29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
KatjaCat napsal(a):
Ahoj Verru,
mělas čoklajze vzít s sebou
jo, jasně, dohromady mají jen něco lehce pod 90 kg!
Ne, ta dlouhá cesta (přes 5 hodin) by pro ně byla utrpením...
No, snad příště třebas někde blíž
Není tady
Definitiv napsal(a):
Holky já nemyslela Prahu
já myslela třebas u Humpolce, či Pelhřimova (prohlídnout si krematorium
) to je tak pěkně na středu republiky
Super, beru, to je v dojezdová vzdálenosti pro mě
Není tady
Ahoj.
Mufi, to ona je Nicolka v jádru hodné dítě , malý andílek,ale už dokáže i začertit a teď je vzdorovací období, takže vždycky dokáže překvapit.
Jinak jste všechny pohodářky, tak to má být a maminy i s dvojčátky všechno zvládají, jen žasnu
Tak se tu mějte, já jdu dát do pořádku byt, co uklízím hodinu, Nicolka rozhází za 5 minut ,ale jak jsem se dozvěděla, tak prý nepořádek v bytě znamená spokojené dítě, takže Nicolka je asi hooodně spokojené dítko
Není tady
Mufe - simtě nic nikam neposílej, já zapřáhnu muže a domluvíme se na nějakým předání ještě bys kvůli mojí konině lítala někam na poštu
Není tady
Jani - kdepak já bych potřebovala nějaký dárky mě jde hlavně o tu bunud se přiznám
ale co, třebas mě to konečně donutí koupit si novou
Není tady
Ahoj kočky, tak jsem prolezla všechny fotky ze srazíku a moc vám to všem sluší, dětičky jsou k sežrání a docela se mi zastesklo po bříšku . Def to je zajímavá teorie s tou velkou dělohou
, ale já měla pandírko taky poměrně velký už od začátku a pak se to srovnalo. A bříško máš moc hezký fakt
Určitě jste si to skvěle užili a mně mrzí že to bylo tentokrát tak z ruky. Tak snad příště blíže ku Praze
Není tady
Ahoj holky, moc pěkný fotky ze srazu, určitě bylo veselo! Mrzí mě, že jsem nebyla, tak snad příště blíže ku Praze
Není tady
Romisek napsal(a):
hezký večer, tak jsem vám zkukla fotky a musím říct, že mě fakt mrzí, že jsem tentokrát s vámi nebyla
ale já neřídím a navíc Esterka cesty autem fakt trpí.
takže snad příště
a moc se těším alespoň do Vlka, že uvidím alespoň některé z vás.
ještě jednou prosím brňačky, prosím, prosím, doporučtě nějaký výlet cca do 50km od Brna pro 10 rodin s dětma (6 měsíců až 3 roky) - jedeme tam na prodloužený víkend. Děkuji.
Romi,
doporučuji jít v Brně do ZOO (www.zoobrno.cz) a pak výlet parníkem po Brněnské přehradě, suprově tím zabavíte prťata, ale teď jsem se dívala, že letos parníky nepojedou kvůli čištění přehrady , tak po té ZOO bych doporučila v Brně ještě mamuta
http://www.mzm.cz/mzm/expozice/anthropos.html.
Dál:
Vyškov Dinopark - http://www.dinopark.cz/
Když mě ještě něco napadne tak písnu.
Není tady
Romi, supr vec je Bongo Brno, maji i svoje stranky, je to tovarni hala predelana na prostor pro vyradeni deti, od lezecke steny, pres obrovitanske tobogany, hrady s kulickami apod. Nebyla jsem tam,ale videla jsem fotky a jakmile budeme v Brne,tak se tam ihned pujdeme podivat.
Není tady