|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Malisek tady taky navrhovala tenkrat neco na namesti ,ale uz nevim co ..
Treba nakoukne a poradi ...
Není tady
prohlédněte si tohle http://www.bowland-olomouc.cz/restaurace.php Je to kousek od Horního náměstí, ale nebyla jsem tam.
Upravil(a) verynka (4. 4. 2009 10:55)
Není tady
No do MEkáče teda nejdu
a je taky potřeba myslet na ty, kteří jedou vlakem
aby chudáci ještě pak hodinu a půl necestovaly někde po Olmíku

Není tady
Definitiv napsal(a):
No do MEkáče teda nejdu
![]()
a je taky potřeba myslet na ty, kteří jedou vlakem
aby chudáci ještě pak hodinu a půl necestovaly někde po Olmíku
![]()
Def a co KFC. 

To byl vtip, nic takového, pěknou solidní restauračku.
Naproti nádraží je restaurace, ale nevím jestli je vhodná.
Jo ale Globus a Olympie jsou taky daleko od nádru. 
Není tady
já ještě nevím, podle toho, co můj chlopek... takže buď vlakem (na 60%), nebo se nad námi smiluje a hodí nás tam autem a na ty 2-3 hodiny si najde nějakou zábavu 
Není tady
Holky a není v olmíku nějaká ta baby-freindly restaurace/kavárna? nebo zadat do Googlu olomouc a "dětský koutek"...
Není tady
Very - Olympie sice je dál od Nádru, ale jede se tam přímo
tak jsem to myslela, aby třebas Lenka jště navíc nemusela přestupovat s kočárem 
Není tady
http://www.best-sportcentrum.cz/ Tady je něco i s dětským koutkem. Kukněte na restauraci- fotogalerie.
Def, já vím, jak jsi to myslela, ale dojet budou muset skoro všude. Mě jenom napadlo, že kdyby to bylo pár holek tak pro ně můžu na to nádraží zajet autem, vzala bych naší 9 místnou popeluchu a bylo by.
Upravil(a) verynka (4. 4. 2009 14:31)
Není tady
Baf tak jsem tu,znalá Olomouce páč víte kde robím že
Za 1. Olympie je naprosto z posl.míst,pizzerka je tam o ničem,tam se ani nevlezem a navíc jídlo je tam tak předražený a žádný maso jen samý blbosti

2. Globus-OlomoucCity-není špatný nápad v případě že pojedeme autem,ale sobota a lidí mraky !!!!!!!
3. Prachárna -super místo hlavně pro auta ,jinak bez šance,takže by se musely ženský nabrat na vlakáči. Sjízdný je to krásně protože je to přímo naproti Olomouc City směrem na Mohelnic.
4. Best není špatný,ale salonek pro 40 osob je pro nás myslím zbytečně ...no a doprava versus MHD ................. = nebrat!
5. centrum - naprosto nedoporučuju kvůli parkování i když o víkendu je to zdarma ale i tak !!
Myslím že nikdo nechce po památkách apod,takže projdu seznam restaurací a popřemýšlím co nejdřív dám vědět.
Není tady
Já jsem ten seznam restaurací procházela, ale nikde nebyla slušná nekuřácká restaurace s dětským koutkem, solidníma cenama a ještě k tomu poblíž nádraží, mě z toho vylezlo sportcentrum, splňuje většinu kritérií, ale jestli něco najdeš, tak sem hoď link.
Není tady

Mali tak jestli by sel ten Globus nejak zamluvit dopredu ,tak by to byla docela fajn varianta
Jen nevim jak je t se zamlouvanim v centrech ..
Není tady
Zuzanko tomu Globusu bych se vyhnula je fakt že v sobotu tam bude hodně narváno. V centru je jen jedna taková šikovná restaurace-pizzerka,jinak naproti vlak.nádraží je hotel Sigma,v něm restaurace,ale bohužel bez koutku pro děti. Ještě pohledám nebojte!!!!Spíš takto-kdo pojede vlakem??kolik zhruba lidí??Za vlak.nádražím je restauracce U Švejka s nekuř.salonkem,ovšem horší s parkováním
chjooo to je bída
Není tady
Ahoj holky, ještě to nevím jistě, ale možná se taky zúčastním(e) (buď sama - to bych jela vlakem, anebo s Aničkou - to bych zkusila zpracovat tatínka
)
Takže jak bude známý konečný stav (datum, čas,místo), dejte vědět. Zatím vím, že to má být 24.4. v sobotu, kolem poledne??? Místo, jak jsem pochopila, se řeší.......
Není tady
rači - jestli se nepetu, tak sobota je 25.4
ale já už jsem se spletla tolikrát, že se radši koukni do kanclu
ale jinak platí sobota - SOBOTA 
Není tady
Jo, jo máš pravdu Def
v pátek 24.4. jdu na oblíbenou roční prohlídku na gyndu 
No někdo má těhotenskou demenci a já mám pro změnu demenci mateřskou, která ale začal už v těhotenství
....
Není tady
čau babice... také doufám, že pojedu
trochu z ruky.. ale co 
Není tady

Ivetko tak to me mrzi
Malisku vlakem si to dokodrcam snad jen ja
a mozna LenkaB ,kdyz se neslituje manzel
jinak vsichni asi autem ..
Není tady
Holky takže platí ta sobota????? já jen abych věděla jak to zorganizovat... bratránek potřebuje pomoci sázet stromky v lese, tak abych mu řekla co a jak...
a hlavně teda ne prosím nějaké centrum.. Olmík vůbec neznám
jo a chce teda někdo vzít z Práglu????
Není tady