|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Račice dračice napsal(a):
Tomu sand PavloH ani sama nevěříš
![]()
![]()
Račice, máš pravdu, byla to jistá nadsázka. Čas od času nakouknu, něco napíšu, ale více méně proto. že chci a ne že něco čekám 
Není tady
Já to vím. Budu se muset starat o ně, ale to jsem už docela v kelu ...
matka se se mnou baví a podporuje jen, když sama má z toho něco. Pokud by nic neměla, nepodporovala by ...
Není tady
lavský napsal(a):
Já to vím. Budu se muset starat o ně, ale to jsem už docela v kelu ...
matka se se mnou baví a podporuje jen, když sama má z toho něco. Pokud by nic neměla, nepodporovala by ...
Lavský: ne MUSET, ale CHTÍT!!!
Dokud to cítíš jako že budeš MUSET, prosím Tě si manželku a děti nepořizuj 
Není tady
Ta myšlenka, kterou se Ti snažím říct, je tahle:
- existuje způsob, jak se z těch sraček, ve kterých jsi, dostat.
- není to jednoduchý, je to na dlouho a bude to stát spoustu síly i peněz.
- podle mě to stojí za to.
Na Tobě je, zda a kdy se rozhodneš na sobě pracovat, do toho jít.
Cesta je připravená, ale ten první krok musíš udělat Ty sám!!!
Pokud na sobě opravdu budeš CHTÍT pracovat, tak Ti tady všichni poradíme... a pak to budeš muset UDĚLAT Ty sám!!!
Není tady
Podívej, holku, kterou bych si představoval, už mít nebudu. budeme bydlet v 1+1 celý život, budeme řešit, zda si dáme rohlík nebo se rozšoupneme a dáme si croissant. Budeme řešit, jaké výlety uděláme a nebudeme mít moc přátel ... bude to všechno stát za ho :-) ...
Už lidé kolem mě se na mě dívají divně ...
Citově zploštím, abych se se vším ve zdraví vyrovnal, intelekt spadne tak o čtvrtinu, cit pro gramatiku a styl přestanu mít nadobro ... co s tím?
Upravil(a) lavský (17. 3. 2009 23:05)
Není tady
lavský napsal(a):
Podívej, holku, kterou bych si představoval, už mít nebudu. budeme bydlet v 1+1 celý život, budeme řešit, zda si dáme rohlík nebo se rozšoupneme a dáme si croissant. Budeme řešit, jaké výlety uděláme a nebudeme mít moc přátel ... bude to všechno stát za ho :-) ...
Už lidé kolem mě se na mě dívají divně ...
Co si stěžuješ, někdo nemá ani to 
Prostě seš moc rozmazlenej a chceš mít všechno a neudělat pro to nic...
Bez práce nejsou koláče.
Tak šup hezky zpátky na zem 
Kolik že Ti je? Já jsem skoro do 31-ti bydlela na ubytovně... předtím po podnájmech... předtím na koleji... cca 8 let jsem v podstatě byla bezdomovec - nebo jsem se aspoň tak cítila... Takže neboj, nejsi na tom tak špatně!!!
No - dívaj blbě... ani se jim nedivím... mně taky přijdeš, že jsi právě spadnul z Marsu!!! 
Většina lidí začíná od nuly a jde to. Proč bys zrovna Ty měl být výjimka a všechno dostat bez práce až pod nos? 
Upravil(a) Martinka1 (17. 3. 2009 23:04)
Není tady
Někteří lidí chtějí mít to, co mají druzí...
... aniž by byli ochotni pro to udělat to, co Ti druzí udělali (aby to mohli mít)...
Tohle nefunguje!
Není tady
bylo mi to totiž tak trošku přislíbeno a zbytek rodiny dělal vše pro to, aby mě ovlivnili "tím správným směrem" ...
Není tady
lavský napsal(a):
bylo mi to totiž tak trošku přislíbeno a zbytek rodiny dělal vše pro to, aby mě ovlivnili "tím správným směrem" ...
Až se přestaneš vymlouvat na rodinu a budeš chtít pracovat sám na sobě, dej vědět 
Není tady
Martinka1 napsal(a):
lavský napsal(a):
Až se přestaneš vymlouvat na rodinu a budeš chtít pracovat sám na sobě, dej vědět
A co dělám, dkyž jsem doma ...? Nic, čumím do angličtiny nebo na net ...
chtěl bych pracovat v administrativě ...
Není tady
lavský napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
lavský napsal(a):
A co dělám, dkyž jsem doma ...? Nic, čumím do angličtiny nebo na net ...
chtěl bych pracovat v administrativě ...
Pracovat na sobě = jít k psychiatrovi/psychologovi/na rodinné konstelace případně jinou alternativní metodu. A vydržet tam chodit a spolupracovat aspoň několik let. Pak možná budou vidět výsledky! 
Angličtina nebo net to není práce na osobním rozvoji! 
Administrativa - a co Ti brání?
Není tady
Co mi brání v administrativě? nechtějí mě přijmout ... :-((
Není tady
angličtina je osobní rozvoj veliký !!
Není tady
lavský napsal(a):
angličtina je osobní rozvoj veliký !!
Ano, pomůže Ti to sehnat práci. To bezesporu.
Já mám na mysli "osobní rozvoj" ve smyslu zpracovávat svoje traumata z minulosti... aby Ti v budoucnosti bylo líp... v tom Ti angličtina moc nepomůže... leda pokud máš anglicky mluvícího terapeuta 
Administrativa - pokud Tě nechtějí přijmout v jedné firmě, jdi do další... pak do další... pak do další... tak dlouho, až v jedné řeknou "bereme Vás"!
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Pokud na sobě opravdu budeš CHTÍT pracovat, tak Ti tady všichni poradíme... a pak to budeš muset UDĚLAT Ty sám!!!
Já se tedy od tohoto Martinčiného prohlášení distancuji - neboť já sama za sebe Lavský říkám, že já konkrétně Ti tady již neporadím, a asi nebudu sama
.... protože není co víc Ti radit, ty všechno víš, jen si línej hejbnout zadkem

A já se divím Martince, že svou energii ještě do tebe vůbec vráží..ale když ji to baví, jak píše
...proti gustu...
(nebo, že by přece jen nějaká ta potřeba tam byla....
kdoví
)

Není tady
ale jinak mám radost, že to tu řešíte, protože na vašem příkladu se směju zpětně sama sobě a říkám si, co já to kdysi řešila za kraviny.....
a přitom stačilo míň "kafrat" a jen hejbnout p.r.d.e.l.í 
o ničom jinom to totiž není....

Upravil(a) Račice dračice (18. 3. 2009 10:50)

Není tady
lavský napsal(a):
// dneska mi volali kvůli práci, je to "obchodník s cennými papíry - až 50.000,-" , tak zněl název inzerátu ... a ptali se mě, kolik si chci vydělat. ale základ je 500 dolarů a prý budu mít mnohem víc. Spíš si myslím, že chytají blbečky ...
když jsem jim řekl, že bych radši měl 20 000,- hrubého a jistých, tak koukali divně ....
V podobném systému jsem kdysi pracoval. 10 000 jistých (což je zhruba těch 500$) a zbytek záležel na tom, jak šly obchody. Velmi spravedlivý a velmi motivující systém, ale jen pro pracovité. Chápu, že někomu nemusí vyhovovat.
Není tady
havoc napsal(a):
lavský napsal(a):
// dneska mi volali kvůli práci, je to "obchodník s cennými papíry - až 50.000,-" , tak zněl název inzerátu ... a ptali se mě, kolik si chci vydělat. ale základ je 500 dolarů a prý budu mít mnohem víc. Spíš si myslím, že chytají blbečky ...
když jsem jim řekl, že bych radši měl 20 000,- hrubého a jistých, tak koukali divně ....V podobném systému jsem kdysi pracoval. 10 000 jistých (což je zhruba těch 500$) a zbytek záležel na tom, jak šly obchody. Velmi spravedlivý a velmi motivující systém, ale jen pro pracovité. Chápu, že někomu nemusí vyhovovat.
Zaměstnance v administrativě takhle určitě neoceňují 
Není tady
Taky musim přiznat, že sem nakukuju, když si řikám, že už mám všeho plný kecky. A pak si tady přečtu, jak lavský udělá 5 sedů-lehů a už neeemůůůžééé a vono to neeeejdeee protože je zadejchanej a moh by zkolabovat a další perly a řikám si, že je mi vlastně fajn

Není tady
Majja napsal(a):
Taky musim přiznat, že sem nakukuju, když si řikám, že už mám všeho plný kecky. A pak si tady přečtu, jak lavský udělá 5 sedů-lehů a už neeemůůůžééé a vono to neeeejdeee protože je zadejchanej a moh by zkolabovat a další perly a řikám si, že je mi vlastně fajn
![]()
přesně tak

Není tady
Račice dračice napsal(a):
Majja napsal(a):
![]()
přesně tak
![]()

Není tady
tak se mi smějte, už jsem jich udělal deset ...
/ a je to lepší víš
Není tady
lavský napsal(a):
/ a je to lepší víš

Upravil(a) Račice dračice (18. 3. 2009 13:59)

Není tady
lavský napsal(a):
/ a je to lepší víš
Super, jen pokračuj 

V létě nám třeba napíšeš, že jich uděláš v pohodičce 80 
Není tady
Martinka1 napsal(a):
havoc napsal(a):
lavský napsal(a):
když jsem jim řekl, že bych radši měl 20 000,- hrubého a jistých, tak koukali divně ....
V podobném systému jsem kdysi pracoval. 10 000 jistých (což je zhruba těch 500$) a zbytek záležel na tom, jak šly obchody. Velmi spravedlivý a velmi motivující systém, ale jen pro pracovité. Chápu, že někomu nemusí vyhovovat.
Zaměstnance v administrativě takhle určitě neoceňují
Jistěže to má smysl jen u lidí, kteří svou prací mohou ovlivnit tok peněz do firmy. Ale bylo to zajímavé a poučné - jeden měsíc jsem pobral třeba 70 000, pak několik jen sotva těch deset, pak zase balík... málokdy se to dalo převídat.
Není tady