14. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 14. února : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! 14. února : Menopauza mění vzhled eny. Na co vechno má vliv kolísající hladina hormonů |
|
|
Ahoj,
prosim zkusenejsi kuchare a kucharky o radu... Jdou zamrazit plnene paprikove lusky? Ptam se teda ponekud ex post, uz jsem to udelala, neb toho bylo hodne a nechci to jist tyden, navic se mi zamrazene hotove pokrmy vzhledem k pokrocilemu tehotenstvi hodi... Ale tchyne mi pak rekla, ze to neni dobre... Co rikaji vase zkusenosti?
Upravil(a) sillwan (17. 2. 2009 10:41)
Není tady
Jde to, je to jedlé
Není tady
Ota napsal(a):
Jde to, je to jedlé
A jenom jedle, nebo to i vypada po rozmrazeni jako paprikovy lusk?
Není tady
Vypadá to úplně stejně, chutná to taky tak, jen při ohřívání opatrně míchat, jsou trochu křehčí.
Není tady
Diky moc. Potesil si me, podarili se mi fantasticky, tak by byla skoda je vyhodit.
Není tady
To ví, e jo, mrazák to jistí, jde prakticky mrazit ve, jen brambory to nerady.
Teda pokrmy, kde jsou.
Není tady
Oto, ani čerstvé hlávkové zelí nedoporučuju..... vznikne z něj pak hnusná měkká blemta
Není tady
Tak, to jsem Popelko nezkouel, mrazím jen udělané, kdy je ho víc a zbyde.
Není tady
jahody zmraené taky nic moc, ale do koláče se dají pouít, kdy se hóóódně zasype drobenkou, mrazím i rybíz, kdy je hodně česneku, tak jej namačkám a zmrazím, petrelku apod. Zmrazit se dá fakt skoro vechno.
Není tady