27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dobrý den. Před deseti dny jsem byla na zákroku LASIK. Vechno se zdá být v pořádku a na to, e stále vidím jakoby přes mlhu. A to hlavně na levé oko, předevím ráno a dopoledne. V průběhu dne se to různě mění, někdy mi do "mlhy" přejde i pravé oko. Máte s tímto problémem někdo zkuenosti? Jak dlouho to můe trvat? Na klinice mi řekli, e v oku není nic vidět, e se hojí perfektně. Take to vypadalo, jako by mi paní doktorka naznačovala, e si nějakou mlhu jen vymýlím. Předem děkuji!
Není tady
Nemám odborné zkuenosti, kamarádka byla na operaci v Praze, platila myslím 11tis., po nějaké době cítila nějaké podobné věci, jako ty.Objednala se na kontrolu, kde domluvili "záruční" opravu (=zdarma), a poté byla spokojená..., na její doporučení jsem se k zákroku rozhodla také, tak u jenom čekám na vhodný čas, kdy dostanu odvahu. Ona si velmi pochvaluje...
Není tady
Ted jsem se na tvuj problem ptala po Skypu manzela, ktery na operaci byl jeste v dobe, kdy jsme se neznali. Rikal, ze mlha je normalni mozna tak prvniho pul dne po operaci, pak uz ne.
Jinak, jak kamaradka Viktorky je velmi s touto procedurou velmi spokojen.
Není tady
Můete mi poradit co tato operace představuje? Hledala jsem si v Brně nějakou oční kliniku a narazila jsem na oftal, jen nevím jestli to mám podstoupit.
Není tady
Trvalko, být na tvém místě,tak si zajdu k očnímu a on ti řekne nejlíp zda tuto operaci podstoupit. Klinika Oftal je ale dobrou klinikou.
Není tady