27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli je v mém věku(15)normální,e nemám prsa stejně velká.je to cca o necelé číslo. je mi to trapné, jeliko mám přítele, se kterých bych ji ráda začala ít sexualní ivotem a já se kvůli tohoto stydím.slyela jsem,e prý to dokáe spravit antikoncepce(já ádnou neberu), dále prý i druh podprsenky....prosím poraďte jestli s tímto máte nějaou zkuenost:) Děkuju a přeju krásný zbytek dne:)
Není tady
Tak v první řadě Ti doporučím, aby jsi antikoncepci začala brát, pokud chce začít se sexuálním ivotem. A co se týká prsou, tak určitě Ti poradí Tvůj gynekolog. O informaci, e by tohle spravila HA jsem neslyela.
Není tady
Netrap sa tym, skoro kazda zena ma jedno prso mensie ako druhe.
Není tady
dixina : tu určitě brát začnu:) děkuju.
Není tady
oxi: to vím... troku by mi to nevadilo ale přijde mi, e já to mám celkem dost....moná se to jetě spraví věkem....teda doufám
Není tady
Nikusko .. bavila jsem se s jedním Dr co dělá na mamografu, take těch prsou viděl určo víc ne kdokoliv jinej a ten říkal, e je rozhodně víc en, který je mají asymetrický .. ne těc¨h co jsou dokonale stejný ..take klíííd jsi v normě ..navíc 15 let .. to jetě nejsi úplně dohotovená enská jsi ve vývoji take můe být za 2-3 roky vechno ouplně jinak .. klííd
Není tady
Amriana napsal(a):
Nikusko .. bavila jsem se s jedním Dr co dělá na mamografu, take těch prsou viděl určo víc ne kdokoliv jinej a ten říkal, e je rozhodně víc en, který je mají asymetrický .. ne těc¨h co jsou dokonale stejný ..take klíííd jsi v normě ..navíc 15 let .. to jetě nejsi úplně dohotovená enská
jsi ve vývoji take můe být za 2-3 roky vechno ouplně jinak .. klííd
Není tady
neboj, bude to v pohodě, kamarádka to má také tak..
Je fakt, e maximálně ti po nějaké HA prsa víc narostou, slyela jsem o CILESTU, ale nevím, jestli se jetě pouívá a na kadého to působí jinak..
Není tady
moc vám děkuju:) jetě bych se ale vlastně chtěla zeptat na jedno pokud s tím teda máte zkuenost. kdy jsem si dneska tuto stránku prohlíela a pročítala.dočetla jsem se,e pitím citronové nebo pomerančové ávy o troku zmírníte menstruaci. nevíte prosím jestli stejně působí grep,mandarinky a takové to velké co vypadá jako veliký grep?(nemůu si vzpomenout na název)
Není tady
Barusja: zvětovat bych nechtěla:) myslím si, e má "céčková" podprsenka je tak akorát
Není tady
Nikusskaaa napsal(a):
... nevíte prosím jestli stejně působí grep,mandarinky a takové to velké co vypadá jako veliký grep?(nemůu si vzpomenout na název)
pomelo
(a ja urcite neviem)
Není tady
takové to velké co vypadá jako veliký grep?(nemůu si vzpomenout na název)
Má asi na mysli POMELO!
Antikoncepce (teda alespoň u mě to tak bylo a je) ti jednak upraví menses a taky rozhodně zmírní bolesti.
Není tady
dixina:jojo:) pomelo:)
Není tady
Taky si myslim, e ádná snad nemá prsa uplně stejné ne? :-) I já mám malilinky rozdíl.....
Není tady
PINDULI napsal(a):
Taky si myslim, e ádná snad nemá prsa uplně stejné ne? :-) I já mám malilinky rozdíl.....
No a to uz je co povedat
Není tady
V 15ti se velikostí ani tvarem prsou netrap, to se jetě mockrát změní já vím e to zní jako otrava, ale je to tak.
Menstruaci ti zmírní velké dávky vitaminu C. Můe brát Ascorutin v tabletách, asi je to lepí ne se cpát spoustou citrusů
Není tady
Pokud ten rozdíl nemá několik čísel jako moje kolegyně z bývalé práce(jedno prso asi 1 a druhé minimálně 4),ale nebylo znát,e by se tím nějak trápila ani o tom nemluvila,proto nám bylo blbý s ní o tom zapříst rozhovor,ale to byl extrém,kretý by se asi dal řeit operativně.
Citróny staví a oddalují menstruaci,někdy to tak dělám,kdy to potřebuju oddálit,třeba kvůli vandru,je to asi míň kodlivé ne hormony,e by tak učinkovali i jiné plody netuím,to jsem nezkouela,ale myslím,e ta sloka,co je v citronu je nejdůleitějí.
Není tady
Ronja napsal(a):
V 15ti se velikostí ani tvarem prsou netrap, to se jetě mockrát změní
já vím e to zní jako otrava, ale je to tak.
Menstruaci ti zmírní velké dávky vitaminu C. Můe brát Ascorutin v tabletách, asi je to lepí ne se cpát spoustou citrusů
Ronjo,není třeba se cpát spoustou citrusů.Mě stačí tak tři dny před kadé ráno vypít ávu z jednoho malého citronu.A odddálím si menzes o týden.A určitě si tím zdraví nepokodím.
Není tady