6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj vem, chci se zeptat jestli stím má někdo zkuenosti? Máte někdo silikonovou podprsenku? Nosíte ji? Chci vědět ,jestli má smysl si jí kupovat, jestli plní svůj smysl.
Není tady
jestli mívá aty s nahatými zády, tak plní
Není tady
Mám, pod plesové aty s korzetem výborná, jen tak pod volnějí tričko bych si ji samozřejmě nevzala.
Není tady
Pod korzet podprsenku nenosím. Dyk to udrí korzet. Nebo větí prsa ne?
Upravil(a) majkafa (18. 4. 2009 16:21)
já taky pod korzet bez Jinak silikonovy nemám ráda ani ramínka nato celou podprsenku. Vadí mi jak se to na mě lepí
Není tady
Mám korzet na zip, pod který jsem v minulosti nosila bílou koili s dlouhým rukávem. Nyní jsem zhubla, samozřejmě se to projevilo i na prsou, tak potřebné volné místo vyplnila krásně tato podprsenka. Na normální noení není, protoe prsa samozřejmě nepodrí tak jako klasická ramínková.
Není tady