29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
lavský napsal(a):
No tak já mám pět let praxi ... ale v call centru no ... stejně jako všichni ostatní nicneděláci, že? Nicdokázači.
// motám se ve svých problémech. Nedokážu se trvale přinutit něco dělat, a když, tak to není má přirozenost a je to o to horší ... stejně na mě lidi koukají divně ...¨
Nastupuji v supermarketu, bohužel ...
Je tam většina 50tiletých lidí, starých zkušených skladníků a tak. Nikdo z mladých lidí s perspektivou tam nejde. Otázka: proč jsem také nešel studovat? protože jsem nechtěl, přišel jsem si trapně, bál jsem se, radši sjem volil "někam zalézt a nic nedělat ..." - call centrum
A td se mi to vymstilo ... většina lidí něco dělala ... a tak jsem se několikrát snažil na tu vysokou, lae bohužel mi to nebylo nic platné.
¨
Jinak: stával jsem se někdy i obětí šikany ... A tak jsem se vždy snažil čelit tomu tak, že jsme ze sebe dělal něco, co nejsem .... ..... ....... .........
Takze jsi se svou sitaci srozumeny. To je fajn.
Ano, vetsina lidi neco delala, za necim si sla, ty ne. Takze mame tu ty vysledky. To je ale pouha konstatace faktu, ktera nikam nevede. Tak proste zustan ten bez perspektivy (ve tvem pojeti) a jak uz tady nekde psala Martinka, smir se s tim a bud stastny takovy jak jsi.
Problem je v tom, ze naprosta vetsina uspesnych lidi nema svoje postaveni ani svuj palt jen tak zadarmo. Museli tomu neco obetovat, neco omezit a neceho se vzdat. Ty chces mit svuj klid a pohodlicko a jeste tu vypoustis zgrindy, ze nastupujes "jen" do supermarketu na nizkou pozici. Ty se svym pristupem musis byt nocni mura jakekoholi zamestnavatele, bud vubec rad, ze nejakou praci mas. Ja osobne bych te nezamestnala.Mit kolem sebe nekoho takoveho jako kolegu, no to musi byt radost!
Upravil(a) baba.jaga (1. 4. 2009 16:52)
Není tady
jenze ja jsem byl do sebe zahledeny, arogantni a liny. Ne liny, do prace jsem chodil, ale nechtel jsem si pripadat blbe. Ted se citim hloupe. Ziji s babickou a dedou, vkladali do me nadeje a ja je zhatil. Matka (jejich dcera) neni moc schopna, potrebuje, aby ji manzel zivil, je moc unavena, kdyz pracuje. A otec (otcin) je arogantni, jen pracuje a pratel moc nema.
matka ma chtivost, klidne vas pomluvi. Pak vynese do nebes. Jen, aby dosahla sveho. A nic neni uprimne a vse je hrane. Jak svemu manzelovi lezla do zadku a jak mu to delalo dobre, nebo jak ho prosila a prosila a kdyz byl osklivy, tak se me chodila ptat, neumela se rozhodnout, co je spravne, jednala mechanicky. Pak delala, ze je vse jeji, jako kdyby byla pan vseho. O svou matku se moc nezajimala. Motala se v tom vsem. Ja byl rozmazleny, ale drzeny zkratka, otcem. No a vzdy jsem chtel to nej, a kdyz jsem dospel, tak 19, tak jsem zjistil, ze to tak neni. A tak jsem zil v predstavach ze muzu i tak. Navic se mi zda, ze jak se vek posouva, meni se mysl, priority i energie (kterou clouek ma), tim myslim ze kdyz dostal do vinku nadani na cestinu, a nevyuzil ho, tak o ten talent pozdeji prichazi ... Aspon mam ten pocit, ze pak je to slabsi a slabsi
Není tady
Vite, kdyz nemam pocit, ze jsem ten nej, mam pocit, ze jsem nula, a to silne. Blbe se s tim zije
Není tady
Tak jsem nastoupil do toho supermarketu. Udelalo se mi az spatne, kdyz vidim, jake nic jsem ve spolecnosti. Rozpadaji se me hodnoty a cela ma struktura osobnosti, nebo se aspon otrasa v zakladech, nejsem ten nad, ale ma hodnota je kdesi dole. Nejsem nic. Zhola nic. Nevydelam si ani na slanou vodu, nebo ano, ale to je vse a ten pocit je hrozny.
Upravil(a) lavský (3. 4. 2009 0:30)
Není tady
lavský napsal(a):
Tak jsem nastoupil do toho supermarketu. Udelalo se mi az spatne, kdyz vidim, jake nic jsem ve spolecnosti
Zacni brat antidepresiva
Není tady
baba.jaga napsal(a):
lavský napsal(a):
Tak jsem nastoupil do toho supermarketu. Udelalo se mi az spatne, kdyz vidim, jake nic jsem ve spolecnosti
Zacni brat antidepresiva
diky za radu :-( nebo je to rypnuti?
Není tady
lavský napsal(a):
Tak jsem nastoupil do toho supermarketu. Udelalo se mi az spatne, kdyz vidim, jake nic jsem ve spolecnosti. Rozpadaji se me hodnoty a cela ma struktura osobnosti, nebo se aspon otrasa v zakladech, nejsem ten nad, ale ma hodnota je kdesi dole. Nejsem nic. Zhola nic. Nevydelam si ani na slanou vodu, nebo ano, ale ten pad je hrozny
Tak na rovinu, co ty cekas? Ze tebe, ktery nic neumi a hlavne se ani nic nechce ucit nekdo bude rikat, ze jsi nej nej nej?
Odpoutej se konecne od sve matky a jejich nazoru, stejne te to jen nici, navic ona zrejme trpi nejakou nemoci, kdyz je z prace porad unavena. Nesmis ji brat za vzor.
Není tady
lavský napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
lavský napsal(a):
Zacni brat antidepresiva
diky za radu :-( nebo je to rypnuti?
myslim si, ze na to jsi zraly. Potrebujes zvenci nejaky podnet. Sam se z toho zrejme uz nevyhrabes. Na tvem miste bych zkusila chvili tu chemii brat. Bude ti vic jedno, ze jsi nula. Nebude te to tolik trapit.
Upravil(a) baba.jaga (3. 4. 2009 0:31)
Není tady
lavský napsal(a):
Vite, kdyz nemam pocit, ze jsem ten nej, mam pocit, ze jsem nula, a to silne. Blbe se s tim zije
Třeba máš už konečně přijmout, že ta nula jsi. A nenalhávat si, že jsi něco víc
Není tady
Aby mi bylo jedno, ze jsem nula? Copak to je reseni?
neco brat, abych nevidel realitu? Ach jo ... Predstavte si, ze jsem na zakladce se moc nebavil, spis jsem byl uzavreny, doma, ani se moc neucil a porad si rikal a vsugerovaval, ze vse bude dobre. Zacal jsem mit i blby pocit a tak. Navic jsem trpel sikanou, delal jsem ze jsem "nekdo", abych se neutopil. Na stredni jsem pokracoval a v devatenacti mi bylo na infarkt
Není tady
To už jsme četli spoustukrát.
Ty jsi takový profesionální fňukal, viď? Tobě tohle vyhovuje. Tak si s tím žij a neotravuj.
Furt dokola.
Co ty vlastně chceš?
Změnit sebe rozhodně ne. Tak se smiř s tím, že jsi nula, jak píše Martinka, když takový pocit máš.
Já osobně si nemyslím, že zaměstnanci supermarketů, že lidé vůbec jsou nuly. Dokud si ve své hlavě tento pocit sami nevybudují.
Tak si buď nulou a vážně už neotravuj.
Nebo buď tím profesionálním fňukalem, ale jdi si fňukat tam, kde to lidi nebude unavovat.
Btw - neznám lidi, kteří by tě vydrželi poslouchat pořád. Tohle umoří i mrtvolu.
Lituju ty, co kolem tebe musí žít a nemůžou nikam utéct. My si tady číst nemusíme, ale chudáci tví příbuzní a spolupracovníci. Cítím s nimi upřímnou soustrast
Nebo si už konečně jdi k psychiatrovi pro antidepresiva, najdi si dobrého psychologa a začni na sobě makat.
lavský napsal(a):
neco brat, abych nevidel realitu? Ach jo ... Predstavte si, ze jsem na zakladce se moc nebavil, spis jsem byl uzavreny, doma, ani se moc neucil a porad si rikal a vsugerovaval, ze vse bude dobre. Zacal jsem mit i blby pocit a tak. Navic jsem trpel sikanou, delal jsem ze jsem "nekdo", abych se neutopil. Na stredni jsem pokracoval a v devatenacti mi bylo na infarkt
Tak ja to jeste jednou shrnu, abys to nahodou neprehledl.
Ano, smirit se s tim je reseni.
Je to jedno ze dvou moznych reseni, to druhe by eventualne spocivalo v tom, ze by ses mel zmenit, protoze ty problemy jsou ve tve halve. Ale ty to odmitas, nechces se "ovlivnovat, prevychovavat" apod. Krome toho, toto reseni vyzaduje motivaci a soustavnou praci, coz jsou taky veci, kterymi zrovna neoplyvas. Takze z toho nam vyplyva, ze toto reseni neni vhodne. Zbyva nam pouze reseni prvni, cili pomoci farmakologie zmirnit tvoje blbe pocity.
Upravil(a) baba.jaga (3. 4. 2009 8:29)
Není tady
lavský napsal(a):
To neznamená, aby Ti to bylo jedno. To znamená přijmout to!!! Přijmout to, co si o sobě v hloubi duše stejně myslíš. Dostat se skutečně tam, kde jseš (místo toho že si namlouváš, že jsi jinde).
Protože můžeš začít jenom z místa, kde jsi (nemůžeš začít stavět na vodě).
Takže nejdřív přijmi to, kde ve skutečnosti jsi - tj. jsi nula - a od toho se můžeš odrazit, jako ode dna.
Nic jiného nefunguje.
Samozřejmě dalších 50 let si můžeš namlouvat, že nula nejsi, ale to Ti nepomůže
Infarkt - ale nedostal jsi ho ne?
I když... možná by Tě to nakoplo správným směrem (ne že bych Ti to teda přála... ale někteří lidi si infarkt přivodí... svými myšlenkami a chováním... nic není náhoda... tak pozor aby ses mezi ně nezařadil)...
Upravil(a) Martinka1 (3. 4. 2009 9:05)
Není tady
Martinka1 napsal(a):
lavský napsal(a):
neco brat, abych nevidel realitu? Ach jo ... Predstavte si, ze jsem na zakladce se moc nebavil, spis jsem byl uzavreny, doma, ani se moc neucil a porad si rikal a vsugerovaval, ze vse bude dobre. Zacal jsem mit i blby pocit a tak. Navic jsem trpel sikanou, delal jsem ze jsem "nekdo", abych se neutopil. Na stredni jsem pokracoval a v devatenacti mi bylo na infarktTo neznamená, aby Ti to bylo jedno. To znamená přijmout to!!!
Přijmout to, co si o sobě v hloubi duše stejně myslíš. Dostat se skutečně tam, kde jseš (místo toho že si namlouváš, že jsi jinde).
Protože můžeš začít jenom z místa, kde jsi (nemůžeš začít stavět na vodě).
Takže nejdřív přijmi to, kde ve skutečnosti jsi - tj. jsi nula - a od toho se můžeš odrazit, jako ode dna.
Nic jiného nefunguje.
Samozřejmě dalších 50 let si můžeš namlouvat, že nula nejsi, ale to Ti nepomůže
Infarkt - ale nedostal jsi ho ne?
I když... možná by Tě to nakoplo správným směrem (ne že bych Ti to teda přála... ale někteří lidi si infarkt přivodí... svými myšlenkami a chováním... nic není náhoda... tak pozor aby ses mezi ně nezařadil)...
ale je mi pak dobre, aspon castecne, ale kdyz mi je dobre, tak nic nedelam a dira se nezaceluje. A kdyz si to uvedomim, propadnu beznadeji. A tak si rikam "vse je v pohode" a je mi lip, vsugeruji si to, ale pak zase nic nedelam, stokrat jsem se nutil a nic moc, vydrzim to chvili, par mesicu
Není tady
Ten lavsky tady, to je nejaky zabavny robot ? :-)
Není tady
Bohužel mi zábavný nepřijde.
Kdyz ja nechci nikoho bavit ... :-(
Není tady
Tak už jsem tu. Měl jsem rozbitý počítač ... ale už ok.
Nějaká novinka. Mám práci v supermarketu. Nic moc, ale co ... po tom, co jsem se pět let flákal, na to doplácím ... čas ubíhal, můj egocentrismus pracoval proti mě (ne já, ostatní jsou blbí) a matka mě v tom (té době) ještě podporovala ...
Teď je konečná ... konečná? 25? ne, to přece nemůže být pro Lavského konečná. Co by za to kdo dal, mít ve 25ti čisté triko ...
Ale pro mě částečně ano .... a hodně
Není tady
Lavský byl tu chvilku klid díky tvému rozbitému počítači. Hele - co to triko vyprat, vyžehlit a začít úplně od začátku?
patrně přijdu o práci v supermarketu
Není tady
Jak vidím, že jsou na tomhle vlákně nové příspěvky, okamžitě mě napadá:
áááá lavský, copak zase vypotil?
Lavský, to nevadí, že tě dostatečně neocenili v supermarketu, zkus konkurz na herce, byl by z tebe dobrej tragéd
Není tady
lavský napsal(a):
Tak to seš dobrej... to se jen tak někomu nepovede Cos provedl?
Není tady
copak bych vypotil ... prostě mě asi vylejí no ... a můžu se jít projít áleji ... (a vybrat strom, kam se půjdu zhoupnout ...)
Není tady
Martinka1 napsal(a):
lavský napsal(a):
Tak to seš dobrej... to se jen tak někomu nepovede
Cos provedl?
Tak prostě jsem šel marodit po pěti dnech. Přerovnával jsem krůty v mrazáku a dostal chřipku. Bylo mi zle, měl jsem horečky a musel jsem tam být ještě o hodinu dýl, protože jsme někomu půjčil tužku svojí, on mi našel jinou, protože to, blbec, ztratil. No a dal mi jinou, ale ta špatně propisovala papíry ... a já je musel místo přes kopírák opsat ručně a přesčas a v horečkách. Tak jsme se pohádal
Není tady