|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky, coto, srazík???? V olmiku? A můžu taky? Teda ještě jsem nedočetla kdy a kde 
ale pokud by to vyšlo, tak Zuzi,tebe bych mohla vzít,pokud bych jela, bydlíme kousek, záleží ale, kde a kdy to bude

Míry v 1,5roce: 10,6 kg a 83 cmNení tady
Nataly - no jasně že se přidej
bude nás víc nebudeme se bát vlka nic 
ZNOVU OPAKUJI: JE TO SOBOTA
Mufi já mám zatím místo u Lenky, jestli necukne
ale klidně se vtírnu na cstu zpátky, abys nejela sama a nebyla smutná 
Není tady
Defí klíďo...
v autě budou dvě místa - jedno pro hubeňoury a druhý pro slonice...

Nataly a Račí super, že dorazíte...
dyť jak je to dlouho co jsme probíraly inseminace v té pizzerii a ten chlap vedle z nás nebyl schopen odtrhnout oči a uši?????
Není tady

Nataly ahoj
to by bylo super ,jen jeste podle toho jestli pojede LenkaB vlakem nebo autem ,slibila jsem pockat na nadru 
Není tady
Holky já vás můžu vyzvednout z nádru. Mufi v Olympii není kde, ta kavárna je zrušená,ale dnes tam jedu tak to očíhnu. Každopádně jedna velice negativní zpráva:
V tomto termínu se koná v Olomouci Flora = Výstava květin, což z vlastní zkušenosti,jelikož pracuji kde pracuji vím,že je to obrovský přval lidu do Olomouce. Takže zavolám ještě Restauraci U Švejka a poohlídnu se tam,napadl mě Sv.Kopeček,ale tam se ani nehneme,krásná restaurace Bystrovany,tam jsem volala ale tento termín je pasé.
Kousíček za Olomoucí je Lovecká chata Autodemont http://www.autodemont.cz/cz/chata/ pro děti super!!!!! Krásný prostředí.
Nabízím,posečkat někde na sjezdu směrem na Mohelnici na ostatní cestující a jeti následně v koloně!!
Není tady

Tak tu chatu znam
je to tam docela hezky ,hlavne to posezeni venku
pokud by nevadilo holkam dojet tam a nekdo by me nacpal do auta
tak to beru 
Není tady
Mně je místo jedno, jsem mistr v orientaci
, vytisknu si mapu a jedu
...
Takže v sobotu 25.4. v kolik? Nějak se v tom ztrácím
, a kdo chce vzít z Brniska? Mám 3 místa...
Upravil(a) KatjaCat (8. 4. 2009 18:17)
Není tady

Takze -Vikouš + Janabas, Muf (volno v autě), Enn, LenkaB, Verynka, Malinkej, Defi, KatjaCat, Berka,Zuzka,Nataly,(?)Racice(?)
Doufam,ze jsem na nikoho nezapomela
Myslim,ze cas pro vetsinu asi mezi polednem a 13. hodinou ...
O Ronjiskovi bohuzel nic nevim ,ani jsem ji moc dlouho nevidela
Zkusim ji napsat 
Není tady
Mali, ale Katja jede z Brna
to je úúúplně mimo naše působiště
ale hned mě napadla Ronja...
no a se mnou těžko říct, pokud to nebude někde, kam se dopravím vlakem, tak nevím, nevím.... jestli mě vezme nebo nevezme manžel budu vědět až tak pár dní (spíš hodin
)před.... má toho v práci teď hrozně moc, skoro ho ani nevidíme (odjíždí kolem 6.-7. a vrací se tak mezi 7-10 večer podle toho, jak je hotový) a někdy chodí i soboty, takže fakt dopředu nejsem schopná říct....
no a do auta se k nikomu asi nevtěrknu, protože pochybuju, že by někdo vozil jednu autosedačku navíc
ale ještě uvidíme, moc neplánuju, ale doufám, že mi to vyjde...
ale ta chata vypadá moc dobře
si říkám, že na přírodu bych ho mohla vylákat ven 
Není tady
malinkej napsal(a):
Kat bylo by super kdyby LenčuB nezavezl manža tak ji vzít a co Ronja?????????ta snad pojede ne?
Mali jsi hodná, ale Ronja nepojede
Viděla bych vás moc ráda, ale v rámci zachování duševního zdraví si pohled na bříška a miminka odpoustím, nezlobte se proto prosím na mě
A užijte si to 
Není tady

Leni s tou sedackou me to nenapadlo ,kurnik
Holkyyy nemate nekdo sedacku navic
???
Není tady
Zuzanka007 napsal(a):
Leni s tou sedackou me to nenapadlo ,kurnik
![]()
Holkyyy nemate nekdo sedacku navic???
Ahojky,
já autosedačku mám, teda myslím tu skořápku, malá už jezdí v klasické autosedačce,akorát přemýšlím, jak ji dopravit. Chtěla bych jet, moooc snad to vyjde,ale nerada bych něco slibovala,aby to pak na tom ztroskotalo.Jako napotvoru může malá onemocnět nebo tak ... Takže teďka vymyslet to dopravení autosedačky a bude to.
Snad,pokud by Zuzanka chtěla jet vlakem a sedačku by unesla do vlaku,tak by to šlo.
pokud ale pojedu a Zuzi,ty bys pak chtěla jet se mnou, je to možnost 

A ještě mě napadlo, že pokud by Leňa jela přes Pv (vůbec nemám pojem kudy vede cesta
) , tak by vystoupila tady a já ji mohla rovnou vzít,akorát si teď nejsem jistá, jestli pojmu dva kočárky
Záleží co je to za kočárek a jak je velkej