18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jsem ve fitku začátečník a nerozumím vem těm strojům. Napadlo mě, e bych zkusila osobního trenéra. Máte s tím nějakou zkuenost? A nemůete případně poradit někoho z Prahy - nejlépe BBC?
Není tady
Já mám jen tu nejlepí zkuenost, protoe trenér nejen vysvětlí a ukáe, ale taky to člověka víc motivuje k větímu výkonu. S prahou nemůu slouit, jsem z opačné strany republiky
Není tady
L_aura napsal(a):
Jsem ve fitku začátečník a nerozumím vem těm strojům. Napadlo mě, e bych zkusila osobního trenéra. Máte s tím nějakou zkuenost? A nemůete případně poradit někoho z Prahy - nejlépe BBC?
Zkuenost nemám ..
rozhodně bude mít nejlepí si osobně zavolat poslala jsem ti SZ
Upravil(a) sisi21 (19. 3. 2009 0:10)
Není tady
Zkuenost mám.
Domluvila jsem se kdysi s kamarádkami a vyrazily jsme do posilovny.
První co bylo, tak se nás ptali jestli jsme v posilovně u byli. Řekli jsme e ne.
Hned si nás vzali do péče a udělali s námi kolečko a ve vysvětlili.
Je daleko lepí si na prvních pár hodin někoho zaplatit a dělat posiovací cviky správně, ne si zbytečně zatěovat klouby a páteř.
Není tady
Osobní trenéry má kadá lepí posilovna zdarma. Pokud vak chce osobního trenéra na soukromé lekce, ideálně je dobré vyhledat nějakého profesionála a ne někoho, kdo právě vylezl ze koly. To je vak občas těký úkol
No mrkněte se na tuto stránku: osobní trenér, určitě pomůe s výběrem!!
Upravil(a) proka (7. 12. 2014 18:45)
Není tady
proka napsal(a):
Osobní trenéry má kadá lepí posilovna zdarma. Pokud vak chce osobního trenéra na soukromé lekce, ideálně je dobré vyhledat nějakého profesionála a ne někoho, kdo právě vylezl ze koly. To je vak občas těký úkol
No mrkněte se na tuto stránku: osobní trenér, určitě pomůe s výběrem!!
To by mě docela zajímalo, v jakých fitkách jsou osobní trenéři zdarma, já znám jen ty, kde se za ně platí... neříkám, e jsou to vyhozené peníze, to rozhodně ne, jsou straně ikovní, sympatiční a ví, co dělají...jen mi přijde názor, e kadá "lepí" posilovna má trenéry zdarma troku zcestný.. já chodím myslím si do hodně dobrého fitka a rozhodně to tam tak nefunguje
Není tady
nikol.ambielova napsal(a):
proka napsal(a):
No mrkněte se na tuto stránku: osobní trenér, určitě pomůe s výběrem!!To by mě docela zajímalo, v jakých fitkách jsou osobní trenéři zdarma, já znám jen ty, kde se za ně platí... neříkám, e jsou to vyhozené peníze, to rozhodně ne, jsou straně ikovní, sympatiční a ví, co dělají...jen mi přijde názor, e kadá "lepí" posilovna má trenéry zdarma troku zcestný.. já chodím myslím si do hodně dobrého fitka a rozhodně to tam tak nefunguje
Nezbývá mi ne souhlasit, také by mě zajímalo, kde je ta lepí posilovna, kde to tak funguje
Není tady
Nejsem si jistý, jestli BBC je zrovna ideální místo...otevře dveře a u platí...nevím, jak to tam funguje teď, ale doslova mne tam znechutili, jedna velká snobárnička...
Není tady
Ahoj holky, a co nějaký tip na dobrého trenéra a fitko v Brně? Chci začít chodit pravidelně do posilovny, ale potřebovala bych nad sebou alespoň ze začátku nějaký dohled, nastavení nějakého plánu a kontrolu.
Není tady
Ahoj, já chodím cvičit do zone4you, sice sama, docela se tomu cvičení věnuju u dlouho, take vím u, co a jak, ale co takhle vidím, jak tam lidi cvičí s těma trenérama, tak vichni vypadají fajn. Mrkni na jejich stránky a zkus si nějakou lekci. Je to super fitko s velkým zázemím, dokonce je tam k dispozici i wellness, take si myslím, e by se ti tam mohlo líbit :-)
Není tady