1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Podža tejto logiky si ho zaslúi PUMPA!!!! To je
Není tady
Děkuju za názory
Upravil(a) kokina02 (16. 2. 2009 19:19)
Není tady
Moje otázka se zřejmě bude jevit jako úplně blbá, ale neutrpěl někdy úraz? Známá pracuje s osobami s poúrazovými stavy, a někteří z nich po pohlavním styku dosáhnou vyvrcholení pouze za pouití speciálního vibrátoru.... (myslím mue, na vlastní oči jsem tohle zařízení neviděla...) a někteří vyvrcholení dosáhnou, ale velmi těce. Chci tím říct, e mají nějak pokozené nervy.
Upravil(a) Bety (16. 2. 2009 19:59)
Není tady
já bych řekla, e to tak prostě má. kde je psaný, e se chlap má udělat za určenou dobu a do partnerky?
pisateli..jakou pumpu myslí? nějak nechápu co to má být. jakých 35000 l krve? chlap má kolem 6l a s tim si musí vystačit. navíc v penisu při erekci nic neprotéká, ale jsou tam arterie uzavíracího typu, čili přitékající krev uzavře odtokový íly, take se naplní topořivý těleso krví, je erekce a po orgasmu se tlak krve uvolní a krev normálně odteče. nějak nechápu kde by tam byla nějaká pumpa a tolik krve. a jak by to vůbec souviselo s tim, jak rychle a při jakém způsobu drádění by měl chlap ejakulovat.
Není tady
taky budu mít blbej dotaz - ten problém má a s tebou, nebo u dřív ?
Není tady
..a taky jestli ho to nějak obtěuje, jestli on to vnímá jako obtěující nebo mu to nevadí
Není tady
sandra napsal(a):
Take teď u chápu, proč nemám tvářičku jako dětskou prdýlku a jetě k tomu mám depky...ono to není počasím, ale nedostatečným mnostvím důleitého granulátu....nebo co to je....
![]()
To akoze ked ejakulujem tak zo mna vystreluju gulicky ako z brokovnice? Nie, vlastne granulky ako z Granka
Není tady
Z Granka? Já ti říkala nejez furt tu čokoládu!
Není tady
Bety napsal(a):
Z Granka? Já ti říkala nejez furt tu čokoládu!
![]()
![]()
Ja viem Lenze ked ja cokoladku velmi rad
Potom sa ale nemozem divit, ze miesto ejakulatu mam granulat
Není tady
Ty sa nezdá! Ze Granco?! To si nechaj patentova!
Upravil(a) Selima (17. 2. 2009 10:18)
Není tady
Oxi napsal(a):
sandra napsal(a):
Take teď u chápu, proč nemám tvářičku jako dětskou prdýlku a jetě k tomu mám depky...ono to není počasím, ale nedostatečným mnostvím důleitého granulátu....nebo co to je....
![]()
To akoze ked ejakulujem tak zo mna vystreluju gulicky ako z brokovnice? Nie, vlastne granulky ako z Granka
A já myslela, e se při sexu hubne... A ono zase nic. Na konec člověk jetě dostane dávku čokoládového granulátu...Ale kdo by zase odolal, e?
Není tady
Oxi napsal(a):
sandra napsal(a):
![]()
Není tady