|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Dobrý den , chtěla bych se zeptat: S mým přítelem se eště na sex necítíme, jednou ale do mě strčil svůj penis pouze po žalud, bohužel sme neměli kondom sice se do mě neudělal ale četla jsem o nějaké předejakulační tekutina, která obsahuje také nějaká množství spermií, proto se bojím abych nebyla těhotná... Díky za jakoukoliv radu
Není tady
Nechci tě strašit, ale možné to je. Dey snad promine, ale i bez ohledu na to, kdy máš ovulaci, což ti potvrdí každý MUDr....otěhotnět můžeš i když zrovna nemáš ovulaci. S partnerem jsme pouze jednou jedinkrát praktikovali přerušovaný sex a hádej jak to dopadlo
I když nedojde k vyvrcholení u muže, můžeš otěhotnět, protože v průběhu styku se uvolňují "kapičky touhy" Snad je to pochopitelné
Ale nezmatkuj, udělej testík 
Není tady
Báro můžeš prosím nám laikům vysvětlit, jak se dá otěhotnět "bez ohledu na ovulaci"? Zajímavé je, že by to potvrdil každý doktor....co taklhe znám lékaře v centrech asistované reprodukce, tak se o to, kdy mají pacientky ovulaci, zajímají opravdu hodně, asi jim to pro otěhotnění připadá důležité
Jinak k dotazu, teoretická šance tu je, ale je velmi nízká. Navrhuji nezmatkovat, vyčkat příchodu MS, pokud nedorazí, koupit v lékárně test. Držím palce, ať je všechno v pořádku, osobně tipuju že na 95% těhotná nejsi.
Upravil(a) Ronja (21. 2. 2009 8:22)
Není tady
Bára to podle mne myslela tak, že se nedá spolehnout (zvlášť u mladých holek) na plodné/neplodné dny, pokud to nemáš nějak podložené třeba měřením bazální teploty. Otěhotnět se dá i pár dní před/po/při menstruaci, nejen uprostřed cyklu. Ovulace je ovšem nutná. 
Upravil(a) Tonička (21. 2. 2009 10:42)
Není tady
Plodné dny je přeciž "maskovací" termín pro ovulaci. Báro, dyk ty už máš dokonce miminko. Není možné otěhotnět jindy, než když má žena ovulaci. A ovulaci může mít třeba i při měsíčkách. Viz např. já. 
Jak není vajíčko, jsou všecky spermijky na milú kedveš. 
Baruško, nespletla sis i přerušovaný sex s nepřerušovaným? 
Upravil(a) majkafa (21. 2. 2009 11:08)
No já se omlouvám, napsala jsem to blbě, ale jsem ráda, že někteří si domysleli, jak jsem to myslela. Lépe řečeno, otěhotnět se dá kterýkoliv den cyklu...je to lepší? Tak jak psala i Majkafa, třeba i při měsíčkách. Já mám v hlavě zakotveno to, co mi říkala babička (por.asistentka), že ovulace je zhruba 8dní po menstruaci a tak nějak jsem to brala
ale každý to má jinak, jasný!
Není tady
Jinak ještě k příspěvku Majkafy. Nespletla jsem se. Přerušovaná soulož je některými chápána jako možná "antikoncepce". Myslím to naprosto vážně. My jsme to taky nedotáhly k ... a stejně jsem otěhotněla, chci tím jen potvrdit to, co napsal Kočičák, to vážně nelžu, mě to taky překvapilo, ale je to tak.
Není tady
Báro, možná jsem jenom nesprávně pochopila. Že pouze jednou přerušovaná a jinak nepřerušovaná. Nebo je to jinak?
Já už taky - 20 let, spoléhám raději na jinou antikoncepci než přerušovaný pohlavní styk. Ale myslím si, že otěhotnění autorky vlákna je jenom velmi málo pravděpodobné.
Opravdu naprosto vážně, během cyklu byla soulož jen jedinkrát, přerušovaná, bez ejakulace...a ejhle, stalo se. Jsem asi nadmíru plodná. Jednou se mi stalo, že jsem otěhotněla i přez nitroděložní tělísko, zřejmě záleží taky na tom, jak k tomu má kdo dispozice. Moje mamka s tím měla taky problémy, otěhotněla přez prášky, tělísko... holt někdo se snaží a nic, někdo se chrání a ejhle
Upravil(a) Bára :) (21. 2. 2009 13:48)
Není tady
Jinak taky doufám, že autorka vlákna bude v pohodě, snad jí nic nehrozí, ale jak jsem psala, ...zkušenosti mám jiné
Není tady
Bára
napsal(a):
Opravdu naprosto vážně, během cyklu byla soulož jen jedinkrát, přerušovaná, bez erekce...a ejhle, stalo se. Jsem asi nadmíru plodná. Jednou se mi stalo, že jsem otěhotněla i přez nitroděložní tělísko, zřejmě záleží taky na tom, jak k tomu má kdo dispozice. Moje mamka s tím měla taky problémy, otěhotněla přez prášky, tělísko... holt někdo se snaží a nic, někdo se chrání a ejhle
Báro, myslela jsi bez "ejakulace", viď? 
Není tady
no jasně, soráč, já jsem trochu mimo... 
Není tady
no jo, taky by to chtělo časem nějakého potomka...
To nebo ty? 
majkafa napsal(a):
To nebo ty?
no já můžu chtít, co chci, ale bez toho - ženské, to asi nepůjde 
...sem někde viděl malou želvičku... tak jsem nějak zesenilněl, už po několikáté...raději změním théma... 

shindene, jak vidíš můžeš si udělat shindeňátko a můžeš být i impotent - viz příspěvky níže 

Není tady
Pro někoho - viz příspěvky výše. Např. já je mám výše. :-))))

majkafa napsal(a):
Pro někoho - viz příspěvky výše. Např. já je mám výše. :-))))
Majko u Tebe je jasný, že víš, že dvě děti se Ti nepřihodily, že by na Tebe spadly vrata (jak bylo použito jinde), o tom žádná...
A já mám všechny příspěvky níže no ... 

Není tady
Želvi, já jen - mysli na nás, kteří pak hledáme příspěvky níže a - níže ani ťuk.
Protože jsou výše.
Třeba si pak můžeme myslet, že je píše někdo neviditelným inkoustem, když níže nic nevidíme. 
Želvičko,hodně štěstí,lásky,spokojenosti,pohody a zdraví Ti přeji ze srdce.Krásné narozeniny.

kristian napsal(a):
Želvičko,hodně štěstí,lásky,spokojenosti,pohody a zdraví Ti přeji ze srdce.Krásné narozeniny.

Není tady

Já bych Ti poradila,že pokud máš takový strach z otěhotnění,pomalu i když projdeš okolo trenek,tak si zařiď antikoncepci,ještě dřív než se na sex s přítelem budete cítit.Jinak z toho nic nebudeš mít,pokud ke styku vůbec dojde,protože si vytvoříš blok.
Není tady