6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den. Před deseti dny jsem byla na zákroku LASIK. Všechno se zdá být v pořádku až na to, že stále vidím jakoby přes mlhu. A to hlavně na levé oko, především ráno a dopoledne. V průběhu dne se to různě mění, někdy mi do "mlhy" přejde i pravé oko. Máte s tímto problémem někdo zkušenosti? Jak dlouho to může trvat? Na klinice mi řekli, že v oku není nic vidět, že se hojí perfektně. Takže to vypadalo, jako by mi paní doktorka naznačovala, že si nějakou mlhu jen vymýšlím. Předem děkuji!
Není tady
Nemám odborné zkušenosti, kamarádka byla na operaci v Praze, platila myslím 11tis., po nějaké době cítila nějaké podobné věci, jako ty.Objednala se na kontrolu, kde domluvili "záruční" opravu (=zdarma), a poté byla spokojená..., na její doporučení jsem se k zákroku rozhodla také, tak už jenom čekám na vhodný čas, kdy dostanu odvahu. Ona si velmi pochvaluje...
Není tady
Ted jsem se na tvuj problem ptala po Skypu manzela, ktery na operaci byl jeste v dobe, kdy jsme se neznali. Rikal, ze mlha je normalni mozna tak prvniho pul dne po operaci, pak uz ne.
Jinak, jak kamaradka Viktorky je velmi s touto procedurou velmi spokojen.
Není tady
Můžete mi poradit co tato operace představuje? Hledala jsem si v Brně nějakou oční kliniku a narazila jsem na oftal, jen nevím jestli to mám podstoupit.
Není tady
Trvalko, být na tvém místě,tak si zajdu k očnímu a on ti řekne nejlíp zda tuto operaci podstoupit. Klinika Oftal je ale dobrou klinikou.
Není tady