Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#201 18. 4. 2009 11:13

majkafa
Host

Re: Chat: Psychologická poradna v Praze (pokud možno bezplatná)2

lollollol

#202 18. 4. 2009 12:41

lavský
♥♥♥♥♥--

majkafa napsal(a):

lollollol

čemu se zase směješ? neutral

Není tady

#203 18. 4. 2009 12:46

majkafa
Host

Tomáš Marný, to bys nepochopil. lol
Můj syn pracoval v supermarketu o prázdninách už v sedmnácti a s tužkou žádný problém neměl. lollollol
Ty jsi komik! lol

Upravil(a) majkafa (18. 4. 2009 12:48)

#204 18. 4. 2009 21:59

Majja
♥♥♥♥♥--

Nj a kamarád dělal v mrazáku na Aljašce, kde byla zima i Indiánům, prvních 14 dní se cpal brufenem aby přežil než si zvyknul, neexistovalo zůstat v posteli ... ale asi tam měli nějaký lepší propisky.

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#205 19. 4. 2009 19:30

lavský
♥♥♥♥♥--

hmmm, suepr no ... tak dobře

Není tady

#206 30. 4. 2009 14:34

hrosice
♥------

Ale tak zas každej, kdo dělal někdy v supermarketu, ví, že tam stejně většina lidí nevydrží dýl než pár měsíců...a půlka to vzdá i po týdnu, chovaj se k lidem hnusně, a osobně jsem chvíli dělala taky u mrazáku a odnesla jsem to hnusnou angínou, takže tohle chápu:-). Jinak ale nechápu, proč ze sebe děláš takovou nulu, třeba můj brácha nemá dodělanou maturitu, extra schopnej taky není, maká ve skladu, kde má dobrý peníze a pohodičku...pro chlapa fakt není problém si najít dobrou práci, intelektuálně nenáročnou se slušným platem, tak co řešíš? Ty si asi fakt libuješ v sebemrskačství, jít dělat do supermarketu, vždyť není problém si najít cokoliv jinýho za lepších podmínek-viz obchody s hadrama, sklad...kde se vypracuješ dřív nebo později na lepší pozici.

Není tady

#207 30. 4. 2009 16:21

lavský
♥♥♥♥♥--

hrosice napsal(a):

Ale tak zas každej, kdo dělal někdy v supermarketu, ví, že tam stejně většina lidí nevydrží dýl než pár měsíců...a půlka to vzdá i po týdnu, chovaj se k lidem hnusně, a osobně jsem chvíli dělala taky u mrazáku a odnesla jsem to hnusnou angínou, takže tohle chápu:-). Jinak ale nechápu, proč ze sebe děláš takovou nulu, třeba můj brácha nemá dodělanou maturitu, extra schopnej taky není, maká ve skladu, kde má dobrý peníze a pohodičku...pro chlapa fakt není problém si najít dobrou práci, intelektuálně nenáročnou se slušným platem, tak co řešíš? Ty si asi fakt libuješ v sebemrskačství, jít dělat do supermarketu, vždyť není problém si najít cokoliv jinýho za lepších podmínek-viz obchody s hadrama, sklad...kde se vypracuješ dřív nebo později na lepší pozici.

No já nevím, ale mohl bych, viď?
Já někdy mám takové sebemrskačství v krvi (samozřejmě pomyslné !!!).
hledal jsem administrativu, nějaké počítače, to všechno je ok, ale nevzali mě. Mrzí mě jedna pozice, v počítačové firmě na back office, když chybí díl, tak se volá zákazníkovi a nabízí se mu jiný (v IT se vcelku orientuji) nebo takové věci, kdy je potřeba něco písemně udělat (smlouva, urgence k zaplacení, faktura atd ...)

Nulu? Protože matka má vš, otec vš, sestra dělá ČVUT a obě setřenice VŠE, vzdálená sestřenice dělá MVDr. a druhá sestra dálkově ekonomku a umí VÝBORNĚ anglicky. Tak už víte, proč

Není tady

#208 30. 4. 2009 16:53

katafyge
♥♥♥♥♥--

lavský napsal(a):

hrosice napsal(a):

No já nevím, ale mohl bych, viď?
Já někdy mám takové sebemrskačství v krvi (samozřejmě pomyslné !!!).
hledal jsem administrativu, nějaké počítače, to všechno je ok, ale nevzali mě. Mrzí mě jedna pozice, v počítačové firmě na back office, když chybí díl, tak se volá zákazníkovi a nabízí se mu jiný (v IT se vcelku orientuji) nebo takové věci, kdy je potřeba něco písemně udělat (smlouva, urgence k zaplacení, faktura atd ...)

Nulu? Protože matka má vš, otec vš, sestra dělá ČVUT a obě setřenice VŠE, vzdálená sestřenice dělá MVDr. a druhá sestra dálkově ekonomku a umí VÝBORNĚ anglicky. Tak už víte, proč

viem supermario  , a keď  ti už nepôjde hra - na slepú babu ( ako sa to povie po česky netuším  tongue  )
  celkom určite začneš robiť a žiť po svojom

Není tady

#209 30. 4. 2009 23:37

Majja
♥♥♥♥♥--

Omlouvám se, že to napíšu tak drsně, ale kurňa lavský, máš vůbec v tý makovici vlastní mozek nebo ti tam jenom implantovali nějakej chip, že se jak robot pořád srovnáváš s ostatníma a na nic nemáš vlastní názor? Co to je za bláboly pořád? Matka má VŠ, otec má VŠ, sestřenice maj VŠ ... no co to je tohleto??? Tak maj VŠ - a co jako? To je snad jejich věc co maj za školu, ne?! Jak se to týká tebe? To si prostě neumíš říct "já jsem já, jsem lavský, baví mě tohle a tohle a komu se to nelíbí, ať si políbí ... " ... ?! Dyť tady do tebe všichni kérujem a ty nám všechno jenom tupě odkejveš a dál si jedeš tu svoji fňukací lajnu. Naštvi se už trochu, nakopej se do zadku, vykašli se na to co řiká okolí a přestaň se nechat životem takhle pasivně vláčet, dyť je to šílený yikes yikes yikes

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#210 18. 5. 2009 0:09

lavský
♥♥♥♥♥--

Majja napsal(a):

Omlouvám se, že to napíšu tak drsně, ale kurňa lavský, máš vůbec v tý makovici vlastní mozek nebo ti tam jenom implantovali nějakej chip, že se jak robot pořád srovnáváš s ostatníma a na nic nemáš vlastní názor? Co to je za bláboly pořád? Matka má VŠ, otec má VŠ, sestřenice maj VŠ ... no co to je tohleto??? Tak maj VŠ - a co jako? To je snad jejich věc co maj za školu, ne?! Jak se to týká tebe? To si prostě neumíš říct "já jsem já, jsem lavský, baví mě tohle a tohle a komu se to nelíbí, ať si políbí ... " ... ?! Dyť tady do tebe všichni kérujem a ty nám všechno jenom tupě odkejveš a dál si jedeš tu svoji fňukací lajnu. Naštvi se už trochu, nakopej se do zadku, vykašli se na to co řiká okolí a přestaň se nechat životem takhle pasivně vláčet, dyť je to šílený yikes yikes yikes

Porovnáváš se, abys nevypadala blbě sama před sebou, aby ostatní na tebe "nemohli" ...

Není tady

#211 18. 5. 2009 7:25

majkafa
Host

To TY se porovnáváš, lavský. Takové kraviny furt. Třeba já nemám potřebu se porovnávat. A nechápu, co znamená - "aby na tebe nemohli". Kdo? Jak? Proč? Kristovanoho už dumbom

#212 18. 5. 2009 9:54

lavský
♥♥♥♥♥--

majkafa napsal(a):

To TY se porovnáváš, lavský. Takové kraviny furt. Třeba já nemám potřebu se porovnávat. A nechápu, co znamená - "aby na tebe nemohli". Kdo? Jak? Proč? Kristovanoho už dumbom

že se ostatní mají líp a tak všechno ... :-((

přijdou mezi jiné lidi, dostanou se k jiným příležitostem a tak sad
A už nejsem ten dobrý, když mě všichni předhánějí (to bylo tím, že jsem byl nejstarší)

Není tady

#213 18. 5. 2009 10:34

venuše
♥♥♥♥♥♥-

lavský napsal(a):

že se ostatní mají líp a tak všechno ... :-((

přijdou mezi jiné lidi, dostanou se k jiným příležitostem a tak sad
A už nejsem ten dobrý, když mě všichni předhánějí (to bylo tím, že jsem byl nejstarší)

Ale prdlajs, ze se ostatni maji lip. A i kdyby, tak jim to prej.
Kazdej je jednou dole a jednou nahore....

Není tady

#214 18. 5. 2009 10:43

majkafa
Host

Furt stejný kafemlejnek. To je jednodušší, než by lavský začal na sobě makat.

#215 18. 5. 2009 13:16

lavský
♥♥♥♥♥--

majkafa napsal(a):

Furt stejný kafemlejnek. To je jednodušší, než by lavský začal na sobě makat.

Jo, a nechal se semlít ...

Není tady

#216 28. 6. 2009 22:13

lavský
♥♥♥♥♥--

Taqk, po půl roce nemám práci, chodím na brigádu a stojí vše za ho :-) ... úplně. Jak se k tomu postavit?? Najít si práci a hnusnou a blbou??

Není tady

#217 29. 6. 2009 11:00

Lucie_82
♥♥♥----
Místo: Berlin, berlin ... :-)
Web

1) najít si psychologa
2) najít si takovou práci, kde tě vezmou, bez ohledu na to, zda se ti zda hnusna nebo blba.

To see a World in a Grain of Sand ... W. Blake

Není tady

#218 29. 6. 2009 19:12

jitulak
Zablokovaný
Místo: Jižní Morava
Web

lavský napsal(a):

Taqk, po půl roce nemám práci, chodím na brigádu a stojí vše za ho :-) ... úplně. Jak se k tomu postavit?? Najít si práci a hnusnou a blbou??

I hnusna a blba,ale je to prace a nějake peníze Ti to hodí stolt Ja Tebe mít doma,tak Tě přetrhnu ,jak hada usch

http://www.ticker.7910.org/an1cHgw0g410020MDQyODI0ZHwwMDAwMTExZGF8VGVyZXprYQ.gifhttp://http://
   Terezka se narodila 28.1. v 9.13.Važila 3250 a měřila 51 cm.6M-8,5 kg,69 cm,8 M-9,80kg,72 cm

Není tady

#219 4. 7. 2009 21:48

lavský
♥♥♥♥♥--

A jak přijmout to, že jsem blbej, nebo tak nějak??
Jak?
Třeba takto, jak se v tom plácám, jsem se plácal i kolem 18ti let, podobně.
Třeba vím, že i když jsem měl slušně vysportovanou postavu (nyní mám 95kg) a měl jsem vkus na oblečení a byldlel v Praze, tak jsem nikdy neměl holku podle svých představ. Svou a štíhlou. Ne chcíplotinu, tlustou, co miluje čtení !!
A vždy na mě letěly. A já vím, čím to je. PRotože ze mě není cítit mužství, vyrovnanost, schopnost postarat se. A copak může, když jsem někde dole a holky chtějí jen dobré kluky? Já když vidím kámoše, tak se nedivím, že nežárlí jako prase, když jeho holka se baví s někým, kdo má 30kg svalové hmoty, pracuje jako ekonom v bance a jezdí si v subaru. A nejsem hloupý, vidím, jak jí to v hlavě šrotuje, vidím ty obdivné pohledy její, kouká na svaly, na jeho oblečení ... Ach jo

Není tady

#220 4. 7. 2009 21:49

lavský
♥♥♥♥♥--

Umíte si představit být 7 let nasranej????

Není tady

#221 6. 7. 2009 13:06

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

To si představit neumím. Ale hledej chybu u sebe, protože to je v tobě, žes furt nasratej.  Co tě k tomu vede? Se asi neumíš radovat, z ničeho.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#222 6. 7. 2009 15:26

Pikola
♥♥♥♥♥--

lavský napsal(a):

A jak přijmout to, že jsem blbej, nebo tak nějak??
Jak?
Svou a štíhlou. Ne chcíplotinu, tlustou, co miluje čtení !!
A vždy na mě letěly. A já vím, čím to je. PRotože ze mě není cítit mužství, vyrovnanost, schopnost postarat se. A copak může, když jsem někde dole a holky chtějí jen dobré kluky? Já když vidím kámoše, tak se nedivím, že nežárlí jako prase, když jeho holka se baví s někým, kdo má 30kg svalové hmoty, pracuje jako ekonom v bance a jezdí si v subaru. A nejsem hloupý, vidím, jak jí to v hlavě šrotuje, vidím ty obdivné pohledy její, kouká na svaly, na jeho oblečení ... Ach jo

Hele, chlapečku, ty bys potřeboval od někoho dostat přes pusu. Aby jsi konrčně pochopil, že život není o tom, co máš na sobě, ale v sobě.  Partnerka s hezkým obličejem a prázdným mozkem (viz tvoje čtení) je možná tak dobrá do postele na víkend, ale jako životní partner k ničemu...

Není tady

#223 6. 7. 2009 20:13

lavský
♥♥♥♥♥--

tak já nemám ani jednu, ani tu blbku, ani tu hodnou

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí