|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Chudera Def
doufám, že už máš diplomku z větší části dopsanou, protože jsi fakt ukázkovou obětí TD
ale neboj, bude hůř

Není tady
my se s Tomíkem taky hlásíme - datum je jedno... hlavně ten Olmik je důležitej 
Není tady

Holky moje, jak já bych ráda jela, ale přeci jen je Adámek ještě prcek malej a Olomouc je pro nás trochu z ruky. Tak se tam vsichni mějte krásně a příští sraz už bude i náš...možná bude i v Praze

Budu se těšit na fotečky...
Není tady
Tak upravený stav je následující:
24.4. - pátek: Zuza 007, KatjaCat (3místa), Vikouš + Janabas, Muf (volno v autě), Enn, Iveta V, Malinkej, Berka
25.4. - sobota: Vikouš + Janabas, Muf (volno v autě), Enn, LenkaB, Verynka, Malinkej, Defi, KatjaCat, Berka
komu to absolutně nevyhovuje a chce změnu:
časy:
- Zuza, KatjaCat - kdykoliv
ve tři odjezd dom - lenkaB
poledne - Viki
15:00 - KatjaCat (v nouzi zvládne i dřív) ha, dvakrát Katja a pokaždý jinak
tak jak je to přiznej se

a místo je teda Olmík, Olympie
Tak to máme aktualizovaný
a dokonce pro rejpaly jsem opravila i datum 
Holky mě to nemyslí vůbec, beze srandy, já to budu muset brzo ve škole říct, nebo si o mě budou myslet že jsem se dala na drogy nebo tak něco 
A momentální výsůedky jsou:
pátek - 9
sobota - 10
A ještě tu nemáme L77, dneska jsem s ní mluvila a zatím není rozhodnuto....ale tipuju že by preferovala sobotu....
Zuzi - ty v sobotu nebudeš moct? 
Není tady

Def a nemas nahodou pod tou svoji tabulkou napsano ,ze ZUZA -KDYKOLIV?
Mne je to fakt jedno ,prizpusobim se
Pokud vede sobota ,tak v sobotu 
Není tady
Ty si chceš zas dělat srandu z mojí demence, že jo?
no tak dobře...tímpádem tě započítávám i do soboty a sobota jasně vede 
Není tady

Tvoje tehu demence je rozhodne pro me vetsim zdrojem pobaveni ,nez moje vlastni tehu demence
Ja myslim,ze to asi nakonec ta sobota bude ,jsem pro 
Není tady
Def, začínám se na Tebe čím dál tím víc těšit live

Není tady
Leni - proboha, to je to se mnou tak moc strašný?
no, jsem jako maličko zmatená, ale to přece není nic nenormálního

Není tady
Ahoj holky, jdu se zeptat - znáte přibližné časy těch srazů? Protože když bych se rozhoupala a vyrazila na Moravu, tak pojedu z Plzně nějakých 6 hodin a musím si na moravě sehnat ubytování )ale to by nemusel být problém, mám známé ve FM). Takže bych potřebovala aspoň vědět, jestli to bude dopoledne nebo odpoledne...
Není tady

Kdyz jsem koukala na ty uvedene casy u par holek ,tak bych rekla ,ze idealni by bylo tak kolem poledne,nebo 13. hodiny ?
Holky hlaste se ,jaky cas vam vyhovuje
Me je to fuk ,ale ostatni se asi budou zase muset nejak vcas presunout na odjezd domu ...
Není tady
no, já se připojuju k tomu poledni (plus mínus) 
Není tady

Leni tak mi pak musis hodit prijezd vlaku ,at vim na kterem nastupisti stat i s transparentem

Není tady

Takze Viki a Jana taky kolem poledne
To bych asi mela zjistit jestli tam vubec bude misto na sezeni .. v sobotu a jeste v poledne bude obchodak plny a to mistecko ,kde jsme sedely minule je zrusene
Tak kdyztak nejak zkusim zamluvit vedle v kavarne 
Není tady
Zuzi a jednu technickou otázku - je to v kavárně nekuřácké?
a zamluvení míst bude asi praktické, když vezmu, jaký babinec a kolik kočárků/autosedaček tam bude 
Není tady
a vlak samozřejmě zjistím, pokud se mi teda nepovede přemluvit řidiče
ten by se ale srazu nezúčastnil - to by s ním asi seklo 
Není tady

Leni no vidis,to me vubec nenapadlo
to si teda nejsem jista ,jestli je tam i nekuracke oddeleni ,pristi tyden tam mam cestu ,tak to zjistim a asi zkusim rovnou zamluvit ,skoda ,ze to minule misto zrusily ,nevim jak s tema kocarkama..
Berkooo prosimte nebyla jsi ted nekdy v Olympii ,co myslis?Nebo Malisku?Ja tam ted moc casu nepobyla ,tak nevim..
Není tady
Zuzi, myslím, že v Olimpii se víceméně nekouří.
A ještě mě napadl Globus, před multikinem je docela dost velké prostranství na sednutí a na jaře tam otevírají zahrádku, dá se tam vyjet výtahem.
Není tady

Very prave ,ze kouri ,ale nevim jestli uplne ve vsech kavarnach co tam jsou a fakt mam pocit,ze to bude male na ty kocarky
Pokud vis ,ze Globus je lepsi ,tak to muze byt i tam
ja tam snad jeste nebyla tak nevim ,ale zni to dobre 
Není tady