Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#151 23. 3. 2009 20:05

lavský
♥♥♥♥♥--

Re: Chat: Psychologická poradna v Praze (pokud možno bezplatná)2

No já jsem cenný :-/

Kdybyste chtěli mě poznat v reálu na vlastní kůži big_smile

Není tady

#152 23. 3. 2009 20:25

majkafa
Host

Cenný pro koho?

Já nechtěla. Mám děti, kterých si velmi vážím. Jsou, myslím, pravým opakem tebe.

Upravil(a) majkafa (23. 3. 2009 20:27)

#153 23. 3. 2009 20:37

verynka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Svitavsko
Web

lavský napsal(a):

No já jsem cenný :-/

Kdybyste chtěli mě poznat v reálu na vlastní kůži big_smile

Na kolik odhaduješ svoji cenu? usch
Nevím, proč bych tě měla poznávat, mám svoji rodinu a toho nejcennějšího manžela na světě.

Není tady

#154 23. 3. 2009 20:56

lavský
♥♥♥♥♥--

No svou cenu odhaduji hlavně podle jiných kritérií, než podle toho, nakolik jsem světu prospěšný

Není tady

#155 23. 3. 2009 21:00

verynka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Podle jakých, se nechám poučit.

Není tady

#156 23. 3. 2009 21:37

lavský
♥♥♥♥♥--

Člověk si sám sebe musí cenit ... přece. Vždyť je schopný ... atd atd

"Co mě naučí někdo, tomu musíš být vděčný. Když na to přijdu sám a vyrovnám se mu, můžu říct "jsem lepší, ty jsi se to musel nechat učit a já se to naučil sám" a vychutnat si ten pocit hrdosti, nikdo není nad vámi ..."

Není tady

#157 23. 3. 2009 23:55

Britana
♥♥♥♥---
Místo: Praha

lavský...ty jsi ale motovidlo.Tvé myšlenky -normy pro život- jsou úctihodně roztomilé.Založ si na ně firmu a nech si je zárověň patentovat..a možná budeš konečně nejlepší,..a pak už by jsi byl v relativné pohodě..Co?

Není tady

#158 24. 3. 2009 7:58

majkafa
Host

Nebyl. On si zase najde něco, proč ne.

#159 24. 3. 2009 8:28

Majja
♥♥♥♥♥--

blá blá blá pořád dokola
Když jsi tak úžasně cenný, tak jak to, že se o tebe neperou věhlasný firmy a sedíš doma na zadku? Že by tvoji genialitu svět ještě neprokouknul?
va

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#160 24. 3. 2009 11:20

verynka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ano člověk si sebe musí cenit, akorát musí vědět proč si sám sebe cení. Za co konkrétně, si sebe ceníš ty?

Upravil(a) verynka (24. 3. 2009 11:24)

Není tady

#161 24. 3. 2009 16:57

lavský
♥♥♥♥♥--

verynka napsal(a):

Ano člověk si sebe musí cenit, akorát musí vědět proč si sám sebe cení. Za co konkrétně, si sebe ceníš ty?

Za to, jaký jsem, že jsem to já a bla bla bla.

Už dřív, když jsem šel do práce, tak matka říkala "jsi opravdu vyjímečně šikovný" (v dětství jsem opravdu býval, to je názor i nečlenů rodiny, zato teď ...)
Nebo "teď se nechováš dobře" a znovu mě ovlivnila. A když sjem se cítil blbě, že jsem několik let nic nedělal, tak matka otočila a řekla "no samozřejmě, že nic nejsi". Jak se jí to hodí, tak se do vás naváží ...
Ona sama není o sebe schopná se postarat ... Má manžela, který vydělává, a ona jen dělá něco s ním u firmy, nepředře se. No a pak o lidech, co pracují třeba ve státní správě, tak říká "zato ti, co si tam šušní ty svoje platy, aby vyžili ..." s takovým despektem

Není tady

#162 27. 3. 2009 10:50

lavský
♥♥♥♥♥--

Tak nastupuji v jednom supermarketu ... budu tam pracovat normálně, žádný management a podobně. na nízké pozici.
A jinak, jaro už je tady, cítím to nejen v kostech ...
P.S. jaké roční období máte nejraději?

Není tady

#163 27. 3. 2009 12:11

dixina
♥♥♥♥♥♥-

lavský napsal(a):

Tak nastupuji v jednom supermarketu ... budu tam pracovat normálně, žádný management a podobně. na nízké pozici.
A jinak, jaro už je tady, cítím to nejen v kostech ...
P.S. jaké roční období máte nejraději?

Tak gratuluji a nezoufej, třeba se vypracuješ na pozici vyšší, chce to čas a hlavně píli a bojovnost wink

A s tím jarem, no snad máš pravdu, čekám na něj jako slípka na zrní, ale zdá se, že skutečně tenhle víkend by se to mohlo hnout stolt Tak nám všem čekatelům držím palce, ať nás to sluníčko příjemně překvapí big_smile

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#164 28. 3. 2009 19:05

lavský
♥♥♥♥♥--

Víš, já už delší dobu nemám rád jaro ... opravdu ne

Není tady

#165 30. 3. 2009 10:08

dixina
♥♥♥♥♥♥-

lavský napsal(a):

Víš, já už delší dobu nemám rád jaro ... opravdu ne

Důvod?

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#166 30. 3. 2009 10:37

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

lavský napsal(a):

Prosim te, nemusis zduraznovat, ze zadny management. Na ten ty proste nemas a neni duvod predstirat ze tomu tak neni. Smir se s tim, ze ty proste nic extra krome fnukani neumis.
Uprimne nechapu ty stesky, kazdy manager byt proste nemuze. Existuje jen malo lidi, kteri dokazou vest jine. Ty to teda urcite nejsi. Podle tvych zvastu ty neumis vest ani sebe, tak co pak placas, ze zadny management, boze. Kdo by te tak asi chtel.

42!

Není tady

#167 30. 3. 2009 10:59

majkafa
Host

Přesně tak.
Taky si myslím, že lavský teď na žádnou manažerskou funkci nemá. Tak nechápu.
A jinak - každá práce je důležitá, každou je třeba dělat pořádně.

#168 30. 3. 2009 12:06

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

lavský napsal(a):

Vezmu si z nich, ale většina ovlivňování je odpad. Podívej, většina firem se snaží "vychovat" si lidi, třeba iPod generace :-))

Me takove hlasky vzdy fascinuji. U nas si jedna kolegyne myslela, ze kdyz po ni chceme, at chodi do prace vcas a ne s trihodinovym zpozdenim, tak ji vlastne vychovavame a ze je to buzerace a odpad. 

co si mam predstavit pod pojmem iPod generace?

Upravil(a) baba.jaga (30. 3. 2009 12:08)

42!

Není tady

#169 30. 3. 2009 12:19

majkafa
Host

Jo, to jsou ty rozdílné představy o demokracii. Někdo si (rád) plete demokracii a pracovní kázeň s anarchií. smile

#170 30. 3. 2009 13:47

jitulak
Zablokovaný
Místo: Jižní Morava
Web

majkafa napsal(a):

Přesně tak.
Taky si myslím, že lavský teď na žádnou manažerskou funkci nemá. Tak nechápu.
A jinak - každá práce je důležitá, každou je třeba dělat pořádně.

Tak tak stolt hlavně když je vubec nějaka.Ja žasnu,jak si dnes někteří mladí myslí,jak na ně všichni čekají s otevřenou naručí lol a jak budou mít hned platy ,jak ředitel .Jenže někde se začít musí a Lavsky-ty jsi pořad ani ne na začatku kapitulation

http://www.ticker.7910.org/an1cHgw0g410020MDQyODI0ZHwwMDAwMTExZGF8VGVyZXprYQ.gifhttp://http://
   Terezka se narodila 28.1. v 9.13.Važila 3250 a měřila 51 cm.6M-8,5 kg,69 cm,8 M-9,80kg,72 cm

Není tady

#171 1. 4. 2009 13:32

lavský
♥♥♥♥♥--

No tak já mám pět let praxi ... ale v call centru no ... stejně jako všichni ostatní nicneděláci, že? Nicdokázači.

// motám se ve svých problémech. Nedokážu se trvale přinutit něco dělat, a když, tak to není má přirozenost a je to o to horší ... stejně na mě lidi koukají divně ...¨
Nastupuji v supermarketu, bohužel ...
Je tam většina 50tiletých lidí, starých zkušených skladníků a tak. Nikdo z mladých lidí s perspektivou tam nejde. Otázka: proč jsem také nešel studovat? protože jsem nechtěl, přišel jsem si trapně, bál jsem se, radši sjem volil "někam zalézt a nic nedělat ..." - call centrum
A td se mi to vymstilo ... většina lidí něco dělala ... a tak jsem se několikrát snažil na tu vysokou, lae bohužel mi to nebylo nic platné.
¨
Jinak: stával jsem se někdy i obětí šikany ... A tak jsem se vždy snažil čelit tomu tak, že jsme ze sebe dělal něco, co nejsem .... ..... ....... .........

Není tady

#172 1. 4. 2009 14:17

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Call centrum... za studií jsem tam byla na brigádě... a nic "nicnedělačského" tam nevidím... Je to docela náročná práce, mluvit přes telefon s lidma...

Není tady

#173 1. 4. 2009 14:42

dixina
♥♥♥♥♥♥-

// motám se ve svých problémech. Nedokážu se trvale přinutit něco dělat, a když, tak to není má přirozenost a je to o to horší ... stejně na mě lidi koukají divně ...¨
Je tam většina 50tiletých lidí, starých zkušených skladníků a tak. Nikdo z mladých lidí s perspektivou tam nejde. Otázka: proč jsem také nešel studovat? protože jsem nechtěl, přišel jsem si trapně, bál jsem se, radši sjem volil "někam zalézt a nic nedělat ..." - call centrum
A td se mi to vymstilo ... většina lidí něco dělala ... a tak jsem se několikrát snažil na tu vysokou, lae bohužel mi to nebylo nic platné.
¨

Lavský božínku, vždyť ty melenkáš pořád to stejné dokola a dokolečka dumbom

Není tady

#174 1. 4. 2009 15:59

Britana
♥♥♥♥---

lavský napsal(a):

No tak já mám pět let praxi ... ale v call centru no ... stejně jako všichni ostatní nicneděláci, že? Nicdokázači.

¨
Jinak: stával jsem se někdy i obětí šikany ... A tak jsem se vždy snažil čelit tomu tak, že jsme ze sebe dělal něco, co nejsem .... ..... ....... .........

-------------------------------------------------------------------------------------------

lavský,toto se mi líbí co jsi napsal.Jsou to prvně /co jsem četla/ myšlenky od tebe,které tě můžou vést k úspěšnější budoucnosti.Fajn,že víš,že se " motáš v problémech...." a nástup do supermarketu považuj jako krok vpřed.Mezi službami dále hledej třeba jinou práci a uvidíš,že když nabereš na aktivitě,něco se povede.
Velice milá byla tvá reakce když ukončili tady tvé vlákno/kvůli 1000 příspěvkům/ a založili nové.To bylo opravdu mile humorné.Dokážeš být i super. Fandím ti.

Není tady

#175 1. 4. 2009 16:33

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Martinka1 napsal(a):

Call centrum... za studií jsem tam byla na brigádě... a nic "nicnedělačského" tam nevidím... Je to docela náročná práce, mluvit přes telefon s lidma...

Souhlasim s tebou, ze to je velmi narocna prace, ovsem je otazkou, co ti tato prace da do budoucna. Nejake konkretni znalosti, dovednosti?
Je to prace, na kterou nepotrebujes skoro zadnou kavliafikaci. Nechci tuto praci nijak schazovat, ale mam pocit, ze te to nikam dal neposune. Viz Lavskeho pripad.

42!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí