Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 26. 2. 2009 12:37

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: rozchod - zlomené srdce

Kdyby partner odešel s jinou... budu si myslet, že je hajzl
Proč?
Byla bys spokojenější, kdyby zůstal i za cenu, že už mu s tebou není dobře?
A naopak, samozřejmě...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#52 26. 2. 2009 12:42

dixina
♥♥♥♥♥♥-

(a milovat ani nebudu).

Ale běž ...... wink

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#53 26. 2. 2009 13:40

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Nadsázka...proč vlastně ne. Někdy je lepší se na realitu kapánek s nadsázkou podívat. Člověk musí mít na paměti, že nejen všechno přebolí, ale že nic není napořád, byť se to zdá velice pravděpodobné...Ať v manželství, ve zdraví, v rodině, v práci...jeden den máš dobře placené místečko, druhý den nic, jeden den při Tobě věrně stojí partner, druhý den to možná bude všechno úplně jinak....A kdyby byl hajzl každej, kdo z nějakého vztahu odejde....potom by jich bylo...daleko víc, než je těch ostatních....to by musel každý být a zůstat s tou úplně první láskou....na věčné časy. Bez ohledu na to, jak by jim to spolu klapalo....jenom proto, aby se tím hajzlem nestal....
Když se tak nad sebou zamyslím...jsem hajzl...ale nějak si tak nepřipadám....ale taky nad tím nijak dumat nebudu....

Není tady

#54 22. 3. 2009 10:29

Rdancak
♥------

Dobry den dámy,nejsem sice žena, ale momentálně jsem zhruba ve stejne situaci jako Zlomene Srdce. Hledal jsem na internetu recept jak učinit ženu šťastnou a objevil jsem tuto poradnu.Doufám že i když jsem mužský element, tak alespoň přečtete můj příspěvek. : Je mi 24let a moji dnes už expartnerce letos bude 23 let. včera večer v 19:48 mi oznámila že se se mnou rozchází po semiletém vztahu. Udělal jsem spoustu hloupostí během našeho vztahu. začalo to všechno tak, že ona si vyhlédla mne a rozhodla se že mne musí mít. rok jsem to ignoroval,protože pro muže je přece potupa když si partnerku nenajde sám, ale ona si jej vybere sama.... Jak jsem byl bláhový... vždyť i když si muž myslí že ji dostal, ve skutečnosti ji stejně musí prosit o právo milovat ji. byl to vyloženě dětský vztah s prvky prvních sexuálnch zkušeností. Ona ještě nebyla připravena, tak jsme byli 3 roky bez sexuálního uspokojení na mé straně. Pak jsem odjel za prací do Prahy a ocitl jsem se najednou úplně sám v cizím městě. jako každý jsem hledal společnost a porozumnění u okolí, až jsem udělal na jednu stranu hloupost, ale na druhou stranu i užitečnost. našel jsem si jinou a s e svou přítelkyní jsem se rozešel. Byl jsem její první kluk, takže ji to hodně vzalo a to je to, co si dodnes vyčítám, že toto musela kvůli mne zažít. nicméně po dvou týdnech jsem zjístil že to není ono a začal tesknit po ní, ovšem jako každý chlap jsem srab a sbíral jsem odvahu půl roku na to, abych ji požádal o odpuštění a o milost. Ona ač ještě zdrcena z rozchodu přijala a začali jsme nanovo. Tento vztah byl daleko lepší než předchozí fáze. začali jsmme si rozumnět nejen v životě, ale i v posteli, avšak já udělal pitomost a strašně moc se v době odloučení zadlužil a jelikož jsem ji chtěl vše vynahradit, zadlužoval jsem se pro ni dál, aby byla šťastná. byly to nádherné okamžiky, které jsme zažívalispolu. po třech letech jsme si řekli že je čas zkusit žít spolu a tak jsme se sestěhovali do jednoho bytu - ona z kolejí a já z firemní ubytovny. oběma s nám tím uzavřela cesta zpátky. s tímto vědomím jsme spolužili v jené domácnosti až do doby, kdy si to ona začala uvědomovat. vše vyvrcholilo tím, že si našla kamarády na internetu a s jedním došli dál než jen na přátelské obejmutí. když se mi k tomu přiznala, rozhodl jsem se že každý má nárok na chybu a že to smeteme ze stolu a nebudeme se k tomu vracet. ovšem už to bylo jiné a ona začala přemýšlet jakéby to bylo jinde, já tu potřebu neměl, neboť ona je pro mne naprosté ztělesněn toho, co od života očekávám. nakonec včera večer jsme si promluvili a ona mi sdělila že to chce ukončit,takže jsem v pasti, neboť bydlíme v jednom bytě a ani jeden si nemůžeme finančně dovolit samostatný pronájem bydlení. Srdce mi říká abych zkusil zachránit co se dá, ale rozum říká, že to nemácenu. Když jsem pročítal vaše rady a příspěvky, uvědomil jsem si, že jiná cesta než začít shánět lepší peníze a rozdělit naše cesty není, i když je to těžké. Nelituji toho, že jsme se tehdy k sobě vrátili, ani ničeho potom, ale radím - když se jednou rozejdete, nechte si mezi případným návratem zpět k sobě alespoň rok, ať zjístíte, jestli to má cenu, protože po návratu bolí rozchod za oba rozchody, takže dvojitá bolest! Zlomenému Srdci radím to co zde již několikrát padlo : seber se ženská, zakousni se do práce ať nemáš čas myslet na blbosti, tím získáš i lepší peníze a otevřeš si cestu k lepším časům. život je krátký, tak proč marnit čas minulostí, když budoucnost čeká. držím pěsti ať to zvládneš a ať je k tobě život konečně hodný... Pa a za všechny muže se omlouvám zanepříjemnosti které vám ženám působíme...

Není tady

#55 22. 3. 2009 10:48

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tvoje ex přítelka je dle mého mladá. 7 let je dlouhá doba, ji bude 23. hupsla rovnýma nohama hned do vážného a dlouhodobého vztahu, neužila si to co její vrstevnice, neměla možnost poznávat i jiné než jsi ty, teď tu potřebu má, zdá se mi to přirozený, když to přeskočila. prostě byla moc mladá.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#56 22. 3. 2009 11:17

Rdancak
♥------

PPavlaa napsal(a):

tvoje ex přítelka je dle mého mladá. 7 let je dlouhá doba, ji bude 23. hupsla rovnýma nohama hned do vážného a dlouhodobého vztahu, neužila si to co její vrstevnice, neměla možnost poznávat i jiné než jsi ty, teď tu potřebu má, zdá se mi to přirozený, když to přeskočila. prostě byla moc mladá.

ja vím a nemám ji to za zlé, jen se to špatně zvládá... ale jak zde bylo řečeno - musime nakopat život do zadku a jít dál. po ranní rozpravě jsme zjístili, že se asi milujeme, neboť ona by chtěla abych byl šťastný s jinou a ja chci aby byla šťastná i beze mne.

Není tady

#57 22. 3. 2009 12:05

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tak kdyby jste se milovali jak říkáš, zřejmě by jste chtěli být spolu, nebo aspoň ona s tebou. ale to neznamená, že se nemůžete mít rádi a jeden druhýmu nepřát štěstí jen proto, že vám to spolu nevyšlo ...

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#58 22. 3. 2009 12:48

Rdancak
♥------

PPavlaa napsal(a):

tak kdyby jste se milovali jak říkáš, zřejmě by jste chtěli být spolu, nebo aspoň ona s tebou. ale to neznamená, že se nemůžete mít rádi a jeden druhýmu nepřát štěstí jen proto, že vám to spolu nevyšlo ...

ale ja jsem nepsal, ze ji to zazlivam, nebo vycitam.konstatoval jsem jen fakt ze to tak je, nebot jsem se potreboval trochu vypovidat a mel jsem za to, ze kdyz si Zlomene Srdce precte, ze to nekdo zkusil znova a nevyslo to, ze to boli dvakrat vic a aby si ujasnila v zivote jestli ji stoji za to upinat se k jednomu chlapovi, kdyz to muze mit jeste horsi dusledky,nez kdyz se zvedne ze zeme a pujde dal.... nebudu rikat ze bych pomoc nepotreboval, ale tu mi tady nemuzete nabidnout, nebot je jineho razu nez psychickeho. jsem z toho samozrejmne v pr..li, alevim ze se s tim musim vyrovnat a jit dal. jsou to sice jizvy kterese nikdy nezahoji ale po infarktu take lze zit dal. me problemy jsou ted hlavne financni povahy, abych se taky mohl osvobodit od minulosti a koukat vstric budoucnosti... Ona mne ma rada, ale uz to neni ono a nez bychom si navzajem ublizovali, zkusilijsme to utnout a prejitna rovinu lasky mezi sourozenci.... tz. ja ji nenecham ublizit a podporim ji ve vsem, ona mne podporuje take ve vsem a nebudeme si navzájem v nicem stavet mantinely...

Není tady

#59 22. 3. 2009 13:26

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ste obaja ešte mladí a určite to zvládnete bez väčších problémov. Aj starší ľudia sú niekedy nútení robiť radikálne rezy a riešiť veľmi nepríjemné existenčné situácie... a ak zvládnete rozchod v pohode, môžete ostať dobrými priateľmi a spojencami  - tých človek nikdy nemôže mať dosť.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#60 22. 3. 2009 13:42

Rdancak
♥------

Selima napsal(a):

Ste obaja ešte mladí a určite to zvládnete bez väčších problémov. Aj starší ľudia sú niekedy nútení robiť radikálne rezy a riešiť veľmi nepríjemné existenčné situácie... a ak zvládnete rozchod v pohode, môžete ostať dobrými priateľmi a spojencami  - tých človek nikdy nemôže mať dosť.

mas pravdu, ale zjistuji, ze i kdyz se na necem dohodneme, je schopna to behem 2 hodin zase zmenit a dozvim se to az kdyz  se strhne vymena nazoru. s takovym pristupem muzeme byt jen tezko pratele..... Hlavni je totiz duvera a pres vsechny lzi co jsem od ni dostal se uz tezko hleda pravda... alespon vim ze je v poradku, protoze odchazi za jinym a je to ferovy a hodny clovek, takze se o ni postara a nenecha ji na holickach.. slaba utecha, ale alespon nejaka utěcha...... Proč jenom život musí být tak těžký??? Toje asi otázka, která trápí lidstvo od nepaměti.

Upravil(a) Rdancak (22. 3. 2009 14:17)

Není tady

#61 22. 3. 2009 15:09

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

hm, tak to zase taková idylka není, co ?

Není tady

#62 22. 3. 2009 19:26

Rdancak
♥------

PPavlaa napsal(a):

hm, tak to zase taková idylka není, co ?

zadny rozchod neni idilka. teno stav, kery lze nazvat idilkou zaziva kazdy asi tak prvni dva mesice vztahu a pak nastupuje realita. Nas vztah tu realitu unesl do doby, nez partnerka musela zacit taky resit existencni problemy, nabot ona je studentka a ja jiz 4.roky pracujici. ona doposud o problemech doma jen slysela a ted musela resit jak zaplatit najem, jidlo , telefon, cesty do skoly atd... a proste to neunesla. ja jsem se dnes sesel s klukem, ktery zapricinil rozpad naseho vztahu a pohovorili jsme si z oci do oci... nedoporucuji to nikomu, protoze radeji si nechat vrtat vsechny zuby nez tohle, ale jelikoz potrebuji se z toho rychle dostat, udelal jsem to a mozna i trochu pochopil jeji jednani.. Nememla to se mnou lehke, ale to jsem jiz psal v prispevku o nasem souziti. te dproste to prekrocilo mez a vypenilo to na povrch. ona proste nebyla dost silna na to aby to unesla. v podstate ona za to ani nemuze,protoze do teto situace jsem ji dostal i ja... ted je momentalne s jinym chlapem a ja sedim doma sam... jedinne co mne trocu utesuje je to, ze je to fer a fajn kluk a postara se o to, aby se mnela dobre... ale ted je cas toto hodit za hlavu a zkusit prvni samostatne krucky po sedmi letech.. je to tezke, ale co v zivote ne ze?

Není tady

#63 22. 3. 2009 21:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já vím, že rozchod není idylka :-) reagovala jsem na to, jak jsi nejdřív psal, jak spolu vycházíte a pak že se na něčem dohodnete a ona to změní atd.

Není tady

#64 22. 3. 2009 22:16

Rdancak
♥------

PPavlaa napsal(a):

já vím, že rozchod není idylka :-) reagovala jsem na to, jak jsi nejdřív psal, jak spolu vycházíte a pak že se na něčem dohodnete a ona to změní atd.

v dobe kdy jsem psal to predtim, takto bylo v pohode, nez vyslo najevo ze mne chce podtrhnout. v podstate ted zjistuji, ze pravdu jsem od ni slysel celkem trikrat a to : Ahoj! , Koncim s tebou! , dnes jedu za nim a vratim se ve stredu... ! Skoda ze neumi rict jindy pravdu, nez jen aby mne napadla, nebo nastvala...

Není tady

#65 22. 3. 2009 22:21

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

s tím nic neuděláš, moc bych se k velkému přátelství neupínala, ať pak nejsi zklamanej ... třeba časem, čerstvě po rozchodu to většinou moc nefunguje ...

Není tady

#66 23. 3. 2009 3:44

Rdancak
♥------

PPavlaa napsal(a):

s tím nic neuděláš, moc bych se k velkému přátelství neupínala, ať pak nejsi zklamanej ... třeba časem, čerstvě po rozchodu to většinou moc nefunguje ...

ja se asi ve vlastnim zájmu rozhodl pro uplnou izolaci od ni a pokud mozno navzdy.... dik ze jste mne vyslechly....

Není tady

#67 23. 3. 2009 8:21

majkafa
Host

Myslím, že pro tuto chvíli je to nejlepší řešení, aby to rychle přebolelo.
Aspoň mně to pomáhalo.

#68 23. 3. 2009 11:59

Rdancak
♥------

majkafa napsal(a):

Aspoň mně to pomáhalo.

dík za podporu.... uvidíme, jestli to vse zvladne ona ujasnit v hlave a treba.... ale o tom ted nemuzu premzslet co?... jedinné co mne opravdu trápíje to, že jsem postupně zjístil že vlezla do pasti. on ji chce jen na sex a pak zahodit a ja ji to bohuzel nemohu říct, neboť by to brala jako pokus ji to zničit a šla by s ním do postele ne za tři dny, ale hned... sadsadsadsadsad chce se mi z toho plakat, protože ona je nadherný člověk a tohle si prosttě nezaslouží...

Upravil(a) Rdancak (23. 3. 2009 12:30)

Není tady

#69 23. 3. 2009 17:06

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Aspoň mně to pomáhalo.

stolt

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí