29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No já jsem cenný :-/
Kdybyste chtěli mě poznat v reálu na vlastní kůži
Není tady
Cenný pro koho?
Já nechtěla. Mám děti, kterých si velmi vážím. Jsou, myslím, pravým opakem tebe.
Upravil(a) majkafa (23. 3. 2009 20:27)
lavský napsal(a):
No já jsem cenný :-/
Kdybyste chtěli mě poznat v reálu na vlastní kůži
Na kolik odhaduješ svoji cenu?
Nevím, proč bych tě měla poznávat, mám svoji rodinu a toho nejcennějšího manžela na světě.
Není tady
No svou cenu odhaduji hlavně podle jiných kritérií, než podle toho, nakolik jsem světu prospěšný
Není tady
Člověk si sám sebe musí cenit ... přece. Vždyť je schopný ... atd atd
"Co mě naučí někdo, tomu musíš být vděčný. Když na to přijdu sám a vyrovnám se mu, můžu říct "jsem lepší, ty jsi se to musel nechat učit a já se to naučil sám" a vychutnat si ten pocit hrdosti, nikdo není nad vámi ..."
Není tady
lavský...ty jsi ale motovidlo.Tvé myšlenky -normy pro život- jsou úctihodně roztomilé.Založ si na ně firmu a nech si je zárověň patentovat..a možná budeš konečně nejlepší,..a pak už by jsi byl v relativné pohodě..Co?
Není tady
Nebyl. On si zase najde něco, proč ne.
blá blá blá pořád dokola
Když jsi tak úžasně cenný, tak jak to, že se o tebe neperou věhlasný firmy a sedíš doma na zadku? Že by tvoji genialitu svět ještě neprokouknul?
Není tady
Ano člověk si sebe musí cenit, akorát musí vědět proč si sám sebe cení. Za co konkrétně, si sebe ceníš ty?
Upravil(a) verynka (24. 3. 2009 11:24)
Není tady
verynka napsal(a):
Ano člověk si sebe musí cenit, akorát musí vědět proč si sám sebe cení. Za co konkrétně, si sebe ceníš ty?
Za to, jaký jsem, že jsem to já a bla bla bla.
Už dřív, když jsem šel do práce, tak matka říkala "jsi opravdu vyjímečně šikovný" (v dětství jsem opravdu býval, to je názor i nečlenů rodiny, zato teď ...)
Nebo "teď se nechováš dobře" a znovu mě ovlivnila. A když sjem se cítil blbě, že jsem několik let nic nedělal, tak matka otočila a řekla "no samozřejmě, že nic nejsi". Jak se jí to hodí, tak se do vás naváží ...
Ona sama není o sebe schopná se postarat ... Má manžela, který vydělává, a ona jen dělá něco s ním u firmy, nepředře se. No a pak o lidech, co pracují třeba ve státní správě, tak říká "zato ti, co si tam šušní ty svoje platy, aby vyžili ..." s takovým despektem
Není tady
Tak nastupuji v jednom supermarketu ... budu tam pracovat normálně, žádný management a podobně. na nízké pozici.
A jinak, jaro už je tady, cítím to nejen v kostech ...
P.S. jaké roční období máte nejraději?
Není tady
lavský napsal(a):
Tak nastupuji v jednom supermarketu ... budu tam pracovat normálně, žádný management a podobně. na nízké pozici.
A jinak, jaro už je tady, cítím to nejen v kostech ...
P.S. jaké roční období máte nejraději?
Tak gratuluji a nezoufej, třeba se vypracuješ na pozici vyšší, chce to čas a hlavně píli a bojovnost
A s tím jarem, no snad máš pravdu, čekám na něj jako slípka na zrní, ale zdá se, že skutečně tenhle víkend by se to mohlo hnout Tak nám všem čekatelům držím palce, ať nás to sluníčko příjemně překvapí
Není tady
Víš, já už delší dobu nemám rád jaro ... opravdu ne
Není tady
lavský napsal(a):
Víš, já už delší dobu nemám rád jaro ... opravdu ne
Důvod?
Není tady
lavský napsal(a):
Prosim te, nemusis zduraznovat, ze zadny management. Na ten ty proste nemas a neni duvod predstirat ze tomu tak neni. Smir se s tim, ze ty proste nic extra krome fnukani neumis.
Uprimne nechapu ty stesky, kazdy manager byt proste nemuze. Existuje jen malo lidi, kteri dokazou vest jine. Ty to teda urcite nejsi. Podle tvych zvastu ty neumis vest ani sebe, tak co pak placas, ze zadny management, boze. Kdo by te tak asi chtel.
Není tady
Přesně tak.
Taky si myslím, že lavský teď na žádnou manažerskou funkci nemá. Tak nechápu.
A jinak - každá práce je důležitá, každou je třeba dělat pořádně.
lavský napsal(a):
Vezmu si z nich, ale většina ovlivňování je odpad. Podívej, většina firem se snaží "vychovat" si lidi, třeba iPod generace :-))
Me takove hlasky vzdy fascinuji. U nas si jedna kolegyne myslela, ze kdyz po ni chceme, at chodi do prace vcas a ne s trihodinovym zpozdenim, tak ji vlastne vychovavame a ze je to buzerace a odpad.
co si mam predstavit pod pojmem iPod generace?
Upravil(a) baba.jaga (30. 3. 2009 12:08)
Není tady
Jo, to jsou ty rozdílné představy o demokracii. Někdo si (rád) plete demokracii a pracovní kázeň s anarchií.
majkafa napsal(a):
Přesně tak.
Taky si myslím, že lavský teď na žádnou manažerskou funkci nemá. Tak nechápu.
A jinak - každá práce je důležitá, každou je třeba dělat pořádně.
Tak tak hlavně když je vubec nějaka.Ja žasnu,jak si dnes někteří mladí myslí,jak na ně všichni čekají s otevřenou naručí
a jak budou mít hned platy ,jak ředitel .Jenže někde se začít musí a Lavsky-ty jsi pořad ani ne na začatku
Není tady
No tak já mám pět let praxi ... ale v call centru no ... stejně jako všichni ostatní nicneděláci, že? Nicdokázači.
// motám se ve svých problémech. Nedokážu se trvale přinutit něco dělat, a když, tak to není má přirozenost a je to o to horší ... stejně na mě lidi koukají divně ...¨
Nastupuji v supermarketu, bohužel ...
Je tam většina 50tiletých lidí, starých zkušených skladníků a tak. Nikdo z mladých lidí s perspektivou tam nejde. Otázka: proč jsem také nešel studovat? protože jsem nechtěl, přišel jsem si trapně, bál jsem se, radši sjem volil "někam zalézt a nic nedělat ..." - call centrum
A td se mi to vymstilo ... většina lidí něco dělala ... a tak jsem se několikrát snažil na tu vysokou, lae bohužel mi to nebylo nic platné.
¨
Jinak: stával jsem se někdy i obětí šikany ... A tak jsem se vždy snažil čelit tomu tak, že jsme ze sebe dělal něco, co nejsem .... ..... ....... .........
Není tady
Call centrum... za studií jsem tam byla na brigádě... a nic "nicnedělačského" tam nevidím... Je to docela náročná práce, mluvit přes telefon s lidma...
Není tady
// motám se ve svých problémech. Nedokážu se trvale přinutit něco dělat, a když, tak to není má přirozenost a je to o to horší ... stejně na mě lidi koukají divně ...¨
Je tam většina 50tiletých lidí, starých zkušených skladníků a tak. Nikdo z mladých lidí s perspektivou tam nejde. Otázka: proč jsem také nešel studovat? protože jsem nechtěl, přišel jsem si trapně, bál jsem se, radši sjem volil "někam zalézt a nic nedělat ..." - call centrum A td se mi to vymstilo ... většina lidí něco dělala ... a tak jsem se několikrát snažil na tu vysokou, lae bohužel mi to nebylo nic platné.
¨
Lavský božínku, vždyť ty melenkáš pořád to stejné dokola a dokolečka
Není tady
lavský napsal(a):
No tak já mám pět let praxi ... ale v call centru no ... stejně jako všichni ostatní nicneděláci, že? Nicdokázači.
Je tam většina 50tiletých lidí, starých zkušených skladníků a tak. Nikdo z mladých lidí s perspektivou tam nejde. Otázka: proč jsem také nešel studovat? protože jsem nechtěl, přišel jsem si trapně, bál jsem se, radši sjem volil "někam zalézt a nic nedělat ..." - call centrum
A td se mi to vymstilo ... většina lidí něco dělala ... a tak jsem se několikrát snažil na tu vysokou, lae bohužel mi to nebylo nic platné.
¨
Jinak: stával jsem se někdy i obětí šikany ... A tak jsem se vždy snažil čelit tomu tak, že jsme ze sebe dělal něco, co nejsem .... ..... ....... .........
-------------------------------------------------------------------------------------------
lavský,toto se mi líbí co jsi napsal.Jsou to prvně /co jsem četla/ myšlenky od tebe,které tě můžou vést k úspěšnější budoucnosti.Fajn,že víš,že se " motáš v problémech...." a nástup do supermarketu považuj jako krok vpřed.Mezi službami dále hledej třeba jinou práci a uvidíš,že když nabereš na aktivitě,něco se povede.
Velice milá byla tvá reakce když ukončili tady tvé vlákno/kvůli 1000 příspěvkům/ a založili nové.To bylo opravdu mile humorné.Dokážeš být i super. Fandím ti.
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Call centrum... za studií jsem tam byla na brigádě... a nic "nicnedělačského" tam nevidím... Je to docela náročná práce, mluvit přes telefon s lidma...
Souhlasim s tebou, ze to je velmi narocna prace, ovsem je otazkou, co ti tato prace da do budoucna. Nejake konkretni znalosti, dovednosti?
Je to prace, na kterou nepotrebujes skoro zadnou kavliafikaci. Nechci tuto praci nijak schazovat, ale mam pocit, ze te to nikam dal neposune. Viz Lavskeho pripad.
Není tady