27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Včera jsem náhodou přiel na manelčin email s kamarádkou, kde si povídají o něchtěném těhotenství (ena se jí ptala, aby se podívala do horoskopu (kamarádka je něco jako vykladačka) a řekla jí, jestli TO nebude mít na podzim následky. Byl a je to pro mě stále ok. Dolo mi, e mi byla nevěrná, e se to stalo, kdy jsem dal děti na hlídání k mé matce a já el na noční (ena ráno odjíděla do koly - dálkově studuje).
Včera v noci jsem se přímo zeptal - potvrdila mi to. Prý se potkali v obchodu, zali na večeři, potom ji doprovázel domů - a někde v parku si jí prý vzal zezadu! Pak se prý rozeli, poslala ho pryč. Mě tvrdí, e lo o úlet, e se hrozně stydí a mrzí ji to. Stalo se to prý poprvé za 15 let naeho manelství. Taky tvrdí, e naposledy. Dozvěděl jsem se od ní i jeho jméno - společný kamarád! Moná se Vám bude ztát, e jsem masochista, e se v tom moc pitvám, ale já jsem to potřeboval vědět! Vědět, kdo to byl. Jinak bych asi nedokázal normálně existovat - podívat se na nějakýho chlapa a přemýlet, jestli to není on, jestli se mi v duchu nesměje...
To nejhorí - bylo to nechráněné, ena nebere antikoncepci! Menses má mít do 14 dní, ale já vůbec nevím, jak se zachovat, co dělat?
Spát s ní teď určitě nedokáu - minimálně, ne to měsíčky buď vyřeí - nebo ne.
Uvauji i o rozvodu, ale zase nechci zůstat sám! Prosím, poraďte mi něco, mám pocit, e se zblázním. S nikým se o tom nemůu pobavit, rozebrat to, pouvaovat, co dál. Ona si to probere s kamarádkou, ale já nevím co mám dělat!
Můete mi psát i na email - bylo by to asi lepí - vzhledem k těm několika jedincům, co budou určitě vykřikovat, e mi to patří atd.
Díky.
Tem email je: LubS@email.cz
nehnevaj sa, ale myslim si ze tvoja zena je trosku divna... naco ti rozpravala take detaily kde a akym sposobom??? to je naozaj trosku na hlavu...
no co ti poradit... naozaj musis len pockat. ako sa s tym vyrovnat? kazdy to zvlada inak. pomoze ti precitanie mnohych pribehov tu... a ked budes potrebovat, kludne sa vyrozpravaj - "papier" znesie vsetko....
Není tady
Luboi,
myslím, e je tvoje ena normální enská. Pokud tě 15 let nepodvedla, tak je to známka toho, e si váí vaeho manelství a rodiny. Nepíe, jestli máte jinak prima vztah.
Ale upřímně - je to spí problém tvého ublíeného muského ega.
Mně by se tohle taky íleně dotklo - přiznávám, ale tím, e se to netýká mě můu jako nezávislý pozorovatel říct, e její úlet je v mezích normy. Vím, mně se to mluví, ale přesto. Po 15 letech můe ujet kadý. Je to u trochu rutina a i kdy vám sex klape, občas člověka popadne neodolatelné libido. Neodolatelné v tom smyslu, e mu nelze odolat.
Píe, e se ena moc stydí. Odpus jí to. Těhotná určitě nebude - to by byla fakt blbá náhoda, jeden styk je málo.
Ale pokud jí odpustí, u nikdy jí to nepřipomínej. Tentokrát by ses shodil ty.
Pevné nervy a zkus se na věc podívat jejíma očima. Objektivita (dlouholeté astné manelství, manelčina pozornost a péče) by měla přebít tvou ublíenou "jeitnost".
U se v tom nepitvej, ubliuje jen sám sobě :-)
Není tady
hoď to z ahlavu. i kdy to není jednoduché, vykali se na to..miluje tě, jinak by u dávno odela...udělala sem něco podobného...rozeli sme se..dodnes toho nehorázně lituju a i kdy u nejsem sama, takovou lasku, kterou sem zahodila kvuli jedne noci u nepotkám..nezahazuj 15 let...
Hmmmm...bezva pribeh, takovej osvezujici Zena uz se dlouho otuzuje??? Pokud ne, nemas Lubosku nahodou taky mail na toho borce, co tak super fungoval v lednovych mrazech??? V parku a zezadu??? Tyyyyy brdo! Takova vasen....se ani nedivim, ze z toho mas depku! To ale musi byt vystavni exemplar
))
Upravil(a) Pandorraa (2. 2. 2006 14:20)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Hmmmm...bezva pribeh, takovej osvezujici
Zena uz se dlouho otuzuje??? Pokud ne, nemas Lubosku nahodou taky mail na toho borce, co tak super fungoval v lednovych mrazech??? V parku a zezadu??? Tyyyyy brdo! Takova vasen....se ani nedivim, ze z toho mas depku! To ale musi byt vystavni exemplar
))
???
Není tady
Luboi - řekla bych taky, je to těký, ale pokud to byl takový úlet - i kdy taky trochu pochybuju o provedení... Sna se to přejít, zapomenout... Bude to chvíli trvat, ale zahodit hned vztah a řeit rozvod bude těí...
Není tady
Luboi promiň,ale nechápu jednu věc.Proč Ti manelka popisovala,jak to dělali......nechápu (((((
Sandro něco na tom nechápe??Je to zajímavý-a Pan to umí tak trefně napsat, e to vychází fakt na leden a nedovedu si představit v takové zimě jak někoho někoho "klátí" (prominte mi ten výraz) v parku v mrazech
Jinak mohla být tvoje manelka ohleduplnějí a nesdělovat ti detaily, ale záleí jak spolu kominikujete-ty jsi to veděl chtěl, MUSEl jak píe,tak ti to holt řekla.
Ten pocit bezmoci znám, přemýlí o tom co kdy to udělá znova?na to nesmí myslet zbláznil by ses z toho. A jak psal někdo výe pokud ji to odpustí, co si myslím e by jsi měl, tak ji to u nikdy nesmí připomenout.
Jestli ji miluje a jiné problémy nemáte tak rozvod by nebyl zrovna tím nejlepím řeením.Drím pěsti
no ved prave preto som napisala, ze jeho zena sa mi zda divna...
a ak premyslas o tom, ci by to mohla urobit znovu? tak to asi nebude riskovat, aby nenachladla...
Není tady
Mám velice náruivou kamarádku a ta nepohrdla ani sněhovým počasím,kdy to na ni a manela přilo......tedy neříkala kolik bylo stupňů.Akorát nemůu pochopit,e se Luboova manelka dobrovolně(nebo ze zoufalosti...nevím) přiznala k aktu,jakým stylem to dělali a dokonce prozradila jméno.Taky jsem určitým způsobem pochybila,nechávala uloené sms..........ale dobrovolně se přiznat.....to mě přijde ujetý.Luboi,jak hodně jsi naléhal ?!
No, Marulo - taky nevím, jak to bylo - ale věřím, e ena v nouzi vymyslí cokoliv.... třeba jiné místo, i jméno......
Není tady
Berko asi má pravdu,ale vymyslet si si v nouzi jméno jejich společnýho kamaráda...??? Ale moná jestli Lubo hodně naléhal,viděla bych tu odpověď od manelky jako velice ironickou......pokud je tedy Lubo masochista.Nechci tímto nikoho uráet...jen nad tím přemýlím ....nahlas
Marulo - jo, kamarádovo jméno je dost risk - to má pravdu.
Radi to nebudem víc pitvat - to asi Luboovi moc nepomůe.. spí naopak..
čauky ;-)
Není tady
Je pravda,e je to zbytečný pitvání....znám to .Pitvám se ,pitvám a ničeho se nedoberu.......aspoň větinou.Luboovi i jeho eně přeji pevné nervy a chci jen vzkázat,e vechno se zdá horí ne ve skutečnosti je.Vem přeji krásný den!
Můu potvrdit, e kdy jsou eny v úzkých, tak dokáí vymyslet neuvěřitelné věci (samozřejmě i mui).
Kdy manelce volal ten její a já u toho náhodou byl (měl jsem být v práci), tak se s ním vybavovala, jako e mluví s kamarádkou. Jenom jí nedolo, e ten hlas je slyet i mimo sluchátko.
Není tady
Já,
jo jo - ty mobily a maily..... na jednu stranu bez nich nemůem být, na druhou stranu dokáou moc ublíit....
Spí mě překvapuje, e manelka nepředstírala třeba omyl.. a zbytečně to protahovala..
Není tady
Děkuju Vám za podporu, začínám trochu víc přemýlet, u jsme si s manelkou sedli a pokecali si o tom, co dál. Já bych s ní chtěl zůstat, ona taky říká, e to zkusíme, e ten úlet byl jen úlet... Jenome si s ním pořád píe! Mě říká, e by chtěla, aby zůstalo zachované přátelství mezi námi (vemi třemi!). Snad taky řeí co dál s případným těhotenstvím... Nevím, jak se na to mám dívat. Jemu bych nejraději rozbil hubu, ona by chtěla ve vrátit zpět, i kdy si uvědomuje, e to přátelství u nebude jako dřív... Já e bych měl před ním dělat, e o tom nevím, e se to spraví... Snad přítí týden by měli přijít její dny - doufám v to!... Snad se to tím ve vyřeí, snad.
Kadopádně je ve mě taková zvlátní bolest, jakoby pod ebry, asi to bude znít blbě, ale u asi vím, jak to bolí,kdy se "láme srdce"... Snad to bylo taky takové za mladých let, kdy se s Vámi rozela holka, ale u nevím, nepamatuju se... Nedokáu se na nic soustředit, trvá to u 2 dny, v práci jsem jak mátoha, nebaví mě poslouchat rádio, večer zprávy, nic! Vím, e si to budeme muset vyřeit sami, ale aspoň tímhle se mi troku ulevilo, kdy píu moje pocity a čtu ty příběhy o nevěrách a jejích následcích... Jinde se nikde svěřit nemůu, tak snad takhle to bude lepí...
Jestli ty měsíčky přijdou, promluvím se enou, jestli by se mnou nezala do manelské poradny,jak mi jedna due poradila emailem...
Zatím děkuju.
P.S. Ano, na enu jsem naléhal hodně, opravdu hodně, a mi řekla ve. Teď u vím, e nejlepí je nevědět nic - člověk nic neví a je v pohodě... Taky vím, proč mi nechtěla nic říct, jen přiznala ten úlet. Bylo by lepí nevědět, e to byl kamarád, e si ji vzal samozřejmě, e se udělal v ní... Ty pocity, co mám teď já, bych nepřál nikomu...
Luboi, hmm - bude to pro Tebe těký!! Ale staví se k tomu dobře! U jste začali situaci rozebírat a poradnu schvaluju!
Ale nedrř to v sobě - řekni, e Tě to trápí - ale prosím Tě, neře to fyzickým násilím - ani na něm ani na manelce!
Tvé pocity jsou pochopitelné - ale snad těhotná nebude a sna se na to zapomenout.
Co se týká kamarádství - dělat, jakoe nic - to asi nepůjde...viď.
Sna se myslet pozitivně - nezabírej si to tak - a se nesesype! A si neublíí jetě víc!
Přeju pevné nervy a hodně síly!
Není tady
Luboi, nelíbí se mi u tvá první věta : Včera jsem NÁHODOU přiel na manelčin email.... nevěřím, e by nechala takový dopis jen tak někde dostupný...
Ale to je tvoje věc, jestli chodí číst její potu...
Dozví se tak nějaké věci, které je moná lepí nevědět...
Manelka ti řekla podrobnosti z několika důvodů (dle mě):
1) tvoje naléhání bylo opravdu nepříjemné, potřebovala ti to "vrátit"
2) líbilo se jí to moc, má patné svědomí, tím, e tě do věci zasvětila dopodrobna, přenáí část viny i na tebe
3) vá sex ji u nějakou dobu neuspokojuje a tak ti vylíčila podrobnosti, aby se ti pochlubila, e je stále ádoucí, e to s jinejma chlapama umí i vánivě a nápaditě, e to jiní uměj jinak ne ty...
seber se, třeba to opravdu byl jen úlet a třeba to bude i k něčemu dobré.?
A přečti si problematiku mého vagra Jerryho tady na fóru, pod názvem "Co dál?", najde tam plno rad, které se moná budou hodit i na tebe a tvou situaci...
hodně těstí...
Neprotahovala, ale i to málo stačilo. Málem při tom zkolabovala.
Není tady
Luboi, myslím, e řeí to co by jsi nemusel a neřeí co by jsi měl. Jestli Tvojí eně příjdou její " dny" nebo ne, je pouze její problém, který si zavinila sama. Mne, kdybych byla na Tvém místě by spí zajímalo, co nebylo u nás doma v pořádku, e dolo k nevěře. Pokud to byl jen úlet, tak vlastně není ani co v Tvém případě nyní řeit a pokud v tom bylo něco víc, tak začni přemýlet proč to doma nefungovalo a ena udělala to co udělala.
Její moné těhotenství bych řeila, a by bylo reálné.
Ale jedno vím, e bych rozhodně nezůstávala přítelkyní milenky ( třebas jednorázovky) svého mue. Já bych tedy nezůstávala přítelkyni ádné milenky svého mue, i kdy "nikdy neříkej nikdy".
Pokud Tvoje ena bud souhlasit s poradnou, tak je to super. Moná bude začátek hodně těký, ale je to začátek a věř, e dobrého konce.
Pokud začne věřit v sebe i v ní a pokud nebere samotný akt nevěry jako důvod k rozchodu, tak si myslím, e máte velkou anci. Jsme jen lidi a kadý můe uklouznout a pokud se to klouzání neopakuje, tak bych to moc radikálně neřeila.
Není tady