|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Rada bych vyuzila Vasi sluzby a zeptala se na problem, ktery me trapi. Do zamestnani jsem nastoupila v lednu 2002 a mela smlouvu na dobu urcitou - po dobu zastupu na materske dovolene. V lednu 2004 jsem nastoupila na rizikove tehotenstvi. V cervnu 2004 na materskou dovolenou a
v cervenci se mi narodila dcera. Kolegyne, za kterou jsem mela pracovni smlouvu, nastoulia do prace v zari 2004. Ja jsem docerpala materskou
dovolenou v prosinci 2004 a vybrala si jeste na doporuceni zamestnavatele dovolenou na zotavenou, ktery byla temer jeden mesic. Po skonceni dovolene na zotavenou se mnou zamestnavatel ukoncil pracovni pomer - konec ledna 2005. Dotazovala jsem se na Urad prace, jestli se mam nahlasit a tam mi sdelili, ze pokud chci pobirat rodicovskou dovolenou, tak se nemam na UP hlasit. Nyni jsem tedy na rodicovske dovolene a cekam druhe dite. Termin porodu mam 23.4.2006. Rada bych se zeptala Jestli mam narok na Materskou dovolenou, kde o ni zazadat a z ceho se mi bude pocitat.

chtělo by to sehnat někoho, kdo vás na pár dní zaměstná, pak by jste mateřskou pobírala.
Pokud se něco v zákonech nezměnilo, tak budete mít nárok akorát na rodičovský příspěvek.
Není tady
Myslím si, že se mateřská bude počítat z posledního zaměstnání. Aspoň u mne to tak bylo. Pokud mateřská bude nižší než rodičovský příspěvek budou Vám ho doplácet.Já byla dlouho doma takže mateřská nic moc v té době jsem moc nebrala. Jestli máte termín v dubnu tak už nemá cenu jít dělat musela by jste si oddělat nějakou dobu už nevím jak dlouho.A půjdete 6 týdnů před porodem na mateřskou.
Není tady