|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

http://www.pokrmy.estranky.cz/ něco na chuť
Není tady
Nechat zesklovatet cibulku, pridat trosku cukru, nechat zkaramelizovat, pridat zeli (mam radsi sterilovany nez nakladany), kmin, nechat povarit, dochutit soli peprem octem a cukrem. Jo a pozor zeli z Lidlu chutna jako ze zavinacu :-)
Není tady
preferuji kedlubnové zelí "na sladko" jeho přesný recept mé babičky si z hlavy nepamatuji, ale na internetu určitě najdeš spousty návodů a nebo se zkus poptat ne nějaké poradně, vetšinou je to bez registrace a odpovědi bývají kvalitní, já používám czporadna.cz ... a o zelí se tam myslim psalo : http://www.czporadna.cz/?qa=22203/dusen … 203#q22203
Snad ti to nějak pomůže 
Není tady