29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Definitiv napsal(a):
Tak Enn - šup šup, pěkně nahlásit datum a čas a je to
Def,já můžu v podstatě pořád.Vždyť jsem doma na PN.Mě vyhovuje když někdo stanoví datum a je.
Není tady
mně by se asi líp hodila sobota, ale snad to nějak půjde udělat i v pátek (nevím ještě, jestli nebudu muset do školy )... jen bych teda asi chtěla někoho poprosit (Zuzanko???
nebo kdokoliv jiný místopisu znalý
), jestli by bylo možné se nás s Dorčou ujmout hned někde na vlakáči a případně i dovést zpět (nebo aspoň navigovat
)
co se času týká, tak pro mně asi bude nej jet tak nějak dopoledne a nejpozději kolem 3-4 odpoledne se vracet domů tak snad se mi aspon s částí z vás povede se potkat (pokud nám do toho nic nevleze
)
Není tady
lenkaB napsal(a):
mně by se asi líp hodila sobota, ale snad to nějak půjde udělat i v pátek (nevím ještě, jestli nebudu muset do školy
)... jen bych teda asi chtěla někoho poprosit (Zuzanko???
![]()
nebo kdokoliv jiný místopisu znalý
), jestli by bylo možné se nás s Dorčou ujmout hned někde na vlakáči a případně i dovést zpět (nebo aspoň navigovat
)
co se času týká, tak pro mně asi bude nej jet tak nějak dopoledne a nejpozději kolem 3-4 odpoledne se vracet domůtak snad se mi aspon s částí z vás povede se potkat (pokud nám do toho nic nevleze
)
To neni problem
Není tady
Zuzi, jsi zlato
já bych se totiž asi ztratila hned na první odbočce
Není tady
Definitiv napsal(a):
Tak já to znova nakopnu
Takže kdo je pro termín
24.4. - pátek: Zuza 007, KatjaCat (3místa), Vikouš, Muf (volno v autě), Enn, Iveta V,
25.5 - sobota: Vikouš, Muf (volno v autě), Enn, LenkaB
komu to absolutně nevyhovuje a chce změnu:
časy:
- Zuza - kdykoliv
15:00 - KatjaCat (v nouzi zvládne i dřív)
Tak, hlaště se, já udělám tabulku a je toa místo je teda Olmík, ok?
Holky, tak jestli se teda můžu připojit ke srazu, tak mě to je jedno Olmik mám 35-40 minut, ale raději bych sobotu, to nebudu vyflusaná z práce.
Není tady
Mališku - asi to bude tam jak minule, ne? jééé, já se těším
Já teda preferuju sobotu, ale v pátek bych se snad taky urvala
Není tady
Def, myslelas sobotu?
na kolik jdeš na UTZ?
Není tady
tak já to posunu ať na to vidíme
24.4. - pátek: Zuza 007, KatjaCat (3místa), Vikouš + Janabas, Muf (volno v autě), Enn, Iveta V, Malinkej
25.5 - sobota: Vikouš + Janabas, Muf (volno v autě), Enn, LenkaB, Verynka, Malinkej, Defi
komu to absolutně nevyhovuje a chce změnu:
časy:
- Zuza - kdykoliv
15:00 - KatjaCat (v nouzi zvládne i dřív)
Tak, hlaště se, já udělám tabulku a je to a místo je teda Olmík, ok?
Není tady