29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
majkafa napsal(a):
čemu se zase směješ?
Není tady
Tomáš Marný, to bys nepochopil.
Můj syn pracoval v supermarketu o prázdninách už v sedmnácti a s tužkou žádný problém neměl.
Ty jsi komik!
Upravil(a) majkafa (18. 4. 2009 12:48)
Nj a kamarád dělal v mrazáku na Aljašce, kde byla zima i Indiánům, prvních 14 dní se cpal brufenem aby přežil než si zvyknul, neexistovalo zůstat v posteli ... ale asi tam měli nějaký lepší propisky.
Není tady
hmmm, suepr no ... tak dobře
Není tady
Ale tak zas každej, kdo dělal někdy v supermarketu, ví, že tam stejně většina lidí nevydrží dýl než pár měsíců...a půlka to vzdá i po týdnu, chovaj se k lidem hnusně, a osobně jsem chvíli dělala taky u mrazáku a odnesla jsem to hnusnou angínou, takže tohle chápu:-). Jinak ale nechápu, proč ze sebe děláš takovou nulu, třeba můj brácha nemá dodělanou maturitu, extra schopnej taky není, maká ve skladu, kde má dobrý peníze a pohodičku...pro chlapa fakt není problém si najít dobrou práci, intelektuálně nenáročnou se slušným platem, tak co řešíš? Ty si asi fakt libuješ v sebemrskačství, jít dělat do supermarketu, vždyť není problém si najít cokoliv jinýho za lepších podmínek-viz obchody s hadrama, sklad...kde se vypracuješ dřív nebo později na lepší pozici.
Není tady
hrosice napsal(a):
Ale tak zas každej, kdo dělal někdy v supermarketu, ví, že tam stejně většina lidí nevydrží dýl než pár měsíců...a půlka to vzdá i po týdnu, chovaj se k lidem hnusně, a osobně jsem chvíli dělala taky u mrazáku a odnesla jsem to hnusnou angínou, takže tohle chápu:-). Jinak ale nechápu, proč ze sebe děláš takovou nulu, třeba můj brácha nemá dodělanou maturitu, extra schopnej taky není, maká ve skladu, kde má dobrý peníze a pohodičku...pro chlapa fakt není problém si najít dobrou práci, intelektuálně nenáročnou se slušným platem, tak co řešíš? Ty si asi fakt libuješ v sebemrskačství, jít dělat do supermarketu, vždyť není problém si najít cokoliv jinýho za lepších podmínek-viz obchody s hadrama, sklad...kde se vypracuješ dřív nebo později na lepší pozici.
No já nevím, ale mohl bych, viď?
Já někdy mám takové sebemrskačství v krvi (samozřejmě pomyslné !!!).
hledal jsem administrativu, nějaké počítače, to všechno je ok, ale nevzali mě. Mrzí mě jedna pozice, v počítačové firmě na back office, když chybí díl, tak se volá zákazníkovi a nabízí se mu jiný (v IT se vcelku orientuji) nebo takové věci, kdy je potřeba něco písemně udělat (smlouva, urgence k zaplacení, faktura atd ...)
Nulu? Protože matka má vš, otec vš, sestra dělá ČVUT a obě setřenice VŠE, vzdálená sestřenice dělá MVDr. a druhá sestra dálkově ekonomku a umí VÝBORNĚ anglicky. Tak už víte, proč
Není tady
lavský napsal(a):
hrosice napsal(a):
No já nevím, ale mohl bych, viď?
Já někdy mám takové sebemrskačství v krvi (samozřejmě pomyslné !!!).
hledal jsem administrativu, nějaké počítače, to všechno je ok, ale nevzali mě. Mrzí mě jedna pozice, v počítačové firmě na back office, když chybí díl, tak se volá zákazníkovi a nabízí se mu jiný (v IT se vcelku orientuji) nebo takové věci, kdy je potřeba něco písemně udělat (smlouva, urgence k zaplacení, faktura atd ...)
Nulu? Protože matka má vš, otec vš, sestra dělá ČVUT a obě setřenice VŠE, vzdálená sestřenice dělá MVDr. a druhá sestra dálkově ekonomku a umí VÝBORNĚ anglicky. Tak už víte, proč
viem , a keď ti už nepôjde hra - na slepú babu ( ako sa to povie po česky netuším
)
celkom určite začneš robiť a žiť po svojom
Není tady
Omlouvám se, že to napíšu tak drsně, ale kurňa lavský, máš vůbec v tý makovici vlastní mozek nebo ti tam jenom implantovali nějakej chip, že se jak robot pořád srovnáváš s ostatníma a na nic nemáš vlastní názor? Co to je za bláboly pořád? Matka má VŠ, otec má VŠ, sestřenice maj VŠ ... no co to je tohleto??? Tak maj VŠ - a co jako? To je snad jejich věc co maj za školu, ne?! Jak se to týká tebe? To si prostě neumíš říct "já jsem já, jsem lavský, baví mě tohle a tohle a komu se to nelíbí, ať si políbí ... " ... ?! Dyť tady do tebe všichni kérujem a ty nám všechno jenom tupě odkejveš a dál si jedeš tu svoji fňukací lajnu. Naštvi se už trochu, nakopej se do zadku, vykašli se na to co řiká okolí a přestaň se nechat životem takhle pasivně vláčet, dyť je to šílený
Není tady
Majja napsal(a):
Omlouvám se, že to napíšu tak drsně, ale kurňa lavský, máš vůbec v tý makovici vlastní mozek nebo ti tam jenom implantovali nějakej chip, že se jak robot pořád srovnáváš s ostatníma a na nic nemáš vlastní názor? Co to je za bláboly pořád? Matka má VŠ, otec má VŠ, sestřenice maj VŠ ... no co to je tohleto??? Tak maj VŠ - a co jako? To je snad jejich věc co maj za školu, ne?! Jak se to týká tebe? To si prostě neumíš říct "já jsem já, jsem lavský, baví mě tohle a tohle a komu se to nelíbí, ať si políbí ... " ... ?! Dyť tady do tebe všichni kérujem a ty nám všechno jenom tupě odkejveš a dál si jedeš tu svoji fňukací lajnu. Naštvi se už trochu, nakopej se do zadku, vykašli se na to co řiká okolí a přestaň se nechat životem takhle pasivně vláčet, dyť je to šílený
![]()
![]()
Porovnáváš se, abys nevypadala blbě sama před sebou, aby ostatní na tebe "nemohli" ...
Není tady
To TY se porovnáváš, lavský. Takové kraviny furt. Třeba já nemám potřebu se porovnávat. A nechápu, co znamená - "aby na tebe nemohli". Kdo? Jak? Proč? Kristovanoho už
majkafa napsal(a):
To TY se porovnáváš, lavský. Takové kraviny furt. Třeba já nemám potřebu se porovnávat. A nechápu, co znamená - "aby na tebe nemohli". Kdo? Jak? Proč? Kristovanoho už
že se ostatní mají líp a tak všechno ... :-((
přijdou mezi jiné lidi, dostanou se k jiným příležitostem a tak
A už nejsem ten dobrý, když mě všichni předhánějí (to bylo tím, že jsem byl nejstarší)
Není tady
lavský napsal(a):
že se ostatní mají líp a tak všechno ... :-((
přijdou mezi jiné lidi, dostanou se k jiným příležitostem a tak
A už nejsem ten dobrý, když mě všichni předhánějí (to bylo tím, že jsem byl nejstarší)
Ale prdlajs, ze se ostatni maji lip. A i kdyby, tak jim to prej.
Kazdej je jednou dole a jednou nahore....
Není tady
Furt stejný kafemlejnek. To je jednodušší, než by lavský začal na sobě makat.
majkafa napsal(a):
Furt stejný kafemlejnek. To je jednodušší, než by lavský začal na sobě makat.
Jo, a nechal se semlít ...
Není tady
Taqk, po půl roce nemám práci, chodím na brigádu a stojí vše za ho :-) ... úplně. Jak se k tomu postavit?? Najít si práci a hnusnou a blbou??
Není tady
1) najít si psychologa
2) najít si takovou práci, kde tě vezmou, bez ohledu na to, zda se ti zda hnusna nebo blba.
Není tady
lavský napsal(a):
Taqk, po půl roce nemám práci, chodím na brigádu a stojí vše za ho :-) ... úplně. Jak se k tomu postavit?? Najít si práci a hnusnou a blbou??
I hnusna a blba,ale je to prace a nějake peníze Ti to hodí Ja Tebe mít doma,tak Tě přetrhnu ,jak hada
Není tady
A jak přijmout to, že jsem blbej, nebo tak nějak??
Jak?
Třeba takto, jak se v tom plácám, jsem se plácal i kolem 18ti let, podobně.
Třeba vím, že i když jsem měl slušně vysportovanou postavu (nyní mám 95kg) a měl jsem vkus na oblečení a byldlel v Praze, tak jsem nikdy neměl holku podle svých představ. Svou a štíhlou. Ne chcíplotinu, tlustou, co miluje čtení !!
A vždy na mě letěly. A já vím, čím to je. PRotože ze mě není cítit mužství, vyrovnanost, schopnost postarat se. A copak může, když jsem někde dole a holky chtějí jen dobré kluky? Já když vidím kámoše, tak se nedivím, že nežárlí jako prase, když jeho holka se baví s někým, kdo má 30kg svalové hmoty, pracuje jako ekonom v bance a jezdí si v subaru. A nejsem hloupý, vidím, jak jí to v hlavě šrotuje, vidím ty obdivné pohledy její, kouká na svaly, na jeho oblečení ... Ach jo
Není tady
Umíte si představit být 7 let nasranej????
Není tady
To si představit neumím. Ale hledej chybu u sebe, protože to je v tobě, žes furt nasratej. Co tě k tomu vede? Se asi neumíš radovat, z ničeho.
Není tady
lavský napsal(a):
A jak přijmout to, že jsem blbej, nebo tak nějak??
Jak?
Svou a štíhlou. Ne chcíplotinu, tlustou, co miluje čtení !!
A vždy na mě letěly. A já vím, čím to je. PRotože ze mě není cítit mužství, vyrovnanost, schopnost postarat se. A copak může, když jsem někde dole a holky chtějí jen dobré kluky? Já když vidím kámoše, tak se nedivím, že nežárlí jako prase, když jeho holka se baví s někým, kdo má 30kg svalové hmoty, pracuje jako ekonom v bance a jezdí si v subaru. A nejsem hloupý, vidím, jak jí to v hlavě šrotuje, vidím ty obdivné pohledy její, kouká na svaly, na jeho oblečení ... Ach jo
Hele, chlapečku, ty bys potřeboval od někoho dostat přes pusu. Aby jsi konrčně pochopil, že život není o tom, co máš na sobě, ale v sobě. Partnerka s hezkým obličejem a prázdným mozkem (viz tvoje čtení) je možná tak dobrá do postele na víkend, ale jako životní partner k ničemu...
Není tady
tak já nemám ani jednu, ani tu blbku, ani tu hodnou
Není tady