6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak, jak jste někteří předvídali nebo doporučovali, stalo se. Z jeho strany. Necítí to, co by bylo potřebné pro vztah. Mám chu vechny ty kníky, které jsem si půjčila a kupila vyhodit do popelnice. Vechny byly o tom, jak zlepit vztah, jak být lepím člověkem, jak milovat svůj ivot, jak si zvýit sebevědomí...Tak to mám právě teď na nule. NEchci ádné utěování ani řeči o tom, e asi opravdu nebyl ten pravý....a já vím, e byl, pořád tomu nedokáu uvěřit a smířit se s tím u vůbec ne. Píu to jen proto, aby ti, co mi odpovídali na jiné příspěvky, znali konec. A taky abyste věděli, e uznávám, e jste měli pravdu. "Ale já vím, e se se mnou nechce rozejít, vím, e mě miluje"....taky jetě minulý týden mi to takhle říkal. Ne těmito slovy, ale dával mi to najevo, vypadalo to, e je vechno v pořádku, říkal, e on se rozejít nechce....tohle nidky nepochopím. Jediné, po čem jsem touila, je jistota, a teď u nemám jistotu ani v tom, co si sama myslím, co vidím a věřím tomu.
Není tady
To chce čas
Není tady
Ty kníky jsi přece četla pro sebe. Ne pro kohokoliv jiného.
I smutnění patří k ivotu. Teď si uij smutnění a čas ve zahojí.
majkafa napsal(a):
I smutnění patří k ivotu. Teď si uij smutnění a čas ve zahojí.
netuila jsem, e smutnění se dá uívat
Není tady
Ve, co nám ivot přináí, se dá uívat. Záleí na tom, co si pod slovem uívat predstavíme. Kdybychom někdy nebyli smutní, nevěděli bychom, co znamená být veselí.
My u víme, e po smutnění zase přijdou hezké chvilky, e nezůstane u napořád jenom při smutnění.
Upravil(a) majkafa (21. 2. 2009 11:21)
Nesmutni, pokud o tebe nestál, nestojí za to. Znám to z vlastní zkuenosti. Tě se na lepí zítřky
Není tady
XYZ napsal(a):
majkafa napsal(a):
I smutnění patří k ivotu. Teď si uij smutnění a čas ve zahojí.netuila jsem, e smutnění se dá uívat
No jistě, e dá. Zavře se doma, zatáhne aluzie, pustí zamilované CD, nejlépe s VAÍ písničkou, kterou bude omílat pořád dokola, uvaří si kafe, nakoupí dorty, vude rozloí jeho věci, fotky..... a dá svému zoufalství volný průchod - ere, brečí, lituje se, ere, bude celá oteklá, přeraná........................ čím víc si to uije, tím dřív tě to přestane bavit
Upravil(a) mashanka (21. 2. 2009 15:26)
Není tady
Mashanko
Není tady
xyz - ta práce na sobě určitě není zbytečná, protoe ji následně můe zuitkovat v dalích vztazích. Ted opravdu smutni, proij ten smutek a do dna, at se zase můe zvednout. A věnuj se sobě, to ted stejně nejvíc potřebuje....pracovat na sobě...
Není tady
XYZ, kadý konec je začátkem něčeho jiného... a jak ví, e to "dalí" nebude nakonec lepí?
Jistota - ale tu nemá nikdy, s ádným chlapem... jedinou jistotu, kterou můe mít, je tak, kterou má sama v sobě...
Je blbost dělat si z chlapa jistotu.
Spousta enských Ti to tady na Babi potvrdí...
Chce to čas... teď to bude bolet... to je normální.
No a odvozovat sebevědomí od toho, e Tě jeden konkrétní chlap nechce... to je psychická sebevrada.
Není tady
PavlaH napsal(a):
xyz - ta práce na sobě určitě není zbytečná, protoe ji následně můe zuitkovat v dalích vztazích. Ted opravdu smutni, proij ten smutek a do dna, at se zase můe zvednout. A věnuj se sobě, to ted stejně nejvíc potřebuje....pracovat na sobě...
Na kadém konci je krásné, e něco jiného začíná...
Není tady
Slavek17 napsal(a):
PavlaH napsal(a):
Na kadém konci je krásné, e něco jiného začíná...
...krásný citát ze série Básníků
Není tady
Martinka1 napsal(a):
... Je blbost dělat si z chlapa jistotu.
No a odvozovat sebevědomí od toho, e Tě jeden konkrétní chlap nechce... to je psychická sebevrada.
Potvrzuji - dělat si jistotu z kohokoli, je blbost.
Kadý nás můe opustit.
A vlastně je jedno, jak se to stane...
I kdy to tak teď nevypadá, vlastně ti prokazuje obrovskou slubu.
Oputí tě, abys mohla najít sama sebe.
Abys mohla najít svou vlastní sebeúctu.
Nepromarni tu anci.
Jak zaznělo z úst dvou starouků, kteří tuhle slavili diamantovou svatbu: Jenom tam, kde je úcta, vydrí i láska.
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
... Je blbost dělat si z chlapa jistotu.
No a odvozovat sebevědomí od toho, e Tě jeden konkrétní chlap nechce... to je psychická sebevrada.Potvrzuji - dělat si jistotu z kohokoli, je blbost.
Kadý nás můe opustit.
A vlastně je jedno, jak se to stane...
I kdy to tak teď nevypadá, vlastně ti prokazuje obrovskou slubu.
Oputí tě, abys mohla najít sama sebe.
Abys mohla najít svou vlastní sebeúctu.
Nepromarni tu anci.
Jak zaznělo z úst dvou starouků, kteří tuhle slavili diamantovou svatbu: Jenom tam, kde je úcta, vydrí i láska.
XYZ, neznam tvuj pribehu, ale co se tyka rozchodu,to co zaznelo v poslednich par prispevcich je velka pravda.
V tehle chvili to asi nechces slyset, potrebujes si nejdriv projit tech par narocnych tydnu, ale ta sebeucta je nesmirne dulezita.
Je dulezite abyste k sobe tu uctu meli oba dva. A taky je dulezite, aby ten vztah byl vyrovnany. Jde to ruku v ruce.. vis co se rika, pred nikym se nepovysuj, pred nikym se neponizuj. Trvalo mi par vztahu a mnoho let to pochopit...
Tak zvedni hlavu, bude jaro.. zacni cvicit.. usmivej se..
Delej neco pro ostatni, ja jsem si treba mnoho let brala deti z kojenaku, na VS jsem chodila do detskeho domova doucovat,
ted chci zacit chodit s malym do domova duchodcu ... to te zamestna a uvedomis si, jake vlastne mame stesti, ze vubec zijeme a jsme zdravi.. pomaha mi to se srovnat a byt vdecna a usmevavejsi
a pomaha to preklenout i ty vlastni starosti a trapeni.
drzim ti palce, at to mas brzy za sebou a at nam brzy napises, ze jsi RADA, ze jste se rozesli
Není tady
XYZ....nikdy není nic jistého....V tom je ivot ke vem spravedlivý...Jsou páry, které mají doma obden Itálii a jsou páry, které by zdánlivě mohly ungovat jako vzor těm ostatním. Píu zdánlivě, protoe pak ty jejich rozchody jsou pro okolí okem a bleskem z čistého nebe.
"Vdy oni se nikdy nehádali"
"On jí chodil kadý den naproti do práce"
"Ona na něj vdyky na zahradu volala - Kájo, nech u tépráce a pojď na televizi!"
No a jsou od sebe a nikdo nechápe, proč....
Kadá ivotní zkouka nám je uitečná, i kdy o ty negativní záitky nikdo nestojíme....
A dneska to potkalo Tebe, zítra to potká jiného....kadý z nás si ta zklamání v lásce musí zaít a kadého z nás po odeznění prvotní bolesti by tahle nepříjemná zkuenost měla motivovat k tomu, aby se přítě vyvaroval stejných chyb, aby si z toho vzal to hezké, aby ten dalí vztah byl na lepím základě postavený, aby měl vyí úroveň, aby.....doplň si sama.....
Není tady
kalupinka napsal(a):
Kadá ivotní zkouka nám je uitečná, i kdy o ty negativní záitky nikdo nestojíme....
Jeden uitečný odkaz ... http://www.prozeny.cz/magazin/sex-a-vzt … i-rozchodu
(tedy snad...)
Není tady
XYZ, ty to jetě neví, ale ten rozchod můe znamenat i výhru a začátek nové cesty.....
Není tady
XYZ, nechápu, proč chce vechny ty knihy vyhazovat do popelnice....přece jsi nechtěla posílit sebevědomí jen kvůli "vám dvěma", ale předevím, a to prvotně, kvůli sobě....ne.... ?
Take, přes vechno, co se stalo, pokračuj a uvidí, jak se to bude vyvíjet dál, jak se tvůj pohled na vá vztah bude vyvíjet.....ono, nic jiného ti vlastně ani nezbývá....
a naprosto souhlasím s poslední větou od Klubka
Není tady
XYZ napsal(a):
Tak, jak jste někteří předvídali nebo doporučovali, stalo se. Z jeho strany. Necítí to, co by bylo potřebné pro vztah. Mám chu vechny ty kníky, které jsem si půjčila a kupila vyhodit do popelnice. Vechny byly o tom, jak zlepit vztah, jak být lepím člověkem, jak milovat svůj ivot, jak si zvýit sebevědomí...Tak to mám právě teď na nule. NEchci ádné utěování ani řeči o tom, e asi opravdu nebyl ten pravý....a já vím, e byl, pořád tomu nedokáu uvěřit a smířit se s tím u vůbec ne. Píu to jen proto, aby ti, co mi odpovídali na jiné příspěvky, znali konec. A taky abyste věděli, e uznávám, e jste měli pravdu. "Ale já vím, e se se mnou nechce rozejít, vím, e mě miluje"....taky jetě minulý týden mi to takhle říkal. Ne těmito slovy, ale dával mi to najevo, vypadalo to, e je vechno v pořádku, říkal, e on se rozejít nechce....tohle nidky nepochopím. Jediné, po čem jsem touila, je jistota, a teď u nemám jistotu ani v tom, co si sama myslím, co vidím a věřím tomu.
Jistota na tomhle světě je pro nás,co tu ijem jen jedna jediná!
Není tady