18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Asi rok se mi občas objevovala bolest - píchání u srdce. V poslední době je to kadý den. Co to můe být? Je mi 48 let.
To můe být úplně vechno take zajdi k lékaři.
Není tady
Dita napsal(a):
Asi rok se mi občas objevovala bolest - píchání u srdce. V poslední době je to kadý den. Co to můe být? Je mi 48 let.
Teko ti někdo odpoví na tvojí otázku tak, aby tě to uspokojilo.
Napřed bolí due a za nějaký čas, můe začít bolet i srdce, kdy se emoční záleitost přesouvá na fyzickou úroveň.
Není tady
Tak jsem byla na vyetření u kardiologa a nael mi zánět osrdečníku, je to prý virového původu. Máte s tím někdo zkuenost?
Ilseli napsal(a):
Dita napsal(a):
Teko ti někdo odpoví na tvojí otázku tak, aby tě to uspokojilo.
Napřed bolí due a za nějaký čas, můe začít bolet i srdce, kdy se emoční záleitost přesouvá na fyzickou úroveň.
Dito, něco na tom bude....
Není tady
Dita napsal(a):
Tak jsem byla na vyetření u kardiologa a nael mi zánět osrdečníku, je to prý virového původu. Máte s tím někdo zkuenost?
Zkuenosti nemám ale jsem ráda e jsi la k lékaři a nezanedbala to! Přeju ti aby ses brzo uzdravila!
Není tady
Bety napsal(a):
Dita napsal(a):
Zkuenosti nemám ale jsem ráda e jsi la k lékaři a nezanedbala to! Přeju ti aby ses brzo uzdravila!
Děkuji moc. Mile jsi mě potěila.