29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
juuuu my se chceme taky srazit
akorat ten termin v dubnu moc nesedi, brezen by byl lepsi
no a jinak pochopitelne OLOMOUC
Není tady
Ahoj holky, ten termín mám dovču a zatím nevím co budeme dělat. Teoreticky pokud by mě nějaká náhoda zavála v tu dobu na Moravu, tak se určo stavím. Jestli budete potřebovat přesnou odpověď kvuli rezervaci, tak se mnou raději nepočítejte
Není tady
Ahoj holky, tak já bych se taky přidala, ale víc by mi vyhovovalo Brno, termín je v poho, ale když nebude jinak, dorazím i do Olmíku! A ten Dinopark, to by mohlo bejt super !!! Ale jak píšu, přizpůsobíme se!!!
Není tady
Toz devcata,ja bych rada dojela se s vama vsema srazit.A moooc rada.Samozrejme jsem pro Olomouc.Jen musim doletet z te Anglie.
Není tady
Tak holky, místo je mi ukradený, bo se svezu s L77 ale horší je to s termínem, mám odevzdávat diplomku 24.4, takže uvidím jak na tom budu, dyby byly nějaký extra tlaky, tak vás asi budu muset oželet
Není tady
Ivetko taky jsem nad tim premyslela
Takze by to bylo v tom dubnu a ted jeste kdy presne 17. v patek nebo 18. v sobotu? A misto Olomouc (asi vede) a Olmypia ?
Není tady
Sakriš holky - nechcete to udělat o týden později? bych už měla odevzáno a mohla bych řádně zapařit nealkopivem a bez stresu
Není tady
Holky me je to jako jedno ,klido i o tyden pozdeji
takze by to bylo 24. nebo 25. ???
Tak se hlaste jak vam to vyhovuje
Není tady
Tak mě v pátek 24. páč potom máme děti o víkendu, si je střídáme po 14 dnech a to se zase chci věnovat jim. Ten týden před tím by mi to bylo jedno.
Upravil(a) Iveta V (4. 3. 2009 20:31)
Není tady
Holky,me je to jedno,ja opravdu rada priletim.Klidne i zacatkem kvetna,zalezi,jak se domluvite..
Není tady
Tak já to znova nakopnu Takže kdo je pro termín
24.4. - pátek: Zuza 007, KatjaCat (3místa), Vikouš + Janabas, Muf (volno v autě), Enn, Iveta V, Malinkej, Berka
25.4. - sobota: Vikouš + Janabas, Muf (volno v autě), Enn, LenkaB, Verynka, Malinkej, Defi, KatjaCat, Berka
komu to absolutně nevyhovuje a chce změnu:
časy:
- Zuza, KatjaCat - kdykoliv
ve tři odjezd dom - lenkaB
poledne - Viki
15:00 - KatjaCat (v nouzi zvládne i dřív)
Tak, hlaště se, já udělám tabulku a je to a místo je teda Olmík, ok?
Není tady
Ahoj,
tak vidím, že to tu pokročilo, termín 24.4. je i pro mě oK, Olmík oK, čas spíš až někdy odpoledne cca 15hod, ale pokud to jinak nepůjde, tak přijedu klidně i dřív ...
Není tady
Že bych se připojila taky ke srazu?Olomouc mám za rohem.To vůbec nezní špatně.
Upravil(a) Enn (11. 3. 2009 19:13)
Není tady