29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, tak já bych jela ráda na drb - i když pro mě by byl vhodný jen Olmik... jen se obvávám, že pokud březen, tak to budu rodit nebo krátce po porodu, to by bylo asi dost nepraktické..
ale jinak bych vás ráda viděla a pokecala na živo - ještě jsem na žádném BB srazíku nebyla!
Upravil(a) Berka (18. 2. 2009 14:30)
Není tady
Já jsem taky pro a navrhuji Brno nebo Olomouc....a raději v týdnu nebo o víkendu?? Já bych raději víkend...
Není tady
Myslím, že to místo bude největší peklo, nevím jak dát hlasovat jestli Olmík nebo Brno, pro víkend jsem taky, třeba sobota odpoledne by byla suprová třeba 7.3.?
Tak holky pište jestli Brnisko nebo Olmík, mě osobně je to jedno, jen pokud to bude v Olmíku, potřebovala bych nějakou místní na zamluvení nějakého místa.
V Brně navrhuji např. Charlies v Olympii, je tam nekuřácké prostředí, dá se tam parkovat zadarmo.
Není tady
Katji já už se o srazu na jaře v Olmiku neb Brně bavila s Lenkou B a se Zuzankou,já bych ráda, ale já budu moct asi až na podzim a to mi bude jedno jestli tam nebo tam dojedu autem
Není tady
Ze zištných důvodů tedy raději Brno
Když jsem ten Brňák...Ale dopravím se samozřejmě i do Olmíku, no problem....
V Olomouci nic neznám...Ten Charlies v Olympii v Brně je OK...
Není tady
Holky ,myslism,ze spusta snazilek by taky byla pro srazik ,nebylo by dobry hodit tema i tam?Teda kdyby nam to moderatorky nesmazly
Jen nevim jestli ten brezen neni brzy ,co tak az duben ,Berka by uz mohla i s prckem Jinak Brno ,nebo Olmik je mi to fakt jedno ,kdyz budu s prckem v poradku dojedu klidne tam i tam ...
Není tady
Snažilky bychom měly přibrat, určitě !!
Není tady
OK? tak duben, březen je fakt na zorganizování brzy, smažky určitě taky, jen nevím jestli je chytrý udělat 2 vlákna, pak se každý může ubírat jiným směrem, možná by bylo dobrý to tam nahodit ať sem mrknou....
jak název říká je to pro smažky, těhule i maminy
Není tady
já určitě Olomouc, ale 7.3. nemůžu (6.3. jedu do Brna a 8.3. odjíždíme na týden na hory )
no a víc by se mi líbil týden ale ať moc nežeru, že?
případně bych se přidala až na nějaký další srazík
a na snažilkách to nezakládejte, já - zlá moderátorka - bych to určitě jako zdvojené téma zavřela
ale hoďte holkám třeba do diskuzí odkaz
Není tady
jen technická - 11.4. jsou Velikonoce
Není tady
oardooon, opět jsem se dnes překlikla a zprávu, co jsem chtěla napsat janičce do Letňat, jsem frkla sem. Moc se omlouvám
Upravil(a) Veranna (18. 2. 2009 15:42)
Není tady
Holky, každopádně sobota..... co takového 18.4. raději bych Olomouc, mám ji blíž, ale pokud to bude Brno, tak to taky jde. My jsme se s mamkama domlouvali na Vyškově, je tam super Dinopark s pěknou restaurací před vchodem.
Není tady
já teda spíš Olmik, a sobota a duben mi už snad vyhovovat budou
a v Olmiku bych to viděla taky na nějaký nákupní centrum asi (Haná, City, Olympie)... tam se nekouří... a jsou tam bezproblémové parkingy. Ale Olympii asi nee, viď, Zuzi? to by Ti moc připomínalo práci...
Není tady
Kacko,jestli duben,tak my hlasujeme pro Brno.
Není tady
Tak ja se teda tez priklanim k Olomouci a je mi jedno ktery den ,spis se prizpusobim maminam s detma a tem co to maji dal
Klidne i tu Olympii ,ja tam ted tak nebyvam
Není tady
Zuzi, pokud to vyhraje ve finále Olmík, zařídíš to tam prosím někde, třeba i v té Olympii
Takže padlo tu 18.4. nikdo neprotestoval, a pořád zatím vítězí Olmík (Brňandy přitlačte
)
Není tady
Kdyz to bude Olmik tak jo snad se tam vejdeme ...
Není tady
Holky, pokud budu schopná, tak bych hlasovala spíš pro Brno.
Jinak doufám, že mi se s mamkama snažkama uvidíme u nás ve Vyškově - a samo i s dalšíma, jeslti se někomu bude líbit zajít s menšíma dětma do Dinoparku. Je tam i restaurace Selský dvůr, kde jsou hodně přátelští pro rodiny s dětmi.
Není tady