29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jani - já tky fotila, ale dám to asi až zítra jsem taky dost utahaná
Leni - já to nikomu nevysvětluju já zamlčuju termín porodu
ale když se mě teď na studijním zeptaly jestli to stihnu do státnic (který mám za měsíc, tak jsem jen zalapala po dechu a pípa že ne
a utekla jsem
A verynka je fakt kočka vo tom žádná
a taky je od nás řácky poflusaná
No, možná je to moje dítě megaloman a bere to stylem čím větší tím lepší
Není tady
markéta napsal(a):
Very souhlasím.. akorát Def má hrozně velkej pupek
![]()
![]()
vtip
Páááá
Aby tě mula kopla
Není tady
jé, Def, tak šup sem s nimi viděla jsem, že tam ještě někdo měl foťák, ale nevěděla jsem, čí byl
Není tady
no dobrá, tak až zítra
Mně se hrozně líbilo, když jsme stály a holky s pupíkama seřazené vedle sebe to byl parádní pohled
a moc doufám, že Verynka nachytala kvantum bacilů
holky, já už taky fakt letím dobrou noc
Není tady
Nataly napsal(a):
Katji,my jsme se snad ani nepředstavily
, nějak jsem prošvihla, že jsi přijela, buď jsem byla myšlenkama jinde nebo mě Nicolka někam odvedla a pak už jsem jaksi počet účastnic neřešila
![]()
Ale Nicolka tě tam myslím pak ochytávaladělala rukou těšilo mě
Jojo to jsem byla já, už ses loučila .... nějak to nevyšlo , tak dodatečně těšilo mě
Není tady
Holky tak jsem zkoukla fotky a musím říct, že vám to tam všem mooooc sluší a ti vaši prcci....no nádhera, kde že ty loňské sněhy jsou, kdy Aňa byla takhle malinká
Znovu mě zamrzelo, že jsem se nemohla zúčastnit a vidět tak staré známé, ale i nové tváře.
Jo a Def hoď se do klidu, já jsem ve dvanáctém týdnu měla úplně stejný pupek (ale problém asi byl, že i když jsem těhotná nebyla, tak jsem jak těhotná vypadala ), podle mě není vůbec velký
, ..............a hlavně on se pak stejně srovnal s ostatníma těhulema.
Není tady
Ahoj kočky,
tak koukám, že se srazík povedl
Furt jsem vymejšlela, jak to udělat, abych mohla přijet, ale nepodařilo se mi sehnat ubytování a hlídání na psy a taky je to fakt flák cesty z Plzně Docela mě to sejří
Ale co, třeba jindy - třeba někde napůl cesty
Není tady
Včera, když jsme jely ze srazu mi v obchodě padly do oka rukávky na koupání, no holky, ony jsou na pořádně udělaného kulturistu, či co. Pak jsem si přečetla návod, na něm stálo vhodné pro děti od 6 do 12 let. Už vidím 12letého puberťáka jak si na ruce cpe červené rukávky s krtečkem.
Není tady
ahojky, tak ste si to tam pěkně užily, to je dobře
škoda že to bylo tak daleko
Def bude plánovat srazík tady někde u nás????? a kdy, já bych taky chtěla
zkoukla jsem fotečky, moc vám to tam všem sluší, krásně vám to vyšlo
Upravil(a) Pavlík2697 (26. 4. 2009 10:29)
Není tady
Holky já nemyslela Prahu já myslela třebas u Humpolce, či Pelhřimova (prohlídnout si krematorium
) to je tak pěkně na středu republiky
Není tady
Def nemusí to být zrovna v Praze, ale 300 km to asi nebude. Pelhřimov by mi asi nevadil, pokud to teda nebude okolo 2O. června
To je místo na půl cesty a dostaly by se tam asi odevšad
Není tady
No právě.... 20 červn taky nemůžu takže to padá
já nejdřív budu muset najít nějaký ísto, kam nás vezmou s takový počtem dětí a kočárů a břich
Není tady
Def, tak něco najdem... jestli tam někdo bydlí poblíž, tak určo bude vědět.
Není tady
padesátníková story:
chci tímto ujistit ženy s těhu demencí že porodem demence nekončí!!!
Asi 3 týdny zpátky jsem probíhala Hypernovou a letím k pokladně a paní pokladní po mě chtěla 1kč. Tak jsem jí tam dala dva padesátníky,ještě jsem na sebe patřičně hrdá že jsem vylovila drobný. Paní se na mě dívá a říká: Paní,ale ty už od září neplatí. Tak jsem se nadechla a samozřejmě s noblesou odpovídám: Vidíte o co všechno přijdete když jste na mateřské???? Paní pokladní se fakt zasmála,načež jsem dodala že to ani nemůžu říct manželovi ...Ale doma jsem se přiznala
Není tady