1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Holky omlouvám se za spodění neměla jsem přístup k netu Dnes v 15:10 hod mi přila sms:
Dostali jsme nejkrasnejsi valentysky darecek.Dnes v 11:54 se nam narodila holčička Danielka,meří 51cm a vaí 3950g.Je zdravá,krásná.Porod byl fofr
Zuzanko strane mo gratuluji,to je krása na valentýna supr datum
Upravil(a) miselinka (14. 2. 2009 21:27)
Není tady
Týýý jo, Zuziku, tak to teda byl fofr! Tak jak tě malá dlouho napínala, tak pak si nakonec hezky pospíila a netrápila tě
Straně moc gratuluju, máte moc krásný valentýnský dáreček!
Není tady
Zuzi, tak ses taky dočkala! Moc Ti gratuluju k Danielce, porod jste asi zvládli rychle, tak to je jen dalí plus A jste fit a brzy doma.
Není tady
Zuzanko, moc moc gratuluji k Tak prece jen je to Danielka! Moc pekne jmeno.
Preju vam holky moc zdravi a uz se tesim na detaily jak to vse probihalo.
Není tady
Zuzíku, gratuluji k Danielce .
Není tady
Super, tak druhá valentýnská holčička
Zuzi - mooc gratuluju k vaí Danielce a přeju hoodně zdraví a pohody doma A e je teda malé pěkný kousek
Není tady
Zuzanko, velká gratulace, dalí dáreček z lásky, tak to bylo asi poslední Zmňátko , a teď u je to na nás.
Není tady
Zuzii taky moc gratuluju, chodila jsem k vám nakukovat jestli je jetě poslední? zimňátko v bříku.... a u není. Přeju tobě i Danielce (krásný jméno ) hodně těstí a hlavně zdraví
Není tady
Zuziku, tak nakonec to taky lo samo, tak to je super Gratuluju k Valentýnce Danielce
a sejdeme se u na Maminkách
Upravil(a) Romana (15. 2. 2009 12:03)
Není tady
Zuzi moc gratuluji k narození holčičky
Není tady
Zuzíí, gratulujú a tu rychlost ti teda závidím
, mi trvalo dýl i vyplnění příjmových papírů
A ti Danielka krásně roste, batí a dělá jen a jen radost.. U se na tebe těíme a čekáme na obrázky
Není tady
Moc gratuluju!!!!!
Není tady
Moc gratulujeme k dárečku na Valentýna
Není tady