29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jééé holky v Pelhřimově jsem s manžou strávila první společný romantický víkend to už je tááák dávno a bylo tam tááák hezky...krematorium tam teda není
ale muzeum kuriozit stojí za to...se tam asi také nechám vystavit
Není tady
Ahojky
Tak ja vcera padla uplne vycerpana bylo to vazne skvele
Malou Kiku bych brala domu hned ,je vazne zlaticko Very mas doma pokladek
Mrkla jsem na fotky ,mooooc hezke je fajn ,ze bylo tak krasne ,rozhodne bych byla i pro sraz pres vikend ,pokud neco takoveho bude
Mufackuv darecek mi musely vsichni pochvalit Marti diiiky
Udelalo mi to vazne OBRradost
Není tady
Holky sorry, mě se s těma fotkama nedaří a nedaří a já si s tím teda nebudu kazit náldu takže až bud mít chlap chvíli, tak tam budou, oznímím to
Není tady
Koukám, že srazík se opět povedl, to mě mrzííííí, že jsem tam tentokrát nebyla
Není tady
malinkej napsal(a):
padesátníková story:
chci tímto ujistit ženy s těhu demencí že porodem demence nekončí!!!
Asi 3 týdny zpátky jsem probíhala Hypernovou a letím k pokladně a paní pokladní po mě chtěla 1kč. Tak jsem jí tam dala dva padesátníky,ještě jsem na sebe patřičně hrdá že jsem vylovila drobný. Paní se na mě dívá a říká: Paní,ale ty už od září neplatí. Tak jsem se nadechla a samozřejmě s noblesou odpovídám: Vidíte o co všechno přijdete když jste na mateřské???? Paní pokladní se fakt zasmála,načež jsem dodala že to ani nemůžu říct manželovi...Ale doma jsem se přiznala
Není tady
Holky krásný fotky a krásné maminky
Defíí ty máš novou hlavu Ta barvička
Není tady
Holky moje, nestíhám...
V první řadě všem MOC MOC díky za krásné odpoledne... nedovedete si představit jak mě to dodalo energie... už jsem byla fakt grogy a potřebovala jsem relax jako sůl... takže ještě jednou díky moc...
Defí bundu máš u mě a ještě něco... takže písni kdyžtak adresu, pošlu posly...
Zuzanko nemáš zač
a už se neboj, brouček bude určitě v pořádku...
a ty budeš za pár měsíců MÁMA...
Nataly kde jsi nechala to vzteklé a zlobivé dítě???
Veru Kika je fakt dokonalá... doufám, že holky budou taky takové úžasné všetečky...
Kati manža má za 1 s hvězdičkou...
Tchýňko klid... vy jste se počůrali, my zas byly posr... sice ne durch, ale pořádně...
a kluci jsou boooooží...
Mališku Elinka je miláček... fakt jo... ten její čertovský kukuč
Beru já chci takyyyyyyyyyy takové zlatíčko v modrém...
Jani ten pupík nemáš zas tak veliký jak píšeš... dyť Defča má pomalu větší... ale chápu to její vysvětlení s dělohou..
Leni... Dorinka je naprostá pohodářka...
a má u mě vočko za ten šibalskej úsměv..
a doufám, že v létě to klapne...
jinak cesta z opatova byla v klidu.. Berulka se uklidnila a doma rozdávala úsměvy :supr:asi chtěla jen Defí připravit na to, co jí čeká....
jo a Defí to s tím opatovem mám v sz..
Není tady
Ahooj holky,je mi lito,ze jsem nemohla byt taky s vama na sraziku.Doufam,ze jste si to pekne uzily a vsechny jste se seznamily.
Není tady
Mufi já si právě pořád stěžuju, že je moc malinkatej, že už by měl být větší a právě Def už mě skoro dohání
mě vždycky všichni tipují na porod v říjnu a ne v červenci
ale aspoň už jde vidět , že jsem těhule
Není tady
Mufi, ještě jednou děkujeme mooooooc za bryndáčky , ty ještě v celém tom množství pidi krámů a hadříků ještě nemáme, jsou parádní
Ahoj Leonty, jak se pořád máš?
Není tady
Leontýnko mrzelo mě, že jsi nebyla... taaaak ráda bych tě viděla... a všimla sis jak to holkám slušelo jo...
kdy máš v plánu cestu sem do toho blbákova?? a jak se vede??? napiš beruško...
Kati neblázni,nic to není..
hlavně bych potřebovala ty adresy těch co zdrhly a já brzda nerozdala dárky...
prosííííííííím...
Jani fakt jo?? no koukám, že my si s Def můžem beeeezva konkurovat s demencema...
Není tady
hezký večer, tak jsem vám zkukla fotky a musím říct, že mě fakt mrzí, že jsem tentokrát s vámi nebyla ale já neřídím a navíc Esterka cesty autem fakt trpí.
takže snad příště
a moc se těším alespoň do Vlka, že uvidím alespoň některé z vás.
ještě jednou prosím brňačky, prosím, prosím, doporučtě nějaký výlet cca do 50km od Brna pro 10 rodin s dětma (6 měsíců až 3 roky) - jedeme tam na prodloužený víkend. Děkuji.
Není tady
Holky, mě nešel net, já byla neééééšťastná.
Zuzi, však ona o tobě mluvila i dneska a ptala se mě, kdy zase povezeme tetu.
Malíšku já měla s padesátníkama něco podobného, jenom cca o dva měsíce dřív, TO JE TA MATEŘSKÁ DEMENCE.
Mufinko, děkujeme móoc za dáreček, jsi zlatíčko.
Holky, fakt jste všechny super, dětičky jsou nádherné, miloučké a hodňoučké a z vás těhulinek budou naprosto úžasné maminky, stoprocentně.
Všem vám musím poděkovat za perfektní zážitek.
Není tady
ahojky holky,
nestačím dočítat, ale už jsou na mém webu konečně fotky - dala jsem tam všechny, žádná cenzura...
Doufám, že jsem někoho nepřejmenovala a nepopletla děti... kdyžtak prosím info a opravím!!
tak pa a dobrou.. zítra snad dočtu ..
Není tady
Beru, supeeer já jsem zjistila, že nemám vyfocenou Nataly s Nicolkou, ještě žes to Ty zachránila
ale Tobě taky člověk nikam neuteče
a co Tomášek? nebyl pak rozdivočený z takového babince? myslím teda malého
jinak velkému patří pochvala, že to tak suprově ustál
Není tady
tak jsem ještě byla zkouknout Jarňata - jestli už máme nové mimčo... tak zatím asi ne, nebo ještě nevíme
Holky, díky za pochvalu! ale tak to bylo nutné, abysme měly (všechny baby) památku
Leni - Tomík se pak uklidnil celkem už v autě v sedačce.. zato večer řádil.. a plakal.. a mě bolela tak hlava, že jsem ho nakojila, vzala Paralen a usnula neosprchovaná a oblečená.. a Tom se postaral o malýho.. takže jsem se od 9 vzbudila až ve 2 ráno na kojení
a to už mi bylo mnohem líp!
Díky - vyřídím mu to, on je fakt zlatej - jak mi pomáhá!
Není tady
jo, Very, to je fakt potřeba! a to máme jen jedno mimčo!! u holek s dvojčátkama to musí platit dvojnásob!!
Ale ne, fakt je bezvadnej - vždycky říkám, že kromě toho jídla zatím zastane všechno!!
no, nic - už se fakt loučím.. snad usnu - venku se snad čerti žení.... teda vichr jak hrom...
Není tady