29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj lidi, potřebovala bych z internetu stáhnout co nejvíc obrázků pelikána, ale ne fotky. Jen animované - kreslené obrázky. Mojí záchranou byl google, vyhledávač obrázků, ale tam teda nic moc, sice jsem jich pár našla, ale jinak tam jsou spíš hromady fotek pelikánů. Nevíte, kde ještě by se něco dalo najít?
Není tady
Laskonko, zkus si dát do vyhledávání obrázků v google anglicky pelican. Namátkou jsem se tam podívala a nějaké kreslené obrázky jsou už na prvních třech stránkách...
Není tady
Díky, vidíš, to mě nenapadlo...hned to zkusím
Není tady
Jo a ještě můžeš dát normálně do google web pelican.gif.
Není tady
na www.gify.nou.cz jsou teda jenom 4 ale jsou moc pěkný
Není tady
Laskonka napsal(a):
Ahoj lidi, potřebovala bych z internetu stáhnout co nejvíc obrázků pelikána, ale ne fotky. Jen animované - kreslené obrázky. Mojí záchranou byl google, vyhledávač obrázků, ale tam teda nic moc, sice jsem jich pár našla, ale jinak tam jsou spíš hromady fotek pelikánů. Nevíte, kde ještě by se něco dalo najít?
Laskonko, jdi na youtube a zadej si "Pelican - cartoons" a nebo druhe zadani "Animations of pelicans", neco tam taky je.
Díky všem za tipy, vytrhli jste mně trn z paty!:-)
Není tady