29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všem kočkomilcům:-) Někdy v červenci jsme měla obavu o svého kocourka, že mě ocucává:-)) No tak tohle už nedělá, jen se mi teď pravidelně po páte hodině raní přemísťuje na posteli z nohou na polštář, kde se mi zavrtá ke krku a zas mi funí do ucha.
Chtěla jsem vám jen říct, že jak jsem četla všechny vaše příspěvky tak mám pocit, že znáte mého kocoura. A když o něm říkám že je kočkopes, tak snad pochopíte: jdu na záchod,než stihnu zavřít dveře tak si mě lehne k nohám, nebo přede dveře( což je ten lepší případ) nebo mi zrovna vyskočí na klín. Zásadně spí se mnou v posteli, a nemůžu dát do pusy žádné jídlo, než mi ho " schválí". No miláček. Vlastně jsem chtěla říct, že snad už navždy patřím k těm postiženým...:-)))
A tady je náš Tygr:-)
http://walace.album.cz/gigi/
Není tady
ten je hezký a černý jako uhel :-) jen ty kukadla mu svítí...:-))
náš Samík je taky hrozně mazlivý až mě to překvapilo.Vždy jsem chtěla raději pejska,protože jsem si myslela,že mi bude dávat lásku více na jevo,ale kočičky to umí také ! Samík také rád spí s námi v posteli, přesně jak píšeš,když byl malý tak mi lehával na hrudník,teď už se tam tolika nevejde,tak mi vždy vleze skoro na hlavu :-) to se vždycky zlobím,protože mi přišlápne vlasy,ale pak si lehne za mě a přes můj krk si položí hlavičku a spíme...Kolikrát má hlavu ne mojí tváři a to se mu také líbí.Příjdu si ,že mám doma malý dítě a né kočičku,tedy kocourka.Ale co moc nemusím,když kolem 5h vstává to pak po nás běhá a to pak musím jít a dát mu něco k jídlu.Včera jsem mu nechala na hraní krabici,tak do ní pořád skáče a dnes k ránu jí dával co proto.Když jsem přišla do pokoje,kde jsem ho nechala zavřeného,abych se ještě trochu vyspala,tak byla celá rozcupovaná.Kolikrát mi ho je líto,když vím,že nikdy nepůjde ven a bude pořád jen v bytě...:-( chtěla bych mu vymyslet nějakou zábavu,prolejzačku,ale aby to i trošku vypadalo,to co prodávají mi přijde hrozný...Tak to jsem se trošku rozepsala,ale prostě jsem chtěla říci,že jsem ráda,že ho máme!
Není tady