|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj holky.
Zajímalo by mě, je-li tu někdo, kdo před oplodněním prodělal nějakou nemoc (chřipka, střevní chřipka apod.), myslím na začátku cyklu, a přesto normálně otěhotněl a dítě donosil. Ráda bych věděla, není-li tělo oslabené a nevzdá to.
Nic neplánuju, jen mě to zajímá, je-li to problém.
Dík,m.
Není tady
Ahoj Medulko, tak já jsem na začátku cyklu brala antibiotika, a pak po týdnu zase další!!! Nemohla jsem se vyhrabat z angíny ... no a v té době jsem otěhotněla a jak vidíš, tak Neldě jsou 3roky a je naprosto v pohodě
!!! Takže bych se toho nebála!
Není tady
Holky, koho by to zajímalo - probírala jsem to s gynekologem. Obecně řekl, že riziko potratu je pořád stejně velké, že se nezvyšuje. Takže určitě je lepší počít v plném zdraví, ale když přijde nemoc, není třeba se z toho hroutit.
Není tady