Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 17. 2. 2009 13:40

Nikusskaaa
♥------

Rozdílné velikosti prsou....

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli je v mém věku(15)normální,že nemám prsa stejně velká.je to cca o necelé číslo. je mi to trapné, jelikož mám přítele, se kterých bych již ráda začala žít sexualní životem a já se kvůli tohoto stydím.slyšela jsem,že prý to dokáže spravit antikoncepce(já žádnou neberu), dále prý i druh podprsenky....prosím poraďte jestli s tímto máte nějaou zkušenost:) Děkuju a přeju krásný zbytek dne:)

Není tady

#2 17. 2. 2009 13:46

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Re: Rozdílné velikosti prsou....

Tak v první řadě Ti doporučím, aby jsi antikoncepci začala brát, pokud chceš začít se sexuálním životem. A co se týká prsou, tak určitě Ti poradí Tvůj gynekolog. O informaci, že by tohle spravila HA jsem neslyšela.

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#3 17. 2. 2009 13:49

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Netrap sa tym, skoro kazda zena ma jedno prso mensie ako druhe.

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#4 17. 2. 2009 13:51

Nikusskaaa
♥------

dixina : tu určitě brát začnu:) děkuju.

Není tady

#5 17. 2. 2009 13:52

Nikusskaaa
♥------

oxi: to vím... trošku by mi to nevadilo ale přijde mi, že já to mám celkem dost....možná se to ještě spraví věkem....teda doufámsmile

Není tady

#6 17. 2. 2009 13:54

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Nikusko .. bavila jsem se s jedním Dr co dělá na mamografu, takže těch prsou viděl určo víc než kdokoliv jinej a ten říkal, že je rozhodně víc žen, který je mají asymetrický .. než těc¨h co jsou dokonale stejný ..takže klíííd jsi v normě ..navíc 15 let .. to ještě nejsi úplně dohotovená ženská smile jsi ve vývoji takže může být za 2-3 roky všechno ouplně jinak .. klííd

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#7 17. 2. 2009 13:58

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Amriana napsal(a):

Nikusko .. bavila jsem se s jedním Dr co dělá na mamografu, takže těch prsou viděl určo víc než kdokoliv jinej a ten říkal, že je rozhodně víc žen, který je mají asymetrický .. než těc¨h co jsou dokonale stejný ..takže klíííd jsi v normě ..navíc 15 let .. to ještě nejsi úplně dohotovená ženská smile jsi ve vývoji takže může být za 2-3 roky všechno ouplně jinak .. klííd

stoltstoltstolt

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#8 17. 2. 2009 13:59

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

neboj, bude to v pohodě, kamarádka to má také tak..

Je fakt, že maximálně ti po nějaké HA prsa víc narostou, slyšela jsem o CILESTU, ale nevím, jestli se ještě používá a na každého to působí jinak..

Není tady

#9 17. 2. 2009 14:00

Nikusskaaa
♥------

moc vám děkuju:) ještě bych se ale vlastně chtěla zeptat na jedno pokud s tím teda máte zkušenost. když jsem si dneska tuto stránku prohlížela a pročítala.dočetla jsem se,že pitím citronové nebo pomerančové šávy o trošku zmírníte menstruaci. nevíte prosím jestli stejně působí grep,mandarinky a takové to velké co vypadá jako veliký grep?(nemůžu si vzpomenout na název)

Není tady

#10 17. 2. 2009 14:02

Nikusskaaa
♥------

Barusja: zvětšovat bych nechtěla:) myslím si, že  má "céčková" podprsenka je tak akorátsmile

Není tady

#11 17. 2. 2009 14:09

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Nikusskaaa napsal(a):

... nevíte prosím jestli stejně působí grep,mandarinky a takové to velké co vypadá jako veliký grep?(nemůžu si vzpomenout na název)

pomelo smile
(a ja urcite neviem) smile

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#12 17. 2. 2009 14:10

dixina
♥♥♥♥♥♥-

takové to velké co vypadá jako veliký grep?(nemůžu si vzpomenout na název)

Mᚠasi na mysli POMELO!
Antikoncepce (teda alespoň u mě to tak bylo a je) ti jednak upraví menses a taky rozhodně zmírní bolesti.

Není tady

#13 17. 2. 2009 14:17

Nikusskaaa
♥------

dixina:jojo:) pomelo:)

Není tady

#14 17. 2. 2009 20:09

PINDULI
♥♥♥----

Taky si myslim, že žádná snad nemá prsa uplně stejné ne? :-) I já mám malilinky rozdíl..... wink

Není tady

#15 17. 2. 2009 22:28

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

PINDULI napsal(a):

Taky si myslim, že žádná snad nemá prsa uplně stejné ne? :-) I já mám malilinky rozdíl..... wink

No a to uz je co povedat tongue

Není tady

#16 17. 2. 2009 23:37

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

V 15ti se velikostí ani tvarem prsou netrap, to se ještě mockrát změní pussa já vím že to zní jako otrava, ale je to tak.

Menstruaci ti zmírní velké dávky vitaminu C. Můžeš brát Ascorutin v tabletách, asi je to lepší než se cpát spoustou citrusů smile

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#17 22. 2. 2009 14:38

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Pokud ten rozdíl nemᚠněkolik čísel jako moje kolegyně z bývalé práce(jedno prso asi 1 a druhé minimálně 4),ale nebylo znát,že by se tím nějak trápila ani o tom nemluvila,proto nám bylo blbý s ní o tom zapříst rozhovor,ale to byl extrém,kretý by se asi dal řešit operativně.
Citróny staví a oddalují menstruaci,někdy to tak dělám,když to potřebuju oddálit,třeba kvůli vandru,je to asi míň škodlivé než hormony,že by tak učinkovali i jiné plody netuším,to jsem nezkoušela,ale myslím,že ta složka,co je v citronu je nejdůležitější.

Není tady

#18 22. 2. 2009 14:40

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Ronja napsal(a):

V 15ti se velikostí ani tvarem prsou netrap, to se ještě mockrát změní pussa já vím že to zní jako otrava, ale je to tak.

Menstruaci ti zmírní velké dávky vitaminu C. Můžeš brát Ascorutin v tabletách, asi je to lepší než se cpát spoustou citrusů smile

Ronjo,není třeba se cpát spoustou citrusů.Mě stačí tak tři dny před každé ráno vypít šávu z jednoho malého citronu.A odddálím si menzes o týden.A určitě si tím zdraví nepoškodím.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí