29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vlasy mám jemné a pomalu mi rostou. V oblasti ofiny a koutů mi už asi 3 roky nerostou skoro vůbec, jsou pořád stejně dlouhé. Neznáte někdo nějaký recept na obnovení růstu vlasů ? Díky za radu.
Není tady
Me taky pomalu rostou vlasy nebo se me to zda,protoze se me lamou.Memu brachovi nerostou opravdu vubec ma jemne vlasy a od vojny neni strihany je mu 37 let jen mu ridnou vlasy.
Není tady
brela2004 napsal(a):
Vlasy mám jemné a pomalu mi rostou. V oblasti ofiny a koutů mi už asi 3 roky nerostou skoro vůbec, jsou pořád stejně dlouhé. Neznáte někdo nějaký recept na obnovení růstu vlasů ? Díky za radu.
Zkus Panthenol pěnu, tu si vmasírovat do pokožky hlavy a nechat chvíli působit - pak umýt. Také panthenol-cucací tablety jsou dobrý nebo tablety Kolagen Forte
Není tady
Décima napsal(a):
brela2004 napsal(a):
Zkus Panthenol pěnu, tu si vmasírovat do pokožky hlavy a nechat chvíli působit - pak umýt. Také panthenol-cucací tablety jsou dobrý nebo tablety Kolagen Forte
a nebo prodloužit:)
Není tady
Lichořeřišnice tinktura...vnitřně užívat, dávkování na letáku, nebo krabičce
Upravil(a) Káča (1. 3. 2009 12:45)
Není tady
Já mohu doporučit článek ( http://www.esmina.cz/jak-si-nechat-odrust-vlasy/ ) kde jsou napsané docela dobré rady na to, jak si odrůst vlasy Doporučují
Není tady
alice.cerna napsal(a):
kde jsou napsané docela dobré rady na to, jak si odrůst vlasy
Doporučují
Co prosím znamená "si odrůst vlasy"? Moje kadeřnice na mne hleděla poněkud vyděšeně, když jsem se ji optala...
Není tady
U nás se třrba říká heleno "odrosty", ale to jsou konce těsně u hlavy, které nejsou nabarvené, jak vlasy rostou. Ale to asi nebude ono
Není tady
AndreaP. napsal(a):
U nás se třrba říká heleno "odrosty", ale to jsou konce těsně u hlavy, které nejsou nabarvené, jak vlasy rostou. Ale to asi nebude ono
Asi nebude ... páč v tom článku, co je na něj odkaz si autor/ka evidentně plete "od" a "do"... když už tedy pominu hrubky ostatní
Není tady
Já teda o odrosty nestojím.
Není tady
mně taky vlasy nerostou, tak jsem to vyřešila tak, že jsem si koupila culík z pravých lidských vlasů na clipinhair.cz a i clip iny do vlasů. Vypadá ten účes fakt moc dobře.
Není tady
Ahoj
já mám dost jemné vlasy az mi jihc tam zbylo malo
no zkousela jsem vsechno mozne vcetne umelych atd
a nic moc
primo na padani mi pomohly ruzne koprivove vodicky a pak na jemne sampony se silikonem
koukni sem http://www.esmina.cz/slabe-vlasy-chyba- … zku-hlavy/
Není tady
Víte někdo o něčem ověřeném na vlasy? Nejde mi přímo o růst nebo něco konkrétního, ale spíše aby byly vlasy celkově zdravější, lesklejší a tak. Na doporučení jsem zkoušela Biosil, ale tam jsem nepoznala vůbec žádnou změnu, ale byl opravdu levný, takže jsem ani nečekala zázraky. Klidně si připlatím za něco, co bude opravdu fungovat.
Není tady
Kde je tvůj druhý příspěvek? Smazán administrátorem snad?
Není tady