|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Mě teda HA nedělala dobře a to jsem jich prostřídala, než jsem to vzdala
tak jsem zkusila tělísko
no děs
bylo to jako nekonečná ms až jsem došla k dr protože jinak bych asi trpěla chudokrevností
a ten mi navrhl mirenu tělísko s HA mám už druhou, po pětiletém cyklu se mění a v poho, ms minimální jen takové špinění jeden den v měsíci abych teda věděla kdy si mám asi udělat čárku do kalendáře nebo nic
ale bohužel to tvůj případ neřeší protože předpokládám, že jste bezdětní a bezdětným ženám se tato antikoncepce myslím nedává. Jako mladí
jsme užívali pouze kondomy, za hluboké totality málokdo antikoncepci šestnáctce napsal a když to člověk bere jako součást předehry, myslím, že není co řešit a jestli váš vztah bude trvalý určitě se to nějak vyvine
ale kdyby na mě partner tlačil
jsem tvrdohlavá a asi bych se zabejčila
a antikoncepcí by byla abstinence 

ne ne ne to je jen teď můj momentální pocit po přečtení tohoto vlákna 

Není tady