Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 15. 2. 2009 20:19

BoNbONEk
♥♥-----

Přijímačky

Tak, a je to tady.. Přijímačky na krku a já se obracím k těm, kteří znají Gymnázium ve Starém Městě a Uh.Hradišti a také Obchodce.. Mám tu jeden velký problém.. Podle scio průzkumů mám malou šanci dostat se do uh, a do starého města bych byla 2. pod čarou. Velmi mě láka ekonomické lyceum, jenže termín je 16. března a ty gymply jsou 22.4 a 24.4 ... Nevm co mám dělat.. Jeslti jít na lyceum kde mě vezmou na 99% a nebo risknout gympl ...kam se třeba nedostanu:skurt:offtopic

Není tady

#2 16. 2. 2009 12:06

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Re: Přijímačky

Bonbonku, nevím, jestli jsem tě správně pochopila, ale řekla bych, že žádný velký problém nemáš.  Neznám sice Staré Město ani UH, ale to není podstatné. Letos si můžeš podat tři přihlášky. Jestliže tě láká ek.lyceum, které má termín zkoušek 16.3. a máš tam šanci, rozhodně jdi k přijímačkám. Letos je to tak, že do 5 prac. dnů od vyrozumění,že jsi přijatá,musíš na tu školu odevzdat zápisový list.  To tě ale definitivně nezavazuje na tu školu nastoupit:  Kdyby sis pak ještě chtěla zkusit ty dubnové přijímačky na gympl, tak můžeš.  Kdyby ses pak rozhodla pro gympl,v případě, že by tě na něj přijali,  vyzvedneš ten zápisový list z lycea a odevzdáš ho na gympl. Když zkoušky na gymnázium neuděláš, nic se neděje, zápisový list zůstává na lyceu, kam tě (na těch 99%) přijali.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí