprahlá..a věř mi, nebudeš schopná zabránit změnám, které se v tobě budou dít, začneš být posedlá touhou, je to pořád jen chemie, hormony, endorfiny...kdepak za rok, jestli se ti to podaří zatajit jednou, udělᚠto příště zas, a kdepak za půl roku... to je pak snění den co den...
Vznítit oheň v manželovi po letech je jasně těžké, i když bych neřekla nemožné..jen bych na to nešla otevřeně z očí do očí, styděli byste se možná oba...ale co takhle začít mírně erotické mailiky či smsky posílat do práce i manželovi? začít tím, že se mění tvůj pohled na současný stav sexu mezi vámi, ne hned si stěžovat, že ti to nestačí, popisovat, jak se projevuje tvé tělo, tvá mysl, co bys s ním ráda prováděla...tobě se bude spíš lépe psát než mluvit a on bude mít čas nad tím přemýšlet a připravit se...jen bycha, aby poznal, že je ten mail opravdu pro něj, abys ho neuvedla v nedůvěru, že ses spletla a patří to někomu jinému :-)

 

#40 3. 2. 2006 12:15

beruska
♥♥♥----
Registrovaný: 3. 2. 2006
Příspěvky: 106

Re: Láká mne nevěra

Berka napsal(a):

VIs Berko ja tak nejak podvedome citim ze to driv nebo pozdeji dopadne tim ze ten vztah skonci,ale bohuzel vubec nedokazu odhadnout jak by pokracoval ten vztah jiny,
ale mas pravdu v tom ze nemuzu byt s nekym ze soucitu, jenze ja nemuzu rict ze bych ho nemela rada..
doufam ze se mi podari tuhle situaci vyresit co nejdriv protoze se akorat oba trapime..uvidime jak dopadne ten vikend, treba zrovna to bude to rozhodujici. Vis ja bych ten vztah i chtela zachranit a urovnat, ale ja proste nevim jak sad
asi ti pripadam hloupa a zmatena, pripadam tak i sama sobe, ale ja se nejak necitim na to rict je konec..co kdyz to taky neni ta spravna cesta??
MOc otazek a zadne odpovedi, a za vsechno si muzu sama.. ja to zkomplikovala a ja ho podvedla
me to tak moc pomaha povidat si s tebou smile

Není tady

 

#41 3. 2. 2006 12:36

Berka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomoucko
Registrovaný: 22. 1. 2006
Příspěvky: 4425
Web

Re: Láká mne nevěra

Beruško, bohužel musím teď pryč, ale ještě napíšu večer!

Drž se, myslím na Tebe!

A věř, že i já ho MĚLA RÁDA  a cítila se zmatená....

to je normální...


http://lb3f.lilypie.com/TikiPic.php/BKkFeVB.jpghttp://lb3f.lilypie.com/BKkFp1.png
Tomášek nar. út 3.3.2009, 51cm, 3630g; 22.9.(18m) 79cm, 11,5kg, 24m, 86cm, 12,5kg 19 zoubků! wink
http://lb1f.lilypie.com/WlEGp2.png

Není tady

 

#42 3. 2. 2006 13:54

Zuzka S
♥♥♥----
Místo: Žatec
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 143

Re: Láká mne nevěra

Ačo,koho by nelákala nevěra,já myslím že většinu jo.Ale představ si ty následky kdyby se na to přišlo.Můj názor je,zůstat jen u představ,ty nikomu neuškodí smile

Není tady

 

#43 3. 2. 2006 21:16

Berka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomoucko
Registrovaný: 22. 1. 2006
Příspěvky: 4425
Web

Re: Láká mne nevěra

Beruško, bohužel musím teď pryč, ale ještě napíšu večer!

Drž se, myslím na Tebe!

A věř, že i já ho MĚLA RÁDA  a cítila se zmatená....

to je normální...


http://lb3f.lilypie.com/TikiPic.php/BKkFeVB.jpghttp://lb3f.lilypie.com/BKkFp1.png
Tomášek nar. út 3.3.2009, 51cm, 3630g; 22.9.(18m) 79cm, 11,5kg, 24m, 86cm, 12,5kg 19 zoubků! wink
http://lb1f.lilypie.com/WlEGp2.png

Není tady

 

#44 3. 2. 2006 21:38

Berka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomoucko
Registrovaný: 22. 1. 2006
Příspěvky: 4425
Web

Re: Láká mne nevěra

Beruško - ty tu dnes už určo nejsi - ale chtěla jsem jen říct, že je jasné, že se cítíš zmateně - honí se Ti hlavou - co bylo, co je - co by mohlo být. Bohužel, nikdo Ti opravdu neodpoví, co je správný.

A co zkusit navrhnout souč. příteli pauzu? Promluvíš si s druhým klukem (mužem) a zjištíš, jak to vidí on. Nemám s tím sice zkušenost, ale třeba by to bylo řešení.. nebo možná není...

No, může to dopadnout tak, že získᚠdruhého, nebo zjistíte s prvním, že bez sebe nemůžete být a nebo příjde někdo třetí... a nejlepší!! Což se už mockrát stalo...

Beruško - budu na Tebe myslet a držet pěsti!!


http://lb3f.lilypie.com/TikiPic.php/BKkFeVB.jpghttp://lb3f.lilypie.com/BKkFp1.png
Tomášek nar. út 3.3.2009, 51cm, 3630g; 22.9.(18m) 79cm, 11,5kg, 24m, 86cm, 12,5kg 19 zoubků! wink
http://lb1f.lilypie.com/WlEGp2.png

Není tady

 

#45 3. 2. 2006 21:56

beruska
♥♥♥----
Registrovaný: 3. 2. 2006
Příspěvky: 106

Re: Láká mne nevěra

To Berka: jsem tu,pred chvilkou jsem dorazila... ja to s tou pauzou nemam odvahu zkusit. kamoska mi taky rika ze je to asi to nejlepsi co udelat,ale podle me se to nesetka s odezvou.. je to asi 14dni co jsem mu rikla ze bych potrebovala aby u me prespala kamoska s pritelem tak jestli by se nemohl dve noci vyspat doma u rodice kde bydlel predtim/ponevadz mam opravdu maly bytecek/rekace me prekvapila nevadz mi bylo sdeleno ze jak by doma vypadal a co by tomu rekli, ze by si mysleli ze je s nama neco spatne a ze by si pripadal jako blbec...tak ani nemam odvahu rict aby se tam zkusil na nejaky cas vratit..
k tomu novemu: ja vim ze bych byla sama a mela ho akorat obcas..nechci ho omlouvat,ale vim ze kdyby se ted rozvedl udelal by tu nejvetsi hloupost,asi si myslis ze jsem blazen, ja bych ti to rada vysvetlila,ale bohuzel tohle je natolik verejne misto ze to nechci presne popisovat.. nikdy jsme spolu nezili,vlastne ani nechodili takze ani nevim jestli by to fungovalo..asi me ma opravdu rad, jinak by nevydrzel byt takovou dobu v me vblizkosti aniz by se o neco pokusil..
ja uz si myslela ze to mam za sebou a nic takoveho uz resit nebudu, ale je to tu zase, akorat ted stojim ja na te druhe strane a delam veci ktere predtim tak strasne boleli kdyz je nekdo delal me..uz 2x jsem musela tyhle veci resit, teda z te druhe tranky, co uz bylo slz a trapeni a uz je to zase, jako kdybych se porad vracela,ale proc to nevim

Není tady

 

#46 3. 2. 2006 23:07

Berka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomoucko
Registrovaný: 22. 1. 2006
Příspěvky: 4425
Web

Re: Láká mne nevěra

Beru, nezoufej...

Hmm, vím, že Tě to trápí, ale neužírej se tím, co bylo - to, čím sis už prošla. Prostě to se stává, jsme jenom lidi...

Já už zas vidím tu "závislost" - ten byt je jen Tvůj nebo společný? Proč by jsi nemohla ubytovat kámošku s přítelem?
Vždy to tak svazuje... jsi svobodná a nemusíš se někomu zpovídat - jen když chceš...

No, být sama je těžký - ale na čas to má své výhody.

Jestli chceš napsat víc, klidně napiš na mail - pod nickem.

Já si nemyslím, že jsi blázen - dokážu si představit, že nechceš, aby se kvůli Tobě hned rozváděl - děti, majetek, práce, peníze... a už z jakéhokoliv důvodu...

Ale jednou to třeba udělá - nebo bude opravdu někdo třetí! Ale to nezjistíš, když to nezkusíš!


http://lb3f.lilypie.com/TikiPic.php/BKkFeVB.jpghttp://lb3f.lilypie.com/BKkFp1.png
Tomášek nar. út 3.3.2009, 51cm, 3630g; 22.9.(18m) 79cm, 11,5kg, 24m, 86cm, 12,5kg 19 zoubků! wink
http://lb1f.lilypie.com/WlEGp2.png

Není tady

 

#47 14. 2. 2006 23:51

mili
Host

Re: Láká mne nevěra

naprosto souhlasím z avalonkou..já to zažívám už pár let...manžel byl také můj první, ale funguje to a jsme všichni spokojeni...

hlavně mě nekamenujte...

 

#48 15. 2. 2006 1:33

♥♥-----
Místo: Plzen
Registrovaný: 31. 1. 2006
Příspěvky: 29

Re: Láká mne nevěra

avalonka:
Chtěl bych reagovat na tvůj příspěvek z 2.2.
Většina žen se tady ohání tím, že jim až tak moc nejde o sex. Ale podle mě to není pravda. Vím, že u žen je sex více spjat s hlavou než u mužů, ale podle většiny příspěvků sex u žen hraje také velmi významnou roly. Což je samozřejmě pochopitelné.
Zeptám se zde přítomných vdaných žen.
Příklad:
Seznámíte se s mužem, a vypline z toho něco víc než přátelství. Potom se s ním pomilujete a zjistíte, že v posteli je to s ním nic moc. Bez nápadu, vlažné, krátké.
Bude vás stále tolik přitahovat jako před tím?

Není tady

 

#49 15. 2. 2006 11:52

kristinka
♥♥-----
Registrovaný: 7. 2. 2006
Příspěvky: 51

Re: Láká mne nevěra

Ela napsal(a):

Ačo, dokážu se úplně vžít do tvé situace. Také jsem kdysi neodolala pokušení a po šesti letech pohodového vztahu jsem manžela podvedla. Ze začátku se jednalo pouze o sex, ale pak jsem se zamilovala... Od manžela jsem sice tenkrát neodešla, měli jsme spolu v té době dvouletou holčičku, ale svým dobrodružstvím, které nemělo vlastně nic znamenat, jsem své manželství zničila. Na venek bylo vše v pořádku, můj manžel se nedozvěděl vůbec nic, svého milence jsem také už potom nikdy nevyhledala a zapomněla na něj, ale přesně jak napsala Avalonka, to co se začalo dít ve mně, postupně celý manželský vztah odrovnalo. Po tom, co jsem měla jiného muže a zažila jiný sex, nebyla jsem schopná, se svým manželem spát. Musela jsem se však překonat, aby neměl podezření, ale tím se můj přístup k sexu s manželem víc a víc zhoršoval, až jsem nakonec měla takovou averzi, že mi již při pomyšlení na to, že by se se mnou chtěl večer milovat, dělalo již ráno špatně od žaludku!! A přitom jsem svého manžela před svou nevěrou milovala a sex s ním byl krásný (nebyl to můj první chlap, takže to dokážu posoudit). Manželství jsem se pokoušela zachránit, přestože jsem věděla, že už nic není jako dřív, ale po dalších sedmi letech jsem nakonec stejně od manžela odešla... Nevím, třeba bychom i bez mé nevěry nebyli už dnes spolu, ale příčina toho, že se ve mně začalo něco měnit a poté hroutit, byla jen zvědavost a touha po nepoznaném.
Držím palce, aby ses správně rozhodla a vše udělala lépe než já.   smile

Tohle přesně se stalo mojí kamarádce,rozdíl byl v tom, že nebyla vdaná a neměla s přítelem děti. Nicméně po sedmileté známosti se ke svatbě schylovalo a ona začala mít pocit, že ji drtí stereotyp. Nachomýtl se "báječný" mužský, který nabízel příjemné zpestření. Ale kamarádka propadla jeho kouzlu, ze svatby sešlo, protože se nedokázala ke svému příteli chovat jako dřív a paradoxně to, co mělo vztah oživit, ho totálně zničilo. Takže pozor, takové experimenty nejsou opravdu pro každého!neutral


Tragedií života není smrt, ale to, čemu v sobě dovolíme zemřít, když jsme ještě na živu.

Není tady

 

#50 15. 2. 2006 19:24

Denisa1
Host

Re: Láká mne nevěra

Ačo, docela ti rozumím, že tě láká nepoznané. Já toto posoudit nemohu, protože jsem před svatbou měla partnerů docela hodně, takže jsem do svazku vstupovala jako už vybouřená. Stejně tak můj manžel. Ale kde bereš tu jistotu, že můžeš tomu dotyčnému, kterého jsi spoustu let osobně nevidela a neznala, že se zachová korektně. Co když se do tebe zamiluje, začne delat naschvály a bude se snažit tvé spokojené manželství rozvrátit. Mluvím z vlastní zkušenosti - můj manžel se také dohodl s jednou dotyčnou, že si jen tak užijí 1 noc a tím to hasne. Jenže dotyčné, obstarožní, rozvedené, s dítětem na krku, v pidibytečku a bez peněz se rozleželo v hlavě, že ten můj, finančně zajištěný, bezdětný a pohledný mužský by se ji docela hodil. Tak se tak dloho snažila si zjistit telefony, adresy pod., až se mi to podařilo zjistit. Takže můj manžel si sice prý vůbec kvůli výčitkám svědomí neužil, ale podařilo se mu zničit, do té doby, spokojené a šastné manželství, trvající 8 let. Tak bacha, aby jsi nedopadla stejně.

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů