6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak co, děláváte o Masopustu koblihy, či boí milosti? Nebo je jetě nějaká specialitka, o které nevím? Já koblihy nedělám, ale dnes jsem nasmaila fůru boích milostí a jsou mňamózní.
Není tady
tak dej prosim recept sem.
Není tady
http://alenkyfood.blog.cz/0801/bozi-milosti
- zde je postup a jak to vypadá - kdybys to náhodou neznala. Můj recept je podobný. 250 g hl. mouky, petka soli, trocha másla (asi velká lčíce - nakrábnout), 2 líce moučkového cukru, 2 loutky, asi 5 lic rumu, asi 7 lic polotučného mléka nebo smetany sladké. Těsto je hodně tuhé, v případě potřeby přidat rum a mléko, nechávám asi 1/2 hodiny v chladu - ne v lednici. Usmait v hodně rozehřátém oleji - nelekni se, při posledních dávkách bude olej trochu pěnit a obalit v cukru s vanilkou.
Dobrou chu.
Není tady
Vypadá to hezky.
Není tady