|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj,
prosim zkusenejsi kuchare a kucharky o radu... Jdou zamrazit plnene paprikove lusky? Ptam se teda ponekud ex post, uz jsem to udelala, neb toho bylo hodne a nechci to jist tyden, navic se mi zamrazene hotove pokrmy vzhledem k pokrocilemu tehotenstvi hodi... Ale tchyne mi pak rekla, ze to neni dobre... Co rikaji vase zkusenosti?
Upravil(a) sillwan (17. 2. 2009 10:41)
Není tady

Jde to, je to jedlé 
Není tady
Ota napsal(a):
Jde to, je to jedlé
A jenom jedle, nebo to i vypada po rozmrazeni jako paprikovy lusk?
Není tady

Vypadá to úplně stejně, chutná to taky tak, jen při ohřívání opatrně míchat, jsou trochu křehčí.
Není tady
Diky moc. Potesil si me, podarili se mi fantasticky, tak by byla skoda je vyhodit. 
Není tady

To víš, že jo, mrazák to jistí, jde prakticky mrazit vše, jen brambory to nerady.
Teda pokrmy, kde jsou.
Není tady

Oto, ani čerstvé hlávkové zelí nedoporučuju..... vznikne z něj pak hnusná měkká blemta 

Není tady

Tak, to jsem Popelko nezkoušel, mrazím jen udělané, když je ho víc a zbyde.
Není tady

jahody zmražené taky nic moc, ale do koláče se dají použít, když se hóóódně zasype drobenkou, mrazím i rybíz, když je hodně česneku, tak jej namačkám a zmrazím, petrželku apod. Zmrazit se dá fakt skoro všechno.
Není tady